|
|
Stranica: 22/28.
|
[ 687 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
volvoks
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:05 |
|
|
Kako je gadna ova u Gunji @pol, u tvojoj Srbiji ima malo više Džamija i malo više dvojezičnosti...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:06 |
|
|
Ne sviđa ti se moja slikica purgerčiću, ček napravim još jednu.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:07 |
|
|
U budćnosti će sve džamije takve biti.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59751 Lokacija: DAZP HQ
|
volvoks, ponašaš se kao da dolaziš iz Špičkovine, pa se vrijeđaš na svaki napad na Zagreb, u bilo kojem kontekstu. obolit ćeš jer se Zagreb napada svaki dan, na svim mjestima i od samih Zagrepčana, a kamoli drugih. mene to ništa ne dira, oguglao sam još kao klinac, to je Zegej i o njemu će se vazda raspredati.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: volvoks, ponašaš se kao da dolaziš iz Špičkovine, pa se vrijeđaš na svaki napad na Zagreb, u bilo kojem kontekstu. obolit ćeš jer se Zagreb napada svaki dan, na svim mjestima i od samih Zagrepčana, a kamoli drugih. mene to ništa ne dira, oguglao sam još kao klinac, to je Zegej i o njemu će se vazda raspredati. Kad je bal nek je maskenbal, preporodio sam se uvođenjem ovih avio-linija iz Londona i Frankfurta za Dubrovnik, sada nemam razloga ni da prođem kroz Zagreb u tranzitu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:14 |
|
|
dudu je napisao/la: volvoks, ponašaš se kao da dolaziš iz Špičkovine, pa se vrijeđaš na svaki napad na Zagreb, u bilo kojem kontekstu. obolit ćeš jer se Zagreb napada svaki dan, na svim mjestima i od samih Zagrepčana, a kamoli drugih. mene to ništa ne dira, oguglao sam još kao klinac, to je Zegej i o njemu će se vazda raspredati. Ma naviknut sam ja, svake godine sam po mjesec i pol u splitskoj regiji Znam da nas se napada konstantno, ali to ne znači da ne treba koji put oštrije odgovoriti, dosta je bilo prilagoDŽavanja
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:16 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ovo bre uopšte ne liči na džamiju. Možda je gospodin Džamonja tražio inspiraciju u Južnoj Americi?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la: volvoks, ponašaš se kao da dolaziš iz Špičkovine, pa se vrijeđaš na svaki napad na Zagreb, u bilo kojem kontekstu. obolit ćeš jer se Zagreb napada svaki dan, na svim mjestima i od samih Zagrepčana, a kamoli drugih. mene to ništa ne dira, oguglao sam još kao klinac, to je Zegej i o njemu će se vazda raspredati. Kad je bal nek je maskenbal, preporodio sam se uvođenjem ovih avio-linija iz Londona i Frankfurta za Dubrovnik, sada nemam razloga ni da prođem kroz Zagreb u tranzitu. Što nitko ne voli Zagreb, meni je baš dobar. Malo me živcira što nema brda, nema kamenja i nebo nikad nije plavo kako treba.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1044 of 2558 - 40.81%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:18 |
|
|
volvoks je napisao/la: @pol, u tvojoj Srbiji ima malo više Džamija i malo više dvojezičnosti... Ja sam pored niške prošao šest puta dok je nisam skontao U RS ih naravno ima, ali RS je multietnička zemlja...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59751 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la: volvoks, ponašaš se kao da dolaziš iz Špičkovine, pa se vrijeđaš na svaki napad na Zagreb, u bilo kojem kontekstu. obolit ćeš jer se Zagreb napada svaki dan, na svim mjestima i od samih Zagrepčana, a kamoli drugih. mene to ništa ne dira, oguglao sam još kao klinac, to je Zegej i o njemu će se vazda raspredati. Kad je bal nek je maskenbal, preporodio sam se uvođenjem ovih avio-linija iz Londona i Frankfurta za Dubrovnik, sada nemam razloga ni da prođem kroz Zagreb u tranzitu. navratit ćeš u ZG kad Mesić otegne papke.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:21 |
|
|
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:22 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ma naviknut sam ja, svake godine sam po mjesec i pol u splitskoj regiji Ostave te tata i mama kod dida i bake?
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:23 |
|
|
Metemma je napisao/la: volvoks je napisao/la: @pol, u tvojoj Srbiji ima malo više Džamija i malo više dvojezičnosti... Ja sam pored niške prošao šest puta dok je nisam skontao U RS ih naravno ima, ali RS je multietnička zemlja... Vidim da se i u Suboticu proširiše, nije tome mjesto u srednjoeuropskoj Vojvodini Ne stavljaj takve slike, nisi Hrvat, pobrat ćeš ban
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:25 |
|
|
Metemma je napisao/la: volvoks je napisao/la: Ma naviknut sam ja, svake godine sam po mjesec i pol u splitskoj regiji Ostave te tata i mama kod dida i bake? Kad si zadnji put vidio more??
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:31 |
|
|
volvoks je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ostave te tata i mama kod dida i bake? Kad si zadnji put vidio more?? Prvi put sam vidio prije nego što si ti bio i u planu
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:33 |
|
|
Metemma je napisao/la: volvoks je napisao/la: Kad si zadnji put vidio more?? Prvi put sam vidio prije nego što si ti bio i u planu Ne zanimaju me dobrobiti Juge, nego kako se danas funkcionira po tom pitanju u rajonu Romanije, barba Metemma...
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:34 |
|
|
1916 na Krfu?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:38 |
|
|
Ja sam se zakleo da se neću brijati dok srpsko more ne bude ponovo slobodno, eto, kad već morate da znate.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:40 |
|
|
Ljetovao si na Golom otoku?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:42 |
|
|
Evo, umjesto da se zahvalite Srbima što imate Dalmatinsku obalu umjesto da na more idete u Italiju, granični prelaz Knin, vi se još sprdate... ccc, nevaspitanje...
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:44 |
|
|
Koji si ti berekin, pazi da ti se brada ne zapne za postole.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 18:46 |
|
|
Ti ćuti, ti bi se danas zvao Đanpaolo da nije bilo kraljevske srpske vojske
|
|
Vrh |
|
|
licanhh
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 19:39 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
a ti bi bio neki kolarov ili ignjovski... ups, i jeste neki kolarovs i ignjovskis (vidi repku)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 20:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Kad je bal nek je maskenbal, preporodio sam se uvođenjem ovih avio-linija iz Londona i Frankfurta za Dubrovnik, sada nemam razloga ni da prođem kroz Zagreb u tranzitu. Što nitko ne voli Zagreb, meni je baš dobar. Malo me živcira što nema brda, nema kamenja i nebo nikad nije plavo kako treba. Zagreb je lep grad. Purgere istjerati iz njega, protjerati ih u Beograd i to bi bio najbolji grad srednje-južne Europe. Svakako su ti purgerski mediji prepuni vijesti "iz regijona" i Beograda.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 21:05 |
|
|
Zagreb stanovništvom praktički predstavlja Hrvatsku (da je malo više Slavonaca) tako da ako oni ne valjaju, ne valjamo ni mi Hrvati kao cjelina
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|