|
|
Stranica: 218/218.
|
[ 5436 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novosve
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: Danas, , 12:33 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Ja Senadu ne dižem u nebo bolja je Hrvatica od Senade, ali Senada je bolje od Filipinke sorry. Govori ih puno da su filipinke bolje od Hrvatica čuo sam to uživo od par boomera i genxera. .
ovisi što misliš kad kažeš bolje. Biološki, fizički, Senada je vjerojatno bolja, a Hrvatica pogotovo. Ali je po odnosu spram muškarca i jedna i druga trenutno mnogo gora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: Danas, , 12:36 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4798 Lokacija: Dridska Župa
|
novosve je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Pogledaj ankete mladih hrvata i hrvatica o broju dice koje žele imat. Doslovno je u pet deka. I može se generalno oženit svatko ko je normalan ja živim u selendri od 100 ljudi i oženi se svako ko to želi i ko je u nekoj granici normale. U mene su radi muževa dolazile žene iz Splita, Solina i Kaštela u zadnjih par godina i to nisu išle za lovaše i manekene. Živite u oblacima. Ne može se udati donjih 5-10% tojest imaju ozbikjnih problema pri tome, ali to je brutalno rečeno prirodna selekcija. tvoja osnovna zabluda je što vjeruješ ičemu što žena kaže. Žena jedno misli, drugo govori, a treće radi. I da sve zašećerimo, toga uopće nije svijesna. Gledaj što žene rade. Žene odlučuju koliko djece žele imati, muškarci ne. Muškarac treba priobiti ženu da bi imao dijete, žena treba samo pridobiti muškarca za seks, što je lakše od disanja. I rezultat vidiš. Dakle gledaj ono što žene rade, a ne što kažu. Žene su te koje trenutno odlučuju o broju djece i vidiš kako je. A kad spominješ prirodnu selekciju, dio toga ti je onda i egzogamija, nije to od jučer. I europski kolonizatori Amerike su masovno trpali Indijanke i crnkinje. Jedino je sad razlika što ih dovode ovdje. I tada su tamo išli oni s društvena dna. I što je to trpanje napravilo...latinsku ameriku. Pa vidim oko sebe koliko muškaraca mojih godina ozbiljno razmišlja o dici, jako jako malo. Prosječni hrvat inače žudi za time da ima 4-5 dice i spreman je na to. Ako u ovo neko vjeruje neka mi se javi u pp imam beachfront parcelu u Kistanjama za prodat.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: Danas, , 12:38 |
|
|
novosve je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Ja Senadu ne dižem u nebo bolja je Hrvatica od Senade, ali Senada je bolje od Filipinke sorry. Govori ih puno da su filipinke bolje od Hrvatica čuo sam to uživo od par boomera i genxera. .
ovisi što misliš kad kažeš bolje. Biološki, fizički, Senada je vjerojatno bolja, a Hrvatica pogotovo. Ali je po odnosu spram muškarca i jedna i druga trenutno mnogo gora. Dobro vi svršajite u filipinke i imajte sinove od metar i 60 koji će bit zadnji vašeg prezimena i to je to, ako vam se to sviđa okej ko sam ja da Vam sudim. Samo vi izvolite prepuštavam vam.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: Danas, , 12:46 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: I što je to trpanje napravilo...latinsku ameriku. Pa vidim oko sebe koliko muškaraca mojih godina ozbiljno razmišlja o dici, jako jako malo. Prosječni hrvat inače žudi za time da ima 4-5 dice i spreman je na to. Ako u ovo neko vjeruje neka mi se javi u pp imam beachfront parcelu u Kistanjama za prodat.
s biološke strane latinska Amerika je logičnija opcija od Bosanskog Grahova. Možeš ti prodat tu parcelu komu hoćeš, problem je što tamo Hrvaticu ne možeš dovesti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: Danas, , 12:48 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Dobro vi svršajite u filipinke i imajte sinove od metar i 60 koji će bit zadnji vašeg prezimena i to je to, ako vam se to sviđa okej ko sam ja da Vam sudim. Samo vi izvolite prepuštavam vam.
zašto je na ovom forumu 99% ljudi toliko zatucano da mislite da svatko govori iz svoje osobne perspektive? Onaj tko ne može dobiti Hrvaticu ili može dobiti samo takvu koja će mu od života napraviti pakao će uzeti Filipinku, ne znam čemu se čudiš? Baviš se posljedicom ,ne uzrokom. Uzrok toga je što Hrvatice objektivno jesu takve da su mnogima nedostupne ili im čine život paklom. Ma koliko ti zabijao glavu u pijesak pred time. i moja žena je rasna dinarska Hrvatica, fala na pitanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: Danas, , 12:50 |
|
|
novosve je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: I što je to trpanje napravilo...latinsku ameriku. Pa vidim oko sebe koliko muškaraca mojih godina ozbiljno razmišlja o dici, jako jako malo. Prosječni hrvat inače žudi za time da ima 4-5 dice i spreman je na to. Ako u ovo neko vjeruje neka mi se javi u pp imam beachfront parcelu u Kistanjama za prodat.
s biološke strane latinska Amerika je logičnija opcija od Bosanskog Grahova. Možeš ti prodat tu parcelu komu hoćeš, problem je što tamo Hrvaticu ne možeš dovesti Pa evo ljudi dovode žene ovdje gdje ja živim. Selendra je i nije na moru. Nije baš najveća zabit, ali opet. Bolji je Donji Lapac od kreolizacije hrvatske. Evo i moja majka je došla iz Zagreba ovdje živit prije 25 godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: Danas, , 12:52 |
|
|
novosve je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Dobro vi svršajite u filipinke i imajte sinove od metar i 60 koji će bit zadnji vašeg prezimena i to je to, ako vam se to sviđa okej ko sam ja da Vam sudim. Samo vi izvolite prepuštavam vam.
zašto je na ovom forumu 99% ljudi toliko zatucano da mislite da svatko govori iz svoje osobne perspektive? Onaj tko ne može dobiti Hrvaticu ili može dobiti samo takvu koja će mu od života napraviti pakao će uzeti Filipinku, ne znam čemu se čudiš? Baviš se posljedicom ,ne uzrokom. Uzrok toga je što Hrvatice objektivno jesu takve da su mnogima nedostupne ili im čine život paklom. Ma koliko ti zabijao glavu u pijesak pred time. i moja žena je rasna dinarska Hrvatica, fala na pitanju. Ovo Vi je bilo upućeno generalno. I svatko normalan može imat Hrvaticu, donjih 5% ne može ili dosta teže, ali bolje da se takvi ni ne razmnožavaju. Svakako bolje od rađenja malih goblina koji se nikad neće kako spada uklopit i vjerojatno će bit isfrustrirani ko Elliot Rodger. Jer gledaj znači križaš najgore što hrvati imaju za ponuditi za filipinkama s dna kače jer neće ni zgodna filipinka za krezubog stevu(53 iz Kljaka) visokog metar i 165. Čime ovo može rezultirati? Zgodna filipinka će se prodat nekom autističnom ajtijevcu u Kaliforniji. Stevi preostaje BongBong Juhaodšišmiša
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: Danas, , 12:59 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Ovo Vi je bilo upućeno generalno. I svatko normalan može imat Hrvaticu, donjih 5% ne može ili dosta teže, ali bolje da se takvi ni ne razmnožavaju. Svakako bolje od rađenja malih goblina koji se nikad neće kako spada uklopit i vjerojatno će bit isfrustrirani ko Elliot Rodger.
Jer gledaj znači križaš najgore što hrvati imaju za ponuditi za filipinkama s dna kače jer neće ni zgodna filipinka za krezubog stevu visokog metar i 165. Čime ovo može rezultirati? Zgodna filipinka će se prodat nekom autističnom ajtijevcu u Kaliforniji. Stevi preostaje BongBong Juhaodšišmiša ne, ne može svatko normalan imati Hrvaticu, a psoebno ne takvu koja će mu život usrati. i s biološke strane, ne možeš takvomu čovjeku reći da mu je bolje da se uopće ne razmnožava. To je možda bolje iz tvoje perspektive, ali nije iz njegove. Muškarci yebu što mogu, ne uvijek što žele. To što ti ne shvaćaš da postoje oni koji ne mogu normalnu Hrvaticu dobit jer ih je MALO, je tvoje nojevsko ignoriranje stvarnosti. Hrvatica koja ti neće uništit život je danas sve rijeđa pojava. Ima ih još hvala Bogu, i takve su sve poudane. Ali ih nema dovoljno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: Danas, , 13:08 |
|
|
|
Bolje je za pojedinca u kratkom roku zato postoji država da disgeničare dovede u red nekad treba stavit društvo ispred pojedinca. A za ovo ostalo se ne slažem, ali mislim da je daljna rasrpava oko toga gubljenje vremena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: Danas, , 14:31 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Bolje je za pojedinca u kratkom roku zato postoji država da disgeničare dovede u red nekad treba stavit društvo ispred pojedinca. . Nije nužno da su takvi muškarci disgeničari, samo da nema dovljno ne-disgeničnih žena za njih. A to je rasprava koju ti želiš izbjeći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: Danas, , 15:44 |
|
|
novosve je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Bolje je za pojedinca u kratkom roku zato postoji država da disgeničare dovede u red nekad treba stavit društvo ispred pojedinca. . Nije nužno da su takvi muškarci disgeničari, samo da nema dovljno ne-disgeničnih žena za njih. A to je rasprava koju ti želiš izbjeći. Svi likovi koje znam i u stvarnom životu i što sam vidio po fejsu da ganjaju filipinke 90% spada u ono što sam naveo gore.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|