HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 pro 2024, 22:16.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 233 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Možemo
PostPostano: 24 ruj 2021, 12:27 

Nema teme o ovoj stranci ?

Ako možete za mene (da me informirate), usporedite ih sa HNS-om u doba Vesne Pusić.

Koliko nacionalno poznatih lica imaju , koje ljudi u Hrvatskoj znaju na TV prepoznati?

Postoje li ikakvi pojedinci u stranci da su otvoreno domoljubno orjentirani?

Koji su otvoreno antihrvati?

Koji izbjegavaju temu nacionalnih interesa i koncentriraju se na temu ekonomije, ekologije itd.?

Zanima me političko hrvatstvo VS JugoEURO globalizam, ne zanimaju me liberalno konzetvativne teme.

Također, je li Možemo ekološka stranka, pokušavaju li biti prvaci zelene agende u Hrvatskoj ? Zelenu boju su i odabrali za simbole.

Kakav im je stav o vojsci i HV?

Je li pričaju o devedesetima, ustašama i partizanima itd ?

Gdje su geografski rasprostranjeni?

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

Naslov: Re: Možemo
PostPostano: 24 ruj 2021, 13:40 

Možemo , to je samo Tomašević zasada. U slučaju njegovog fijaska u Zg Možemo će se raspasti u paramparčad.

U Rijeci koja je ,recimo tako, politički lijevo Možemo je na razini statističke pogreške, nemaju nijedno poznato ime. U Splitu i Osijeku isto nisam čuo za nekoga.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2021, 15:08 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Možemo , to je samo Tomašević zasada. U slučaju njegovog fijaska u Zg Možemo će se raspasti u paramparčad.

U Rijeci koja je ,recimo tako, politički lijevo Možemo je na razini statističke pogreške, nemaju nijedno poznato ime. U Splitu i Osijeku isto nisam čuo za nekoga.

Zanimljivo, ok.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2021, 15:08 

A tko im definira ideologiju stranke.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2021, 15:42 

Zasada je ideologija anti-Bandić. Ako bude uspješno, što sumnjam, jer teško je dobiti popularnost na način da ćeš ti uzeti nešto što je onaj prije tebe davao šakom i kapom, onda će se proširiti nacionalno i u drugim gradovima.

Danas generalno nema više mesa u proračunu za proslaviti se kao veliki dobročinitelj sa tuđim parama, jedini izvor su EU fondovi.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2021, 16:24 

Ozbiljniji utjecaj Mozemo na hr vanjsku politiku bi sigurno bio los po nas. To je sve sto trebamo znati.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2021, 18:53 

Slični Vesni Pusić i HNS-u, ubiti su oni i uzeli taj dio kolača/birača i nadodali ove alternativce, SDP kasnije je samo prepustio dobrovoljno svoje korpus

3 lica se ističu
Tomašević
- kao neki simpa lik, bezobasnog izgleda, pošten do bola i međunarodno školovan...
Danijela Dolenec
- kao podrška Tomaševiću
- muž joj radi u visokom managmentu njemačkog FlixBus-a, to je ta njemačka veza po meni, ja bi reko da je ona glavna tamo
Sandra Benčić
- ona je u prvim redovima za TV novine i medijske obračune, kad god Možemo ima neku aferu šalju nju, ubiti čuva rejting Tomaševiću

Gospodarenje otpadom
- za Možemo nepoznata tematika, evo nedavno su smeće grunuli u moj kvart, naravno to se napunilo dok si reko keks
- svađe s Pripuzom ne vode nigdje, jednostavno u RH nema firmi koje to mogu, a vanjske su skuplje, trebali su trpit dok ne razviju sustav, al očigledno da ne znaju
- ko što sam reko prije izbora da će sve poskupit, tome i ide, kad ne znaš platiš više nekom ko zna, to je zakon biznisa
- drobilice za otpad im neće stić do sljedeće godine, a rekli su da stižu za mjesec dana, a ko me će prodat tu sirovinu

Nebi reko da su oni toliko antihrvatski ko Pusić, al da su prokunaški ko HNS Čačić, Vrdoljak to sigurno DA

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2021, 20:09 

Za Dariju Dolenec je važnije znati da je profesorica na Fakultetu političkih znanosti, koji je notorno anti-hrvatski nastrojen. Kolege su joj Dražen Lalić, Dejan Jović, Nenad Zakošek i ostali. Dobro se zna kakva stajališta zastupaju: kako je rat između Srba i Hrvata tijekom 90ih bio građanski dok rat Hrvata i Muslimana međunarodni sukob, kako je pobijeno milijun ljudi u Jasenovcu, kako je Hrvatska u svojoj vajmarsloj fazi života i da će svaki čas fašist zauzeti vlast...

Rekao bih da sama Dolenec ne zanima toliko borba protiv nacionalizma, ona je više okrenuta zeleno-lijevim pitanjima i kako te ciljeve može ostvariti unutar RH.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2021, 22:22 

Robbie MO je napisao/la:

Oni koji su im i dosad trpali lovu preko NVO.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2021, 23:07 

Nesposobni su.

Svi zaposlenici u gradskoj upravi s kojima sam pričao, kažu isto. Sve bi nešto mijenjali, sve nešto hoće, a ne znaju.

Tipični ljevičari. Samo galama i fanatizam da se dođe na vlast, a na vlasti ne znaju šta će.

Tomašević jedini kakti normalan, iza njega se skriva gomila nesposobnjakovića. Ili profesora egotripera sa fiks idejama izvan svog polja stručnosti.

No nek Zagreb tavori na mjestu. Zagrepčani su ih birali.

Jedina šansa za Zagreb da se izdigne značajnije od ovoga gdje je sad je HDZ vertikala država grad. Jedino ista stranka na državnoj i na gradskoj razini plus fondovi EU pa je moguće nešto napraviti. Ovo je pimplanje.

Baš sam danas stao s autom na Franje Tuđmana i sjednem na tramvaj. Gledam malo van do trga, izgleda kao neka ljevičarska komuna. Ruševno, zapušteno, črčkarije po zidovima, svaki drugi izlog napušten. Užas. Zagreb je baš zapušten grad.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2021, 07:16 

Mar-kan je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Oni koji su im i dosad trpali lovu preko NVO.

Tonaševič bi morao biti Soroša i njemačke Zelene imaju li nešto love da zakrpa gradske dugove. Nešto mi govori da mu ne bi bili voljni financijski pomoći.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2021, 13:54 

Reconquista je napisao/la:
Gledam malo van do trga, izgleda kao neka ljevičarska komuna. Ruševno, zapušteno, črčkarije po zidovima, svaki drugi izlog napušten. Užas. Zagreb je baš zapušten grad.

Grafiti posvuda, stambene zgrade. Zagreb izgleda tko Ukrajina.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2021, 14:50 

Yep, ljudi se voze pa ne kuže toliko...
Imo sam nekog posla prije par godina u gradu i baš sam tu relaciju pjehe prolazio često, jer nema slobodnog parkinga tamo radnim danom. Zapušteno full, a to je taj novi đir grade se shopping centri i ovi solo lokali odumiru. Plus to su stare zgrade i infrastruktura. Popio sam kavu s nogu u onim starim purgerskim birtijama i veli mi gospođa da je vlasnik i lokala, inače nebi mogla pokrit troškove.

Plus ceste su se proširile, jedva da ima nogostupa za pješake... zato sam reko da je potres prilika za rušit sve i gradit novo, nema šanse da će centar oživit u ovom formatu arhikteture bez parkinga, a iz zgrade doslovce ravno na cestu.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2021, 15:00 

Vezano za OSRH, vjerojatno bi dodatno umanjili ulaganja i žestoko su bili na anti-Rafale liniji, za razliku od primjerice SDP-a. Što se tiče toga tko im vodi ideologiju, s jedne strane je Dolenec, koja je true believer u te ekološke stvari, a s druge Benčićka, kao tipičan primjer NGO-sektorovke širokog spektra. Problem za Možemo jest da niti jedna od njih dvije nema prepoznatljivost na nacionalnoj razini. Stranka bi se lako mogla zvati Možemo Tomislav Tomašević

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2021, 20:40 

https://www.klix.ba/vijesti/regija/grad ... /210927153
Citat:
Gradonačelnik Zagreba smanjuje sredstva za manjine, ukida se obilježavanje genocida u Srebrenici

Upravo su programi ono što će najviše zaboljeti bošnjačku nacionalnu manjinu kojoj će ovim prijedlogom, ako on prođe na Skupštini, biti onemogućeno održavati projekte kao što je sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici, navodi se dalje.

Hvale vrijedni projekti koje je do sada Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba organiziralo su "Ultramaraton Vukovar - Srebrenica", koji je ove godine doživio svoje deseto izdanje, tu je i konvoj "Da se nikad ne zaboravi", gdje građani Zagreba dobivaju mogućnost posjetiti Memorijalni centar u Potočarima, a ne treba zanemariti niti ostale projekte koji nadilaze granice nacionalne manjine poput "Dana bosanskohercegovačke kulture".

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2021, 20:51 

NSOS je napisao/la:
https://www.klix.ba/vijesti/regija/gradonacelnik-zagreba-smanjuje-sredstva-za-manjine-ukida-se-obiljezavanje-genocida-u-srebrenici/210927153
Citat:
Gradonačelnik Zagreba smanjuje sredstva za manjine, ukida se obilježavanje genocida u Srebrenici

Upravo su programi ono što će najviše zaboljeti bošnjačku nacionalnu manjinu kojoj će ovim prijedlogom, ako on prođe na Skupštini, biti onemogućeno održavati projekte kao što je sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici, navodi se dalje.

Hvale vrijedni projekti koje je do sada Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba organiziralo su "Ultramaraton Vukovar - Srebrenica", koji je ove godine doživio svoje deseto izdanje, tu je i konvoj "Da se nikad ne zaboravi", gdje građani Zagreba dobivaju mogućnost posjetiti Memorijalni centar u Potočarima, a ne treba zanemariti niti ostale projekte koji nadilaze granice nacionalne manjine poput "Dana bosanskohercegovačke kulture".

Eto mu jedan plusić.

Iako vjerojatno nehotično.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2021, 20:59 

Možda Tomek čita forum :zubati

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2021, 21:01 

Možda je pročitao da Muslimani žele preuzeti Posavski kanton.

Čovjek iz Orašja.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2021, 21:02 

Sad će ga Suljagić napasti da je fašista, još jedno razočaranje u Muslimana.

Bandić je radio i seljačko-populističke donacije u Srebrenicu.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2021, 21:05 

Mislim da prije reže troškove. Islamski centar u Zg koji je Bandinjo financirao je za balkanske standarde svemirski. I oni još krenu misionarit po RH.

Opet se potvrđuje da je progresivna ljevica naprosto inteligentnija od zadrtih desničara tipa DP i HSP.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2021, 22:20 

Ko bi rekao da je naš Tomek kapitalist, neka vala, ima da Matula, Rada i slične socijalne bitange pocrkaju od muke. Je li s ovom potezima(nije prvi ovakav u tom smjeru, sjetimo se ukidanja potpore za roditelje odgojitelje) sebe Tomašević smjestio na čelo desnice(u ekonomskom smislu) u RH?

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2021, 22:20 

NSOS je napisao/la:
https://www.klix.ba/vijesti/regija/gradonacelnik-zagreba-smanjuje-sredstva-za-manjine-ukida-se-obiljezavanje-genocida-u-srebrenici/210927153
Citat:

Grad je prezadužen. Ako će muslimani nešto organizirati neka sami skupljaju novac
ili neka se obrate Sejdi. On je prilično aktivan u sponzorstvu.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2021, 22:26 

Pa nema baš izbora. Vlast u Zg se mora lizati sa državnom da bi imala love. E toga više nema.

Sad ostaje rezanje i prodaja obiteljskog srebra i opet neće bit dovoljno. Njima je problem sad normalno funkcioniranje a o investicijama ni ne sanjaju.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2021, 00:55 

NSOS je napisao/la:
Citat:

Soroščad ukida obilježavanje tzv dženosajda u ZG-u. Nadrealno. Koji je persona non grata u Sarajlabadu, pokojni Bandić, plaćao vrlo obilno. Ovo da ideš nekome pričat…

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2021, 09:15 

Cijev puca, a voda riče kao grom
Sada Tomek vodu pumpa za trešnjevački dom

slika

No money, no cry...
slika

Privitak/ci:
Screenshot 2021-09-28 at 09-09-28 Bošnjački portal tvrdi Tomašević ukida obilježavanje genocida u Srebrenici; Bošnjaci u Za[...].png
Screenshot 2021-09-28 at 09-09-28 Bošnjački portal tvrdi Tomašević ukida obilježavanje genocida u Srebrenici; Bošnjaci u Za[...].png [ 16.44 KiB | Pogledano 2262 put/a. ]
Screenshot 2021-09-28 at 09-10-01 Bošnjački portal tvrdi Tomašević ukida obilježavanje genocida u Srebrenici; Bošnjaci u Za[...].png
Screenshot 2021-09-28 at 09-10-01 Bošnjački portal tvrdi Tomašević ukida obilježavanje genocida u Srebrenici; Bošnjaci u Za[...].png [ 49.53 KiB | Pogledano 2262 put/a. ]
Screenshot 2021-09-28 at 09-10-16 Bošnjački portal tvrdi Tomašević ukida obilježavanje genocida u Srebrenici; Bošnjaci u Za[...].png
Screenshot 2021-09-28 at 09-10-16 Bošnjački portal tvrdi Tomašević ukida obilježavanje genocida u Srebrenici; Bošnjaci u Za[...].png [ 16.87 KiB | Pogledano 2262 put/a. ]

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 233 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: