|
|
Stranica: 17/189.
|
[ 4719 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 21:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59746 Lokacija: DAZP HQ
|
Baš sam maloprije iz Arene Zagreb pa mi smo već preplavljeni, nema čega nema tamo, od Filipinaca s ostaknutom križevima na lančiću do zamotanih i Indijaca. Čujem i u Splitu ih ima, gdje god dođe Glovo eto i njih. Netko je rekao iz zajebancije, neće se više Splićani mlatiti po kvartovima nego Sikhi protiv Hindusa.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:04 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: dudu je napisao/la: otok sam za sebe ne možemo biti.
tj. možemo, ako nas ima 100 milijuna, onda si faktor.
Ima li Madjara 100 milijuna? Ima li Islandjana 100 milijuna? Citat: The net migration into Iceland (22 per 1000) is much higher than any other developed country and roughly three times as high as that of the US. Most of the current immigrants come from Poland.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Imigranti uglavnom dolaze u velike gradove pa eto priike za antiimigrante, Slavonija, Lika, Banovina... Tamo ste sigurni. Ima mjesta za sve.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:08 |
|
|
Ne znam kako netko uopće može uspoređivati imigraciju iz Poljske i Ukrajine s bilo kim iz Afrike i Azije.
Komu je to kao isto- taj je mentalno poremećen.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:11 |
|
|
Bobovac je napisao/la: divizija je napisao/la: najopasnij isu ovi koji prikazuju imigraciju kao neminovnost, zbog depopulaije, starenja itd..... Kao kod karcinoma, postoje 4 faze u poimanju imigracije kod leftardskog brainwashed puka. 1. Faza - Negiranje - Nema imigracije. 2. Faza - Prihvaćanje - Ima, ali ona je neminovna. 3. Faza - Odobravanje - Imigracija je poželjna. 4. Faza - Napadanje - Neprijatelji imigracije su fašisti!
|
|
Vrh |
|
|
Pacifikator
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:31 |
|
|
divizija je napisao/la: Pacifikator je napisao/la: Katolike sa svih strana svijeta još danas, zrakom, kopnom i morem.
Shvati to kao zračenje. Ok, otpast će ti kosa. Ali karcinom neće dalje napredovati. Nećeš doći u fazu liječenja koktelom Bangladežana, Pakistanaca i Somalijaca. odi se preseli u katlički kvart u Nigeriji, pa nakon 6 mjeseci javi dojmove ne laprdaj gluposti ovdje, tko nije genetski blizak nama ne može postati dio nas. Nije isto asimilirati Slovaka ili Kongoanca Prvo, bez izraza laprdati i sl., ne priliči ti. Drugo, kako netko reče nije isto 50:50 Nigerijaca i Hrvata i po koji Nigerijac katolik, to je začin, ne kvari jelo.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:33 |
|
|
Pacifikator je napisao/la: divizija je napisao/la: odi se preseli u katlički kvart u Nigeriji, pa nakon 6 mjeseci javi dojmove
ne laprdaj gluposti ovdje, tko nije genetski blizak nama ne može postati dio nas. Nije isto asimilirati Slovaka ili Kongoanca
Prvo, bez izraza laprdati i sl., ne priliči ti. Drugo, kako netko reče nije isto 50:50 Nigerijaca i Hrvata i po koji Nigerijac katolik, to je začin, ne kvari jelo. A znači da je 50:50, to bi pokvarilo jelo? Iako su katolici?
|
|
Vrh |
|
|
Pacifikator
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:36 |
|
|
Harezm je napisao/la: Pacifikator je napisao/la: Prvo, bez izraza laprdati i sl., ne priliči ti.
Drugo, kako netko reče nije isto 50:50 Nigerijaca i Hrvata i po koji Nigerijac katolik, to je začin, ne kvari jelo.
A znači da je 50:50, to bi pokvarilo jelo? Iako su katolici? Naravno da bi.
|
|
Vrh |
|
|
Konj
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:40 |
|
|
dudu je napisao/la: Baš sam maloprije iz Arene Zagreb pa mi smo već preplavljeni, nema čega nema tamo, od Filipinaca s ostaknutom križevima na lančiću do zamotanih i Indijaca. Čujem i u Splitu ih ima, gdje god dođe Glovo eto i njih. Netko je rekao iz zajebancije, neće se više Splićani mlatiti po kvartovima nego Sikhi protiv Hindusa. u Zagrebu na svakom koraku Nepalci, niski i neugledni baš upadaju u oči. Neusporedivo s stanjem prije samo 2,3 godine. A ja se nadao da bi jedna od rijetkih pozitivnosti korone moglo biti zaustavljanje migracija trećeg svijeta. Kakav promašaj, ovi ubacili u petu brzinu čim su imali priliku.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25615 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sve mi je jasno, ali da netko zagovara imigraciju a vidi, svojim očima vidi, kakve to rezultate donosi i kakve posljedice ima u svim drugim zemljama koje su taj put prošle. Dakle vidi nesigurnost, vidi geta, vidi kako vjernici pred džamijama blokiraju cijele ulice da bi mogli klanjati, vidi da se u školskim kuhinjama zabranjuje svinjetina, vidi bježaniju domicilinog stanovništva daleko od gradova i imigranata, vidi da su gradovi više neprepoznatljivi, vidi da nema slobode govora, vidi da u nekim zemljama imamo i tzv pozitivnu diskriminaciju glede upisa imigranata u škole i sveučilišta, dobijanja posla, stipendija itd, vidi nemire i prosvjede, bukvalno vidi bijele ljude koji kleče pred imigrantima, vidi zabranu svake kritike imigracije... mogli bi tako do ujutro.
I on sve to vidi, a ne vidi.
I pored toga misli da je imigracija dobra??! Ili je tek na fazi 2. pa samo misli da je neminovna.
Meni je to strašno. Ne znam kako vama, ne znam kako da to okvalificiram, je li ludilo, mazohizam, tupost, pranje mozga...
To je u rangu da ti pred očima netko siluje ženu a ti mirno gledaš i misliš da je to OK. Totalno ludilo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Konj
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:44 |
|
|
@Bobovac
meni je to razumljivo kod prosječnog pereca kojem je ispran mozak, jer kod nas ti trendovi o pogubnosti loše imigrantske politike još kasne. Ali mi je nemoguće da netko tko boravi na ovom forumu, gdje ima gomila sjajnih forumaša koji svakodnevno razbijaju mitove raznih Junuza to vidi kao nešto pozitivno.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:48 |
|
|
A i danas sam shvatio da je čisti mit da su nam žene prekrasne, prosjek je gabor, ali ih je solidan broj jako dobrih. Propadamo jer nitko ne želi oploditi ove grdne, svi bi samo komade.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:49 |
|
|
Konj je napisao/la: dudu je napisao/la: Baš sam maloprije iz Arene Zagreb pa mi smo već preplavljeni, nema čega nema tamo, od Filipinaca s ostaknutom križevima na lančiću do zamotanih i Indijaca. Čujem i u Splitu ih ima, gdje god dođe Glovo eto i njih. Netko je rekao iz zajebancije, neće se više Splićani mlatiti po kvartovima nego Sikhi protiv Hindusa. u Zagrebu na svakom koraku Nepalci, niski i neugledni baš upadaju u oči. Neusporedivo s stanjem prije samo 2,3 godine. A ja se nadao da bi jedna od rijetkih pozitivnosti korone moglo biti zaustavljanje migracija trećeg svijeta. Kakav promašaj, ovi ubacili u petu brzinu čim su imali priliku. Gdje su na svakom koraku i kada? Koji su za to dokazi? Točno je da dugo nisam bio po samom gradu, napose na Jelačić placu i drugdje- no dosta je reprezentativno što idem dvojkom od Glavnog kolodvora preko Držićeve, Heinzlove do Čavićeve- to je 12 postaja. Ujutro oko 8:30 i navečer oko 7:30 (OK, navečer se slabije vidi). No uglavnom - vidio sam samo zagorjele i crnce, kao što sam napisao, na GK, dok kako tramavaj prolazi - i to je 12 postaja- ne vidim nijednog ne-bijelca. Čak ni na Austobusnom kolodvoru gdje je pred 2 godine bilo dosta Kineza. Ne kažem da to nije istina, samo velim- moje iskustvo je da vidim ne-bijelce jedino na GK i nigdje drugdje. Moguće je da su locirani u drugim dijelovima grada, ne negiram to- no naklapanja tipa svugdje su, preplavljuju...su blesasta. Jednostavno nisu u skladu s percepcijom normalne osobe koja pozorno gleda i vidi.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:51 |
|
|
Najbolje se primjete u šoping centrima, tamo valjda vise, doslovno invazija, pozlilo mi je sad u Areni, cura mi je zaprijetila prekidom koliko sam psovao na njih, brzo uzeo po što sam došao i trk nazad na ovu temu da dođem malo sebi.
Ovo su zadnja vremena stigla kako god okreneš, nema što drugo biti.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:52 |
|
|
To su ovi likovi?
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:54 |
|
|
neki miks kineza i indijaca
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:54 |
|
|
To su Nepalci, dovode ih da pune kamione, ne mogu dobaviti do vrha, moramo im nekakve stepenice izmišljat, niškoristi uglavnom.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:55 |
|
|
Još papa Francisko propovijeda takvima i muslimanima na Bliskom Istoku. Tko je Zvijer na kraju? Jesu li Srbi ipak u pravu kad kažu da je to vatikanska bludnica.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:55 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Sve mi je jasno, ali da netko zagovara imigraciju a vidi, svojim očima vidi, kakve to rezultate donosi i kakve posljedice ima u svim drugim zemljama koje su taj put prošle. Dakle vidi nesigurnost, vidi geta, vidi kako vjernici pred džamijama blokiraju cijele ulice da bi mogli klanjati, vidi da se u školskim kuhinjama zabranjuje svinjetina, vidi bježaniju domicilinog stanovništva daleko od gradova i imigranata, vidi da su gradovi više neprepoznatljivi, vidi da nema slobode govora, vidi da u nekim zemljama imamo i tzv pozitivnu diskriminaciju glede upisa imigranata u škole i sveučilišta, dobijanja posla, stipendija itd, vidi nemire i prosvjede, bukvalno vidi bijele ljude koji kleče pred imigrantima, vidi zabranu svake kritike imigracije... mogli bi tako do ujutro.
I on sve to vidi, a ne vidi.
I pored toga misli da je imigracija dobra??! Ili je tek na fazi 2. pa samo misli da je neminovna.
Meni je to strašno. Ne znam kako vama, ne znam kako da to okvalificiram, je li ludilo, mazohizam, tupost, pranje mozga...
To je u rangu da ti pred očima netko siluje ženu a ti mirno gledaš i misliš da je to OK. Totalno ludilo. Posve se slažem, no ne znam nikog živog tko bi zagovarao imigraciju bilo koga, a napose obijenih. Na bilo kojoj obrazovnoj razini Već je dovoljna nevolja dio obojenih stranih radnika, iako je to manji broj od onog koji se histerično napuhuje. No "imigranata", tj. da bi netko htio naseljavati u Hrvatsku razne Afro--Azijce...ne znam ni za jednu osobu koja bi to htjela. Možda se ne družim s luđacima. Ono što je sigurno- ne vidim podatke, koliko tih obojenih ima, od kuda dolaze, što s njima... kao da postoji zavjera šutnje, a blesani tipa Prkačina, Vidović Krišto, Mlinarića i Penave u Saboru dripaju o NDH i Srbima, dok debili nisu ni beknuli o demografskoj invaziji, ako jest i u kojoj mjeri, tko to kontrolira, gdje je policija, dajte brojke..
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 22:56 |
|
|
Ljudi ko ljudi. Ne vidim nikakav problem sa njima... neka ih nek rade.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 23:05 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Još papa Francisko propovijeda takvima i muslimanima na Bliskom Istoku. Tko je Zvijer na kraju? Jesu li Srbi ipak u pravu kad kažu da je to vatikanska bludnica. Dosta tih pseudotlapnji. Papa Franjo je ništarija dovedena očito pučem unutar Crkve- jer Benedikt je i dalje živi zdrav. Franjo je gadovski multikulti lik koji zagovara Afro i muslimansku invaziju u Italiji i drugdje, naklapajući o tom da "treba ljudi". Koji to moraš biti gad i kreten da misliš da Italiji trebaju bilo kakvi crnci, ili bliskoistočni muslimani? A to da je gad, proizlazi iz intervjua kojeg je dao pred 3-4 godine i kojeg se točno sjećam. Naime, rekao je oko "migracija" da je u redu, no da treba jako kontrolirati da se ne naruši demografska, nacionalna i povijesna struktura europskih zemalja koja je stabilizirana stoljećima. A onda kao da ništa nije rekao, nastavi s burgijanjem oko toga da Europa treba primiti tu invaziju neasimilabilnih obojenih. To je čisto zlo, nije on samo blesav.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 23:11 |
|
|
dudu je napisao/la: Najbolje se primjete u šoping centrima, tamo valjda vise, doslovno invazija, pozlilo mi je sad u Areni, cura mi je zaprijetila prekidom koliko sam psovao na njih, brzo uzeo po što sam došao i trk nazad na ovu temu da dođem malo sebi.
Ovo su zadnja vremena stigla kako god okreneš, nema što drugo biti. Moja nada:
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 23:13 |
|
|
Trolam malo.
No bilo bi interesantno vidjeti javno mnijenje oko imigracije. Istraživanja baš i nemamo.
I da vlada zavjet šutnje u medijima kao i o granici i migrantima. Zaključili su da nije dobro da uznemiravaju obične ljude s tim.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 05 stu 2022, 23:27 |
|
|
Švapske ništarije... https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... a-15271252 NAGLA PROMJENA STAVA Talijani pokleknuli pred olujom i dvije Njemice: Ipak su pustili brodove s migrantima https://www.24sata.hr/news/grad-rijeka- ... /komentariKomentari... dahvaul 23.10.2022. A da gradovi urede te prostore a dotične pošalju od kud su došli. Političari mudro šute i pune nam državu ko zna s kim.Baš me zanima od kud sad tolko ofarbanih i kosih se šeče po našoj lijepoj. DAVOR 23.10.2022. Pun ih je i Zagreb i NITKO od vlasti ne reagira, ne pita se od kud oni tu, šta rade, di spavaju, ko su oni, policija ih ne legitimira??? Kk Kud koji mili moji 23.10.2022. Oni nisu norma....... Nakon 2 mjeseca oni će napraviti na željezničkom kolodvoru sabirni centar za migrante. U CENTRU grada !!!! Čudno da ih ne smjestite i u zgradu kolodvora. I čemu volonteri za skupljanje smeća ??? Što ti ljudi nemaju ruke ?? Ili oni smiju sve, sra.... piš.... pljuv.....itd. Sramite se svi koji donosite takve odluke.....
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 01:30 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
dudu je napisao/la: divizija je napisao/la: naravn da nije činjenica. već se nastoji takvim prikazati kako bi se svaki otpor dezavuirao.
to je vrlo opasno razmišljanje, ali učinovito u slamanju otpora, jer vidim da su čak i neki pametniji istu priču popušili.
ponavljam, Europske zemlje s najvećom deppulacijom i regije s najvećom depopulacijom, imaju najmanje imigranata. Uostalom, ni u HR ne posotji navala na regije koje već desetljećima depopuliraju.
imigracija je samo ideološka i interesna pojava, i to interesna iz kruga vrlo malog, ali moćnog sloja ljudi.
zamislite samo jednu stvar, da eto RH nije u gornjoj trećini svijeta prema razvijenosti, bil ibilo imigranata? zamislite da smo recimo Modlavija ili Armenija, bili imali imigraciju, iako depopuliramo?
Naravno da ne bi, imigraciju imamo SAMO zato što to odgovara globalistima i krunom kapitalu.
depopulacija NIJE razlog imigracije. Nitko ne imigrira u Portoriko, iako je tamo demografski kolaps. nitko ne imigrira u Albaniju, nitko u Liku, a populacije sve manje.
nadajmo se uskorom krahu na tržištu nekretnina da se ovaj problem bar malo popravi
Portoriko, Armenija i Moldavija su u pravom smislu failed states, ne vidim poveznicu s Hrvatskom. I mi dok smo kuburili s ogromnom nezaposlenošću nismo nikom bili zanimljivi. Sto je izvjecao, dao naputke, smjernice ovaj uvazeni kokus hrvatske elite i komponente na opcilistu. Ocel se masovno importirati: 1. Filipinci 2. Nigerijci 3. Marokanci 4. Pakiji 5. Indusi Brzo trendovi su losi....skoro DUPLO Srbija radi djecu spram mocne zapadne RH.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|