|
|
Stranica: 35/57.
|
[ 1404 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 16 kol 2021, 11:01 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pa lakše je sigurno isprojektirati jednog čovjeka nego 100 ljudi uklopiti u uspješan tim.
Upravo to što je Thompson tako samozatajan i što nije specijalno nadaren za neke političke analize jer uvijek kad ga nešto pitaju ponavlja 2-3 iste fraze jasno daje do znanja da su neki drugi mozak branda MPT. Ako ti je tako ljepše možeš to zvati konzultant. S obzirom da Thompson, za razliku od Škore ne zalazi u politiku, već se izključivo bavi pjevanjem, ter poprilično i humanitarnim radom (tu i tamo se oglasi o nekim političkim pitanjima i da podporu nekoj konkretnoj političkoj aktivnositi) i dalje mi nije jasan taj projekt o kome ti pričaš. Thompson ima veliki tim, kano što ga ima svaka značajnija pjevačka zviezda. Imaš pravnike, band, menađere, pisce pjesama... Ali da je on neki politički projekt od nekog projektanta, on bi debelo proširio svoj djelokrug, a on je previše povučen što se tiče svega drugog. Hrvatski desničari su poznati i upravo su predmet sprdnje, jerbo im prije ili poslije propadnu svi projekti kojih se prime. Moguće da Thompson i nije intelektualno dorastao tomu da bude uspješan političar, ali mislim da je i on sam toga sviestan i tomu niti ne teži. Upravo u toj njegovoj samozatajnosti se krije njegova popularnost, koju naši mediji svako malo žele srušiti i navesti Thompsona da napravi incidente i skandale u javnosti. Novinari nikako da ulove Thompsona ili da ga navedu na neku bahatu izjavu i zbog toga su ludi na njega. Na sva novinarska pitanja, Thompson odgovara uglađeno, pristojno i bez ikakve mržnje prema ikomu. A to se nikako ne uklapa u priču o Thompsonu kano krvoločnom Ustaši... Ja se tu divim Thompsonu, jerbo prosječan čovjek koji dobije takvu popularnost, prije ili kasnije poludi zbog svog ega ili pritiska javnosti i počne se otvoreno bahatit u javnosti i nastupati kano da je popio svu pamet svieta. Ili se propiju, naprave prometne nesreće, drogiraju se... Thompson je po tomu fenomen s kojim ne mogu uzporediti niti jednog domaćeg pjevača. Čovjek je kano staro vino, sve pametniji, razumniji i samozatajniji, a logika govori da mu je trebalo doći vrieme da već poludi i radi gluposti. Ako ti nisi takav čovjek, ne može ti pomoć nikakav projektant, novci ili donator, jerbo čovjek je čovjek, a pogotovo smo mi hrvatski domoljubi osjećajni ljudi koji često zanemare razum i bubnemo neku glupost u javnosti.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 16 kol 2021, 11:15 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Upravo to što je Thompson tako samozatajan i što nije specijalno nadaren za neke političke analize jer uvijek kad ga nešto pitaju ponavlja 2-3 iste fraze jasno daje do znanja da su neki drugi mozak branda MPT. zar je to problem? čovjek se bavi glazbom, ne natječe se za direktora Elektre ili predsjednika Vlade. ima menadžera, očito jako dobrog, i radi svoje. Kaftanzoglio je napisao/la: Ne mogu komentirati ovo oko stanova jer mi ništa nije jasno. Kako netko može imati tuđi stan ispod sebe na svojoj čestici? Je li se njegov stan gradio u zraku onda? I kako može biti čestica ispod stambene zgrade privatna ako je više stanova na toj vertikali? jer u Hrvatskoj se sve radi po zakonu i nikad nitko nije promijenio nacrt nakon dobivanja građevinske dozvole.  vidiš tlocrt, kupiš stan, useliš se, i onda skužiš da susjedi dograđuju nešto ispod. nikad viđeno ni kod nas ni bilo gdje drugdje. da imamo pravosuđe kao što nemamo, ova tuka koja mu je upala u dvorište bi već dobila otkaz i čekala suđenje. ne zato što je upala u dvorište Thompsonu, nego zato što joj je uopće palo na pamet da to radi. to je kazneno djelo. baš me zanima kakve bi reakcije bile da se npr. Bujanec popeo na balkon Kekinu ili Urši Raukar i razgledao njihove nekretnine.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 16 kol 2021, 11:51 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Ja se tu divim Thompsonu, jerbo prosječan čovjek koji dobije takvu popularnost, prije ili kasnije poludi zbog svog ega ili pritiska javnosti i počne se otvoreno bahatit u javnosti i nastupati kano da je popio svu pamet svieta. Ili se propiju, naprave prometne nesreće, drogiraju se... Thompson je po tomu fenomen s kojim ne mogu uzporediti niti jednog domaćeg pjevača. Čovjek je kano staro vino, sve pametniji, razumniji i samozatajniji, a logika govori da mu je trebalo doći vrieme da već poludi i radi gluposti. Ako ti nisi takav čovjek, ne može ti pomoć nikakav projektant, novci ili donator, jerbo čovjek je čovjek, a pogotovo smo mi hrvatski domoljubi osjećajni ljudi koji često zanemare razum i bubnemo neku glupost u javnosti. Pa ne postoji samo sadašnjost. Thompson je 90-ih imao šareno društvo, ženio se Danijelom Martinović, sa Severinom je plesao na stolu na rođendanu Miroslava Lilića. Bio je rocker, jeans, duga kosa. Nakon 2000-e se pojavljuje temeljito redizajniran, ošišan u crnom, odjednom su mu jedini prijatelji Škoro i Mate Bulić, više nikoga ne poznaje na estradi. Očito ga je netko prebacio na daljinskom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 16 kol 2021, 12:45 |
|
|
|
Thompson i Giuliano su bili frendovi rani '90i, poznato je da balun igraju zajedno barem jednom mjesečno Zeko, Thompson, Giuliano, pokojni Oliver, Hari i ostala ekipa iz Splita.
Giuliano, Mateo Cetinski, Gibo, Vuco pa svi su imali dugu kosu i bili rokeri i pjevali u Rock bandovima, a sad imaju kratku, tako da ne stoji ti teorija o nekakvim brandiranjima
Giulianu je cura bila Rozga, a Thompsonu Danijela i poslije žena, navodno da ne može imat dicu i da mu to nije rekla prije braka, a to je valjan razlog za ništavnost braka u RKC. Tako da ni tu nema nekakvi sumljivi postupaka, ko što mu stavljaju na teret. Također se pričalo da Huljić nije dao da se javno exponiraju da Magazin ne izgubi publiku zbog udane pjevačice. Niko u javnosti praktički nije znao da su oni u braku dok se nisu rastali. Mislim Huljić je logičan, kad se Doris udala izgubila je publiku, da se Rozga uda isto bi izgubila dio publike, ko što je i Vanna izgubila udajom...jednostavno to je show-biz.
Dan državnosti je SDP promjenio i samo je ostao Dan Pobjede i tu je njegova pjesma Anice kninska kraljice ljude "dizala" i fešta se pomalo spontano selila u Čavoglave. Thompsona su digle Čavoglave i fešta za Oluju...možemo reć da je SDP ubiti lansiro Thompsonu karijeru, koliko god to zvučalo suludo.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 16 kol 2021, 21:02 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ja se tu divim Thompsonu, jerbo prosječan čovjek koji dobije takvu popularnost, prije ili kasnije poludi zbog svog ega ili pritiska javnosti i počne se otvoreno bahatit u javnosti i nastupati kano da je popio svu pamet svieta. Ili se propiju, naprave prometne nesreće, drogiraju se... Thompson je po tomu fenomen s kojim ne mogu uzporediti niti jednog domaćeg pjevača. Čovjek je kano staro vino, sve pametniji, razumniji i samozatajniji, a logika govori da mu je trebalo doći vrieme da već poludi i radi gluposti. Ako ti nisi takav čovjek, ne može ti pomoć nikakav projektant, novci ili donator, jerbo čovjek je čovjek, a pogotovo smo mi hrvatski domoljubi osjećajni ljudi koji često zanemare razum i bubnemo neku glupost u javnosti. Pa ne postoji samo sadašnjost. Thompson je 90-ih imao šareno društvo, ženio se Danijelom Martinović, sa Severinom je plesao na stolu na rođendanu Miroslava Lilića. Bio je rocker, jeans, duga kosa. Nakon 2000-e se pojavljuje temeljito redizajniran, ošišan u crnom, odjednom su mu jedini prijatelji Škoro i Mate Bulić, više nikoga ne poznaje na estradi. Očito ga je netko prebacio na daljinskom. Meni je logično da se smirio sa sadašnjom ženom i djecom. Znaš kako se reče: Iza svakog uspješnog mužkarca stoji dobra žena. A s obzirom na pjesme, očito je da Crkva ima veliki utjecaj na njega. Moglo bi se reći kako je od mladog pomalo divljeg nacionalista rockera, postao domoljub konzervativac. Bog, obitelj i Domovina. Čovjek je našao pravu ženu, uzput očito produbio vjeru u Boga, ter je očito u svemu tomu toliko izpunjen da mu se živo fučka što o njemu misli Index, Jutarnji, Večernji, Severina, Goldstein, Plenković, Puhovski, Veljača... i slične nezamienjive hrvatske moralne vertikale.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 16 kol 2021, 21:26 |
|
|
|
...prvo THOMPSON je ime posta prije ženidbe ..bio je rat bio je klinac koji se pomalo bavio amaterski glazbom dosa je rat došle su cavoglave i ostalo je legenda ..na hr sceni je bio prazan prostor zabpjevaca domoljubnih i naravno da su ga usmjerili ubtom pravcu..hvala bogu i da jesu je ima par vrh pisama iako po meni zna napisat izvrsne ljubavne ..al tonnije njegovo tržište..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 17 kol 2021, 05:12 |
|
|
Brane je napisao/la: S obzirom na jučerašnju provalu u kuću Thompsona, evo da i otvorimo temu o njemu kao najpopularnijem pjevaču u hrvata (nisam našo na podforumu da ima tema) Na ovakva kršenja privatnog vlasništva mi uvijek pukne film (nebitno o kome je riječ, podržo bi i Severinu i LET3 i dr.) baš me zanima koliko ljudi iz glazbenog Svijeta će reagirat i općenito iz javnog života. S obzirom da sam već naglasio da sam iznimno osjetljiv na privatno vlasništvo, dat ću si truda da ovaj vikend mail-am malo po Svijetu i da svi zajedno vidimo oće bit reakcije. Umišljam si da pišem dobre mail-ove, tako sam jednom davno preko FIFA-e (jer me u HNS-u nisu doživljavali) "prisilio" HNS da prizna povijest Hrvatske nogometne reprezentacije od 1942god i da upiše rezultate u službene statistike Vatreni i sve strijelce, što do tada kod HNS-a nije bio slučaj...  Evo oglasili su se neki političari o provali u kuću Thompsona.... https://direktno.hr/domovina/zekanovic- ... ti-241265/https://www.vecernji.hr/vijesti/bartuli ... ku-1515274Ovaj upad u kuću /vlasništvo, bez pitanja i dozvole je bezobrazno, drsko i kažnjivo u svakoj zemlji koja ima sud i pravosuđe! Marka Perkovića-Thompsona ne vole oni koji ne vole Hrvate i državu Hrvatsku. Njemu su već probali naći nešto s čime ga mogu optužiti i onemogućiti njegovo pjevanje. Tražili, kopali su po njegovim računima i nastupima, ako je redovno plaćao porez, ali nisu ništa našli. Više puta već zakazani concert u poslijednji moment mu je bio zabranjen, u Pulskoj Areni ne može održati concert, za razliku od Lepe Brene i sličnih, koji su “pevali” četnicima za vrijeme Domovinskog-oslobodilačkog rata, ili mu isključe mikrofon na veličanstvenom dočeku Vatrenih na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu, nakon finala SP u Moskvi, … i td. U čemu je stvar? Stvar je u strahu! Boje ga se oni koji ne vole Hrvatsku državu, jer Marko može u 2. dana okupiti 50,000 mladih Hrvata, jer je vrlo popularan, voli svoj Domovinu, pjeva o njoj, o vjeri, o Bogu, o obitelji, o braniteljima, koji su ginuli za svoju Hrvatsku, a i sam je bio hrvatski dobrovoljac! Možda Marko nema neki profinjeni glas, ali njegove riječi i poruka su doboke, istinite, ravno iz srca! Akademik Josip Pečarić je dosta pisao o Marku Perkoviću-Thompsonu, a tu su i dvije knjige: ”Thompson – pjesmom za Hrvatsku” i “Hajka na Thompsona”, kao simbolu i instituciji hrvatstva!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 17 kol 2021, 15:29 |
|
|
Ajde neka, već sam mislio da možda neće bit ništa od tužbe. https://teleskop.hr/hrvatska/thompson-t ... tnu-djecu/
| Privitak/ci: |

Screenshot 2021-08-17 at 14-59-47 Thompson tuži novinarku Danku Derifaj Plašila je moju maloljetnu djecu - Teleskop.png [ 12.82 KiB | Pogledano 5372 put/a. ]
|

Screenshot 2021-08-17 at 15-00-14 Thompson tuži novinarku Danku Derifaj Plašila je moju maloljetnu djecu - Teleskop.png [ 17.57 KiB | Pogledano 5372 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 17 kol 2021, 18:47 |
|
|
|
Možda ipak proradi pravosuđe u Hrvatskoj?
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 22 kol 2021, 23:17 |
|
|
Derifaj tuži Thompsona Odvjetnica (jedna od najskuplji u ZG) Jadranka Sloković zastupa Danku Derifaj. Inače za Sloković niko nije čuo dok nije digla lovu od RH za branjenje generala Blaškića u Hagu koji je dobio 45 godina, pa je onda Blaškića preuzeo Nobilo i kroz žalbu smanjio to na 9 godina. Ne znam jel čita ko od Thompson-ovi, al bi ja sad još nadodo par tužbi RTL-u - za ugrožavanje sigurnosti i života stanara koji žive ispod, jer penjanjem po građevinskim ljestvama bez zaštitne opreme sa kamerom u ruci. Na snimci se jasno vidi da su u sandalama, a na slici možete vidit da su terace ispod od stanova... - za širenje covid-19 sve troje se dodaju s kamerom, vataju se jedni za druge, ne drže razmak - za širenje zaraze covid-19 jer nisu provjerili dali je netko od ukućana zaražen i na taj način i oni bi se zarazili i prekršili mjere  
![Screenshot 2021-08-22 at 23-18-09 Reporterka Danka Derifaj pokreće kazneni postupak protiv Thompsona, odvjetnica Sloković p[...].png (25.18 KiB) Pogledano 5278 put/a. Screenshot 2021-08-22 at 23-18-09 Reporterka Danka Derifaj pokreće kazneni postupak protiv Thompsona, odvjetnica Sloković p[...].png](./download/file.php?id=10550&t=1&sid=0ce6adf51a9c7716b72bec339355a1cc)
Screenshot 2021-08-22 at 23-18-09 Reporterka Danka Derifaj pokreće kazneni postupak protiv Thompsona, odvjetnica Sloković p[...].png [ 25.18 KiB | Pogledano 5278 put/a. ]
|
![Screenshot 2021-08-22 at 23-33-03 Reporterka Danka Derifaj pokreće kazneni postupak protiv Thompsona, odvjetnica Sloković p[...].png (36.34 KiB) Pogledano 5278 put/a. Screenshot 2021-08-22 at 23-33-03 Reporterka Danka Derifaj pokreće kazneni postupak protiv Thompsona, odvjetnica Sloković p[...].png](./download/file.php?id=10549&t=1&sid=0ce6adf51a9c7716b72bec339355a1cc)
Screenshot 2021-08-22 at 23-33-03 Reporterka Danka Derifaj pokreće kazneni postupak protiv Thompsona, odvjetnica Sloković p[...].png [ 36.34 KiB | Pogledano 5278 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Passenger
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 29 kol 2021, 19:43 |
|
|
|
Ona tuži Thompsona :) :) :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 06 ruj 2021, 22:41 |
|
|
Uzmicanje pred pokretom srpsko-jugoslavenske rekonkviste neće donijeti mir onima koji uzmiču Ovih dana je novinarka RTL-a Danka Derifaj, poznata po pokliču ''O***bite više od moje maternice i moje pi**e!'', sa stanovitim Miodragom, švercerom kave ako je vjerovati novinama, prodrla na Thompsonovu terasu, snimala i preplašila Thompsonovu djecu. Unatoč tomu nasilnom upadu u privatnost doma digla se medijska kuka i motika na Thompsona, ne na Derifaj! Thompsonu izgleda nije dopušteno reći ''O***bite od moje terase i moje djece!'' Na najbjednije načine nastojalo se njega ocrniti kao pohlepnog vlasnika penthausa, a Derifajku prikazati kao heroinu istraživačkog novinarstva. Thompson je, vidjevši da ga baš ne štiti ni policija ni pravobraniteljica za djecu, odlučio podići privatnu tužbu protiv drskih upadača, jer za policiju provalnici nisu budući da ništa nisu ukrali, u prostor njegova doma. Na to je drska novinarka uzvratila protutužbom. Tako u današnjem Jutarnjem listu čitamo: ''Slučaj je kulminirao u linč novinarke na Thompsonovoj službenoj Facebook stranici zbog kojeg je Danka Derifaj podnijela kaznene prijave protiv sudniza nepoznatih počinitelja. Njezina odvjetnica Jadranka Sloković najavljuje i pokretanje kaznene odgovornosti protiv Thompsona, koji, u najmanju ruku, nije spriječio, ako nije i poticao, da se na novinarku nabacuju verbalnim kamenjem i otvoreno zaziva fizičke napade na nju.'' Dakle, Thompson je kriv što nije spriječio anonimne žvrljotine na Facebooku, a novinarka dok provaljuje u tuđe domove, zapravo samo istražuju. Što je previše, previše je! Ovaj slučaj važan je ne samo zbog Thompsona nego i zbog njegove paradigmatičnosti. On pokazuje kako uzmicanje pred pokretom srpsko-jugoslavenske rekonkviste neće donijeti mir onima koji uzmiču. Kada osvoje jedan dio javnog prostora, oni nasrću dalje. Hrvatstvo se već danas u Hrvatskoj srozalo otprilike na onu razinu na kakvoj je bilo u SR Hrvatskoj sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća kada je Stipe Šuvar sastavljao svoju najpoznatiju knjigu, Bijelu knjigu. Doduše, ideološke pozicije s kojih se nacionalno proglašava anakronim, rigidnim i nepoželjnim nešto su drukčije, to je danas ideologija globalizma, ali stupanj averzije prema nacionalnom nije ništa manji. Dapače! Kad uzmaka više nema, vrijeme je krenuti u protunapad.
Damir Pešorda https://www.hkv.hr/izdvojeno/vai-priloz ... icati.html
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Passenger
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 03 sij 2022, 21:42 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Passenger
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 27 lip 2022, 14:42 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 07 srp 2022, 20:40 |
|
|
|
Thompsonov sin Ante Perković (17g.) je u bolnici na aparatima zbog srčanog zatajenja. Sinoć mu je pozlilo, oživljavali su ga sat vremena i prikopčali na ECMO. Antu su doveli iz splitske bolnice u Zagreb. Roditelji svima zahvaljuju na molitvama i podršci !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 08 srp 2022, 18:03 |
|
|
|
Nek mu Isus bude na pomoći
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Passenger
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 12 srp 2022, 12:00 |
|
|
|
Neka mu Bog dragi bude na pomoći!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Passenger
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 27 srp 2022, 09:35 |
|
|
|
Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača M.P. Thompsona Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perković, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. „Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!" (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj. Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. „Mnogo može žarka molitva pravednikova" (Jak S,16),uči nas sv.Jakov apostol. Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog! Molitva za ozdravljenje Svemogući Bože, naš dobri Oče, moćnim zagovorom naše Nebeske Majke Marije, snagom Kristove žrtve i Njegove prolivene Krvi, pošalji Duha Svetoga, Branitelja,Tješitelja i Iscjelitelja na teško oboljelog našeg brata u vjeri Antu Mihaela i sve koji slično trpe, da ih Duh Sveti ohrabri, ojača, izliječi i vrati im potpuno zdravlje duše i tijela. Nek se Sila Duha Tvog spusti na sve nas! Neka to sve bude Tebi na slavu,a nama na porast vjere i vječno spasenje. Marijo, Gospe od zdravlja, moli za nas! Amen. (Izmoliti Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu. Preporučuje se još i post, djelo milosrdne ljubavi i prikazanje sv. Mise na tu nakanu,tko može). (p. Mijo Nikić)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 27 srp 2022, 22:19 |
|
|
Samo sam čeko kad će neki šljam lešinarit na ovoj nesreći  pa nek ostane zapisano... 

Screenshot 2022-07-27 at 23-16-19 'KARMA JE UDARILA THOMPSONU' Hrvatski TikToker tvrdi da je pjevačev 17-godišnji sin bolestan zbog očevih postupaka 'Nemojte biti zatucani domoljubi' - Dnevno.hr.png [ 31.75 KiB | Pogledano 4279 put/a. ]
|

Screenshot 2022-07-27 at 23-16-36 'KARMA JE UDARILA THOMPSONU' Hrvatski TikToker tvrdi da je pjevačev 17-godišnji sin bolestan zbog očevih postupaka 'Nemojte biti zatucani domoljubi' - Dnevno.hr.png [ 18.87 KiB | Pogledano 4279 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Passenger
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 28 srp 2022, 09:13 |
|
|
Brane je napisao/la: Samo sam čeko kad će neki šljam lešinarit na ovoj nesreći  pa nek ostane zapisano...  A čuj, ima nas svakakvih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jean Luc Picard
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 28 srp 2022, 10:59 |
|
|
Brane je napisao/la: Samo sam čeko kad će neki šljam lešinarit na ovoj nesreći  pa nek ostane zapisano...  Nekima bi stvarno trebalo zabraniti objavljivanje videa na YT i tiktoku, posebno ovim narcisoidnim klaunovima iz regYUna, koji su redom loše kopije američkih i britanskih i još misle kako su dobri. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 28 srp 2022, 12:58 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8435 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Ovo je onaj feminizirani pederčić koji je sudjelovao s babama u show Večera za 5, na RTL-u... kepec,otprilike kao i već pomalo zaboravljeni Amer Bahtijar...
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Passenger
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 29 srp 2022, 08:16 |
|
|
Jean Luc Picard je napisao/la: Brane je napisao/la: Samo sam čeko kad će neki šljam lešinarit na ovoj nesreći  pa nek ostane zapisano...  Nekima bi stvarno trebalo zabraniti objavljivanje videa na YT i tiktoku, posebno ovim narcisoidnim klaunovima iz regYUna, koji su redom loše kopije američkih i britanskih i još misle kako su dobri.  Ma jok, ja sam uvik za slobodu, nek svak govori šta oće. Tako lakše i probereš žito od kukolja. Samo LIBERTAS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 29 srp 2022, 08:32 |
|
|
|
..neovisno jesi mi za im kontra marka ruznonje to govorit nikad nebi nasladio bolesti npr cecine kćeri nedaj boze..karakter mu je nula..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Passenger
|
Naslov: Re: M.P. Thompson Postano: 29 srp 2022, 08:51 |
|
|
|
Ja se isto nikad ne bih naslađivao, niti likovao, niti ogovarao, ali neki vole ogovarat, likovat, naslađivat se. Da smo svi jednaki, kako bih onda bio bolji od onog drugog.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|