|
|
Stranica: 23/28.
|
[ 687 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 21:16 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
volvoks je napisao/la: Zagreb stanovništvom praktički predstavlja Hrvatsku (da je malo više Slavonaca) tako da ako oni ne valjaju, ne valjamo ni mi Hrvati kao cjelina Malo više? Ima ih (nas) puno, no Slavonci se lako uklope pa su neprimjetni
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 21:22 |
|
|
Zapravo Slavonci se najlakše pretope u zagrebačku kajkavsku jezgru. Više manje jedino Hercegovci i Dalmatinci zadržavaju određene posebnosti.
Uostalo se pretopi u zg melting potu.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 21:24 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Metemma je napisao/la: volvoks je napisao/la: Kad si zadnji put vidio more?? Prvi put sam vidio prije nego što si ti bio i u planu Otkud ti znaš što sam ja i kad planirao?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 21:29 |
|
|
Ovakvo nešto bi moglo proći u Zagrebu.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 21:30 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Metemma je napisao/la: Prvi put sam vidio prije nego što si ti bio i u planu Otkud ti znaš što sam ja i kad planirao? Vladimire, ne ljuti se čoveče!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 21:33 |
|
|
Kad sam ja tek došao u Zagreb 92. još su se pričali o Slavoncima, ubrzo nakon toga o Dalmatincima, a kako se povećala naglo količina era, onda o erama. Sad zadnje vrijeme i mi bosančerosi na tapeti. Točno se po vicevima zna kad je ko malo više imigrirao u Zg. Sad je vrijeme da lupamo po ovima iz Rijeke...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 21:46 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kad sam ja tek došao u Zagreb 92. još su se pričali o Slavoncima, ubrzo nakon toga o Dalmatincima, a kako se povećala naglo količina era, onda o erama. Sad zadnje vrijeme i mi bosančers na tapeti. U Hercegovini vas ne mogu smisliti (čast izuzecima) , sram ih i stid bilo. ( No, ovo je neka druga tema...) Što južnije to tužnije. Vazda bilo i bit će.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 21:50 |
|
|
doc je napisao/la: Zapravo Slavonci se najlakše pretope u zagrebačku kajkavsku jezgru. Više manje jedino Hercegovci i Dalmatinci zadržavaju određene posebnosti.
Uostalo se pretopi u zg melting potu. I Zagorce se skuži, po zadržavanju nekih kajkavskih karakteristika u govoru... Ere koje su se doseljavale prije '90 su danas asimilirani, djeca im pričaju normalno, a ovi noviji se još drže svog naglaska... A Spliću ni inkvizicija ne bi nagovorila da veli kaj
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 21:51 |
|
|
Ko kaže da se ne može Srbe, Bošnjake i Hrvate ujedinit pod istom zastavom, ovaj avatarom? Fakat moram mijenjat av. Evo Vlado, sad Leb. Dobro, znam da sam atraktivan ali... Citat: I Zagorce se skuži, po zadržavanju nekih kajkavskih karakteristika u govoru... Najjače mi je kad oni se Muslimani pod purgere zbog kajkanja, a naglasak gori od mog 3x.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 21:56 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ovakvo nešto bi moglo proći u Zagrebu. A i u Loch Nessu
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 21:57 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ovakvo nešto bi moglo proći u Zagrebu. Fantastičan dizajn. Samo, fora je u tome da što je džamija više futuristička, to su njeni vjernici više vehabistički, što je paradoks na prvi pogled, međutim nije s obzirom na to ko ih je stvorio.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 21:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76143 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Metemma je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ovakvo nešto bi moglo proći u Zagrebu. A i u Loch Nessu Znao sam da me na nešto podsjeća.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 22:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Metemma je napisao/la: Prvi put sam vidio prije nego što si ti bio i u planu Otkud ti znaš što sam ja i kad planirao?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 22:03 |
|
|
Kao labud.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 22:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
A to na slici bi bila kao Sava ili Drina ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 22:08 |
|
|
BBC je napisao/la: A to na slici bi bila kao Sava ili Drina ? Ili neumska luka, tko zna
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 22:16 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: BBC je napisao/la: A to na slici bi bila kao Sava ili Drina ? Ili neumska luka, tko zna Nikada. Već ima li iznad Zagreba neko brdo da je natakarimo, veću od ove ?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 22:22 |
|
|
Bakir ga je dobro smjestio hrvatskim cvjećarima i nostalgičarima za hrvatima islamske vjeronešto. Kratko i jasno im je rekao kako stvari stoje i kako će biti u budućnosti. Citat: BAKIR: Hrvatska je dobro mjesto za život Bošnjaka muslimana
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 22:30 |
|
|
Još kad bi gospodin Bakir povukao put Zagreba i one iz Raške, odnosno sanđaka, što bi se reklo - puna šaka brade
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 22:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Hinterland uzeo odmor od foruma u najgore vrijeme.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 22:31 |
|
|
Ma zajebani su ovi crveni na vlasti u RH, osmijeh i prema Srbima i prema Bošnjacima pa šuk, med i mlijeko a sve i jednom radne dozvole ukinuli. Mene jedan jaro molio da mu pomognem da ostane ali jednostavno ne daju, da Josipović intervenira možda bi koji dan ostao...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 22:32 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Još kad bi gospodin Bakir povukao put Zagreba i one iz Raške, odnosno sanđaka, što bi se reklo, puna šaka brade Protjerujte na Kosovo, tamo ima puno slobodne zemlje.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 05 svi 2013, 23:19 |
|
|
Najjači komentar:
ovo zdanje me asocira na kućicu od teletabisa :)))
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 06 svi 2013, 01:26 |
|
|
Kovach je napisao/la: @maninblack, ne zaobilaziš Tuzlu? ;) Tuzla je nezaobilazna pored ovakvog cirkusa i kulturocida renovirani spomenik kulture uništili je idioti totalno.. No zanimljivo je bilo kada su je počeli renovirati prije mnogo godina, arapski sponzori došli i našli pive u džamiji i odmah odustali. Vidim i onu prinčevu džamiju renoviraju nije izdržala dugo... samo desetljeće. Arapi donirali novac, no domaći muslimani poštenjačine pa više od pola strpali u svoj džep...
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 06 svi 2013, 10:33 |
|
|
Baš su je sjebali totalno.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|