HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 svi 2025, 10:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 356 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno
PostPostano: 04 lis 2022, 18:56 

..oojibpotez vau…evo svaki dan je na Pantovčaku il vec gdje..

Vrh

PostPostano: 04 lis 2022, 19:05 

svaka čast na inicijativi, neće i ne mora proći, ali bitno je da jedan cijeli dan u Saboru pričaju o tome.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 00:01 

dudu je napisao/la:
svaka čast na inicijativi, neće i ne mora proći, ali bitno je da jedan cijeli dan u Saboru pričaju o tome.

Zašto ne mora i neće? Proći će ako ju podrže HDZ-ovci. Ali neće proći ako je važnija buduća Plenkyeva briselska foteljica, uvlačenje strancima i konačno ako se HDZ-ovcima Komšić mili.
Uostalom, ako se boje kako bi MOST na tome uzeo političke bodove, neka takvu inicijativu daju sami, pa "napucavanje" Komšića bude prezentirano kao HDZ ideja. Uostalom, to su već činili odbijajući neke SDP prijedloge, koje su čak i napadali, a naknadno ih sami usvojili kao "svoje".

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 00:17 

goran2hr je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Zašto ne mora i neće? Proći će ako ju podrže HDZ-ovci. Ali neće proći ako je važnija buduća Plenkyeva briselska foteljica, uvlačenje strancima i konačno ako se HDZ-ovcima Komšić mili.
Uostalom, ako se boje kako bi MOST na tome uzeo političke bodove, neka takvu inicijativu daju sami, pa "napucavanje" Komšića bude prezentirano kao HDZ ideja. Uostalom, to su već činili odbijajući neke SDP prijedloge, koje su čak i napadali, a naknadno ih sami usvojili kao "svoje".

nema nikakve dobiti u tome, samo kompliciraš situaciju Hrvatima u BIH, a on je već de facto persona non grata kako i u Herceg-Bosni, tako i u Hrvatskoj. pogotovo u kontekstu da smo dobili svoje što smo htjeli i da sad želimo finiširati tu priču za sva vremena.

meni bi to bio politički stupidan potez u ovom trenu, ajde da se tako nešto napravilo prije 4 godine, to bi tada imalo neku težinu.

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 00:25 

..naravno da bi bila glupost ionako ga se ignorira i opet će ne možemo se ponašat ko seljačka zadruga ovo je samo pokušaj privlačenja pažnje mosta u stvari populističke fore..

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 01:57 

dudu je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

nema nikakve dobiti u tome, samo kompliciraš situaciju Hrvatima u BIH, a on je već de facto persona non grata kako i u Herceg-Bosni, tako i u Hrvatskoj. pogotovo u kontekstu da smo dobili svoje što smo htjeli i da sad želimo finiširati tu priču za sva vremena.

meni bi to bio politički stupidan potez u ovom trenu, ajde da se tako nešto napravilo prije 4 godine, to bi tada imalo neku težinu.

Za Komšića bi to bilo sramoćenje, javno razotkrivanje i donekle bi mu zakompliciralo život. Što bi to "zakompliciralo" Hrvatima, nije mi jasno. Zakompliciralo bi samo budući pristup Plenkovića briselskoj, jer bi mu mogli (neopravdano i nepravedno) nalijepiti etiketu "hrvatskog nacionalista" i to bi bio kraj njegovih ambicija.

Dobili ste "što ste htjeli"?

Vrh

PostPostano: 05 lis 2022, 02:02 

goran2hr je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Za Komšića bi to bilo sramoćenje, javno razotkrivanje i donekle bi mu zakompliciralo život. Što bi to "zakompliciralo" Hrvatima, nije mi jasno. Zakompliciralo bi samo budući pristup Plenkovića briselskoj, jer bi mu mogli (neopravdano i nepravedno) nalijepiti etiketu "hrvatskog nacionalista" i to bi bio kraj njegovih ambicija.

Dobili ste "što ste htjeli"?

...dosadan si Komšića nitko od oficijelne politik ene šljivi dva posto ni u oporbi ni poziciji i baš njega zaboli to ko da je on čovik s karakterom...isto tako bi ta zabrana njimu dala na važnosti i donila političku štetu hrvatskoj pokušavaš tu tezu progurat jer most koji nije htio podrzat hrvatskog kandidata u bih pokušava na jeftine fore dodvorat političkim neznalicama...zato ne trkeljaj više.. :rigam

Vrh

PostPostano: 10 lis 2022, 15:32 

…jedan lip tekst o jednoj od najveci prevara hr političke scene..

Pojma on pojma nema tko je Vesna Balenović iz INA-e, iako smo se mnogo puta sreli i razgovarali još od prvih dana kada su tek ušli u Sabor! Uzeli su mi dokumente o INA-i, kao i svi u ovih 20 godina! Nikola Grmoja, Miro Bulj, ministri iz Mosta Slaven Dobrović i Tomislav Panenić! Svi sve jako dobro znaju o meni!
Lijepo su se naoružali i istrgovali, kao i sve stranke do sada! Dobiti dragulj nije mala stvar! Prodati dobru robu je dobra trgovina!? Mesija s Neretve pojma o pojmu nema o štrajkovima za Sisačku Rafineriju 2003.-2015. jer je 'bija mali!'! Sada je 'naresa' i postao je velik i poželio je biti premijer ili ministar energetike, kao i njihova dva stranačka zgubidana Slaven Dobrović i Tomislav Panenić, koji su mi mogli omogućiti povratak u INA-u s priznanjem Vlade i DORH-a iz 2011., a nisu! Govorila sam im i o Rafineriji Sisak, smijali su se!

Za ništa ih briga nije bilo!
Sada su izmislili neko nebitno i totalno nemoćno Antikorupcijsko vijeće, za koje primaju još po 5000 kuna za ništa i tako pored plaće od 20.000 kuna imaju još i taj privjesak za kreiranje javnog mijenja u željenom smjeru! Koriste totalno raštimani i posvađani HDZ i jad i neviđeni strah i demoraliziranost naroda, strah od posljedica korone, strašnih potresa, skupoće, otkaza, sluđene djece, nadolazeće neizvjesne zime, siromaštva, bijega, straha od rata... Može li niže?

Zovu i lopinu Dragana Kovačevića iz lopovske stranke HNS za svjedoka! Niže ne može! Inače, ljudi javno govore da su jako bliski i stvoreni u inkubatoru barba Luke Bebića, Stipe Mesića, Milanovića, bogataša Roglića, bliski Crkvi i svašta nešto mutno oko njih! Eto tako 'govore'!

Okitili su se sa šest nebitnih udruga za borbu protiv korupcije, kako Mesija s Neretve kaže, onako 'neutralnih'! Moju udrugu Zviždač, koja je utemeljena 2008. i ima sama neviđene uspjehe u toj borbi protiv korupcije, student Grmoja nikada nije ni vidio ni kontaktirao jer je bija mali! Našli su tako nekoliko korumpiranih udruga koje će sada procijeniti sve o INA-i! Super! Udruge plus Grmoja! Odlično!

Lopove iz 2003., Slavka Linića i Tomislava Dragičevića, koji su poklonili INA-u MOL-u, zamračili 240 milijardi kuna i uništili komletnu rafineriju Sisak, nemojte dirati nikako i nikada! Jer mezimac Stipe Mesića, lopov i prevarant, Savkin zet, Tomislav Dragičević, mora ostati 'netaknut' kao curica jer za odlazak iz upropaštene INA-e 2009. dobio je samo mršavih 10 milijuna kuna, a za 'klanje' Vesne Balenović i 60 dana zatvora te za uništenu Rafineriju Sisak od Stipe Mesića dobio je nagradu za 'dobro poslovanje'!

Hajmo, Nikola Grmoja, laži ljudima, možeš komotno, sada je dobro vrijeme za jedrenje! Vjetar ti ide u leđa. Građani nikada nisu bili jadniji i bjedniji! Evo sličica da vidiš bar jedan od mojih 50 štrajkova za INA-u iz prenapaćenog Siska! Nije samo Plenković kriv.

Počni, Grmoja, od početka pa ćeš saznati pravu istinu, ako te uopće interesira, ali čisto sumnjam! Samo vlast! Ne vjerujem Mostu ništa, imali su dva ministra, Tomislava Panenića i Slavena Dobrovića, u čijem je resoru bila INA, i učinili nisu ništa! Dosta je bilo komedije! Sada se prestanite više sramotiti! Bilo bi mudrije da ste vratili mene u INA-u kad ste mogli, a niste željeli! Reda bi bilo itekakvog!" napisala je Balenović na Facebooku.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 11:58 

…ruganje s grmoji panjinom i s bruce lee se nastavlja.. Reakcije na Antikorupcijsko vijeće i ispitivanje USKOK-ovog optuženika Dragana Kovačevića ne stišavaju se. Posljednje reakcije su novinara Gordana Malića koji je žestoko prozvao MOST i Nikolu Grmoju, a sada je to učinio i nekadašnji saborski zastupnik pravaša Tonči Tadić čiji komentar prenosimo u cijelosti.
Bivši HSP-ov saborski zastupnik Tonči Tadić na Facebooku ispod Malićevog žestokog komentara, kojeg je objavio portal Direktno, napisao je:

"I ja sam, unatoč zdravstvenim rizicima, pratio taj loš igrokaz jučer. Predlažem ovim putem Grmoji još par tematskih rasprava. (1) o stanju u Hrvatskom nogometnom savezu s glavnim svjedokom Zdravkom Mamićem; (2) o stanju u hrvatskoj poljoprivredi s glavnim svjedokom Ivicom Todorićem; (3) o stanju u INA-i s Ivom Sanaderom. U svakom slučaju jučerašnji skup je razlog da se više ne pojavljujem na nijednom panelu u Saboru u organizaciji bilo koje oporbene stranke. Nemam vremena za bedake", poručio je Tadić.

Vrh

PostPostano: 13 lis 2022, 19:37 

…bravo Ante uništite crvenocrnu koaliciju… Nakon što se SDP-ova saborska zastupnica Mirela Ahmetović u četvrtak obrušila na premijera Andreja Plenkovića poručivši da je on najveći manipulator u državi koji koristi putinovske metode te da je za sve afere odgovoran upravo on jer je sam birao ljude koji su u njih upleteni, stigao je odgovor političkog tajnika HDZ-a Ante Sanadera.
"Komesarka je promptno, kao pritiskom gumba, stala u zaštitu Putinovih mališana. Očekivano. MOST se divio ruskoj agresiji na Ukrajinu, a Ahmetović je pokušajem opstrukcije LNG terminala htjela da ostane u potpunosti ovisna o ruskom plinu", napisao je Sanader na Facebooku.

Vrh

PostPostano: 13 lis 2022, 19:42 

Hebi se @Weasel! Otvorio si topic koji ovom luđaku služi kao drkaonica.

Vrh

PostPostano: 13 lis 2022, 19:44 

..pogresno ja sam tu da demistificiram zalutale Hrvate..

Vrh

PostPostano: 13 lis 2022, 20:55 

Ti si tu kao loš primjer

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 13 lis 2022, 21:03 

Žalim vas ljudi. Čak i na Ignore listi izgleda kao da spama forum. Kako je tek vama koji ga niste blokirali.

Vrh

PostPostano: 13 lis 2022, 21:14 

Graničar Jozo je napisao/la:
Ti si tu kao loš primjer

..ne sa Bog nemam veze s mostom…luzeri..

Vrh

PostPostano: 18 lis 2022, 16:38 

…cirkusanti iz mosta uz pomoć jakog SDP nastavljaju…zekanovic ih rastura..al demokratski ga izbace sa svake sjednice… bivših članove Uprave INA-e pojavio se samo Davor Mayer.
Nakon što je dao svoj iskaz u kojem je govorio o zatvaranju rafinerije Sisak, ponoćnom sastanak i informiranju ministara i tadašnjeg premijera, Hrvoje Zekanović dobio je priliku ispitati svjedoka Mayera.
"E, moj gospodine Mayeru, što ste vi uopće dolazili ovdje, nije mi jasno. Kažete da ne želite ulaziti u političke igre, a ovdje ste upravo to. Sad ste u jednom političkom cirkusu i nije mi jasno zašto ste došli, kad javnosti niste dali nijedan odgovor na pitanja o korupciji. Primate li vi legalno novac iz proračuna oko dva milijuna kuna godišnje i je li istina da ste u 11 godina primili oko 22 milijuna kuna legalnog novca?", upitao je Zekanović Mayera.
Grmoja ga je upozorio da ne vrijeđa čovjeka.
"Zašto vi 11 godina nikada niste našli hrabrosti da kažete kako nešto ne valja? Je li vaš razlog dolaska ovdje to što vas je Plenković nabio iz INA-e? Jeste li vi kao član Uprave INA-e imali suradnju s ministrima Mosta?", nastavio je Zekanović.

Vrh

PostPostano: 18 lis 2022, 16:53 

..ovi je ziva istina ne znam jeli raspusenko s gospodjom bio tamo al ovaj metkovski da ne kazem moskovski je…zamisli taj mentalni sklop i takvi su politički faktor jadna nam majka.. To su ljudi koji su bili u Alpama i sa svojom sektom čekali smak svijeta"..

Vrh

PostPostano: 24 lis 2022, 12:13 

..raspusenko vec razocaran .. Imenovanje pripadnika hrvatske manjine na ministarsko mjesto sam po sebi je svakako za pozdraviti. Međutim, očekujemo da on bude praćen i nekim drugim promjenama politike i retorike od strane srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, za što se bojim da nije slučaj. Uzeo bih ovo s dozom rezerve. Je li riječ o nekakvoj finti, gdje Vučić u ovoj teškoj situaciji igra između Rusije, Europe i Amerike, želi sada poslati signale Europskoj uniji kako je postao silno senzibiliziran prema manjinama? Dakle, treba vidjeti radi li se o nekoj dugoročnoj promjeni politike ili samo o jednom taktičnom signalu prema zapadu", rekao je Raspudić.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 21:54 

..kako je lipo imat supruga razrušenog Vukovara sramota..suverenisti populisti koji prodaju foru o poštenju… Penavina supruga s plaćom od 750 eura lani kupila nekretnine u iznosu od 84.100 eura

Vukovarskom gradonačelniku i šefu Domovinskog pokreta Ivanu Penavi imovinska kartica se povećala. Prema onome što je prijavio u kartici, Penavina žena je prošle godine kupila više nekretnina. Sanja Penava je u Vukovaru i Sotinu kupila vikendicu, oranice i vinograd.

Penava je prijavio da vrijednost toga iznosi 84.100 eura, a prema njegovoj imovinskoj kartici, supruga mu radi od 1. prosinca 2022. u Borovu te prima plaću od 748.52 eura. Penava u kartici navodi da je njegova žena do nekretnina došla kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, što znači od plaće. Sanja Penava nema prijavljenu ušteđevinu.

Vikendica koju je Penava kupila ima okućnicu od 1902 kvadratna metra, a prijavljena vrijednost iznosi tek 3000 eura. Velika oranica u Vukovaru od 2.7 hektara prijavljena je na 20.000 eura, a vinograd u istom gradu od 2241 kvadratnog metra procijenjen je na 2000 eura. Također, u kartici je navedeno i pet oranica u Sotinu od šest hektara.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 21:55 

..suvereno kradu suverenisti.. :zubati :sega

Vrh

PostPostano: 14 vel 2023, 10:30 

laganini je napisao/la:

Ipak su izašli iz HDZ-a. Tamo nijedan član ne može plaćom objasnit svoju imovinu.

Vrh

PostPostano: 14 vel 2023, 13:49 

laganini je napisao/la:

Tko je to od Suverenista krao i na kojim su to oni uopće funkcijama, pa da bi mogli krasti?

Vrh

PostPostano: 14 vel 2023, 15:28 

goran2hr je napisao/la:
laganini je napisao/la:

Tko je to od Suverenista krao i na kojim su to oni uopće funkcijama, pa da bi mogli krasti?

..ne čitaš postove vec sam ti objasnio musavog penavu ..mos mislit kako bi bilo kad bi vladali nedaj boze skoro bi proda sve čiji sto ima po zalihama po ohoho cijenama a ne samo cd nego i kazete koje vjerojatno vise ne rade.. :sega

Vrh

PostPostano: 14 vel 2023, 16:05 

laganini je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

..ne čitaš postove vec sam ti objasnio musavog penavu ..mos mislit kako bi bilo kad bi vladali nedaj boze skoro bi proda sve čiji sto ima po zalihama po ohoho cijenama a ne samo cd nego i kazete koje vjerojatno vise ne rade.. :sega

Penava nije član Suverenista. Prozvali ste Suvereniste za krađu. Pa tko je od njih - ukrao? Spot za Vas - https://www.youtube.com/watch?v=Z2nfvtbqEYI

Vrh

PostPostano: 14 vel 2023, 18:06 

goran2hr je napisao/la:
laganini je napisao/la:

Penava nije član Suverenista. Prozvali ste Suvereniste za krađu. Pa tko je od njih - ukrao? Spot za Vas - https://www.youtube.com/watch?v=Z2nfvtbqEYI

..oprosti nazvah penavu suverenistima priznajem poraz… :sega :sega :sega

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 356 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: iprodano, Magnus i 76 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: