|
|
Stranica: 26/33.
|
[ 814 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Planina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 11:26 |
|
|
S kime bi ste pili večeras, sa duletom i ekipom di žeže muzika poput ove gore Sa divizijom Velebitom Lasicom i njihovim jazz orkestrom ili šta već ti slušaju ? Dodajmo i opciju C bobanovskog i Azru 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 11:26 |
|
|
Ateist je napisao/la: Nisam Srbin ako slušam srpske pjesme, kao što nisi Talijan ako slušaš talijanske pjesme. Čak nisi četnik ako slušaš četničke pjesme. Ako ja slušam neku pjesmu, ne znači da se slažem s njenim tekstom i sadržajem. ..tako je al zaglupljujes ako slušaš cajke taj polusvijet pun droge i kurvaluka..evo bas čitam neki tajkun koji im organizira koncerte plaća sex uz nastupe po hr klubovima i po njegovim ricima bez iznimki čak inone koje se prezentiraju ko sretno udate…tome se ne bave naši desničari njima je lgbt opsesija a dodje na isto zlo…eto u ovome svemu je bit i zato mi je drago sto je hdz kadar prvi preuzeja bitku kontra njih iako ja osobno nisam pristalica zabrana..
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 13:06 |
|
|
Konacno DA slusanju srpske muzike, eto mozete kljucati temu, ovih par frustriranih likova nisu dobili sta su htjeli 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Zanar
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 13:29 |
|
|
Planina je napisao/la: S kime bi ste pili večeras, sa duletom i ekipom di žeže muzika poput ove gore Sa divizijom Velebitom Lasicom i njihovim jazz orkestrom ili šta već ti slušaju ? Dodajmo i opciju C bobanovskog i Azru  Otac ti je trebao dati ime "Jugoslav"
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 13:33 |
|
|
Planina je napisao/la: S kime bi ste pili večeras, sa duletom i ekipom di žeže muzika poput ove gore Sa divizijom Velebitom Lasicom i njihovim jazz orkestrom ili šta već ti slušaju ? Dodajmo i opciju C bobanovskog i Azru  danas je korizmeni petak, ne pije se. inače brate, samokontrola je temelj svake obitelji, naciej i civilizacije. ono što te potiče da odbaciš samokontrolu nije dobro za tebe i tvoja uvjerenja
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 13:51 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Zanar je napisao/la: Planina je napisao/la: S kime bi ste pili večeras, sa duletom i ekipom di žeže muzika poput ove gore Sa divizijom Velebitom Lasicom i njihovim jazz orkestrom ili šta već ti slušaju ? Dodajmo i opciju C bobanovskog i Azru  Otac ti je trebao dati ime "Jugoslav" Pa ne sluša on johnya Jugosalva štulića nego ti
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 14:28 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Pa ne sluša on johnya Jugosalva štulića nego ti Štuličeva glazba nas ne svrstava u jugo kulturni milje. Zagrebački Srbi su bili i ostali posve kulturno asimilirani. Dosta je tragikomično gledati neke ljude, čije porijeklo nije sasvim hrvatsko, kako se danas zgražaju nad velikim Hrvatinama koji skakuču na, citiram :"srpsko smeće". To je ovdje kod nas redovitaa pojavam. Najbolji ti je primjer toga Dragan Diklić https://www.youtube.com/watch?v=d6yORkP9TrUs druge strane, ovo sz navodno Hrvati: https://www.youtube.com/watch?v=0Hekw8AOOykparadoks je da smo mi Hrvati kulturno potpuno trijumfirali na svom prostoru, dok nismo imali svoju državu, a potpuno kulturno pokoreni u svojoj državi. Danas je tursko-srpsko smeće naš nacionalni karakter. još jednom, tursko i srpsko. Da nije tragično, bilo bi smiješno.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 14:30 |
|
|
Velebit je napisao/la: Ne preseravaj se. I da, cajke su se popularizirale tako sta su ih mlade Hrvatice otkrile. Procitaj neku knjigu iz sociologije. Nisu ih roditelji rockeri niti neki konspiratorijalni elitisti time uvatili.
Nemas mi sta nadodat ni oduzet, al desnicari cesto imaju tu patologiju ka i ti da iz cista mira idu u sukob sa ljudima koji su u vlastitom kampu. Ako nizasto drugo onda proradi zelja za trolanjem ili sadizmom. ..amen jes se to isa ispovid il je moj utjecaj proradio.. 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 14:31 |
|
|
divizija je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Pa ne sluša on johnya Jugosalva štulića nego ti Štuličeva glazba nas ne svrstava u jugo kulturni milje. Zagrebački Srbi su bili i ostali posve kulturno asimilirani. Dosta je tragikomično gledati neke ljude, čije porijeklo nije sasvim hrvatsko, kako se danas zgražaju nad velikim Hrvatinama koji skakuču na, citiram :"srpsko smeće". To je ovdje kod nas redovitaa pojavam. Najbolji ti je primjer toga Dragan Diklić https://www.youtube.com/watch?v=d6yORkP9TrUs druge strane, ovo sz navodno Hrvati: https://www.youtube.com/watch?v=0Hekw8AOOykparadoks je da smo mi Hrvati kulturno potpuno trijumfirali na svom prostoru, dok nismo imali svoju državu, a potpuno kulturno pokoreni u svojoj državi. Danas je tursko-srpsko smeće naš nacionalni karakter. još jednom, tursko i srpsko. Da nije tragično, bilo bi smiješno. ..stonje danas smak svita opet jedan post s desnog krila da nije floskula inbudalestina.. 
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 14:32 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
laganini je napisao/la: Velebit je napisao/la: Ne preseravaj se. I da, cajke su se popularizirale tako sta su ih mlade Hrvatice otkrile. Procitaj neku knjigu iz sociologije. Nisu ih roditelji rockeri niti neki konspiratorijalni elitisti time uvatili.
Nemas mi sta nadodat ni oduzet, al desnicari cesto imaju tu patologiju ka i ti da iz cista mira idu u sukob sa ljudima koji su u vlastitom kampu. Ako nizasto drugo onda proradi zelja za trolanjem ili sadizmom. ..amen jes se to isa ispovid il je moj utjecaj proradio..  Jesi ti otiša nakon šta si drugima poželia smrt?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 14:36 |
|
|
HHerceg je napisao/la: laganini je napisao/la: ..amen jes se to isa ispovid il je moj utjecaj proradio..  Jesi ti otiša nakon šta si drugima poželia smrt? ..covik koji sluša cajke rusofil u azri vidi cajkaške korijene..i iz širokog..ma nisi sto posto priznaj da subote prognali iz neke brdjije bosanske bez uvrede Bosanci .. 
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 14:41 |
|
|
Gledam sinoć dokumentarnu seriju kako se stvarala HR i točno se vidi drugi mentalitet kod naših i njihovih, u nas gospoda, obrazovani, kulturni, kod njih Martić digo nogu na panj ko ispred trgovine kad se pije piva i bistri politika.
Hoću reći divizija podržava Milanovića čije ponašanje ni po čemu ne pripada hrvatskoj tradiciji pa se stoga može reći da se zaista cijelo društvo balkanizira sve do samog vrha, a što je posebno loše jer vrh kroji trendove.
Što se tiče muzike, moje muško društvo od malena, na roštilju ili sličnim okupljanjima uglavnom pušta elektroniku ili neki brži rock. Laganice, narodnjaci i ostali cvilež na dolazi u obzir.
S druge strane u zadnje vrijeme znam i sa ženom biti u društvu nekih parova i oni uglavnom forisiraju cvilež svih vrsta . Toma Zdravković i slični. Meni je to dosadno u i bože, i skonto sam da ta muzika ubija spiku ili tu muziku puštaju ekipe koje nemaju jaku priču, ne znam.
U mom muškom društvu je uvijek jača muzika koja je usputna, a spike ne prestaju nikako, a brz ritam podiže pa se i priča više.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 14:49 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Gledam sinoć dokumentarnu seriju kako se stvarala HR i točno se vidi drugi mentalitet kod naših i njihovih, u nas gospoda, obrazovani, kulturni, kod njih Martić digo nogu na panj ko ispred trgovine kad se pije piva i bistri politika.
Hoću reći divizija podržava Milanovića čije ponašanje ni po čemu ne pripada hrvatskoj tradiciji pa se stoga može reći da se zaista cijelo društvo balkanizira sve do samog vrha, a što je posebno loše jer vrh kroji trendove.
Što se tiče muzike, moje muško društvo od malena, na roštilju ili sličnim okupljanjima uglavnom pušta elektroniku ili neki brži rock. Laganice, narodnjaci i ostali cvilež na dolazi u obzir.
S druge strane u zadnje vrijeme znam i sa ženom biti u društvu nekih parova i oni uglavnom forisiraju cvilež svih vrsta . Toma Zdravković i slični. Meni je to dosadno u i bože, i skonto sam da ta muzika ubija spiku ili tu muziku puštaju ekipe koje nemaju jaku priču, ne znam.
U mom muškom društvu je uvijek jača muzika koja je usputna, a spike ne prestaju nikako, a brz ritam podiže pa se i priča više. ..tako je ok kad se napijem moze sve proc al u normalnim okolnostima kulturoski je odmak i u glazbi od primitivni Srba…naglasio sam primitivni…nego otvorio sam temu na tu emisiju al naši desničari je nisu ni prokomentirali njima je sve mrsko u vezi hr.:
|
|
Vrh |
|
 |
pakovic
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 15:03 |
|
|
Velebit je napisao/la: Uvodenje interneta dovelo do brutalne promjene u ponasanju cura i do mnogo jace disrupcije njihovih navika i ovisnosti o internetu nego kod muskih.
Cure na internetu objavljuju slike, gledaju tuđe slike, lajkaju i tračaju jedne druge. I da, vjerojatno to gore utječe na njih nego na muške. Ali one ne istražuju podzemne muzičke pravce bez (tada) ikakvog prestiža, to jest sa maksimalno negativnim statusom. One su se tu tek naknadno priključile kad je to polako gubilo negativnu društvenu konotaciju, a sve češće bilo povezano s lokalnim frajerima iz čijih auta to lupa i koji se vikendom idu opijat po Hercegovini uz tu muziku.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 15:07 |
|
|
Ovi HDZovci i desničari su Bože sačuvaj, nisam ni jedno ni drugo, ali šta sam onda?
- Hrvat - katolik - antimigrant - antiped.er - ne volim Srbe i Muslimane - slušam srpsku i muslimansku muziku
Na šta to dođe? Koja je moja stranka?
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 15:09 |
|
|
pakovic je napisao/la: Velebit je napisao/la: Uvodenje interneta dovelo do brutalne promjene u ponasanju cura i do mnogo jace disrupcije njihovih navika i ovisnosti o internetu nego kod muskih.
Cure na internetu objavljuju slike, gledaju tuđe slike, lajkaju i tračaju jedne druge. I da, vjerojatno to gore utječe na njih nego na muške. Ali one ne istražuju podzemne muzičke pravce bez (tada) ikakvog prestiža, to jest sa maksimalno negativnim statusom. One su se tu tek naknadno priključile kad je to polako gubilo negativnu društvenu konotaciju, a sve češće bilo povezano s lokalnim frajerima iz čijih auta to lupa i koji se vikendom idu opijat po Hercegovini uz tu muziku. ..meni su cajke vezane i uz tu tajkunsku eliticu koja se dočepala neke pare i uz hoće viskija curice s minicama do guzica misle da love te likove a oni njih dozivljavaju i ponašaju se ka prema objektu..govorim o ovim tajkunima kokosarima koji su došli do nekakve love mutnim poslovima..rimac sigurno ne sluša cajke niti ga pale takvi klubovi..
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 15:32 |
|
|
Planina je napisao/la: Ovi HDZovci i desničari su Bože sačuvaj, nisam ni jedno ni drugo, ali šta sam onda?
- Hrvat - katolik - antimigrant - antiped.er - ne volim Srbe i Muslimane - slušam srpsku i muslimansku muziku
Na šta to dođe? Koja je moja stranka? Da na ovo nadodam - antivakser - proRus Tko mene predstavlja u Saboru? Ima li bar jedan?
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 15:37 |
|
|
laganini je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Gledam sinoć dokumentarnu seriju kako se stvarala HR i točno se vidi drugi mentalitet kod naših i njihovih, u nas gospoda, obrazovani, kulturni, kod njih Martić digo nogu na panj ko ispred trgovine kad se pije piva i bistri politika.
U mom muškom društvu je uvijek jača muzika koja je usputna, a spike ne prestaju nikako, a brz ritam podiže pa se i priča više. ..tako je ok kad se napijem moze sve proc al u normalnim okolnostima kulturoski je odmak i u glazbi od primitivni Srba…naglasio sam primitivni…nego otvorio sam temu na tu emisiju al naši desničari je nisu ni prokomentirali njima je sve mrsko u vezi hr.: Primitivni Srbi ? Laganini priznaj da si čovjek sa srca dva ! https://youtu.be/0E78rZKc0zk
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 15:37 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Desno krilo uzvraća udarac.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
Megatron
|
|
|
Planina je napisao/la: Planina je napisao/la: Ovi HDZovci i desničari su Bože sačuvaj, nisam ni jedno ni drugo, ali šta sam onda?
Na šta to dođe? Koja je moja stranka? Da na ovo nadodam - antivakser - proRus Tko mene predstavlja u Saboru? Ima li bar jedan? Čekaj da te napadnu što si napisao muzika a ne glazba. 
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 15:41 |
|
|
Megatron je napisao/la: Planina je napisao/la: Da na ovo nadodam - antivakser - proRus
Tko mene predstavlja u Saboru? Ima li bar jedan?
Čekaj da te napadnu što si napisao muzika a ne glazba.  Čudi me da muzika nije u filteru. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Zanar
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 15:47 |
|
|
Boban Rajović je u Hrvatskoj zvijezda, u Srbiji nebi napunio bilo koji klub a i sumnjam da je većina čula za njega.
Isto vrijedi i za Sandru Afriku, u Hrvatskoj se više sluša trash nego u Srbiji devedesetih.
Graničar je simbol, starija generacija.
Sjećaš li se ti svoje reakcije kad su cajke došle u Srbiju? To je bila parodija, kod nas doslovno zaraženi s tim.
Bmw srednjoškolaca subotom ispred škole i uništavanje lamele s tim trashom je simbol cajke, ogadio mi se bmw.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 16:03 |
|
|
Zanar je napisao/la: Boban Rajović je u Hrvatskoj zvijezda, u Srbiji nebi napunio bilo koji klub a i sumnjam da je većina čula za njega.
Isto vrijedi i za Sandru Afriku, u Hrvatskoj se više sluša trash nego u Srbiji devedesetih.
Sjećaš li se ti svoje reakcije kad su cajke došle u Srbiju? To je bila parodija, kod nas doslovno zaraženi s tim.
Bmw srednjoškolaca subotom ispred škole i uništavanje lamele s tim trashom je simbol cajke, ogadio mi se bmw. Kakva Sandra Afrika.To slušaju u Hrvatskoj.  Ja kad čujem ovu Bulićevu ko da nam ljubav zabrani nisam svoj. https://youtu.be/LPzB7vrUh1M
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 16:12 |
|
|
Zanar je napisao/la: Boban Rajović je u Hrvatskoj zvijezda, u Srbiji nebi napunio bilo koji klub a i sumnjam da je većina čula za njega.
Bmw srednjoškolaca subotom ispred škole i uništavanje lamele s tim trashom je simbol cajke, ogadio mi se bmw. - vaksiran, silom bi vaksirao sve druge - navija za GloboHomoUkroNatoPe.der ekipu - sluša Azru - voza Renoa ... Od Tuge i Buge do ovoga
|
|
Vrh |
|
 |
Zanar
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 03 ožu 2023, 16:16 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Zanar je napisao/la: Boban Rajović je u Hrvatskoj zvijezda, u Srbiji nebi napunio bilo koji klub a i sumnjam da je većina čula za njega.
Bmw srednjoškolaca subotom ispred škole i uništavanje lamele s tim trashom je simbol cajke, ogadio mi se bmw. Kakva Sandra Afrika.To slušaju u Hrvatskoj.  Ja kad čujem ovu Bulićevu ko da nam ljubav zabrani nisam svoj. https://youtu.be/LPzB7vrUh1Mšta je ovo jbt 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|