|
|
Stranica: 181/189.
|
[ 4722 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 15:29 |
|
|
anadol je napisao/la: weasel je napisao/la: Ja bi osnovao Hrvatsku pravoslavnu crkvu i zabranio sve ostale pravoslavne ispostave u Hrvatskoj.
Ti bi uvozio Srbe i slao ih u SPC da se osjecaju “ugodno”
Ja bi ih gurao u isto drustvo s okolinom da se asimiliraju ti i tvoji prave srpske centre da se ponašaju kao da su i dalje u čačku.
Takvo ponašanje je i dovele do pobune zato što se lokalna boranija umislila da im je Knin čačak.
Ako hoce zivjet u RH , mogu nema problema ali zna se sta se ocekuje, minimalno Teslin stav o srpskom rodu i Hrvatskoj domovini. Bogatstvo je u različitosti. Srb ima 28 manjina, klubova, saveta. Nikog na silu ne tera na ništa. Srba je 83%>>>>Hrvata 93% i preplašeni, utronjanji . Što vas briga kakva pravila ima Hrvatska država? Ako vas smeta nemojte se selit tu
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 15:31 |
|
|
weasel je napisao/la: anadol je napisao/la: Bogatstvo je u različitosti. Srb ima 28 manjina, klubova, saveta. Nikog na silu ne tera na ništa. Srba je 83%>>>>Hrvata 93% i preplašeni, utronjanji . Što vas briga kakva pravila ima Hrvatska država? Ako vas smeta nemojte se selit tu Ne smetaju nam pravila koja Hrvatska ima, nego ona koja bi ti uvodio.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 16:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: daramo je napisao/la: Ti samo znaš pobjeći pred muslimanima, prvo si pobjegao iz Zenice a potom iz BiH, tako bi sutra iz Zagreba kad Muhamedi postanu većina. Tebe su muslimani u BiH pomnožili s nulom. Slusaj me, ako itko ne voli islamiste, ja sam taj. Ako ih itko poznaje, ja ih poznajem. Bolje od tebe. Nego, gdje su sad ti islamisti? Zapad ih je sjeb'o. Podcjenjujete zapad. Ja najmanje njih želim ali ako su ljudi o.k., muslimani, pa imamo ih u Hrvatskoj oduvijek, nije nešto novo. A i 100x sam ponovio da sam najviše za mlade Srbe. Oni bježe iz one svoje močvare, imamo dobra iskustva s integracijom i asimilacijom u velikim gradovima. Oni su ostali u Zenici a ti razgulio. Jesi ih zajebo.
|
|
Vrh |
|
|
pakovic
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 16:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Joj samo se vrtimo u krug. Ja kažem nemamo beba, nemamo vozača, bauštelaca, doktora...
Vi šutite.
Nema ih zato što se nisu pravila djeca prije 30-40-50 godina. I oni koji nisu pravili djecu prije 30-40-50 godina bi sada uvozili strance da bi njima zadnjih 10-20 godina života bilo udobnije. Da ih ima tko vozit, liječit, da im ima tko renovirat stan i na kraju platit penziju. A za dugoročne posljedice nije ih briga. Nek se jebu s tim razmišljanjem. Tko nije pravio djecu nema pravo zajebat one koji će ostat iza njih. Nek se napate sad kad su zajebali stvar. Drugi razlog zbog kojeg nema radnika je monstruoznost birokratske države i njena izmišljena radna mjesta. To treba drastično srezat i onda će svi oni koji izgube ta radna mjesta bit sretni da budu građevinari i vodoinstalateri. A žena koja izgubi takvo radno mjesto će bit sretna da se oženi za građevinca i rodi mu djecu, jer će i on puno više zarađivat kad ne bude morao financirat izmišljena birokratska radna mjesta.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 16:05 |
|
|
weasel je napisao/la: Vidjeli smo kako je to zavrsilo na zapadu, umjesto da se asimiliraju postali su zesci nacionalisti/religijski fanatci od svojih rodaka koji zive u maticnoj zemlji Stvar je u tome sto ako oterate migrante, nece biti radnika za preduzetnike, sto vodi smanjenoj ekonomskoj dinamici, sto onda vodi daljem odlasku Hrvata iz zemlje. Ako zadzite migrante, onda to dovodi do nekih nezeljnih promena u zemlji. Resenje je da cinite vise dece, i da uvozite prave migrante. I mi kuburimo sa migrantima, ali gura se nekako... Rusi otvorili pet hiljada firmi u Srbiji - da li je to dobro za srpsku ekonomiju? -JUTRO
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 16:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Slusaj me, ako itko ne voli islamiste, ja sam taj. Ako ih itko poznaje, ja ih poznajem. Bolje od tebe. Nego, gdje su sad ti islamisti? Zapad ih je sjeb'o.
Podcjenjujete zapad.
Ja najmanje njih želim ali ako su ljudi o.k., muslimani, pa imamo ih u Hrvatskoj oduvijek, nije nešto novo.
A i 100x sam ponovio da sam najviše za mlade Srbe.
Oni bježe iz one svoje močvare, imamo dobra iskustva s integracijom i asimilacijom u velikim gradovima.
Oni su ostali u Zenici a ti razgulio. Jesi ih zajebo. Ma potarac'o ih Murphy i dolje. Eno u Sarajevu Kvirhana... nespojivo s islamom.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 16:57 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Inače, to katastrofičarsko ksenofobno trkeljanje mi je smiješno, Filipinka mi je 10 puta bolja od srpkinje i prije bi sa njom imao dijete. Sa četnikušom nebi pravio djecu taman da opstanak ljudske vrste ovisi o tome.
Taj tvoj "serbs derangement syndrom" je tvoja privatna stvar i to je OK. Ali ne mora zbog toga da ispaštaju drugi. Kakva dezorijentacija čovječe božji, pa to su čisti neprijatelji Hrvatske i Hrvata, smrtni neprijatelji. Mi smo antiteza jedni drugima, sa pripadnicima tog naroda koji je btw militantan i zaostao praviti djecu? Pogledaj malo kako su prošli naši ljudi u Vukovaru i drugim mjestima. Trebaš bit malouman za križat gene sa njima, opet nakon svega. Apsolutno sve dolaze prije srpkinja ako već moraju. Još filipinci problem, katolici i najbenigniji narod na svijetu koji se apsolutno svugdje dobro uklopio i ne pravi probleme. Vi bi četnike smrdljive dovlačili ovamo prije njih.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 17:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ... Joj samo se vrtimo u krug. Ja kažem nemamo beba, nemamo vozača, bauštelaca, doktora...
Vi šutite.
.... To stoji, punk ku#ac ekipe koja ili ne želi djecu ili imaju samo jedno dijete. Treba se trznuti i djecu praviti. A dok natalitet ne naraste premostiti sa imigracijom ali kršćana. Junuze tvoje rješenje je dolijevanje ulja na vatru.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 lip 2024, 18:25 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: weasel je napisao/la: Što vas briga kakva pravila ima Hrvatska država? Ako vas smeta nemojte se selit tu Ne smetaju nam pravila koja Hrvatska ima, nego ona koja bi ti uvodio. S obzirom koliko vasi mediji kmece o povampirenim ustasama svako malo ne bih se slozio
|
|
Vrh |
|
|
iprodano
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 16 lip 2024, 14:35 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: weasel je napisao/la: Vidjeli smo kako je to zavrsilo na zapadu, umjesto da se asimiliraju postali su zesci nacionalisti/religijski fanatci od svojih rodaka koji zive u maticnoj zemlji Stvar je u tome sto ako oterate migrante, nece biti radnika za preduzetnike, sto vodi smanjenoj ekonomskoj dinamici, sto onda vodi daljem odlasku Hrvata iz zemlje. Ako zadzite migrante, onda to dovodi do nekih nezeljnih promena u zemlji. Resenje je da cinite vise dece, i da uvozite prave migrante. I mi kuburimo sa migrantima, ali gura se nekako... Rusi otvorili pet hiljada firmi u Srbiji - da li je to dobro za srpsku ekonomiju? -JUTROOd tolikih rusa koi su došli velika većina vas je i napustila. Vi im služite samo kao tranizitna zemlja i ništa više. https://www.nin.rs/drustvo/vesti/41519/rusi-koji-zive-pored-nas-kako-se-mala-moskva-prosirila-srbijom-i-da-li-je-ona-grad-duhova"Prema podacima Evropske komisije, od februara 2022. do juna 2023. godine, u Srbiju su ušle 219.153 osobe s ruskim pasošem. S druge strane, Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je do aprila 2023. u Srbiju ušlo 370.000 Rusa, a da je tokom istog perioda državu napustilo njih 340.332. Zaključno sa sredinom maja, oko 30.000 ruskih državljana je dobilo dozvolu za privremeni boravak, a mnogi su zatražili stalnu boravišnu dozvolu koja je jedan od preduslova za dobijanje srpskog pasoša po redovnoj proceduri. Po posebnoj proceduri koja sledi posebne interese Republike Srbije, srpski pasoš je od februara 2022. do avgusta 2023. dobilo čak 93 ruskih državljana, uslavnom biznismena i sportista. U 2021. je pasoš na taj način dobilo 17 ruskih državljana. "
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 16 lip 2024, 15:44 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Taj tvoj "serbs derangement syndrom" je tvoja privatna stvar i to je OK. Ali ne mora zbog toga da ispaštaju drugi.
Kakva dezorijentacija čovječe božji, pa to su čisti neprijatelji Hrvatske i Hrvata, smrtni neprijatelji. Mi smo antiteza jedni drugima, sa pripadnicima tog naroda koji je btw militantan i zaostao praviti djecu? Pogledaj malo kako su prošli naši ljudi u Vukovaru i drugim mjestima. Trebaš bit malouman za križat gene sa njima, opet nakon svega. Apsolutno sve dolaze prije srpkinja ako već moraju. Još filipinci problem, katolici i najbenigniji narod na svijetu koji se apsolutno svugdje dobro uklopio i ne pravi probleme. Vi bi četnike smrdljive dovlačili ovamo prije njih. Kakfe đavolje Filipinke , nisi li se ti izjasnio da si protiv dece*?
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 16 lip 2024, 15:46 |
|
|
weasel je napisao/la: Ne velika vecina Hrvata su tradicionalisti klasicnog tipa, koji ne podrzavaju nikakve moderne zapadne ludosti ali mi smo okupirana drzava kojoj se namecu politike
Ti zivis u nekim svojim iluzijama
Doslovno nitko ne podrzava uvoz kozojeba, cak ni glasaci hdz-a koji glasaju za taj hdz iz njima znanih razloga Ako je tako zašto onda penavizam nije većinski izbor . .
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 16 lip 2024, 15:50 |
|
|
[quote="weasel"]Ja bi osnovao Hrvatsku pravoslavnu crkvu ] I ja bi da karam Priju al ne ide Nikad ustašluk iz tebe ,
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 16 lip 2024, 15:52 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25887 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Primarijus je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Taj tvoj "serbs derangement syndrom" je tvoja privatna stvar i to je OK. Ali ne mora zbog toga da ispaštaju drugi.
Kakva dezorijentacija čovječe božji, pa to su čisti neprijatelji Hrvatske i Hrvata, smrtni neprijatelji. Mi smo antiteza jedni drugima, sa pripadnicima tog naroda koji je btw militantan i zaostao praviti djecu? Pogledaj malo kako su prošli naši ljudi u Vukovaru i drugim mjestima. Trebaš bit malouman za križat gene sa njima, opet nakon svega. Apsolutno sve dolaze prije srpkinja ako već moraju. Još filipinci problem, katolici i najbenigniji narod na svijetu koji se apsolutno svugdje dobro uklopio i ne pravi probleme. Vi bi četnike smrdljive dovlačili ovamo prije njih. Šta ćeš Filipinke Bokte... Malo, ravno ko daska, dreče se dok ih tareš... Uvijek bi prije Srpkinju nego ijednu Afro-Azijatkinju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 16 lip 2024, 16:13 |
|
|
Revizija je napisao/la: weasel je napisao/la: Ne velika vecina Hrvata su tradicionalisti klasicnog tipa, koji ne podrzavaju nikakve moderne zapadne ludosti ali mi smo okupirana drzava kojoj se namecu politike
Ti zivis u nekim svojim iluzijama
Doslovno nitko ne podrzava uvoz kozojeba, cak ni glasaci hdz-a koji glasaju za taj hdz iz njima znanih razloga Ako je tako zašto onda penavizam nije većinski izbor . . Zato što DP ima neke ideološke križarske ratove koje većina pereca više ne hebe ni 5%. Onaj dio o komunjarama bla bla Ali što se tiće migrantse politike, nitko ali dolsovno nitko osim interesnih lobija kojima je to u financijskom interesu ne podržava uvoz radne snage. Samo anemija vlada željeznom šakom a kradezovci tradicionalno nemaju muda zucnut Revizija je napisao/la: weasel je napisao/la: Ja bi osnovao Hrvatsku pravoslavnu crkvu ] I ja bi da karam Priju al ne ide Nikad ustašluk iz tebe , Ako Srbija smije imat Srpsku pravoslavnu crkvu što ne bi smjela Hrvatska imat Hrvatsku Pravoslavnu crkvu? Zašto nema Bugarske pravoslavne crkve u Srbiji? Znam da znaš odgovor na sva ta pitanja samo se volite pravit zbunjeni
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 16 lip 2024, 16:14 |
|
|
+1 za Srpkinje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 16 lip 2024, 16:15 |
|
|
Vizl sere, ja ne znam u kojoj Hr on živi.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 16 lip 2024, 16:19 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Kakva dezorijentacija čovječe božji, pa to su čisti neprijatelji Hrvatske i Hrvata, smrtni neprijatelji. Mi smo antiteza jedni drugima, sa pripadnicima tog naroda koji je btw militantan i zaostao praviti djecu? Pogledaj malo kako su prošli naši ljudi u Vukovaru i drugim mjestima. Trebaš bit malouman za križat gene sa njima, opet nakon svega. Apsolutno sve dolaze prije srpkinja ako već moraju. Još filipinci problem, katolici i najbenigniji narod na svijetu koji se apsolutno svugdje dobro uklopio i ne pravi probleme. Vi bi četnike smrdljive dovlačili ovamo prije njih.
Šta ćeš Filipinke Bokte... Malo, ravno ko daska, dreče se dok ih tareš... Uvijek bi prije Srpkinju nego ijednu Afro-Azijatkinju.Upravo tako, Svaki koji dovede takvu u RH je veleizdajnik. Pored svog liberalnog laprdanja, na potomku se ne vidi ako je mama iz Srbije ali se itekako vidi ako je Šimi mama iz Indonezije. Mala djeca su brutalna i instinktivno šikaniraju svakog tko nije vizualno njihov iz njihova "plemena". Libtardi 0, ljudska biologija 1
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 16 lip 2024, 16:33 |
|
|
weasel je napisao/la: anadol je napisao/la: Bogatstvo je u različitosti. Srb ima 28 manjina, klubova, saveta. Nikog na silu ne tera na ništa. Srba je 83%>>>>Hrvata 93% i preplašeni, utronjanji . Što vas briga kakva pravila ima Hrvatska država? Ako vas smeta nemojte se selit tu Želimo u RH doseliti. Najlepša je na svetu cijelom. Normalno one top destinacije. Nikakva blata, kaljuže, svinjci, kokošinjcu Slavonije, Srema, Baranje, Banije. Samo ZeGej, Istra, Opatija, Rijeka, Krk, Brijoni....
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 16 lip 2024, 16:35 |
|
|
anadol je napisao/la: weasel je napisao/la: Što vas briga kakva pravila ima Hrvatska država? Ako vas smeta nemojte se selit tu Želimo u RH doseliti. Najlepša je na svetu cijelom. Normalno one top destinacije. Nikakva blata, kaljuže, svinjci, kokošinjcu Slavonije, Srema, Baranje, Banije. Samo ZeGej, Istra, Opatija, Rijeka, Krk, Brijoni.... Znači ne sviđa vam se di su pitomije ustaše već hoćete u dinaride di su još žešći. Ha slobodno, samo nemojte poslje da vam nismo rekli
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 16 lip 2024, 16:54 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Kakva dezorijentacija čovječe božji, pa to su čisti neprijatelji Hrvatske i Hrvata, smrtni neprijatelji. Mi smo antiteza jedni drugima, sa pripadnicima tog naroda koji je btw militantan i zaostao praviti djecu? Pogledaj malo kako su prošli naši ljudi u Vukovaru i drugim mjestima. Trebaš bit malouman za križat gene sa njima, opet nakon svega. Apsolutno sve dolaze prije srpkinja ako već moraju. Još filipinci problem, katolici i najbenigniji narod na svijetu koji se apsolutno svugdje dobro uklopio i ne pravi probleme. Vi bi četnike smrdljive dovlačili ovamo prije njih.
Šta ćeš Filipinke Bokte... Malo, ravno ko daska, dreče se dok ih tareš... Uvijek bi prije Srpkinju nego ijednu Afro-Azijatkinju. Nema to veze sa izgledom, nikad nebi želio da mi djeca imaju veze sa srbijom i srbima u bilo kojem pogledu. Ispekli su mnogi svoj zanat sa njima, a ja učim na tuđim greškama.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 16 lip 2024, 16:57 |
|
|
weasel je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Šta ćeš Filipinke Bokte... Malo, ravno ko daska, dreče se dok ih tareš...
Uvijek bi prije Srpkinju nego ijednu Afro-Azijatkinju.
Upravo tako, Svaki koji dovede takvu u RH je veleizdajnik. Pored svog liberalnog laprdanja, na potomku se ne vidi ako je mama iz Srbije ali se itekako vidi ako je Šimi mama iz Indonezije. Mala djeca su brutalna i instinktivno šikaniraju svakog tko nije vizualno njihov iz njihova "plemena". Libtardi 0, ljudska biologija 1 Pa ti velika hrvatino onda pravi jugoslavene ako želiš, ja neću.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 12:39 |
|
|
Primarijus je napisao/la: weasel je napisao/la: Upravo tako,
Svaki koji dovede takvu u RH je veleizdajnik.
Pored svog liberalnog laprdanja, na potomku se ne vidi ako je mama iz Srbije ali se itekako vidi ako je Šimi mama iz Indonezije.
Mala djeca su brutalna i instinktivno šikaniraju svakog tko nije vizualno njihov iz njihova "plemena".
Libtardi 0, ljudska biologija 1 Pa ti velika hrvatino onda pravi jugoslavene ako želiš, ja neću. Baš ste mladi i zeleni. Nije budućnost djece ovisna ni najmanje o tome odakle je žena, nego kakvu ima obitelj i u kakvim odnosima je s njima. Ako su jako tradicionalni pa je izbačena iz kuće kao đubre onda se nema gdje ni vratiti i odvesti djecu. Ako je dobra sa svojom obitelji i oni su nametljivi, onda je realna mogućnost kad je ti iznerviraš da će pokupiti djecu , otići kod svojih i odgajati male Srbe, Turke, Indonežane ili što već. Ali to opet nije vezano odakle je nego kakva joj je obiteljska pozadina.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 12:47 |
|
|
weasel je napisao/la: Mala djeca su brutalna i instinktivno šikaniraju svakog tko nije vizualno njihov iz njihova "plemena".
Libtardi 0, ljudska biologija 1 Traume iz djetinjstva? Tko je bio gori prema tebi, fetivi Šokci ili Hercegovci?
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 14:55 |
|
|
weasel je napisao/la: Ako Srbija smije imat Srpsku pravoslavnu crkvu što ne bi smjela Hrvatska imat Hrvatsku Pravoslavnu crkvu? Zašto nema Bugarske pravoslavne crkve u Srbiji? Znam da znaš odgovor na sva ta pitanja samo se volite pravit zbunjeni Kad Hrvati odbace zabludu latinske jeresi, odreknu se vatikanskog Sotone i vrate jedinoj pravoslavnoj crkvi koju su napustili pre skoro hiljadu godina, dobice svoju autokefalnu crkvu. Dotle sipak. Ti si kao i svako drugi dobrodosao da budes putokaz na putu iskupljenja hrvatskog naroda. Vrata pravoslavne crkve su otrovrena svima koji se iskreno pokaju zbog svojih greha i zabluda.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|