|
|
Stranica: 10/189.
|
[ 4719 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 18:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ne mogu ljudima mane naći. Ako bude muško odmah u BBB. https://www.vecernji.hr/vijesti/u-potra ... te-1625133ne radi se tu o manama, nego činjenici da oni nisu Hrvati. Pa bit će.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 18:41 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa bit će. da, a ti ćeš postati njemački ovčar. jer to se eto tako "postaje". isto kao što danas muko postaje "žensko" kad mu se prohtije ići u ženski zatvor umjesto u muški
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
kelvin
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 18:55 |
|
|
Bolje da nestane Hrvatske nego da je naseljava ovaj genetski otpad.
I ja sam medju tisućama onih koji su bili primorani otici u inozemstvo jer poslodavac ne cijeni i ne zeli cijeniti domace ljude. Raditi za 800e i da ti govori "ako neces ti ima tko hoce"
Neka hvala, vani radim za triput vise i poslodavac me cijeni a Hrvatskoj i preostalim Hrvatima, robovima koji su ostale dolje zelim svu sreću i ugodan rad uz Nepalce, crnce, Pakistance i ostali jad. Ja se dolje vise ne vracam.
|
|
Vrh |
|
|
kelvin
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 18:57 |
|
|
A Junuz i oni koji razmišljaju kao on, stvarno zalosno..
Tudjman i branitelji se okrecu u grobu, uzalud su dali svoje živote, da bi danas nekakvi Nepalci i Filipinke setali hrvatskim ulicama:(
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 19:13 |
|
|
kelvin je napisao/la: Bolje da nestane Hrvatske nego da je naseljava ovaj genetski otpad.
I ja sam medju tisućama onih koji su bili primorani otici u inozemstvo jer poslodavac ne cijeni i ne zeli cijeniti domace ljude. Raditi za 800e i da ti govori "ako neces ti ima tko hoce"
Neka hvala, vani radim za triput vise i poslodavac me cijeni a Hrvatskoj i preostalim Hrvatima, robovima koji su ostale dolje zelim svu sreću i ugodan rad uz Nepalce, crnce, Pakistance i ostali jad. Ja se dolje vise ne vracam. Znači, imamo jednog ogorčenog Hrvata kojem ništa hrvatsko ne valja a valja strano i ne želi imat u Hr djecu. Imamo jednog oduševljenog Filipinca kojem je Hrvatska više nego dobra i želi u njoj djecu. Koga od njih preferirati? I nemojte mi reći kako prvom trebamo dat 3x veću plaću da ostane jer ne možemo. Nismo mi Njemačka, još. Da li biti za Ibrahimovića koji je poluhrvat ali ima švedsku djecu ili biti za Dudua koji nije Hrvat ali ima hrvatsku djecu?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 19:13 |
|
|
kelvin je napisao/la: A Junuz i oni koji razmišljaju kao on, stvarno zalosno..
Tudjman i branitelji se okrecu u grobu, uzalud su dali svoje živote, da bi danas nekakvi Nepalci i Filipinke setali hrvatskim ulicama Junuz je imigrirao iz Tuzle, neki kazu Hrvat. Usta su mu puna multikulturalizma a pobiga je od njega. Inace odskace od prakticki svih forumasa po nespojivim idejama i zadrtoj gradazanstvini. Slicno ti je sa nostrandom koji od starta radi protusignal desnici na svemu, dosl jedino prohrvatski sta od njega vidis je neka kontra Mujama i tu i tamo podrska nekim ekonomskim stvarima Green Zebra je mladi shitlib, izvali tipicne NPC stavove, dobije vrlo dobre argumentirane kontre, nestane na par dana i onda se vrati praveci se ka da te razmjene se nisu desile i ide od pocetka Ugl na forumu, u praksi imas jedno 3 - 6 Hrvata ili 'Hrvata' koji seruckaju te shitlib globalisticke gluposti Skoro svi takvi glasaju za HDZ i naic ces da ih hvale.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 19:16 |
|
|
Nitko nikog nije primorao, nego treba bit struke koja je u Hr plaćena i koja se traži.
Zar bi vi stvarno plaćali 2400 € netto pomoćne radnike.
|
|
Vrh |
|
|
kelvin
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 19:30 |
|
|
Velebit je napisao/la: kelvin je napisao/la: A Junuz i oni koji razmišljaju kao on, stvarno zalosno..
Tudjman i branitelji se okrecu u grobu, uzalud su dali svoje živote, da bi danas nekakvi Nepalci i Filipinke setali hrvatskim ulicama Junuz je imigrirao iz Tuzle, neki kazu Hrvat. Usta su mu puna multikulturalizma a pobiga je od njega. Inace odskace od prakticki svih forumasa po nespojivim idejama i zadrtoj gradazanstvini. Slicno ti je sa nostrandom koji od starta radi protusignal desnici na svemu, dosl jedino prohrvatski sta od njega vidis je neka kontra Mujama i tu i tamo podrska nekim ekonomskim stvarima Green Zebra je mladi shitlib, izvali tipicne NPC stavove, dobije vrlo dobre argumentirane kontre, nestane na par dana i onda se vrati praveci se ka da te razmjene se nisu desile i ide od pocetka Ugl na forumu, u praksi imas jedno 3 - 6 Hrvata ili 'Hrvata' koji seruckaju te shitlib globalisticke gluposti Skoro svi takvi glasaju za HDZ i naic ces da ih hvale. Ukratko Junuz je politički "Musliman" iliti ga forumski Sejdo Komsic. Nema on veze sa hrvatstvom ni truna.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 19:58 |
|
|
kelvin je napisao/la: Velebit je napisao/la: Junuz je imigrirao iz Tuzle, neki kazu Hrvat. Usta su mu puna multikulturalizma a pobiga je od njega. Inace odskace od prakticki svih forumasa po nespojivim idejama i zadrtoj gradazanstvini.
Slicno ti je sa nostrandom koji od starta radi protusignal desnici na svemu, dosl jedino prohrvatski sta od njega vidis je neka kontra Mujama i tu i tamo podrska nekim ekonomskim stvarima
Green Zebra je mladi shitlib, izvali tipicne NPC stavove, dobije vrlo dobre argumentirane kontre, nestane na par dana i onda se vrati praveci se ka da te razmjene se nisu desile i ide od pocetka
Ugl na forumu, u praksi imas jedno 3 - 6 Hrvata ili 'Hrvata' koji seruckaju te shitlib globalisticke gluposti
Skoro svi takvi glasaju za HDZ i naic ces da ih hvale. Ukratko Junuz je politički "Musliman" iliti ga forumski Sejdo Komsic. Nema on veze sa hrvatstvom ni truna. Što je za tebe hrvatstvo? Naplata domojublja po satu. Daj mi 2400 € mjesečno pa ću bit dobar Hrvat? 100 € po radnom danu. Koji k. ideš u RH ima dobro plaćenog posla, samo se treba školovati za njega. Ljudi su inertni. Radije će ići tamo negdje davati 1000 € za šugav stan, radit na traci u tvornici i ne ići nigdje da bi uštedio. Ajde ti lijepo se vrati i pokreni neki posao ili nauči električar dobar bit. Evo ne znam nijednog koji dere manje od 1800 € pa ćeš bit zadovoljan u RH. Vazda neki drugi krivi.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 20:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25619 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pa eto mogu kad im Junuz dovede Filipinke. Uzeo sam 1.7 djece, sukladno TFR.
Bez Filipinki to je grana koja ne daje ploda, evolucijska slijepa ulica, njihovi će slabi geni biti uklonjeni iz genskog poola... Da nacrtamo. Bez Junuzovih Filipinki oni su demografska nula. Sa Junuzovim Filipinkama oni su demografski minus. Što je bolje kad odeš u banku, biti na nuli ili biti u minusu?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 20:32 |
|
|
Sam Velebit ti na drugoj temi govori da je Hr u jednom trenutku imala manje od pola etničkih Hrvata. U prošlosti.
Nije to ništa novo da se ljudi doseljavaju i asimiliraju.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 20:34 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sam Velebit ti na drugoj temi govori da je Hr u jednom trenutku imala manje od pola etničkih Hrvata. U prošlosti.
Nije to ništa novo da se ljudi doseljavaju i asimiliraju. Junuze, pola od tih smo potamanili u ratovima a pola protjerali. I to su bili Katolički Talijani, Nijemci Mađari i Pravoslavni Srbi koji izgledaju jednako kao mi. Asimilirati azijate nečeš nikada, to je takija, laž, idiotarija...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 21:38 |
|
|
Ljudi, iskoristite priliku, otvorite tvrtke, zaposlite Nepalce i Filipince, oni to ne mogu. Možete bit gazde i imat puno bolji život nego što imate u Njemačkoj. I ne norate selit.
Dio ovih će se vratit, dio će ostat, koje mi odaberemo da mogu ostat.
Napokon nismo mi meso nego mesojed. Ne ide u glavu ha. Teško je glavu prebacit na drugu frekvenciju kad si zadojen ideologijom.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 22:41 |
|
|
weasel je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Sam Velebit ti na drugoj temi govori da je Hr u jednom trenutku imala manje od pola etničkih Hrvata. U prošlosti.
Nije to ništa novo da se ljudi doseljavaju i asimiliraju. Junuze, pola od tih smo potamanili u ratovima a pola protjerali. I to su bili Katolički Talijani, Nijemci Mađari i Pravoslavni Srbi koji izgledaju jednako kao mi. Asimilirati azijate nečeš nikada, to je takija, laž, idiotarija... Umjetnost argumentiranja je u tome da neke stvari izostavis rec. No da... etnicku Hrvatsku su gradili aristokrati, ustase, komunisti i demokrscani. To je vizija naseg naroda kroz stoljeca. U tome smo inkluzivni i ujedinjeni.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 22:45 |
|
|
Tako je, znači inkluzivni a ne ekskluzivni. Samo nastavit. Dobro nam ide.
|
|
Vrh |
|
|
Konj
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 23:10 |
|
|
Junuz vas trolla, nemoguće da netko ima ovoliko autošoviništičke i destruktivne statove.
|
|
Vrh |
|
|
pakovic
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 23:13 |
|
|
Konj je napisao/la: Junuz vas trolla, nemoguće da netko ima ovoliko autošoviništičke i destruktivne statove. Zašto bi bilo nemoguće? Pa barem 30% Hrvata ima slične stavove.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 23:15 |
|
|
Ma jok. Ja imam stav da svi forumski jeb.ači Hrvati trebaju imat 2,1 dijete po glavi bilo u braku, bilo vanbračno i plaćat i novcem i vremenom odgoj istih.
Ja sam prešišao dobrano 2,1 i trošim i vrijeme i novac na podizanje istih.
Šta bi vi moju djecu da vam, za vas kojih je duplo vise, rade duplo kako bi vi uživali, a uživali ste cijeli život u neodgovornosti i ugađanju sebi.
E pa ne moze. Tko vas j.
|
|
Vrh |
|
|
Konj
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 23:32 |
|
|
pakovic je napisao/la: Konj je napisao/la: Junuz vas trolla, nemoguće da netko ima ovoliko autošoviništičke i destruktivne statove. Zašto bi bilo nemoguće? Pa barem 30% Hrvata ima slične stavove. možda i više od 30% kad uzmeš u obzir koliko se to gura u mainstream zadnjih par godina. ali takva vrsta obično ne visi na ovakvim forumima.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 23:56 |
|
|
Velebit je napisao/la: weasel je napisao/la: Junuze, pola od tih smo potamanili u ratovima a pola protjerali. I to su bili Katolički Talijani, Nijemci Mađari i Pravoslavni Srbi koji izgledaju jednako kao mi.
Asimilirati azijate nečeš nikada, to je takija, laž, idiotarija... Umjetnost argumentiranja je u tome da neke stvari izostavis rec. No da... etnicku Hrvatsku su gradili aristokrati, ustase, komunisti i demokrscani. To je vizija naseg naroda kroz stoljeca. U tome smo inkluzivni i ujedinjeni. Rekao sam istinu, Hrvati nisu dobili 93% etnički čistu Hrvatsku tako što su bili predivni i uljudni, naprotiv.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 03 stu 2022, 23:57 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Junuz Djipalo je napisao/la: kelvin je napisao/la: Bolje da nestane Hrvatske nego da je naseljava ovaj genetski otpad.
Neka hvala, vani radim za triput vise i poslodavac me cijeni a Hrvatskoj i preostalim Hrvatima, robovima koji su ostale dolje zelim svu sreću i ugodan rad uz Nepalce, crnce, Pakistance i ostali jad. Ja se dolje vise ne vracam. Znači, imamo jednog ogorčenog Hrvata kojem ništa hrvatsko ne valja a valja strano i ne želi imat u Hr djecu. Imamo jednog oduševljenog Filipinca kojem je Hrvatska više nego dobra i želi u njoj djecu. Koga od njih preferirati? I nemojte mi reći kako prvom trebamo dat 3x veću plaću da ostane jer ne možemo. Nismo mi Njemačka, još. Da li biti za Ibrahimovića koji je poluhrvat ali ima švedsku djecu ili biti za Dudua koji nije Hrvat ali ima hrvatsku djecu? @Dudu je Srbin i još nema đece jer ga ime inkriminira. Mora se preformatirati u Josipa, Antu, Vinka, Mirka, Sinišu, Pericu, Slavka, Tomislava....
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 04 stu 2022, 00:01 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma jok. Ja imam stav da svi forumski jeb.ači Hrvati trebaju imat 2,1 dijete po glavi bilo u braku, bilo vanbračno i plaćat i novcem i vremenom odgoj istih.
Ja sam prešišao dobrano 2,1 i trošim i vrijeme i novac na podizanje istih.
Šta bi vi moju djecu da vam, za vas kojih je duplo vise, rade duplo kako bi vi uživali, a uživali ste cijeli život u neodgovornosti i ugađanju sebi.
E pa ne moze. Tko vas j. Uradi si dna test naslednika, da se uvjeriš da nisu susjedova, dok si bio bauštelac...da đaba ne riknjavaš peneze.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 04 stu 2022, 00:04 |
|
|
Velebit je napisao/la: weasel je napisao/la: Junuze, pola od tih smo potamanili u ratovima a pola protjerali. I to su bili Katolički Talijani, Nijemci Mađari i Pravoslavni Srbi koji izgledaju jednako kao mi.
Asimilirati azijate nečeš nikada, to je takija, laž, idiotarija... Umjetnost argumentiranja je u tome da neke stvari izostavis rec. No da... etnicku Hrvatsku su gradili aristokrati, ustase, komunisti i demokrscani. To je vizija naseg naroda kroz stoljeca. U tome smo inkluzivni i ujedinjeni. Lasica ispade pošten za istrebljenja. Srbi su vam epski zajeb...sada netka obojeni caruju
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 04 stu 2022, 00:09 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Antiimigrant Bobi + 0 = 0 djece.
Antiimigrant Bobi + Filipinka = 3-4 djece.
Koji Bobi je veći Hrvat i domoljub? Tebi fakat treba nacrtati da je svaki Filipinac/inka jedan Hrvat manje. 100 Filipinaca = 100 Hrvata manje. 100 Hrvata +100 Filipinki =170 Meleza = 170 Hrvata manje. 370 Hrvateka ISPALJENO....je realan broj.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 04 stu 2022, 00:12 |
|
|
K..M je napisao/la: @Dudu je Srbin i još nema đece jer ga ime inkriminira. Mora se preformatirati u Josipa, Antu, Vinka, Mirka, Sinišu, Pericu, Slavka, Tomislava.... Nije naš Dule nego Eduardo da Silva, fudbaler i hrvatski državljanin.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|