|
|
Stranica: 19/189.
|
[ 4719 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Šarabara
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 10:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 10:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Meni je uvijek bilo smiješno slušati krajnje lijeve i krajnje desne, njima je sve jednostavno i lako rješivo.
Gubitak je vremena objasnjavat da se njihove ideje mogu financirat ili naftom ili kreditima. S tim što kad-tad nestane kredita a i nafte.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 10:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Meni je uvijek bilo smiješno slušati krajnje lijeve i krajnje desne, njima je sve jednostavno i lako rješivo.
Gubitak je vremena objasnjavat da se njihove ideje mogu financirat ili naftom ili kreditima. S tim što kad-tad nestane kredita a i nafte. Vaše ideje treba financirat, sve te ojropa gluposti plus uvoz imigranata na kraju plaća srednja klasa. Naše ideje ne koštaju ništa, zamisli predlažemo zabranu uvoza migranata...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 10:52 |
|
|
weasel je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Meni je uvijek bilo smiješno slušati krajnje lijeve i krajnje desne, njima je sve jednostavno i lako rješivo.
Gubitak je vremena objasnjavat da se njihove ideje mogu financirat ili naftom ili kreditima. S tim što kad-tad nestane kredita a i nafte. Vaše ideje treba financirat, sve te ojropa gluposti plus uvoz imigranata na kraju plaća srednja klasa. Naše ideje ne koštaju ništa, zamisli predlažemo zabranu uvoza migranata... Eto, što tome dodati. Bez radne snage nove standard pada, potiče se iseljavanje i na kraju ne plaća srednja klasa ništa jer je nema, kao ni djece, samo starci. A iseljavaju u društva koja su šarena, upravo onakva kakva si pokušao spriječit u Hrvatskoj, šta misliš da naši Slavonci u Njemačkoj žive u arijevskim kvartovima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 10:54 |
|
|
Pa ne zagovaram ja imigraciju što je volim i što ne vidim opasnosti, nego zato što mi se čini manje zlo. Posebno kontrolirana, filtrirana.
Nisam ja kriv što naši takozvani jebači ne j.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 11:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ... A iseljavaju u društva koja su šarena, upravo onakva kakva si pokušao spriječit u Hrvatskoj, šta misliš da naši Slavonci u Njemačkoj žive u arijevskim kvartovima. Ovo je istina, zanimljivo kako im to ne smeta kad imaju deblji buđelar. Meni bi smetalo uvek, zato i ne razumem one koji hitaju u te multikulti zemlje.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 11:21 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la:
Eto, što tome dodati. Bez radne snage nove standard pada, potiče se iseljavanje i na kraju ne plaća srednja klasa ništa jer je nema, kao ni djece, samo starci.
A iseljavaju u društva koja su šarena, upravo onakva kakva si pokušao spriječit u Hrvatskoj, šta misliš da naši Slavonci u Njemačkoj žive u arijevskim kvartovima. Znači standard Hrvata će porasti tako da otjeramo naše u Njemačku a na njihovo mjesto natrpamo Nepalce koji rade na minimalac Neka nova škola enokomije
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 11:24 |
|
|
Pa rast standarda kod nas je zaustavio iseljavanje. Imamo i povratke lagano. Prolazimo što su Poljaci prošli. Nego, pravi krivci za naše probleme su Bobiji, Dudui i sl. https://caportal.net/2022/11/06/od-capl ... 0-nezenja/
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 11:26 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa rast standarda kod nas je zaustavio iseljavanje. Imamo i povratke lagano. Prolazimo što su Poljaci prošli. Nego, pravi krivci za naše probleme su Bobiji, Dudui i sl. https://caportal.net/2022/11/06/od-capl ... 0-nezenja/ i dalje čekam odgovor kako trpanje hrpe migranata koji robuju na minimalcu pomaže za rast standarda
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 12:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59748 Lokacija: DAZP HQ
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: nisu migracije pale s Marsa, posljedica su nedovoljnog rađanja na Zapadu zadnjih 50+ godina, kako je taj pad rođenih sve značajniji kroz generacije tako je potreba za radnom snagom izvana sve veća, ulazne generacije na tržište rada su upola manje od izlaznih u prosjeku.ovim tempom rađanja za dvije generacije Europljana kao relevantnog demografskog faktora više nema, a i već sad se naočigled vidi da Europa nije ono što je nekad bila. živimo u paradoksu, da bi bio globalno siguran moraš imati jaku ekonomiju koja će ti omogućiti da imaš jaku obranu, a zbog nerađanja da bi se ekonomski održao moraš uvoziti ljude. nevjerojatno je zapravo da ne postoji nijedna europska zemlja koja taj problem može riješiti, ovo je doslovno nerješiv problem za najveće umove. jeza me prođe kad pomislim kako će biti u budućnosti djeci koja se danas rađaju ili još gore njihovoj djeci, to će već biti ozbiljna manjina na europskom kontinentu. ozbiljni demografi kažu da Kini predstoji najspektakularniji pad broja stanovnika ikad, takav demografski slom kakav nikad nije viđen, epskih razmjera, samo oni za razliku od Europe (koja ipak bolju stopu fertiliteta i prirodniji pad kroz desetljeća) ne mogu svoje rupe ni najmanje krpiti imigracijom s obzirom da ih ima skoro milijardu i pol. stvar je zapravo relativno jednostavna, ili imaš stopu fertiliteta iznad 2 i opstaješ, razvijaš se, svoj si na svom, ili nemaš i odumireš pa si daješ neke doze da se duže održiš na životu, ali smrt je neminovna. ova mapa govori sve, još kad znaš da u Europi nisu sve Europljani poprilično je jasno kud sve ovo vidi (disclaimer: ovaj scenarij isključuje nuklearni holokaust). Nisi dovršio prvu rečenicu već si krenuo takijati. Stvarno vam je 400 godina života s turcima naštetilo. Imigracija nije posljedica nikakve padajuće stope rađanja nego način zaobilaženja troškova za vladajuću kastu. Umjesto da ulože novce u radnike jednostavnije je dovući muju na bauštelu. Evo jednog vrlo jednostavnog primjera da svi svi "Mora se uvoziti inaće ćemo propasti bla bla" naprosto lažete. Prije velike europske kuge u 14. stoljeću imali smo ogroman rast populacije, ekonomsku produtkivnost i sve lošije uvijete za seljake i kmetove. Prvi put se pojavljuje pojam prenapučenosti, seljaci nemaju dovoljno zemlje, a feudalci se bogate preko svake mjere i žive od rada kmetova na njihovoj zemlji. Zbog manjka slobodne zemlje dolazi do stagnacije i blagog pada populacije. Zvuči poznato? Zamjeni samo zemlju s nekretninama.Uleti crna kuga, pobije 1/3 populacije u 5-6 godina i vidi vraga ništa se katastrofično dogodilo nije, ekonomija nije propala. Zbog manjka radnika, uvjeti i "plaće" seljaka se poboljšavaju drastično, dolazi do demografskog oporavka a feudalci ne mogu više maltretirati kmetove jel ih nema više na pretek već se otimaju za iste. Znači 1/3 populacije isparila za 5 godina a vi kmečite što će europa izgubiti 30-40% populacije u idućih 40-50 godina. Svi demografski problemi bi se prirodno počeli rješavati da nema trpanja migranata. tada je prosječan Europljanin imao 17 godina, strada trećina populacije, a on opet ima 17 godina. danas se prosjek približava 50 godina, neusporedivo s bilo čim u prošlosti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 12:01 |
|
|
weasel je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa rast standarda kod nas je zaustavio iseljavanje. Imamo i povratke lagano. Prolazimo što su Poljaci prošli. Nego, pravi krivci za naše probleme su Bobiji, Dudui i sl. https://caportal.net/2022/11/06/od-capl ... 0-nezenja/ i dalje čekam odgovor kako trpanje hrpe migranata koji robuju na minimalcu pomaže za rast standarda A čitaj malo ako znaš engleski. Sve ima svoje prednosti i mane. https://www.fwd.us/news/immigration-and-gdp-growth/Nego, prava borba protiv imigracije, osim tjeranja naših neženja na sex, je automstizacija društva. Prijevoz bez vozača, skladišta bez skladištara, montažna gradnja, hranjenje bez osoblja, automatizirane usluge... Znači, trebali bi krkat koliko god je moguće ljudi u tehniku i uvozit ljude sklone istoj. Što mi radimo? Proizvodimo filozofe, pravnike, ekonomiste u tonama... Eto, jedna od rijetkih stvari što zamjerim vladi je upravo ta struktura obrazovanih koje izbacujemo svake g.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 12:02 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: ... A iseljavaju u društva koja su šarena, upravo onakva kakva si pokušao spriječit u Hrvatskoj, šta misliš da naši Slavonci u Njemačkoj žive u arijevskim kvartovima. Ovo je istina, zanimljivo kako im to ne smeta kad imaju deblji buđelar. Meni bi smetalo uvek, zato i ne razumem one koji hitaju u te multikulti zemlje. nekima smeta, neki se baš zbog toga vraćaju iz Njemačke, ali generalno ljudima ne smeta toliko, neki se čak i vrijeđaju ako bi im o tome govorio.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 12:40 |
|
|
dudu je napisao/la:
tada je prosječan Europljanin imao 17 godina, strada trećina populacije, a on opet ima 17 godina.
danas se prosjek približava 50 godina, neusporedivo s bilo čim u prošlosti. Mladih će uvijek biti, to što sada ima hrpa boomera pa je neki prosjek 50 je sasvim nebitno. Ta brojka služi tu da straši penziće sa spikom tko će plaćati penzije. Bez državnih penzija apsolutno bi brojka bila nebitna. I da naravno da se može usporediti s prošlosti, imali smo i ranije stagniranje i padanje populacije ali je prosjek starosti bio manji zato što nije bilo zdravstva da održava neradnu populaciju toliko dugo na životu. Uvođenjem penzija po sustavu zaradi si ih sam, pa koliko skupiš toliko imaš bi rasteretilo državu. Vaša priča da će bit kraj svjeta ako nema migranata je šuplja, ekonomija će se malo smanjit i to je to ništa strašno. Ubrzo nakon toga bi se demografski počeli obnavljati polako, dokaz tomu je već spomenuta katastrofa.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 12:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25617 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Blesavo je u našem slučaju vezivati imigraciju i demografiju. Ja imam susjeda koji ima 5 sinova. Je li to rješenje? Nije, jer svih 5 su otišli u Njemačku.
Štancanje djece koja će ići van je sipanje u rupu bez dna.
A ići će van sve dok su gazdama draži stranci i dok im država to omogućuje.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 12:42 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la:
tada je prosječan Europljanin imao 17 godina, strada trećina populacije, a on opet ima 17 godina.
danas se prosjek približava 50 godina, neusporedivo s bilo čim u prošlosti. Mladih će uvijek biti, to što sada ima hrpa boomera pa je neki prosjek 50 je sasvim nebitno. Ta brojka služi tu da straši penziće sa spikom tko će plaćati penzije. Bez državnih penzija apsolutno bi brojka bila nebitna. I da naravno da se može usporediti s prošlosti, imali smo i ranije stagniranje i padanje populacije ali je prosjek starosti bio manji zato što nije bilo zdravstva da održava neradnu populaciju toliko dugo na životu. Uvođenjem penzija po sustavu zaradi si ih sam, pa koliko skupiš toliko imaš bi rasteretilo državu. Vaša priča da će bit kraj svjeta ako nema migranata je šuplja, ekonomija će se malo smanjit i to je to ništa strašno. Ubrzo nakon toga bi se demografski počeli obnavljati polako, dokaz tomu je već spomenuta katastrofa. tvoja je zapravo šuplja, isto neka baba snaša, ja bih ovako, ja bih onako. nismo jedini, s nama je u istom problemu 50 država, nitko još nije našao lijek. znači nije lako, niti se zna kako, ako baš nitko nije našao način.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 12:44 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Blesavo je u našem slučaju vezivati imigraciju i demografiju. Ja imam susjeda koji ima 5 sinova. Je li to rješenje? Nije, jer svih 5 su otišli u Njemačku.
A ići će van sve dok su gazdama draži stranci i dok im država to omogućuje. to je jedan dio problema, drugi je da nismo dovoljno razvijeni da zadržavamo i vraćamo svoje stanovništvo. da bismo bili razvijeni nedostaje radne snage jer naši odlaze i tako ulazimo u začarani krug, umiremo od raka ili od kemoterapije, otprilike je taj izbor.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 12:48 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Blesavo je u našem slučaju vezivati imigraciju i demografiju. Ja imam susjeda koji ima 5 sinova. Je li to rješenje? Nije, jer svih 5 su otišli u Njemačku.
A ići će van sve dok su gazdama draži stranci i dok im država to omogućuje. Naš problem je relativno jednostavan, gazde nam tjeraju naše ljude van niskim plaćama i trpaju migrante. Ukloni tu izrabljivačku kastu s vlasti i rješio si oba problema.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 12:55 |
|
|
dudu je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Blesavo je u našem slučaju vezivati imigraciju i demografiju. Ja imam susjeda koji ima 5 sinova. Je li to rješenje? Nije, jer svih 5 su otišli u Njemačku.
A ići će van sve dok su gazdama draži stranci i dok im država to omogućuje. to je jedan dio problema, drugi je da nismo dovoljno razvijeni da zadržavamo i vraćamo svoje stanovništvo. da bismo bili razvijeni nedostaje radne snage jer naši odlaze i tako ulazimo u začarani krug, umiremo od raka ili od kemoterapije, otprilike je taj izbor. Sad se već približavamo tome da smo dovoljno razvijeni. Inače bi došlo do depopulacije koju Bobi upravo gleda u susjedstvu. Na kraju će se i on pokupit u šareniji svijet koji je bolji od nikakvog. Bar za većinu ljudi. A glupljeg čovjeka od Lasice na forumu nismo imali. Ništa ne bi izgubili da ga zamijenimo nekom Filipinkom. Dapače.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 13:14 |
|
|
dudu je napisao/la: weasel je napisao/la: Mladih će uvijek biti, to što sada ima hrpa boomera pa je neki prosjek 50 je sasvim nebitno. Ta brojka služi tu da straši penziće sa spikom tko će plaćati penzije. Bez državnih penzija apsolutno bi brojka bila nebitna.
I da naravno da se može usporediti s prošlosti, imali smo i ranije stagniranje i padanje populacije ali je prosjek starosti bio manji zato što nije bilo zdravstva da održava neradnu populaciju toliko dugo na životu.
Uvođenjem penzija po sustavu zaradi si ih sam, pa koliko skupiš toliko imaš bi rasteretilo državu.
Vaša priča da će bit kraj svjeta ako nema migranata je šuplja, ekonomija će se malo smanjit i to je to ništa strašno.
Ubrzo nakon toga bi se demografski počeli obnavljati polako, dokaz tomu je već spomenuta katastrofa.
tvoja je zapravo šuplja, isto neka baba snaša, ja bih ovako, ja bih onako. nismo jedini, s nama je u istom problemu 50 država, nitko još nije našao lijek. znači nije lako, niti se zna kako, ako baš nitko nije našao način. Neke stvari su jasne i predvidljive. U Europi je sve manje Europe, a sve više Azije i Afrike, to neizbježno vodi do pada kvalitete života. S druge strane smanjenje broja europskih stanovnika dovodi do manjih problema od zamjene europljana afrikancima. Ali ključna stvar je da je zamjena trajna i tu se situacija ne može popraviti nikad. Dok se demografija itekako može popraviti i nema razloga da se to i ne desi. Kad se promijene trendovi, a trendovi se stalno mijenjaju i planski, kad opstanu ljudi koji su spremni i voljni rađati, nestanu ovi koji nisu, trend se mijenja. To sve nije daleka budućnost. Tako da je nužno ostati oaza Europe jer taj resurs će uskoro imati vrijednost suhog zlata. E sad hoće li nas islam vojno pregaziti, vjerovatno hoće ako ne bude ozbiljnih bombi na djelu.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 13:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 13:26 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: dudu je napisao/la: to je jedan dio problema, drugi je da nismo dovoljno razvijeni da zadržavamo i vraćamo svoje stanovništvo. da bismo bili razvijeni nedostaje radne snage jer naši odlaze i tako ulazimo u začarani krug, umiremo od raka ili od kemoterapije, otprilike je taj izbor. Sad se već približavamo tome da smo dovoljno razvijeni. Inače bi došlo do depopulacije koju Bobi upravo gleda u susjedstvu. Na kraju će se i on pokupit u šareniji svijet koji je bolji od nikakvog. Bar za većinu ljudi. A glupljeg čovjeka od Lasice na forumu nismo imali. Ništa ne bi izgubili da ga zamijenimo nekom Filipinkom. Dapače. Možda jednog koji je pobjegao iz zenice nakon dolaska multikulturaša iz Pakistana, Irana i Afganistana pa sad zagovara uvoz istih u ZG Svaki dan bi mjenjao tebe za graničarka, čovjek daleko više voli Hrvatsku.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 13:59 |
|
|
Što vaši toliko odlaze kada tako dobro stojite. Nema posla ili dupe zinulo za većim platama? Zaustavite to i rešili ste problem.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 14:06 |
|
|
dudu je napisao/la: weasel je napisao/la: Mladih će uvijek biti, to što sada ima hrpa boomera pa je neki prosjek 50 je sasvim nebitno. Ta brojka služi tu da straši penziće sa spikom tko će plaćati penzije. Bez državnih penzija apsolutno bi brojka bila nebitna.
I da naravno da se može usporediti s prošlosti, imali smo i ranije stagniranje i padanje populacije ali je prosjek starosti bio manji zato što nije bilo zdravstva da održava neradnu populaciju toliko dugo na životu.
Uvođenjem penzija po sustavu zaradi si ih sam, pa koliko skupiš toliko imaš bi rasteretilo državu.
Vaša priča da će bit kraj svjeta ako nema migranata je šuplja, ekonomija će se malo smanjit i to je to ništa strašno.
Ubrzo nakon toga bi se demografski počeli obnavljati polako, dokaz tomu je već spomenuta katastrofa.
tvoja je zapravo šuplja, isto neka baba snaša, ja bih ovako, ja bih onako. nismo jedini, s nama je u istom problemu 50 država, nitko još nije našao lijek. znači nije lako, niti se zna kako, ako baš nitko nije našao način. Da, slazem se.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 14:28 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: dudu je napisao/la: tvoja je zapravo šuplja, isto neka baba snaša, ja bih ovako, ja bih onako. nismo jedini, s nama je u istom problemu 50 država, nitko još nije našao lijek. znači nije lako, niti se zna kako, ako baš nitko nije našao način. Neke stvari su jasne i predvidljive. U Europi je sve manje Europe, a sve više Azije i Afrike, to neizbježno vodi do pada kvalitete života. S druge strane smanjenje broja europskih stanovnika dovodi do manjih problema od zamjene europljana afrikancima. Ali ključna stvar je da je zamjena trajna i tu se situacija ne može popraviti nikad. Dok se demografija itekako može popraviti i nema razloga da se to i ne desi. Kad se promijene trendovi, a trendovi se stalno mijenjaju i planski, kad opstanu ljudi koji su spremni i voljni rađati, nestanu ovi koji nisu, trend se mijenja. To sve nije daleka budućnost. Tako da je nužno ostati oaza Europe jer taj resurs će uskoro imati vrijednost suhog zlata. E sad hoće li nas islam vojno pregaziti, vjerovatno hoće ako ne bude ozbiljnih bombi na djelu. A zašto bi ta zamjena bila trajna? Zašto ne bi zamijenili ili vratili zamjenjivače?
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 06 stu 2022, 14:49 |
|
|
Zato što će strani element uskoro postati puno jači i imati veliku moć, tako da je izglednije da će europljani bježati u preostale oaze. A mi ćemo biti u situaciji da probiremo imigrante, samo najbolje među europljanima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|