|
|
Stranica: 2/15.
|
[ 356 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:05 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..kakva druga skupina ndz je baza mosta a u Metkoviću su dozivili debakl od HDZ a i Petrov za župana osta na dvadeset posto..to su veci porazi nego sto su u zg osvojili pet posto.. ZA ŽUPANA U MTK1. NIKOLA DOBROSLAVIĆ HDZ 3.878 glasova / 49,36% 2. BOŽO PETROV MOST 3.034 glasa / 38,62% ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA1. HDZ, HSLS, HSS, HSU, HRVATSKI SUVERENISTI NIKOLA DOBROSLAVIĆ - nositelj liste 3.817 glasova / 50,52% 2. MOST BOŽO PETROV - nositelj liste 2.799 glasova / 37,04% Toliko o potopu... Rezultati u samom gradu su rezultat neadekvatnog kandidata, a ne stranke. ...lažeš napaćeni hr narod.. NIKOLA DOBROSLAVIĆ HDZ 24.549 glasova / 40,12% 2. BOŽO PETROV MOST 12.920 glasova / 21,11% 3. ROKO TOLIĆ KANDIDAT GRUPE BIRAČA 11.819 glasova / 19,31% 4. MARKO GILJAČA SJG, MOŽEMO! - POLITIČKA PLATFORMA, NL, Zaokret 4.810 glasova / 7,86% 5
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:07 |
|
|
..županijska skupština opet lažeš graničar..zasto.. 1. HDZ, HSLS, HSS, HSU, HRVATSKI SUVERENISTI NIKOLA DOBROSLAVIĆ - nositelj liste 23.551 glas / 40,04% 2. MOST BOŽO PETROV - nositelj liste 11.523 glasa / 19,59% 3. SDP, HNS MIŠO KRSTIČEVIĆ - nositelj liste 8.983 glasa / 15,27% 4. SJG, MOŽEMO! - POLITIČKA PLATFORMA, NL, Zaokret MARKO GILJAČA - nositelj liste 5.448 glasova / 9,26% 5. DDS PERO VIĆAN - nositelj liste 4.552 glasa / 7,73% 6. DUSTRA ŽELJKO RAGUŽ - nositelj liste 2.539 glasova / 4,31%
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:09 |
|
|
..zavgradonacelnika Metkovića.. DALIBOR MILAN HDZ, HSLS, HSU 4.919 glasova / 62,77% 2. NIKICA HAJVAZ MOST 2.388 glasova / 30,47% 3. ZVONIMIR NIKOLIĆ DP 240 glasova / 3,06% biračka mjesta obrađeno: 100,00%neobrađeno: 0,00% birači glasovalo: 56,04%nije glasovalo: 43,96%
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:13 |
|
|
Čovjek ti je napisao rezultate izbora za Metković, lijepo ti piše. Nauči čitat prije nego nekoga optužiš.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:15 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8610 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
laganini je napisao/la: ..županijska skupština opet lažeš graničar..zasto.. 1. HDZ, HSLS, HSS, HSU, HRVATSKI SUVERENISTI NIKOLA DOBROSLAVIĆ - nositelj liste 23.551 glas / 40,04% 2. MOST BOŽO PETROV - nositelj liste 11.523 glasa / 19,59% 3. SDP, HNS MIŠO KRSTIČEVIĆ - nositelj liste 8.983 glasa / 15,27% 4. SJG, MOŽEMO! - POLITIČKA PLATFORMA, NL, Zaokret MARKO GILJAČA - nositelj liste 5.448 glasova / 9,26% 5. DDS PERO VIĆAN - nositelj liste 4.552 glasa / 7,73% 6. DUSTRA ŽELJKO RAGUŽ - nositelj liste 2.539 glasova / 4,31% Privitak:
Zupan.PNG [ 127.48 KiB | Pogledano 1585 put/a. ]
Privitak:
skupstina.PNG [ 101.25 KiB | Pogledano 1585 put/a. ]
Šta ja to lažem? Govoriš o potopu u Metkoviću kao da Most nije prešao izborni prag. A u DNŽ ti nema vlade bez Mosta, pa ćemo vidit šta je HDZ u stanju napravit. Alternativa je mrski Che Krstičević ili pak Možemo. Čini mi se da je u HDZ-u porasla nervoza.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:18 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Čovjek ti je napisao rezultate izbora za Metković, lijepo ti piše. Nauči čitat prije nego nekoga optužiš. pa dobro, nismo se razumuli. on govori za DNŽ ukupno. a evo slika i za DNŽ. Privitak:
dnz.PNG [ 98.49 KiB | Pogledano 1583 put/a. ]
Tko će formirati vladu i s kim...
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:18 |
|
|
..ako je u mtk di se stvorio most pa unprvom krugu ako to nije potop sto je..to je u rangu pada dp u Vukovaru..
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:30 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ako je u mtk di se stvorio most pa unprvom krugu ako to nije potop sto je..to je u rangu pada dp u Vukovaru.. Pa nije. Zašto? Ako nisu dobro odradili stvari neka se mijenjaju. U gradskom vijeću imaju 30% Za gradonačelnika isto 30% Kao što rekoh, Božo ima težinu, pa je rezultat slabiji jer Hajvaz nije prepoznat. Ista je stvar i u ST. Bulj sa listom u županiji drugi s 15% (prvi HDZ s 30%, samo radi usporedbe), a Grković tek na 8%. S tim da je za župana Kukavica imao oko 10%. Dakle, ljudi su prepoznali djelovanje Mosta, tj. onih koji su izloženi javnosti, Božo, Miro. A ovo je ujedno i odgovor na pitanje zašto bi Most trebao ili ne bi trebao nastupati zajedno s nekim strankama.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:34 |
|
|
..trideset posto rodbine koja mu daje glas i to je sve kako za županiju tako i za gradonačelnika glupost ti je vadit županijske za županijsku ligu to samo dokazuje da osim rodbine i nema glasače ..Metkovic koboljaca tamo mislim mliniste od ženini i to je to..
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:34 |
|
|
Most na prošlim izborima nije imao nijednu općinu ni grad u državi. Od toga su prošli parlamentarni izbori i sad lokalni i opet su druga stranka u južnoj Dalmaciji, te manja parlamentarna stranka s 5-10 zastupnika. Ove godine će vjerojatno imati Sinj što je nekakav napredak.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:38 |
|
|
laganini je napisao/la: ..trideset posto rodbine koja mu daje glas i to je sve kako za županiju tako i za gradonačelnika glupost ti je vadit županijske za županijsku ligu to samo dokazuje da osim rodbine i nema glasače ..Metkovic koboljaca tamo mislim mliniste od ženini i to je to.. S obzirom na broj glasova velika je to rodbina. S tim da je i HDZ-u rodbina otprilike na istoj brojci, ali treba priznati da vode za uhljebljene svih ovih godina.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:46 |
|
|
..eto uhljebi prošli ubprvom krugu pored popovske sekte..zbrisali ih..
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:47 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Most na prošlim izborima nije imao nijednu općinu ni grad u državi. Od toga su prošli parlamentarni izbori i sad lokalni i opet su druga stranka u južnoj Dalmaciji, te manja parlamentarna stranka s 5-10 zastupnika. Ove godine će vjerojatno imati Sinj što je nekakav napredak. Dvostruko više vijećnika po općinama i gradovima nego 2017. Sinj, Podstrana u drugom krugu... Imotski - Most je podržao neovisnog kandidata. Načelnik i Vijeće - Kolan na Pagu.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:48 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ako je u mtk di se stvorio most pa unprvom krugu ako to nije potop sto je..to je u rangu pada dp u Vukovaru.. Pa nije. Zašto? Ako nisu dobro odradili stvari neka se mijenjaju. U gradskom vijeću imaju 30% Za gradonačelnika isto 30% Kao što rekoh, Božo ima težinu, pa je rezultat slabiji jer Hajvaz nije prepoznat. Ista je stvar i u ST. Bulj sa listom u županiji drugi s 15% (prvi HDZ s 30%, samo radi usporedbe), a Grković tek na 8%. S tim da je za župana Kukavica imao oko 10%. Dakle, ljudi su prepoznali djelovanje Mosta, tj. onih koji su izloženi javnosti, Božo, Miro. A ovo je ujedno i odgovor na pitanje zašto bi Most trebao ili ne bi trebao nastupati zajedno s nekim strankama. ..sto im znaci trideset posto u vijeću kad HDZ ima apsolutnu vlast..mozda potkupe kojeg hdz-ovca i sruše proračun.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:53 |
|
|
laganini je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Pa nije. Zašto? Ako nisu dobro odradili stvari neka se mijenjaju.
U gradskom vijeću imaju 30%
Za gradonačelnika isto 30%
Kao što rekoh, Božo ima težinu, pa je rezultat slabiji jer Hajvaz nije prepoznat.
Ista je stvar i u ST. Bulj sa listom u županiji drugi s 15% (prvi HDZ s 30%, samo radi usporedbe), a Grković tek na 8%. S tim da je za župana Kukavica imao oko 10%.
Dakle, ljudi su prepoznali djelovanje Mosta, tj. onih koji su izloženi javnosti, Božo, Miro.
A ovo je ujedno i odgovor na pitanje zašto bi Most trebao ili ne bi trebao nastupati zajedno s nekim strankama.
..sto im znaci trideset posto u vijeću kad HDZ ima apsolutnu vlast..mozda potkupe kojeg hdz-ovca i sruše proračun..  Možda. Nije valjda da hoćeš reć da su hadezevoci prevrtljivi i potkupljivi.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:56 |
|
|
..ma ne spominjes tih trideset posto kao da ima ikakvog značaja..mozda dobiju dnevnicu ako mtk plaća i to je sve..
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 15:57 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ma ne spominjes tih trideset posto kao da ima ikakvog značaja..mozda dobiju dnevnicu ako mtk plaća i to je sve.. Je li 30% potop ili nije?
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 16:04 |
|
|
..svaki poraz ubprvom krugu je potop..i ako je situacija da u vijeću ne mozes nista ni sa kakvom koalicijom je isto potop..Milan ima sve u svojim rukama a ti ako si iz mtk a prepostavljam znas zasto je tako i kako je most briljantnondosa na vlast u Metkoviću i na osnovu toga stvorili sebi karijere a mtk posli lošeg jambe dobio isto ako ne i lošiju vlast..prilika je bila upropastili su je a sebe uhljebili ..i Metkovic zaboravili..jedino je Bulj osta isti zato i ima sansu u Sinju iako je neuk covik al iskren i pošten..za razliku od metkovaca..znam ja dobro situaciju u mtk i ne izmišljam iako nisam iz mtk..
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 17:34 |
|
|
laganini je napisao/la: ..svaki poraz ubprvom krugu je potop..i ako je situacija da u vijeću ne mozes nista ni sa kakvom koalicijom je isto potop..Milan ima sve u svojim rukama a ti ako si iz mtk a prepostavljam znas zasto je tako i kako je most briljantnondosa na vlast u Metkoviću i na osnovu toga stvorili sebi karijere a mtk posli lošeg jambe dobio isto ako ne i lošiju vlast..prilika je bila upropastili su je a sebe uhljebili ..i Metkovic zaboravili..jedino je Bulj osta isti zato i ima sansu u Sinju iako je neuk covik al iskren i pošten..za razliku od metkovaca..znam ja dobro situaciju u mtk i ne izmišljam iako nisam iz mtk.. Ima Milan sve u svojim rukama, ali slogan više Mosta, manje korupcije nije samo floskula. Kako je Most dosa na vlast opisao je Grmoja u nekoliko navrata. S tim da mu je tada oponent bio Jambo i njegove gorile. No, apsolutna vlast nije idealna, pa ni za Most. Ovdje ima dosta toga napisanog o tim aferama koje "prozdiru Most". https://hrvatskasebudi.com/mitovi/#1592 ... 01682-3b79
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 17:38 |
|
|
..bilo pa proslo al zar je triba most sad po Metkovic lajat kontra Milana i kontra Hercegovaca ..ja nisam Hercegovac al minje zasmetalo kad sam čuo ..
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 18:06 |
|
|
laganini je napisao/la: ..bilo pa proslo al zar je triba most sad po Metkovic lajat kontra Milana i kontra Hercegovaca ..ja nisam Hercegovac al minje zasmetalo kad sam čuo .. To je bilo na prošlim lokalnim izborima gdje su izgubili za mali broj glasova. HDZ je "nabavio" birače preko granice i rezultat je bio takav da su ti glasovi bili ključni. Iz Mosta su se žalili zbog toga jer je to tehnički izborna prevara. HDZ je to pretvorio u spin kako "Mostovci mrze Hercegovce". Jeftina partijska propaganda. Onaj tko stvarno u to povjeruje nije puno pametan.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 18:45 |
|
|
...kako kad ih je orepic zbrisa prije cetri godine hodajući od kuće do kuće ..ako mislis da karikiram mrtav sam ozbiljan...
|
|
Vrh |
|
 |
cicak
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 19:06 |
|
|
Krajnje je zanimljivo da se Lale i Strašilo plaše nekih imaginarnih Srba , ali se zato ne plaše mladih i potentnih mujagi , čak šta više oni su im i poželjni čitaj Lasičina konfederacija . I posle pišu nisu islamofiličari pa kako niste ? Lale valja li HDZ na lokalu pošto je zajedno izalzio na izbore sa pravašima i suverenistima, ili je i na lokalu levica?
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 19:22 |
|
|
laganini je napisao/la: ...kako kad ih je orepic zbrisa prije cetri godine hodajući od kuće do kuće ..ako mislis da karikiram mrtav sam ozbiljan... Ne znam koga je Orepić brisao, samo ti prenosim šta se zapravo dogodilo. Ti to već vjerojatnonto znaš jer nije teško shvatit o čemu se radi.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Zašto se MOST ponaša samodestruktivno Postano: 19 svi 2021, 19:43 |
|
|
cicak je napisao/la: Krajnje je zanimljivo da se Lale i Strašilo plaše nekih imaginarnih Srba , ali se zato ne plaše mladih i potentnih mujagi , čak šta više oni su im i poželjni čitaj Lasičina konfederacija . I posle pišu nisu islamofiličari pa kako niste ? Lale valja li HDZ na lokalu pošto je zajedno izalzio na izbore sa pravašima i suverenistima, ili je i na lokalu levica? Ko je mlad i potentan? Pa mujage doživljaaju demografski kolaps, još će nas molit da ih pripojimo, kako ne bi pali vama u šake.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 87 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|