|
|
Stranica: 2/43.
|
[ 1066 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vii
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 16:23 |
|
|
Zaboravi puntar Herceg-Bosnu? Idemo i mi na party-janje 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 16:26 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Srbi, u vezi thompsona gonite se u tri znate cega.jel vam smeta, kad vidite dvoranu punu mladih hrvata, koji vam nikad nece ljubit dupe, kao poskok orlovi.koja dika, licani, zagorci, istrani dalmatinci, slavonci, svi se skupe.drmaj markec, covik ima muda pa hoce u sarajevo. Evo jedna od pravih poskoka sirokog briga, poskok bojna http://m.youtube.com/index?desktop_uri= ... hxOh5nTCEoE kad vidim dvoranu punu mladih Hrvata, userem se odmah u gace 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 16:27 |
|
|
Vii je napisao/la: Zaboravi puntar Herceg-Bosnu? Idemo i mi na party-janje  Kako no piva mate bulic?zajedno smo, ko nam ista smije?naravno, i moji hb hrvati moraju doci. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 16:32 |
|
|
Sreća pa Mocart ili Bah nisu Srbin ili Hrvat...jadna ti majka,koje bi to prepucavanje bilo...
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 16:33 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Vii je napisao/la: Zaboravi puntar Herceg-Bosnu? Idemo i mi na party-janje  Kako no piva mate bulic?zajedno smo, ko nam ista smije?naravno, i moji hb hrvati moraju doci.   Je brate, kad se skupimo. Uh. 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 16:39 |
|
|
Sto se samog teksta tiče ne sporim da ima pretjerivanja, no to je novinarski posao.Kako drugačije napraviti vijest i približiti je čitateljima.Kako prezentirati koncert pozitivno i privući publiku, Sarajevo je u pitanju, pa neće čovjek pjevati pred polupraznom dvoranom ?Sad sto to u mnogome odstupa od stvarnog stanja i raspolozenja gradjana u BiH, detalj je koji novinarka zanemaruje sa razlogom. Po meni je vrlo vazno da se koncert odrzi bez bilo kakvih incidenata.A to ko će ili neće slušati Perkovica nek bude njegov licni izbor.Ja licno ne vidim problem da čovjek pjeva za svoje fanove.
Karte će se naplaćivati od ljudi koji ga slušaju, a ne od poreznih obveznika čija će osjecanja i emocije povrijediti neka od njegovih pjesama.
Znaci ko voli, neka izvoli i plati si gust.
Lovu zaradjuju svi, koji shvate sto narod voli cuti. Sam Dino Dervishalidovic čuveni Sarajlija kleo se pa slagao, da ga BG nikad neće vidjeti.Na kraju napunio Arenu par puta.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 16:39 |
|
|
Nije fora ni zabraniti koncert, to bi takodje prestavljalo jedan vid diskriminacije Hrvata.
Ljudi Perkovica doživljavaju na razne načine a u najvećoj mjeri kao pjevača hrvatskih patriotskih pjesama.
Upravo zato koncert treba biti održan, znam da je kap u moru par sahovnica u Sarajevu, a zabranili su podizanje spomenika braniteljima, no od nečeg se mora početi.
Pa ako je muzika spona, zašto ne...
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 17:53 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26822 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: Sreća pa Mocart ili Bah nisu Srbin ili Hrvat...jadna ti majka,koje bi to prepucavanje bilo... Zapravo bila je neka teorija da je Mocart dalekim porijeklom Hrvat. Navodno su njegovi preci iz Gradišća.  Zanimljiva je geneza njegovog prezimena: Modriča - Modričar-Modračart-Modračt-Mocrart-Mocart 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 17:55 |
|
|
Čula sam to za Mozarta 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 17:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Sreća pa Mocart ili Bah nisu Srbin ili Hrvat...jadna ti majka,koje bi to prepucavanje bilo... Zapravo bila je neka teorija da je Mocart dalekim porijeklom Hrvat. Navodno su njegovi preci iz Gradišća.  Da, da citala sam tekst u jednom austrijskom listu. Doduše ima tome dugo, ali pokusacu ga pronaći Ili zaduziti BBC- a da googla.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 18:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Prema mojim insider informacijama Mozart je Njemac. Šalim se, internetska pisanja.
Otud ona poznata krilatica: "Austrijanci su čitav svijet ubijedili da je Mozart Austrijanac, a Hitler Njemac."
Znam da ne znaju gdje mu je grob. Znaju gdje je sahranjen, ali ne znaju koje je tijelo. Za vrijeme kuge je na brzinu bio sahranjen u masovnu grobnicu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 18:36 |
|
|
Ko voli Tompsona taj ne voli Tompsona sto dobro pjeva, jer realno gledajuci, pjeva ko da neko razvlaci macku, vec je problem u tome sto ti sto idu na koncert Tompsona idu iz, ne bih rekao desnicarskih pobuda, posto cast svim desnicarima, ma koje god nacije bili, nego iz cisto pobuda koje se mogu izjednaciti sa neofasizmom, klerofasizom, pa cak i sa nacizmom, jer Tompson nikada ne bi nikada bio problem da je on zaista pjevac hrvatskih domoljubnih pjesama, ali posto covjek pjeva pjesme od kojih se svakom normalnom covjeku, bez obzira koje nacionalnosti taj covjek bio, dize kosa na glavi kada cuje Tompsonove hrvatske "domoljubne pjesme", onda bilo bi logicno zabraniti takav skup, posto muzicki skup takve prirode nije muzicki skup vec parada neonacista, posto svaki Tompsonov koncert uvijek se, skorom po obicaju, pretvori u neku vrstu parade neonacista, jer njegovi fanovi kada dolaze na njegov koncert ne dolaze da bi njega slusali kako pjeva, vec da bi vidjeli najveci nezabranjeni neonacisticki spektakl koji je za svaku osudu, s tim da ne bih osudio onog ko tu paradu neonacista odrzava, vec onog ko tu paradu neonacista i precutno podrzava, prije svega mislim na one koji dozvole da se takav skup i odrzi, jer takve skupove treba zakonski zabraniti, bez obzira na nacionalnost ili vjeru tih koje sire mrznju i razdor, jer nacizam i fasizam su svugdje u svijetu sinonimi za zlo, pa tako bi trebalo biti i ovdje na ovim prostorima, pogotovo nakon drugog svetskog rata i ozloglasene Hitlerove nacisticke imperije koja je u WW2 ubila na milione, milione i milione civila.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 18:40 |
|
|
To za mozarta nisan nikad cuja, niti virujen u to.sto mislite je sigurno da je kompozicija stare carske himne josepha haydna zapravo melodija jedne pisme gradiscanskih hrvata"vjutro rano se ja stanem". Njemacki link: http://sga.monarchisten.org/monarchie/g ... alteq.htmlJeli haydn ponjemceni hrvat ili ne, pojma neman, poznato je da je bija u dodiru s'ton kulturon.stara carska himna je uzeta od njemaca, i himna "deutschland, deutschland ueber alles" ima melodiju pisme gradiscanskih hrvata.kako no rece dzoni, "oni sto cekaju cetvrti reich".ima neka tajna veza.sala mala. 
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 18:42 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Ko voli Tompsona taj ne voli Tompsona sto dobro pjeva, jer realno gledajuci, pjeva ko da neko razvlaci macku, vec je problem u tome sto ti sto idu na koncert Tompsona idu iz, ne bih rekao desnicarskih pobuda, posto cast svim desnicarima, ma koje god nacije bili, nego iz cisto pobuda koje se mogu izjednaciti sa neofasizmom, klerofasizom, pa cak i sa nacizmom, jer Tompson nikada ne bi nikada bio problem da je on zaista pjevac hrvatskih domoljubnih pjesama, ali posto covjek pjeva pjesme od kojih se svakom normalnom covjeku, bez obzira koje nacionalnosti taj covjek bio, dize kosa na glavi kada cuje Tompsonove hrvatske "domoljubne pjesme", onda bilo bi logicno zabraniti takav skup, posto muzicki skup takve prirode nije muzicki skup vec parada neonacista, posto svaki Tompsonov koncert uvijek se, skorom po obicaju, pretvori u neku vrstu parade neonacista, jer njegovi fanovi kada dolaze na njegov koncert ne dolaze da bi njega slusali kako pjeva, vec da bi vidjeli najveci nezabranjeni neonacisticki spektakl koji je za svaku osudu, s tim da ne bih osudio onog ko tu paradu neonacista odrzava, vec onog ko tu paradu neonacista i precutno podrzava, prije svega mislim na one koji dozvole da se takav skup i odrzi, jer takve skupove treba zakonski zabraniti, bez obzira na nacionalnost ili vjeru tih koje sire mrznju i razdor, jer nacizam i fasizam su svugdje u svijetu sinonimi za zlo, pa tako bi trebalo biti i ovdje na ovim prostorima, pogotovo nakon drugog svetskog rata i ozloglasene Hitlerove nacisticke imperije koja je u WW2 ubila na milione, milione i milione civila. ovo mi je jasno bilo.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 18:47 |
|
|
Ti Rus nisi normalan
Koje pjesme sem par u vrijeme rata imaju takve tekstove od kojih se diže kosa na glavi Pa vise ste vi takvih fasistickih pjesama imali no Hrvati Ajde sad lijepo odgovori. Koje su to thompsonove pjesme
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 18:59 |
|
|
Mnogo dobar taj Thompson čovjek, pa mislim kad ga četnici slušaju.. 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 19:05 |
|
|
A vidim ni Miletu nije mrzak.. 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 19:11 |
|
|
perkoviću moje gore liste......odjebi od sarajeva
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 19:15 |
|
|
Hijoj, vozd dodo sve nesto nervozan."jesam li sredio testament, jadna mi majka, zaklat ce me ustase" 
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 19:51 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: perkoviću moje gore liste......odjebi od sarajeva ..rece daidza Lukica 
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 19:57 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: perkoviću moje gore liste......odjebi od sarajeva ..rece daidza Lukica  znači dolaziš na koncert bravo kupi jednosmjernu kartu za Besmrtne zemlje  napuštaš Međuzemlje
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 20:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61532 Lokacija: DAZP HQ
|
ova mu je zlatna, najjača navijačka. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 20:42 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Koje pjesme sem par u vrijeme rata imaju takve tekstove od kojih se diže kosa na glavi
Mislim da si i sam odgovorio na svoje vlastito pitanje. Ne bih da ulazim u siru polemiku jer je tema isuvise izvakana, glupa i navijacki orijentisana, a ne muzicki, jer velicanje Tompsona je isto kao kada bi mi Srbi velicali zlikovca Ljotica.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 20:49 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Koje pjesme sem par u vrijeme rata imaju takve tekstove od kojih se diže kosa na glavi
Mislim da si i sam odgovorio na svoje vlastito pitanje. Ne bih da ulazim u siru polemiku jer je tema isuvise izvakana, glupa i navijacki orijentisana, a ne muzicki, jer velicanje Tompsona je isto kao kada bi mi Srbi velicali zlikovca Ljotica. Ti si fakat abnormalno stvorenje Koja ti poredjenja pravis to samo srbin moze. I sto se petljas u ensto o cemu pojma nemas.. Pogle pjesme vaseg Baje Knindze ili kako se taj kepec zove ili Andrije ere da ne nabrajam. Cuj Ljotic Thompson  ovo je za shit of the year
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 10 vel 2012, 20:50 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Tulkas je napisao/la: ..rece daidza Lukica  znači dolaziš na koncert bravo kupi jednosmjernu kartu za Besmrtne zemlje  napuštaš Međuzemlje Mozda odem iz medjuzemlja da ti spicim jednu medju oci
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|