HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 vel 2026, 01:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 167 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Predsjednički kandidat Nadan Vidošević odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org
PostPostano: 17 pro 2009, 22:02 

Ministry of Sound je napisao/la:
Ovih zadnjih par upisa/pitanja su na jako niskoj razini.

Citat: "Iz Vaših odgovora ovdje, vidim jednako cijenite dr. Franju Tudjmana i S. Mesica!
- Mozemo onda ocekivati i Vaš nastavak ove politike momentalnog Predsjednika S. Mesica?
- Takodjer više cijenite J.B. Tita od dr. Ante Pavelica, znaci li to, ako budete Predsjednik RH, ime JBT Trga u Zagrebu ce ostati nepromjenjeno ?
Hvala." (kraj citata)
I ova pitanja su na jako niskoj razini?
Pa gosp. Vidošević je na ovoj temi odgovorio na pitanje tko je pozitivniji: Franjo Tuđman ili Stjepan Mesić?
- Poštujem i prvog i drugog hrvatskog predsjednika i da
- više cijeni Josipa Broza Tita od Ante Pavelića,
... pa pitanja sama od sebe proizlaze nakon ovih odgovora, jer znamo tko i šta je bio doživotni YU predsjednik, a znamo šta je sve uradio 'drugi hrvatski predsjednik', a znamo i tko se obranio od srpske vojne agresije i tko je imao presudnu ulogu u stvaranju Hrvatske drzave, ...

Vrh

Naslov: Re: Predsjednički kandidat Nadan Vidošević odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org
PostPostano: 17 pro 2009, 22:42 

Predsjednički Izbori je napisao/la:
Juda Iškariot je napisao/la:
Gospodine Vidoševiću,
ne želim biti licemjeran i stoga ću biti iskren.

1) Izjavili ste da poštujete oba predsjednika, i Tuđmana, koji nas je vodio u ratu i pobjedio, te Mesića, koji nas je izveo iz izolacije. Ovo su vaše riječi.
No problem je u tome što je poštivanje i Tuđmana i Mesića kontradiktorno, to jest, jedno drugo isključuje, jer su oni obojica i njihovi ideali - nekompatibilni. Ne možete podržavati suverenitet i izdaju, prodaju državnih poduzeća ili njihovo očuvanje, dilanje državnih tajni i njihovo strogo čuvanje, ne ide jedno s drugim, jednostavno ne ide.
Objasnite taj paradoks.

Ne slažem se s vama, mislim da je vrijeme da svi Hrvati poštuju institucije hrvatske države kao i njihove demokratski izabrane predsjednike. Mogu vam se ili ne moraju sviđati ali ih morate poštovati jer su neposredno izabrani i predstavljaju instituciju hrvatske države. Sve ostalo treba prepustiti povjesničarima.

Demokratski izabrani, institucije ???
Trebamo li onda i Miloševića, Martića, Karadžića poštovati a neka ostalo odrade povjesničari?

Vrh

PostPostano: 17 pro 2009, 22:53 

Nije pitanje nego moje osobno mišljenje. Funkcija predsjednika HGK koju je gosp. Vidošević godinama obnašao je bolje mjesto za promoviranje gospodarskih interesa HR nego funkcija predsjednika države koji ima male ovlasti a u navedenoj sferi gotovo nikakve. Činjenica je da su godine vođenja HGK od strane imenovanog korespondirale sa godinama katastrofalne gospodarske politike. Da ne spominjem da je ta famozna HGK izdašno financirana od strane hrvatskih poduzeća koja za tu protuvrijednost nisu dobila adekvatnu uslugu nego su pare trošene dobrim dijelom i za čašćenje dužnosnika iste te komore po kojekakvim restoranima i domjencima. Vrhunsko je licemjerje biti u instituciji koja se financira na zna se kakav način a koristiti funkciju predsjednika iste da bi se zapošljavali rodbina i poznanici. Gosp. vidošević je samo još jedan u nizu dobrih glumaca iza kojeg stoji samo lijep osmjeh i dobro naučena priča. I za kraj kao biser dolazi izjava "bolje da se Hrvatska brani od terorizma u Afganistanu nego kod kuće". Užas. Očito je da gosp. Vidošević vidi idola u Bushu junioru.

Vrh

PostPostano: 18 pro 2009, 02:19 

Zahvaljujem Nadanu Vidoševiću.
Zadovoljan sam odgovorima.

U drugom krugu imate moj glas. :biceovodobro

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 18 pro 2009, 08:02 

Robbie MO je napisao/la:

x2

Za Hrvate BiH najbolji izbor nakon M. Tuđmana (mada je moguće da griješim oko Bandića).

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 18 pro 2009, 11:16 

bobo mostarac je napisao/la:
Ministry of Sound je napisao/la:
Ovih zadnjih par upisa/pitanja su na jako niskoj razini.

Citat: "Iz Vaših odgovora ovdje, vidim jednako cijenite dr. Franju Tudjmana i S. Mesica!
- Mozemo onda ocekivati i Vaš nastavak ove politike momentalnog Predsjednika S. Mesica?
- Takodjer više cijenite J.B. Tita od dr. Ante Pavelica, znaci li to, ako budete Predsjednik RH, ime JBT Trga u Zagrebu ce ostati nepromjenjeno ?
Hvala." (kraj citata)
Pa gosp. Vidošević je na ovoj temi odgovorio na pitanje tko je pozitivniji: Franjo Tuđman ili Stjepan Mesić?
... pa pitanja sama od sebe proizlaze nakon ovih odgovora, jer znamo tko i šta je bio doživotni YU predsjednik, a znamo šta je sve uradio 'drugi hrvatski predsjednik', a znamo i tko se obranio od srpske vojne agresije i tko je imao presudnu ulogu u stvaranju Hrvatske drzave, ...

Odabir Tita ispred Pavelića mu ne zamjeram.

Ovaj diplomatski odgovor oko Tuđmana i Mesića me već smeta , jer je i pticama na grani jasno da se Mesić ni u ludilu ne može s Tuđmanom usporedit ... No kao što rekoh mislim da se radi o diplomatskom odgovoru iako bi volio da je manje diplomat u odgovorima i da kaže ono što uistinu jeste tj da Mesića netko osim Miroslava Tuđmana "dobro opere" , no to naravno nitko od mainstream kandidata neće učiniti jer time riskira potporu medija i transformaciju u "ustašoida" preko noći ... Mislim da se o tom radi ...

Šteta , naravno . Mesić je zaslužio debelu debelu kritiku... Al donijet će ju povijest , u to sam siguran ako već "predsjednički kandidati" neće.

Vrh

PostPostano: 18 pro 2009, 11:29 

PCM je napisao/la:
bobo mostarac je napisao/la:
Hvala." (kraj citata)

Odabir Tita ispred Pavelića mu ne zamjeram.

Ovaj diplomatski odgovor oko Tuđmana i Mesića me već smeta , jer je i pticama na grani jasno da se Mesić ni u ludilu ne može s Tuđmanom usporedit ... No kao što rekoh mislim da se radi o diplomatskom odgovoru iako bi volio da je manje diplomat u odgovorima i da kaže ono što uistinu jeste tj da Mesića netko osim Miroslava Tuđmana "dobro opere" , no to naravno nitko od mainstream kandidata neće učiniti jer time riskira potporu medija i transformaciju u "ustašoida" preko noći ... Mislim da se o tom radi ...

Šteta , naravno . Mesić je zaslužio debelu debelu kritiku... Al donijet će ju povijest , u to sam siguran ako već "predsjednički kandidati" neće.

Ta se tvrdnja ne može provjeriti, ali kontam, evo da sam i ja kandidat koji ima dobre šanse (a da imam najgore moguće mišljenje o Mesiću), opet bi na upite o njemu odgovarao na uvijen i "diplomatski" način jer bi me inače mediji razapeli. Tužno ali istina, skoro svi mediji su pod kontrolom lijevo orijentiranih...

Naravno, nakon osvajanja izbora bih ga osobno isporučio u prdekanu, i slatko priznao novinarima da sam ih izmanipulirao :zubati

Vrh

PostPostano: 18 pro 2009, 13:45 

RajvoSa je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

x2

Za Hrvate BiH najbolji izbor nakon M. Tuđmana (mada je moguće da griješim oko Bandića).
Naravno, ako želiš kontinuitet Mesićeve politike... :ucelo

Vidim da vi u dijaspori znate o RH politici, koliko Jurčević o BiH.

slika

Vrh

PostPostano: 18 pro 2009, 14:27 

Hrvat je napisao/la:
RajvoSa je napisao/la:

x2

Naravno, ako želiš kontinuitet Mesićeve politike... :ucelo

Vidim da vi u dijaspori znate o RH politici, koliko Jurčević o BiH.

Kontinuitet Mesićeve politike: Kajin, Pusić, Josipović, Bandić, Primorac, Vidošević - sa tim da i među njima ima širok raspon od vjernih sljedbenika, do OK tipova. Kandidate sam poredao s lijeva na desno, od više štetnih, do manje štetnih.

Kontinuitet Sanaderove politike: Hebrang

Zbunjena cvjećarska politika: Jurčević

Jedini ispravni put: M. Tuđman

Dakle, kako izgleda, birat ćemo iz "prvog" šešira, a od ponuđenih je pobjedu odnio Vidošević. Strah me Bandića jer ga jednostavno mogu vidjeti kako teferiči u Sarajevu, kao što je i do sada radio. Primorac mi je ni tu ni tamo. Vidošević je vodio agresivnu kampanju u HB, govori neke stvari koje stvarno volim čuti (nije sve idealno, al nije ni loše), a na kraju krajeva, došao je na portal HercegBosna.org (nekima je još pojam "Herceg-Bosna" mrzak, njemu očito nije), porazgovarao sa nama, što osobito cijenim.

Vrh

PostPostano: 18 pro 2009, 14:53 

Porazgovarao, i niti na jedno pitanje nije konkretno odgovorio...
A Mesićevu politiku označio pozitivnom... izvrsno.
Što reći o čovjeku koji kaže: "Bio sam član HDZ-a iako se nikad nisam slagao s njihovom politikom." (misli se na Tuđmanov HDZ devedesetih).

Citat:
Kontinuitet Mesićeve politike: Kajin, Pusić, Josipović, Bandić, Primorac, Vidošević - sa tim da i među njima ima širok raspon od vjernih sljedbenika, do OK tipova. Kandidate sam poredao s lijeva na desno, od više štetnih, do manje štetnih.

Po mojem mišljenju, Vidošević je najlijeviji i najštetniji od ovih koje si spomenuo.

Pa čak su i Josipović i Hebrang rekli da će podržati Treći, dok Nadan još uvijek muti vodu, serucka fraze...

A da je htio pomoći hrvatskom gospodarstvu, to je mogao kao predsjednik HGK. Ali, ne... on će voditi gospodarstvo kao predsjednik Republike :ucelo Kao što je rekao, on će "dogovarati monetarnu politiku s Rohatinskim"...
Majko mila, je li u pitanju neznanje ili svjesno kršenje Ustava???

slika

Vrh

PostPostano: 18 pro 2009, 23:02 

Pa ljudi realno gledano kakva bi nam država bila da svaki sljedeći predsjednik pljuje po prethodnom. Bez obzira što mi znamo (a dao je naslutiti da zna i on) da je Mesić budala svjetskih razmjera on je ipak bio 10 god na čelu Hrvatske i to je tako.

Mesić i jeste govno jer je pljuvao po prethodniku. Jednostavno treba stvoriti kult predsjednika a ovo kako to Nadan čini mi je sasvim korektno.

Ostaviti povjesti (i sudovima) da mesića prikažu onako kako zaslužuje.

Možda sam u zabludi, ali opet to je ovako moja procjena.

Inače i moj glas, ukoliko uđe u 2 krug ide gospodinu Vidoševiću.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2009, 11:56 

Vidošević.

Čovjek kojemu se Mesić nagnuo i šapnuo "moramo se više zajedno pojavljivati u javnosti".

Nadane jel ti bilo neugodno jer si skužio da vas kamere snimaju.

Iz kakve nas je to Nadane izolacije izveo tvoj mentor Mesić. Jel iz one gdje smo imali mrvu ponosa a sad nemamo ništa nego nam britanski špijunčići vršljaju po zemlji kao svinje po blatnjavom oboru.

znam da to tebe ne zanima, jer si nafutrao džepove lovom, jer izdajstvo se u Hrvatskoj uvijek dobro plaćalo.

Čiji si ti igrač, zašto te podržava klika koja je ustoličila Mesića.

zašto grliš ovcu, miluješ kravu, kupuješ gumene čizme na Hreliću iako možeš kupiti zlatne, voziš se u taljigama, zašto si hendikepiranu djecu koristio za svoju bestidnu kampanju.

je li to predsjednički nivo.

Ko stoji iza tebe, tehnomenadžersko-udbaški lobi koji je ojadio ovu zemlju, zgrnuo sebi milijarde i cijelo vrijeme viče "drž'te lopova".

kakvo poštivanje institucije, o čemu ti pričaš, šta ti baljezgaš, ta institucija koja se brinula samo za svoje partikularne interese, interese klike koja ga je ustoličila kriminalaca koji su ga nafutrali lovom, institucija koja se ponaša kao predsjednik muslimanskog dijela federacije a u slobodno vrijeme i kao predsjednik republike Kosova.

maknite se od ovog izluđenog naroda, zar vam nije dosta što ste generacije svojih potomaka osigurali lovom pa još želite i uništiti ovo malo narodne srčike što je ostalo.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 21 pro 2009, 22:43 

G. Vidošević,
Ovdje se spominje i Vaš otac, jeli istina da je bio Pavelićev blagajnik?

Citat:
Posvećeno političkoj eliti!

'Korijen svih zala je srebroljublje (novac)' – (usp. 1 Tim 6, 10)

Evo kako je knjižničar i književnik Jakov Tomasović iz Omiša razgovarao sa svojom cipelom:

…."Gurnuli smo kamen u stranu
mnogi kamen s puta;
i mišljasmo: prolazi bit će čišći….
A nalazismo ih naprotiv
sve više zavaljene i prohodne teško.
Blato smo gazili kaljavo,
misleći: utrenik stvaramo onim,
što iza nas će doći,
a ne pomišljasmo na to,
da gaženo postaje sve više
memljivo i crno.
A kada naiđasmo u tjesnacima
na stvora čovjeku slična,
ali bez kičme i bez pogleda ravna,
udarcem ga tvojega šiljka
odbacismo,
misleći da tako ništimo sjeme kukavno.
Al' vidjesmo, što do tada vidjeli nismo,
Čitave redove u stavu čekanja
cjelova tvojega vrška, cipelo moja!
Pa zbrajajući stavke uspjeha naših,
ispod crte niže se zbroj vrijednosti čudne:
na tebi, cipelo, rupa,
na mojoj nozi žulj!"
eee, trebalo je imati tvrđu cipelu, moj jakove, da bi ovo 'zlatno kamenje' šutnuli!

Jedan od komentara s HKV-a:

+3 #8 MATE DRAGONJA — r.maric 19-12-2009 21:11

Stvarno, čudo se događa svaki dan. Čitajući ovaj članak o Josipoviću, sinu komandanta logora Goli Otok (koga sam ja za dlaku izbjegao) i "vodećeg" kandidata po svim statistikama koje on sam ili njegovi lojalisti provode po njegovim instrukcijama, te suučesnika u 75% pisanju optužbi protiv hrvatskih generala (ostalih 25% su napisali suci i tužitelji u Den Haagu), među drugima nađem i jedan redak napada na mene osobno.
"Da li će se ikada sebe i svojih godina sramit izvjesni DR. RADOSLAV MARIĆ koji je pisao neprovjerene izjave o NADANU VIDOŠEVIĆU, a koje mu je ciljano servira FRANK SPECTATOR ?"
Jeste Barba Mate. Vjerujem da ste živ i zdrav čovjek, očito načitan i pratite događaje u ovoj tužnoj nam Hrvatskoj Državi. Ja sam živ i zdrav, Ako me Bog poživi do 8. siječnja, navršit ću 72 godine života, ali vam odmah kažem da ih se ne ću nikada sramiti, niti se imam čega sramiti samoga sebe.
Za vašu informaciju Frank Bilaver nije onaj koji mene servira sa "nevjerojatnim pričama".

Ono što sam ja napisao o Nadanu Vidoševiću znam iz prve ruke. Opće je poznato da je on vrlo bogat čovjek, a njegova mater moguće još bogatija. Ni jedno ni drugo nisu zarađivali u životu toliko novaca da bi mogli kupiti pristojan stan, a ne nekakve jahte od nekoliko desetina metara duge! Od kuda im toliko bogatstvo?
Ja poznam obitelj iz "emigrantske klase", nekoliko godina mlađi od mene, koji su 1992. godine uložili 6 milijuna Njemačkih maraka u Hotel Split u Splitu. Nadan Vidišević i Pejković su bili dio urote protiv ove obitelji i prisvojili su novce sebi. Sudski proces je jos uvijek otvoren, ali u danasnjoj Hrvatskoj je na snazi ona iz turskog doba:
"Kadija te tuži, kadija ti sudi".

Ono o zlatu i pljački sam čuo od čovjeka koji živi u Argentini, zove se Jure Francetić, on je nećak Viteza Jure Francetića. Dakle, njegov otac i Vitez su braća. Obadvojica su služili u ustaškoj vojsci, s tim da je Vitez poginuo nakon kvara u avionu, a Jurin otac je prebjegao u Argentinu. Ovaj mlađi Jure tvrdi da mu je otac kazivao da je otac Nadana Vidoševića bio Pavelićev blagajnik, i da ga je Ante Pavelić odredio da se pobrine za sve vrijednosti i državno zlato prije nego su napustili Zagreb. Činjenica je da je otac Vidošević preživio Drugi svjetski rat, vratio se doma i živio skromno, kao službenik u Splitu. Nakon propasti komunizma i Jugoslavije, privatizacija je pokazala tko što može i koliko tko ima? Nadan nije mogao uštedjeti toliko imanje od svoje HDZ-eovske plaće! Pitanje se nameće glasnije nego grmljavina: Gdje je Nadanov otac sakrio zlato od NDH? Ja ne znam gdje, ali je očito da je Nadan znao. Kako bi ga inače našao. Što ga nismo našli nas dvojica zajedno ili odvojeno? Dakle, Barba Mate, zašto bi se ja sramio sebe samoga za zlato NDH?
Ako ste živi čovik, odgovorit ćete! Ako ste udbaška sjena, nestat ćete u cyber space.

Drugo: Riječ je o Josipoviću i njegovoj kandidaturi za Predsjednika Republike Hrvatske. Da li je on podobna osoba da bi obnašao tu veliku dužnost i da li je moralno prihvatljiv hrvatskom narodu za tu funkciju?
Već smo čuli da je on sam napisao 75% optužbe protiv generala Gotovine i drugih. Čuli smo za njegove malverzacije sa fondovima u pogrebnim društvima i udruzi skladatelja. Ovih dana internet je pun napisa o njemu Josipoviću kao nekom partneru Vuka Draškovića, onom četniku koji je napisao knjižurinu "NOŽ", i koji je početkom 1992 javno u mikrofon uzviknuo: "Bosna je moja". (Nemojte me sada tjerati da tražim stare novine, jer sam u Americi, pa ih nemam pri sebi).
Ovo proljeće Josipović je odsjeo u Hotelu u Washingtonu DC, u kojem je odsjeo Bude Lončar, (savjetnik Stipe Mesića, i 1991. predlagač zabrane uvoza oružja u zemlje bivše Jugoslavije), izvjesni Jadran Lazić, koji još radi za Josipovića. Bio je i Vuk Drašković?

Imali su doručak svako jutro zajedno.

Tu je navodno pala odluka da za kandidata SDP bude upravo on - Josipović.

Sada vi meni odgovorite:

Što budući predsjednički kandidat ima dogovarati s Vukom Draškovićem?

Ako ovo nije istina neka sam Josipović to javno demantira. Pa ako bude trebalo, postoji mogućnost da i mi izvučemo zeca iz šešira.
Barba Mate, što vas još muči s mojim doktoratom ili s mojim hrvatstvom. Ako stvarno hoćete sve znati o meni, onda pročitajte "MOJU POLNOĆKU", Zagreb 2006. Tamo su samo dokumenti UDBe, a glavni UDBaš je kum Ivi zanatliji, taj koga obožava vaš Biliver (???). On očito vjeruje u vještice. Naravno, ne ću vam pokazati privatnu poštu što taj Biliver iz Clevalnda pošalje meni, kada nešto ne voli što ja postavim na portal.
Ostajte u miru Božijemu i brinite se za svoju obitelj. Nadan i ova Iva su se puno više namuljali ovo jadne hrvatske sirotinje, nego što nas dvojica i znamo što je sve moguće. (kraj citata)
Priredio: Damir Kalafatić

Vrh

PostPostano: 22 pro 2009, 22:44 

Kako se samo jeftino odao "sposobni" "gospodarstvenik"....

Nakon što ga je Habrang pritisnuo da kaže koja je to bila tvrtka na tržištu gdje je on stekao svoje bogatstvo, "sposobni gospodarstvenik" odgavara:

"..mislim da izbori nisu vrijedni toga da obojica izgubimo obraz..."

Šta je zapravo rekao...rekao je ništa drugo "ja sam krao, ali ste i vi, stoga je bolje da oboje šutimo"...

A to je princip kako funkcionira ova udbaška država, izmejnjivanje HDZa i SDPa na izborima, guranje Yugosipovića ili Vidoševića....sve je objašnjeno u toj jednoj rečenici "sposobnog gospodarstvenika".

Vrh

PostPostano: 22 pro 2009, 23:46 

Gospodarstvenik: "Pale su dionice Kraša, jer je tržište palo 400 %!"

Kako tržište može pasti 400 % ? Maksimum je valjda 100.

Vrh

PostPostano: 24 pro 2009, 09:49 

Zahvaljujem na odgovoru...

Vrh

PostPostano: 22 sij 2011, 02:24 

Dobar je naš George Clooney. Dobio od Šuška (MORH) stan u Zagrebu od 153 kvadrata (za iznimne ratne zasluge) kojeg je upravo prodao za 220.000 EUR! I tata bi sine!

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 14:20 

Što ga niko ne upita da li se za cirka 4 godine vidi u zatvoru? Ali jbg. ipak smo mazili goste foruma, ma kakvi bili, respekt za izlazak na crtu i na polje gdje se malo može dobiti a puno izgubiti.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 14:23 

Pa vidim da su neki gornji upisi bili na tom tragu. :D

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 18:41 

Kome se Lepi zamjerio?

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 19:04 

Lepi je blizak sa S.M., kao i Lovrićka.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 23:22 

Kakogod ali od jutros se ne melje više o Lovrić-Merzel audiju. :D Nadan mi je simpa zbog nazočnosti ovdje u kampanji.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 23:32 

Frakcijske borbe, a i obruč se pomalo steže oko zna se koga.

Inače, Nadan kao kandidat je bio produkt Šeki-Jarnjak kuhinje i lijepo je razbio HDZ glasove skupa s Primorcem.

Kad smo već kod Primorca:

http://www.vecernji.hr/crna-kronika/pod ... rca-902428

Citat:
ZLOPORABA POLOŽAJA

Potvrđena optužnica protiv Dragana Primorca

Prema optužnici, Primorac je u srpnju 2008. tražio da mu Funda omogući korištenje luksuznog VW Touarega, na koji Primorac nije imao pravo

Vrh

PostPostano: 12 stu 2013, 23:44 

Nadana je i dr. Ivo gurao, rekao bih stovise da je on izvorno njegova ideja jer ga je dovodio na predsjednistvo stranke vec kad se znalo da ce Hebrang ici za predsjednika.,

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 13 stu 2013, 23:30 

Pazi ti to, lik imao podzemu galeriju, koja uopće nije bila prikazana u građevinskoj dozvoli. =))

:zubati :zavist

Pa to nije imao ni Batman. :zubati

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 167 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: