|
|
Stranica: 3/10.
|
[ 233 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 10 vel 2022, 12:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25609 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zašto vi kad netko kaže imigracija odmah pomislite na Afganstance, Arape, Pakistance?! Ja pomislim na Srbe, Bosnjake, Ukrajince... od kojih su neki obrazovaniji od prosječnog forumasa tu. Dobro, recimo da je Kekinica mislila na uvoz 400.000 BiH muslimana. Jel to u biti išta mijenja na stvari? Ja koliko god volio egzodus tog odvratnog naroda iz BiH ne mogu biti sretan ako bi to značilo kontaminaciju Hrvatske. Plus bi to zazvjek zacementiralo političke idnose u smislu da bi stranke kao Možemo dovijeka mogle računati na +10% glasova.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
ZIX
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 10 vel 2022, 17:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zašto vi kad netko kaže imigracija odmah pomislite na Afganstance, Arape, Pakistance?! Ja pomislim na Srbe, Bosnjake, Ukrajince... od kojih su neki obrazovaniji od prosječnog forumasa tu. https://www.poslovni.hr/hrvatska/srbima ... su-4323916Baš će Ukrajinci, Srbi i bosanski muslimani pohrliti u Hrvatsku pored nedaleke Austrije ili Njemačke, dakle država s opipljivo većim životnim standardom. Jedno je odradit sezonu, konobarit na Jadranu pa se na jesen vratit doma. Drugo je trajno naseljavanje Srba i sličnih, odluka da dugoročno gradiš život u nekoj tuđoj zemlji. Ako ćemo pristati na masovni priljev stranaca u RH, treba imati na umu da mi nismo u poziciji da biramo koga ćemo primiti. Dakle, treći probisvijet nam je realnost. Afganistanci,Somalijci,Nepalci,Pakistanci... Da bi mi postali privlačni masama Srba, bosanskih muslimana ili Ukrajinaca, treba opipljivo podignut ovdje standard Uostalom, ne trebaju mi doseljenici koji će preko 85 posto njih glasati za Možemo i slične lijeve političke opcije. A za koga bi glasali Junuzovi Srbi i Muslimani, lako je zaključiti. Uostalom, svi muslimani ( ne bitno iz kojeg dijela svijeta vuku podrijetlo ) Europe ako su politički aktivni, mahom su u lijevim političkim strankama. Ljevica=uništavanje društva na svim poljima. Dakle, ne treba jačati ljevicu. Ne trebaju nam stranci. Ne trebaju nam Mirele Ahmetović kojima smeta Moja Hercegovina na Poljudu, ne trebaju nam one Hane Hadžinešto koje tvrde da su veće Hrvatice od Hrvata iz Hercegovine i Središnje Bosne, ne trebaju nam Senidah koje napadaju vladu države koja im je sve dala ( u ovom slučaju Slovenije ) jer je država podržala Izrael protiv Palestinaca. To su neki istaknutiji Muslimani u našoj javnosti. Isto misle i Muslimani koji nisu u našoj javnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 10 vel 2022, 18:56 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3663 Lokacija: Stolni grad
|
Kratkoročno su bolji pakiji, a dugoročno Srbi i muslimani pa makar u prvoj i drugoj generaciji jeli ***, a pošto ja nemam život od 500g biram ove prve. Pakis welcome to Croatia.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 10 vel 2022, 20:57 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Robbie MO je napisao/la: Kekinove depresivne pjesme su dobre za istu stvar ko i cajke - rezanje vena nakon neuspješnog pokušaja ljubavi.
I to samo onaj album od prije 15 godina, ne znam da su ijednu poznatu pjesmu napravili u ovom stoljeću. Bosanska nevista. Može dobit državljanstvo po mužu. Djevojački Novosel. Po zanimanju psihijatrica ali čini mi se da to nije radila u praksi. Nevjerojatno je koliko je Zagreb pun takvih ljudi. Što je najgore ne mogu se ni naljutit na njih. Jednostavno su idealisti i žele neki bolji svijet. Naprosto razmaženo, kao i Nijemci. Uglavnom su užasno nesposobni kao političari na funkciji, sve im funkcionira samo u teoriji. Neka nas i takvih, ni ne treba samo na jednu kartu igrat. Kad jednog dana se riješi IZ osnivamo HB Možemo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 10 vel 2022, 21:00 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
U neovisnoj HB ćemo vas bacat iz helikoptera.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 10 vel 2022, 22:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: . Što je najgore ne mogu se ni naljutit na njih. Jednostavno su idealisti i žele neki bolji svijet. Naprosto razmaženo, kao i Nijemci. Uglavnom su užasno nesposobni kao političari na funkciji, sve im funkcionira samo u teoriji. nisu oni idealisti željni boljeg svijeta, nego zlikovi koji svoje zlo uataju u šareni celofan idealizma. u pozadin isvih ljevih idealizama je duhovna praznina nastala napuštanjem Boga, koju ispunjavaju kojekakvim sekularnim ideološkim sadržajem, kojem onda daju kvazirelgijsku komponentu i zanos. pogrešno je mislit da su ti ljudi dobri, ali u zabludi. to su izvanredno zločesti i zlobni ljudi, samo nemaju dovoljno moći da ispolje svoje unutarnje zlikovačke porive. daj im dovoljno moći i imati ćeš 45. opet, streljačke vodove i gulage. dovoljno je vidjeti kako canel kulturu provode, koja je to razina želje da se drugoga uništi. Kekinova bi s guštom koanka partizanka likvidirala reakciju i "fašiste" samo da može.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 11 vel 2022, 01:35 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: . Što je najgore ne mogu se ni naljutit na njih. Jednostavno su idealisti i žele neki bolji svijet. Naprosto razmaženo, kao i Nijemci. Uglavnom su užasno nesposobni kao političari na funkciji, sve im funkcionira samo u teoriji. nisu oni idealisti željni boljeg svijeta, nego zlikovi koji svoje zlo uataju u šareni celofan idealizma. u pozadini svih ljevih idealizama je duhovna praznina nastala napuštanjem Boga, koju ispunjavaju kojekakvim sekularnim ideološkim sadržajem, kojem onda daju kvazirelgijsku komponentu i zanos. pogrešno je mislit da su ti ljudi dobri, ali u zabludi. to su izvanredno zločesti i zlobni ljudi, samo nemaju dovoljno moći da ispolje svoje unutarnje zlikovačke porive. daj im dovoljno moći i imati ćeš 45. opet, streljačke vodove i gulage. dovoljno je vidjeti kako canel kulturu provode, koja je to razina želje da se drugoga uništi. Kekinova bi s guštom koanka partizanka likvidirala reakciju i "fašiste" samo da može. amen
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 11 vel 2022, 07:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76049 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Kekinove depresivne pjesme su dobre za istu stvar ko i cajke - rezanje vena nakon neuspješnog pokušaja ljubavi.
I to samo onaj album od prije 15 godina, ne znam da su ijednu poznatu pjesmu napravili u ovom stoljeću. Bosanska nevista. Može dobit državljanstvo po mužu. Djevojački Novosel. Po zanimanju psihijatrica ali čini mi se da to nije radila u praksi. Nevjerojatno je koliko je Zagreb pun takvih ljudi. Što je najgore ne mogu se ni naljutit na njih. Jednostavno su idealisti i žele neki bolji svijet. Naprosto razmaženo, kao i Nijemci. Uglavnom su užasno nesposobni kao političari na funkciji, sve im funkcionira samo u teoriji. Neka nas i takvih, ni ne treba samo na jednu kartu igrat. Kad jednog dana se riješi IZ osnivamo HB Možemo. Ja i Junuz ćemo bit prvi subverzivci u Hercegbosni. Dan nakon proglašenja Hercegbosne, ili nakon prestanka opasnosti od neprijatelja, počinjemo lagano sa they/them...
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 11 vel 2022, 08:59 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Planina i ja nikog nećemo poštedit.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 11 vel 2022, 09:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Lako za vas. Vama kad kažu pride vi mislite trebate nešto extra dobit.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 11 vel 2022, 09:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76049 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
HHerceg je napisao/la: Planina i ja nikog nećemo poštedit. Vi ćete preko opskurnog portala (jer će ljevičari držati sve medije i u Hercegbosni, a desničari će i dalje bit nesposobni da naprave medij), ili preko stranke sa 1 zastupnikom u Parlamentu Hercegbosne, bunit se da su opet Udbaši na vlasti, po treći put.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 11 vel 2022, 09:23 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 11 vel 2022, 18:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vi ćete preko opskurnog portala (jer će ljevičari držati sve medije i u Hercegbosni, a desničari će i dalje bit nesposobni da naprave medij), ili preko stranke sa 1 zastupnikom u Parlamentu Hercegbosne, bunit se da su opet Udbaši na vlasti, po treći put. onda će vam u Hercgbosnu naseljavati muslimane i napravit od njeg građansku BIH
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 11 vel 2022, 19:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39169 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Januz se oprostio od HB, na sreću Možemaše pokupi Zegej. Kladim se da je i glasao za Možemo i svog Bosanca Tomaševića Sad ozbiljno pitanje zašto Možemo postoji u Zagrebu i Beogradu ali ne u Sarajevu koje je najzagađenije.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 11 vel 2022, 19:42 |
|
|
divizija je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Vi ćete preko opskurnog portala (jer će ljevičari držati sve medije i u Hercegbosni, a desničari će i dalje bit nesposobni da naprave medij), ili preko stranke sa 1 zastupnikom u Parlamentu Hercegbosne, bunit se da su opet Udbaši na vlasti, po treći put. onda će vam u Hercgbosnu naseljavati muslimane i napravit od njeg građansku BIH Robbie ne bi imao ništa protiv građanske BiH ako bi tom istom BiH vladala ljevoliberalna HercegBosanska klika. Njima je problem s građanlukom samo što nisu oni na vlasti već SDA talibanija.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 11 vel 2022, 22:28 |
|
|
daramo je napisao/la: Januz se oprostio od HB, na sreću Možemaše pokupi Zegej. Kladim se da je i glasao za Možemo i svog Bosanca Tomaševića Sad ozbiljno pitanje zašto Možemo postoji u Zagrebu i Beogradu ali ne u Sarajevu koje je najzagađenije. pa nitko nema potrebe od Sarajeva praviti islamski grad. to je kao da pitaš zašto nitko ne soli slaninu
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 11 vel 2022, 22:29 |
|
|
weasel je napisao/la: Robbie ne bi imao ništa protiv građanske BiH ako bi tom istom BiH vladala ljevoliberalna HercegBosanska klika.
Njima je problem s građanlukom samo što nisu oni na vlasti već SDA talibanija. samo što je talibanija konačni ishod svake lijevo liberalne države. leftardi su samo među faza do kalifata. on nastupa kad su zeleni dovoljno brojni.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 11 vel 2022, 22:30 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39169 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Normalno, zato i verzije Možemo nema tamo kad već imaju Zeleni u vidu SDA.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 11 vel 2022, 22:41 |
|
|
Nino je lijepo prekrstio drugove i drugarice u Možemos.
Možemosi.
Lijepo pristaje takvoj neozbiljnoj skupini neradnika i nesposobnjakovića.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 07 srp 2022, 15:39 |
|
|
Pogledajte ovu glupaču i takvima bi laganini dao da nam vode državu
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 07 srp 2022, 17:42 |
|
|
Brane je napisao/la: Pogledajte ovu glupaču i takvima bi laganini dao da nam vode državu a takvo mu je 90% članstva, jedini s IQ iznad 50 je upravo otišao
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 14 srp 2022, 08:04 |
|
|
Evo ga ono o čemu smo pisali prije izbora kreće u praksu... Jedino pitanje ostaje jel Puljak dio te kombinacije, jer je pozvao HDZ na suradnju sad nakon što je pobjedio ponovo.
Privitak/ci: |
Screenshot 2022-07-14 at 07-57-27 POVEZUJE IH ČOVJEK IZ SJENE Koalicija koja bi šokirala sve! HDZ vrbuje Možemo poželjni su im partneri Pored živog Plenkovića Benčić ne može biti premijerka - Dnevno.hr.png [ 33.03 KiB | Pogledano 1605 put/a. ]
|
Screenshot 2022-07-14 at 07-58-14 POVEZUJE IH ČOVJEK IZ SJENE Koalicija koja bi šokirala sve! HDZ vrbuje Možemo poželjni su im partneri Pored živog Plenkovića Benčić ne može biti premijerka - Dnevno.hr.png [ 77.33 KiB | Pogledano 1605 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Instruktor
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 14 srp 2022, 10:28 |
|
Pridružen/a: 10 vel 2018, 16:56 Postovi: 2951 Lokacija: Hrvatsko kraljevstvo
|
Nenarodna vlast u ZG traži političke radnike da se angažiraju u komentarima. Narod izrazito kritizira nesposobnu vlast, https://narod.hr/hrvatska/od-tomasevice ... ivni-diskuOčito nisu dovoljni masmediji za stvaranje lažne slike nego treba obmanjivati i na društvenim mrežama. Kad već ministarstvo istine nije uspjelo ukinuti ili otežati povratne informacije o vlasti na mrežama.
_________________ Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici
Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 14 srp 2022, 11:15 |
|
|
Premda nisam leftard smatram da Hrvatska treba imati modernu ljevičarsku stranku, jer postoji tržište i za takve stranke. Na početku sam mislio da je to Možemo, međutim odlaskom u Jasenovac i obilježavanjem 22. lipnja pokazali su kako zapravo nisu suvremena stranka okrenuta ka budućnosti već jugoslavenska desnica poput SDP-a zaglavljena u prošlosti.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Možemo Postano: 04 lis 2022, 10:04 |
|
|
Perfidna subverzija.Vlast iz Mozemo odnosno Tomasevic je stavia agenta SOAe na poziciju za MJESNU SAMOUPRAVU I SIGURNOST. Davor Pavuna je jedan od sudionika blokade filozofskog fakulteta kad je 'filozofskom fakultetu prijetila klerikalizacija'. Tada je Pavuna bio enforcer odnosno u 'osiguranju' radikalnog ljevicarskog pokreta. Nakon toga je po metodama koje je istaknuo Antonio Gramsci o 'marsu ljevice kroz institucije' postao clan Sigurnosno Obavijestajne Agencije i to, nevjerojatno, dok je Karamarko bio na vlasti. Ovo govori o tome koliko desnica ima kapacitet i razumijevanje sta je i kako se radi kadroviranje. Mozemo ima odlicnu edukaciju od strane Sorosa i njegovih NGOeva o teoriji i praksi preuzimanja institucija i sada je, ocito vrlo marljivog i zagrizenog ljevicara stavija na celo neceg sta je najblize MUPu Grada Zagreba. wp tomica https://www.index.hr/vijesti/clanak/pav ... itaj_jos_d
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|