|
|
Stranica: 182/189.
|
[ 4722 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Primarijus
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 14:58 |
|
|
Koju jedinu? Srpsku ili 16 drugih pravoslavnih crkvi? Koliko znam jedna i jedina je katolička crkva. Kako lažete diletantski to je nevjerojatno. Laži vam nemaju nikakve logike.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
NSOS
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 14:59 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Koju jedinu? Srpsku ili 16 drugih pravoslavnih crkvi? Koliko znam jedna i jedina je katolička crkva. Ne znas bratac.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Primarijus
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 15:03 |
|
|
Pa nema vam priča nikakve logike, kako se Hrvati mogu vratit na nešto što nije postojalo kad su prihvatili novu vatikansku religiju, niti ima ikakvih dokaza da su Hrvati ikad pripadali istočnom civilizacijskom i vjerskom krugu.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 15:05 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Šta ćeš Filipinke Bokte... Malo, ravno ko daska, dreče se dok ih tareš...
Uvijek bi prije Srpkinju nego ijednu Afro-Azijatkinju.
Nema to veze sa izgledom, nikad nebi želio da mi djeca imaju veze sa srbijom i srbima u bilo kojem pogledu. Ispekli su mnogi svoj zanat sa njima, a ja učim na tuđim greškama. Ma mojne da brines, Hrvati ionako nisu narocito popularni medju Srpkinjama. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 15:10 |
|
|
weasel je napisao/la: Ako Srbija smije imat Srpsku pravoslavnu crkvu što ne bi smjela Hrvatska imat Hrvatsku Pravoslavnu crkvu? Zašto nema Bugarske pravoslavne crkve u Srbiji? Znam da znaš odgovor na sva ta pitanja samo se volite pravit zbunjeni ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif) Meni se cini da SPC ima neku specijalnu zastitu odjedjenih centara moci. Pa ko udari na nju, provede se kao Milo Djukanovic.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Primarijus
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 15:24 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Nema to veze sa izgledom, nikad nebi želio da mi djeca imaju veze sa srbijom i srbima u bilo kojem pogledu. Ispekli su mnogi svoj zanat sa njima, a ja učim na tuđim greškama.
Ma mojne da brines, Hrvati ionako nisu narocito popularni medju Srpkinjama. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Srpkinje su radodajke, same naskaču. Njih ne hebe samo onaj koji ne želi. Citat: Meni se cini da SPC ima neku specijalnu zastitu odjedjenih centara moci. Pa ko udari na nju, provede se kao Milo Djukanovic.
A je vam sila velika Milo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 15:41 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Srpkinje su radodajke, same naskaču. Njih ne hebe samo onaj koji ne želi. Prostak si, sto 'no kazu, seljacina! Citat: A je vam sila velika Milo. Polozaj SPC u Hrvatskoj, takodje pokazuje da SPC ima jaka ledja. A Milo nato-evropejac, naravno da je bio jak.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Primarijus
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 15:57 |
|
|
SPC je grobar srpstva u Hrvatskoj, radi "dobar posao" tako da antagonizira većinski narod i srpsku nacionalnu manjinu. Citat: A Milo nato-evropejac, naravno da je bio jak.
Ne sumnjam da će na kraju ispast da ste pobijedili 6. američku flotu u vašim guslanjima, a istina je ta da je iza njega bilo pola Crne Gore protiv druge polovice i srbije.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 16:00 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Srpkinje su radodajke, same naskaču. Njih ne hebe samo onaj koji ne želi. Prostak si, sto 'no kazu, seljacina! Citat: A je vam sila velika Milo. Polozaj SPC u Hrvatskoj, takodje pokazuje da SPC ima jaka ledja. A Milo nato-evropejac, naravno da je bio jak. Uskoro necete biti najbrojnija manjina u Hrvatskoj, super ide SPC-u nema sta
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
NSOS
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 16:17 |
|
|
weasel je napisao/la: Uskoro necete biti najbrojnija manjina u Hrvatskoj, super ide SPC-u nema sta Ako je tacno ono sto na ovoj temi pisete, uskoro ce Hrvati bitni najbrojnija manjina u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 16:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Neće. Samo neće Hrvati bit ono što smo sad.
Više kao Jude Bellingham.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 16:23 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Prostak si, sto 'no kazu, seljacina! Polozaj SPC u Hrvatskoj, takodje pokazuje da SPC ima jaka ledja. A Milo nato-evropejac, naravno da je bio jak. Uskoro necete biti najbrojnija manjina u Hrvatskoj, super ide SPC-u nema sta Kod vas na ovoj temi sve depresija i ocaj zbog stanja sa migracijama i natalitetom... A onda se na temi pojavi Srbin, npr. ja, i sav taj pesimirzam odjednom preokrenete u optimizam. Kako to objasniti? ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 16:27 |
|
|
Zato što većina tih likova je krajnja desnica koja bi istjerala Srbe i sve druge a onda hodala po kućama i puškom tjerala ljude da prave djecu.
Ali oni nisu većina Hrvata niti dominantna politika u Hrvata.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 22:11 |
|
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 22:13 |
|
|
Nepalci su izgleda najbolji. Dođu, odrade i odu. Inače na kanalu ima i puno i drugih. Recimo nekih muslimana koji tvrde da su vjernici a piju pivu. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Uglavnom, Azijati ne misle ostajat u RH i zanimljivo, kažu da im je kod nas najlakše dobit vizu. Zasad više postajemo k'o Katar nego k'o Njemačka. Nemamo kriminalce nego izrabljujemo sirotinju.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
anadol
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 22:16 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Prostak si, sto 'no kazu, seljacina! Polozaj SPC u Hrvatskoj, takodje pokazuje da SPC ima jaka ledja. A Milo nato-evropejac, naravno da je bio jak. Uskoro necete biti najbrojnija manjina u Hrvatskoj, super ide SPC-u nema sta Ukr će sve posrbimo. Mkd Trajčeta, Vančeta, Bugare, Rumune.... Ruse....svi su ortodoxi exkluzivno samo naši. Potpisao Kancelar Veličanstveni Prvovenčani Andrej Plenković, Bog da ga poživi 20 g još. ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
anadol
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 22:20 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Prostak si, sto 'no kazu, seljacina! Polozaj SPC u Hrvatskoj, takodje pokazuje da SPC ima jaka ledja. A Milo nato-evropejac, naravno da je bio jak. Uskoro necete biti najbrojnija manjina u Hrvatskoj, super ide SPC-u nema sta Kako trpate na desetine iljada Muhamedovu decu. To će biti baza SDA i IZ BiH u Zg...askeri i akindžije. 5.kolona da dočeka sultana Erdogana i "otvori kapije". ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 17 lip 2024, 22:31 |
|
|
Od ovih garavih ćemo teško napravit Hrvate, Srbi su najbolja sirovina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 18 lip 2024, 13:58 |
|
|
Što se vlasi vesele i nadaju da će Hrvatska propasti nekako, nebojte se komšije mi imamo iskustva u rješavanju problema s nemirnim manjinama ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 18 lip 2024, 13:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nepalci su izgleda najbolji. Dođu, odrade i odu. Inače na kanalu ima i puno i drugih. Recimo nekih muslimana koji tvrde da su vjernici a piju pivu. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Uglavnom, Azijati ne misle ostajat u RH i zanimljivo, kažu da im je kod nas najlakše dobit vizu. Zasad više postajemo k'o Katar nego k'o Njemačka. Nemamo kriminalce nego izrabljujemo sirotinju.Jedna pametna od tebe na ovoj temi. Nepalci i Filipinci koriste samo gazdama da se još više bogate
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 18 lip 2024, 14:07 |
|
|
Pa nije baš samo njima. I nije samo bogaćenje.
Evo recimo meni je vrlo dobro što imamo vrlo jeftin i dostupan taxi.
Volim što mi je otpad pokupljen i što busevi redovno idu. Što je mali red u Mlinaru i što obnova zgrada ide zadovoljavajućom dinamikom.
Previše pojednostavljuješ.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 18 lip 2024, 14:14 |
|
|
Taxi ne bi trebao biti zamjena javnom prijevozu koji je ekstremno loš u Hrvatskoj. Da se to riješi bolje ne treba ti uber i nepalci.
Ista stvar sa otpadom , to je kao da kažeš došli Hrvati u Njemačku pa će poboljšat tamošnje službe i sustave, komično.
Imigranti su tu samo iz jednog razloga, zato što domaći ne žele radit za robovske satnice.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 18 lip 2024, 14:15 |
|
|
weasel je napisao/la: Taxi ne bi trebao biti zamjena javnom prijevozu koji je ekstremno loš u Hrvatskoj. Da se to riješi bolje ne treba ti uber i nepalci.
Ista stvar sa otpadom , to je kao da kažeš došli Hrvati u Njemačku pa će poboljšat tamošnje službe i sustave, komično.
Imigranti su tu samo iz jednog razloga, zato što domaći ne žele radit za robovske satnice. I što je u tom loše. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Neka nasih ljudi u uredima s dobrim plaćama a stranci neka lome grbače.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 18 lip 2024, 14:21 |
|
|
Loše je što gubimo previše mladog stanovništva i uvoz migranata nije nikome u Europi pomogao.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 18 lip 2024, 14:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25887 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: weasel je napisao/la: Taxi ne bi trebao biti zamjena javnom prijevozu koji je ekstremno loš u Hrvatskoj. Da se to riješi bolje ne treba ti uber i nepalci.
Imigranti su tu samo iz jednog razloga, zato što domaći ne žele radit za robovske satnice. I što je u tom loše. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Neka nasih ljudi u uredima s dobrim plaćama a stranci neka lome grbače. Loše je (između ostalog) u tome što će sutra ti koji grbače istjerati ove u uredima van i sjesti u njihove stolice. A ako smo životinje što misle samo što će biti danas onda jbg...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|