|
|
Stranica: 127/141.
|
[ 3509 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 13:57 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Glupost vam je uspoređivat biračko tijelo kada imate razliku od 8% u izlaznosti. Da ne spominjem da je na precjedničkim najveća izlaznost bila u Istri i Zagorju a na ovim je bila u 10 IJ.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 13:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Dugo se u sebi interno borim oko pitanja Glave. S jedne strane, čovjek je podnio strahovite žrtve za nas u BiH, a i u političkoj karijeri je čini se napravio veliku stvar za određen broj pripadnika HVO-a. Oko političke komponente njegovog djelovanja sam rekao što imam reći, nije bilo dobro po pitanju BiH, a nevjerojatno sam se naljutio kad je napao moje prijatelje Tvrtka i Ragu i od njih napravio udbaše (iako je to kasnije uklonio). Ali ne mogu kriti da mi je žao da nije prošao, jer se ipak svodi na izbor Zdravka Bušić vs Glasnović, a tu je ipak bolji u većini pogleda. Na prvotnu vijest da će se ponoviti izbori u Stockholmu pomislih da je ipak intervencija odozgo koja će presjeći taj moj gordijski čvor. Ipak ništa od toga. Ono što je zanimljivo je što vidim ogromnu količinu komentara desničara iz RH i dijaspore koji Hrvatima BiH jebu sve živo i mrtvo (čak i jače nego komentari perecijske ljevice) i zazivaju propast i čak obećavaju osvetu. Evo jednog iz junačke dijaspore: Citat: Ivan Maric Hercegovac sam ali jebem majku Mostaru I Hercegovini, prokleti bili majku vam jebem, pokrali ste covjeka, generala Glasnovica za 10 glasova, mrs gamad korumpirana sjeme vam se zatrlo dabogda,platit cete za ovu pljacku heroja Glasnovica Minhen bojna je uvijek bila neustrašiva. Inače bi došli do Drine, ali nisu tad mogli dobiti godišnji odmor. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1406 of 2558 - 54.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 13:59 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Kad se sve zbroji i oduzme mozda bi bilo bolje da je usao. Nije problem Mostar, problem je masovno glasanje za HDZ koji svojom politikom nije zasluzio sva 3 mjesta. Mislim da je glavni razlog jer DP i Most nisu ušli u koaliciju. Da su nastupili zajedno imali bi i više nego dovoljno glasova. Ovako su i jedni i drugi ostali bez zastupnika. Što je još gore, međusobno se napadali tijekom kampanje.
1406 of 2558 - 54.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:02 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Bolje da su išli odvojeno. DP će bit za zaborav na idućim izborima. Most ima šanse.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ono što je zanimljivo je što vidim ogromnu količinu komentara desničara iz RH i dijaspore koji Hrvatima BiH jebu sve živo i mrtvo (čak i jače nego komentari perecijske ljevice) i zazivaju propast i čak obećavaju osvetu. Evo jednog iz junačke dijaspore: Citat: Ivan Maric Hercegovac sam ali jebem majku Mostaru I Hercegovini, prokleti bili majku vam jebem, pokrali ste covjeka, generala Glasnovica za 10 glasova, mrs gamad korumpirana sjeme vam se zatrlo dabogda,platit cete za ovu pljacku heroja Glasnovica Ono što vi ne shvaćate vamo je da komentari i slika Hrvatske politike u medijima nije realna. Botovi i sendvičari koji hvale HDZ su rijetka vrsta koju nećeš sresti na ulici, ali srest ćeš na svakom kutku nezadovoljne koji doslovce mrze iz dna duše HDZ, ne mogu ih više smisliti. Ogroman broj ljudi jednostavno ne glasa iz apatije zato što zna da je to uzaludna borba ali ti isti ih najviše mrze kao i svakog onog koji za njih glasa. Vi se tu nalazite u jako opasnoj situaciji zato što desničari u RH više ne puše fore o komunjarama i važnije im je otarasiti se ove pošasti zvane HDZ. Znamo svi kako dijaspora glasa i to samo izaziva još jaču mržnju i postoji zaista velika šansa da vas dio desnice počne mrziti zato što ste im izvor tri mandata viška. Ja sam o tome već pisao kad su bili predsjednički izbori pa sam ismijavan. Ostavite se HDZ-a što prije to je Hindenburg koji će povući sve za sobom kad jednom eksplodira.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:07 |
|
|
Jedan od najdraži predizborni spotova...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:10 |
|
|
Ibar je napisao/la: divizija je napisao/la: Brojkama sam ti pokazao da nije poharao centar. U odnosu na prvi krug predjsedničkih, birači Milanovića su se djelom prelili Možemo ili ostali doma. Nisu glsali ni za MOST ni za HDZ ni za liberale. Liberali su pobrali glasače Dalije i Kovača, točno 4% i sad i prije 7 mjeseci. Kad zbrojiš Zoku+Daliju+Kovača+Peovićku i sada SDP+Možemo+Pametno to ti je skoro isti zbroj. Kad zbrojiš Kolindu i Škoru i sada HDZ+Škoro+MOST to je opet skoro isti zbroj (korigirano za 10% manji odziv, koji je kod lejvičara veći nego kod desničara).
Plenki je poharao desnicu, a protestni su izbojkotirali izbore skupa s djelom ljevice. Pernar, Juričan i Kolakušić su dobili preko 10%, a sada tih birača gotovo uopće nije bilo na glasanju ili su masovno križali listiće. Nešto malo ih je uzelo Možemo, ali nedovoljno da nadoknade opću apstinenciju ljevičara.
Ti živiš u uvjerenju da su neki birači "centra" koji su glasali ljevo sada prešli HDZu, ali to se JOŠ nije desilo. Vjerojatno bude, jer će uslijed propasti SDPa i rasta desnice vidjeti u Plenkimoonu spas. Ali zasad toga nema, nego ostaju doma. S urušavanjem SDPa i rastom desnice, Plenkimoonu se ta vrata otvaraju pomalo, ako ga ne syebe ekonomska kriza
Pusti prvi krug, uzmi drugi pa pogledaj. Pogotovo 2. krug predsjedničkih u Zagrebu - parlamentarni izbori u Zagrebu. Dakle, u siječnju SDP-ov kandidat potuče HDZ-ovku sa 60 - 40 (%), a HDZ u srpnju potuče SDP u Zagrebu. Šta ti to govori? Da su birači centra glasali i za Milanovića i za Plenkovića.  Zaboravio si da je zelena ljevica dobila jednak broj glasova kao i SDP. Također si zaboravio da je Milanović dobio značajan broj glasova s desnice. Izlaznost je isto asimetrična, tada je dio desnice ostao doma razočaran što je Škoro ostao kratak, a ovaj put dio ljevice jer ne doživljavaju Bernardića kao sposobnog lidera. U siječnju se baš razlika u ZG isticala kao veliko iznenađenje koje je presudilo u korist Zokyja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:17 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Bolje da su išli odvojeno. DP će bit za zaborav na idućim izborima. Most ima šanse. Desnica van HDZ-a je sada trajna pojava i ti glasovi se neće vratiti HDZ-u, ako DP propadne ( u što ne vjerujem) ti će glasovi prije otići novom desnom MOST-u.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:21 |
|
|
weasel je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Bolje da su išli odvojeno. DP će bit za zaborav na idućim izborima. Most ima šanse. Desnica van HDZ-a je sada trajna pojava i ti glasovi se neće vratiti HDZ-u, ako DP propadne ( u što ne vjerujem) ti će glasovi prije otići novom desnom MOST-u. Ili u neku novu desnu opciju. Desničari stalno izmišljaju nove stranke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:23 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Bolje da su išli odvojeno. DP će bit za zaborav na idućim izborima. Most ima šanse. Ah sad, vjerojatno jednako misli i DP za Most. Nego evo, zašto Glasnović nije izabran, velika je drama nastala vidim. Pa evo zašto: 1. Hrvati u BiH općenito vrlo malo glasaju na izborima za Hrvatsku, jednostavno jer imaju malo glasačkih mjesta. Nisam gledao za ove izbore, ali vjerojatno tek 5-10% ljudi glasa. Ovisno gdje živi, glasaču to glasovanje može oduzeti i cijeli dan, jer treba putovati u drugi grad. 2. Zbog toga jer je komplicirano, po zadatku najviše izađu na izbore stranački ljudi, kojima je to posao. Posljedično, najveću stranačku mašineriju ima HDZ. 3. Tu su DP i Most trebali znati, pa nisu djeca, i ići zajedno, no međutim kako se dogovoriti tko će biti prvi na listi. U narodu se to kaže nema fotelja koliko ima guzica. I obzirom da se Glasnović s jedne, i Milović ili Raguž s druge nisu mogli dogovoriti međusobno tko će biti poglavnik, onda su i jedni i drugi ispali. Za očekivati je da se sada počnu častititi raznim uvredama, umjesto da nešto iz ovog poraza nauče. To ti je ukratko debilna razjedinjena HR desnica.
1406 of 2558 - 54.96%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:24 |
|
|
weasel je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Bolje da su išli odvojeno. DP će bit za zaborav na idućim izborima. Most ima šanse. Desnica van HDZ-a je sada trajna pojava i ti glasovi se neće vratiti HDZ-u, ako DP propadne ( u što ne vjerujem) ti će glasovi prije otići novom desnom MOST-u. Lasice ništa u politici nije trajno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:28 |
|
|
weasel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ono što je zanimljivo je što vidim ogromnu količinu komentara desničara iz RH i dijaspore koji Hrvatima BiH jebu sve živo i mrtvo (čak i jače nego komentari perecijske ljevice) i zazivaju propast i čak obećavaju osvetu.
Evo jednog iz junačke dijaspore:
Ono što vi ne shvaćate vamo je da komentari i slika Hrvatske politike u medijima nije realna. Botovi i sendvičari koji hvale HDZ su rijetka vrsta koju nećeš sresti na ulici, ali srest ćeš na svakom kutku nezadovoljne koji doslovce mrze iz dna duše HDZ, ne mogu ih više smisliti. Ogroman broj ljudi jednostavno ne glasa iz apatije zato što zna da je to uzaludna borba ali ti isti ih najviše mrze kao i svakog onog koji za njih glasa. Vi se tu nalazite u jako opasnoj situaciji zato što desničari u RH više ne puše fore o komunjarama i važnije im je otarasiti se ove pošasti zvane HDZ. Znamo svi kako dijaspora glasa i to samo izaziva još jaču mržnju i postoji zaista velika šansa da vas dio desnice počne mrziti zato što ste im izvor tri mandata viška. Ja sam o tome već pisao kad su bili predsjednički izbori pa sam ismijavan. Ostavite se HDZ-a što prije to je Hindenburg koji će povući sve za sobom kad jednom eksplodira. Ajme majko desničari će mrziti Hrvate. Jako uvjetna ljubav tih domoljuba. Kome trebaju komunisti pored ovakvih Hrvatina. Jedno pitanje, mrze li ti tzv. domoljubi i Istru ili Međimurje, ili samo Herceg-Bosnu?
1406 of 2558 - 54.96%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:32 |
|
|
weasel je napisao/la: Ibar je napisao/la: Ja bih ukinuo manjinske zastupnike, no HDZ-u i SDP-u to ne paše pa ništa od toga.  Al bit će ih manje na sljedećim izborima. Savo Štrbac je zakukao neki dan da će Srbi na popisu 2021. pasti ispod 3 % i onda padaju s tri zastupnika na jednog.  Kako padaju s tri zastupnika? Je li to neki automatizam ili očekuješ od Plenkija da im smanji na jednog? Ako to Plenki treba potpisati u djelo ništa od toga. 2021. je popis stanovništva. Ako padnu ispod 3 % na tom popisu (a to se očekuje) više neće imati 3 mandata u Saboru.  divizija je napisao/la: weasel je napisao/la: Ljevica je pukla kompletno to se slažem ali do sada se nikada nije dogodilo da netko sastavi vladu tri puta. Apsolutna vlast apsolutno kvari i ako su u prve 4. godine hadezeovci napravili ovoliko afera ( a morali su djeliti vlast) zamisli što će sve napraviti u iduće 4 godine. Neovisno o ljevici oni će morati puknuti zato što će ljudima biti dosta, imali su sada sreće radi korone idući put neće. Desnica samo treba jačati i pod nikakvu cjenu koalirati s HDZ-om. U vlast treba ući kad se ona može napraviti bez HDZ-a, makar i s djelom normalnije ljevice. Za sve ima prvi put. Ojača li još malo desnica, ljevi će trčati pod skute HDZu. Ako moraju birati između Plenkimoona i Škore, birati će Penkija. Kad osjete da nema ništa od SDPa, prelit će se HDZu. Ili će čak kolairati svi skupa, HDZ, SDP, manjine, samo da izbjegnu desnicu. Ako pak bude teška kriza, onda će HDZ kolabrirati, jer će biti nagrižen i s desna i s ljeva. Škoro (kao političar) za par godina neće postojati, a RH će imati mladu, katoličku, intelektualnu i uljuđenu desnicu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la:
Ajme majko desničari će mrziti Hrvate. Jako uvjetna ljubav tih domoljuba. Kome trebaju komunisti pored ovakvih Hrvatina.
Jedno pitanje, mrze li ti tzv. domoljubi i Istru ili Međimurje, ili samo Herceg-Bosnu? Manje su vam štete napravili komunjare i SKH nego HDZ, a ti reci što hočeš... Za HDZ glasa 15% populacije u Hrvatskoj, a preostalih 85% ih prezire. HHerceg je napisao/la: Lasice ništa u politici nije trajno. Naravno ali neće ni tako brzo propasti, prevelik je vakuum na desnici ostavio HDZ da bi to ostalo prazno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Krkson
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:39 |
|
Pridružen/a: 02 stu 2019, 11:12 Postovi: 200 Lokacija: Hercegovački Zid
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Ajme majko desničari će mrziti Hrvate. Jako uvjetna ljubav tih domoljuba. Kome trebaju komunisti pored ovakvih Hrvatina.
Jedno pitanje, mrze li ti tzv. domoljubi i Istru ili Međimurje, ili samo Herceg-Bosnu? Manje su vam štete napravili komunjare i SKH nego HDZ, a ti reci što hočeš... Za HDZ glasa 15% populacije u Hrvatskoj, a preostalih 85% ih prezire. HHerceg je napisao/la: Lasice ništa u politici nije trajno. Naravno ali neće ni tako brzo propasti, prevelik je vakuum na desnici ostavio HDZ da bi to ostalo prazno. Komunizam nanio manje štete Hrvatima u BiH nego HDZ?
_________________ Eto, to prokleto hrvatsko srce.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:41 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ibar je napisao/la: Pusti prvi krug, uzmi drugi pa pogledaj. Pogotovo 2. krug predsjedničkih u Zagrebu - parlamentarni izbori u Zagrebu. Dakle, u siječnju SDP-ov kandidat potuče HDZ-ovku sa 60 - 40 (%), a HDZ u srpnju potuče SDP u Zagrebu. Šta ti to govori? Da su birači centra glasali i za Milanovića i za Plenkovića.  Zaboravio si da je zelena ljevica dobila jednak broj glasova kao i SDP. Također si zaboravio da je Milanović dobio značajan broj glasova s desnice. Izlaznost je isto asimetrična, tada je dio desnice ostao doma razočaran što je Škoro ostao kratak, a ovaj put dio ljevice jer ne doživljavaju Bernardića kao sposobnog lidera. U siječnju se baš razlika u ZG isticala kao veliko iznenađenje koje je presudilo u korist Zokyja. Zaboravio si koliko su Škoro i MOST dobili u Zagrebu prije 2 dana.  Nema nikakvih dokaza da je Milanović dobio značajan broj glasova s desnice, dio desničara nije izašao to stoji, al masovni glasovi s desnice, to ne. Razočarana ljevica nije ostala doma, glasala je za Možemo i ŽZ. Pa da, u siječnju je Zagreb prešao Zokiju, u srpnju Plenkiju. Naravno da u Istri, Dalmaciji i Slavoniji imaš puno manje birača centra (uz određene iznimke većih gradova, a i tamo to nije niti brojčano niti postotno usporedivo sa Zagrebom). Zna se da HDZ uzima Slavoniju i Dalmaciju, SDP Istru & Primorje, Međimurje & Zagorje, no Zagreb je priča za sebe, a 30 % države (glasača). Birači centra (ili ti swing voters) s naglaskom na Zagreb su odlučili izbore za predsjednika i Sabor 2020.  divizija je napisao/la: Ibar je napisao/la: Ako si ti u pravu, a ne ja, tim gore po SDP i ljevicu, al mislim da je istina negdje između, no ipak bliža mojoj tezi.  Brojevi, brojevi, barataj brojevima. Sve jasno pokazuju. Možeš analizirati izbore da svakog biračkog mjesta, brojevi su jasni. Ljevi se osipaju i sad su jako apstinirali, desni su stabilni. Nije istina između, brojevi su jasni. Za ljevicu je jasno da je demoralizirana i da se osipa, ali postoji opasnost da ovo Možemo usisa dio sada rashodovanih i apatičnih protestnih birača, nekadašnjih živozidaša i kolakušićevaca i time uskrisi ljevicu. Za sam SDP mislim da spasa nema. Njihov posao je preuzeo HDZ pa su ionako nepotrebni. Brojevi se temelje na tvojim pretpostavkama tko je izašao, tko nije, te i dalje ne daju dobro objašnjenje zašto je Zoki potukao Kolindu, a onda 6 mjeseci kasnije Plenki Beru ( s naglaskom na Zagreb). Da, dio Škorinih nije izašao u siječnju, no to ne objašnjava razliku od +20 % za SDP u siječnju, do minusa u srpnju. (ako i pribrojiš Možemos SDP-u, opet desnica (HDZ, MOST , Škoro) ima više (u Zagrebu), dakle prebjeg dijela birača SDP-a Možemosu, ne može objasniti toliku razliku. Jedino logično objašnjenje su birači centra / swing votersi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44168 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Dugo se u sebi interno borim oko pitanja Glave. S jedne strane, čovjek je podnio strahovite žrtve za nas u BiH, a i u političkoj karijeri je čini se napravio veliku stvar za određen broj pripadnika HVO-a. Oko političke komponente njegovog djelovanja sam rekao što imam reći, nije bilo dobro po pitanju BiH, a nevjerojatno sam se naljutio kad je napao moje prijatelje Tvrtka i Ragu i od njih napravio udbaše (iako je to kasnije uklonio). Ali ne mogu kriti da mi je žao da nije prošao, jer se ipak svodi na izbor Zdravka Bušić vs Glasnović, a tu je ipak bolji u većini pogleda.
Na prvotnu vijest da će se ponoviti izbori u Stockholmu pomislih da je ipak intervencija odozgo koja će presjeći taj moj gordijski čvor. Ipak ništa od toga.
Ono što je zanimljivo je što vidim ogromnu količinu komentara desničara iz RH i dijaspore koji Hrvatima BiH jebu sve živo i mrtvo (čak i jače nego komentari perecijske ljevice) i zazivaju propast i čak obećavaju osvetu.
Evo jednog iz junačke dijaspore:
Minhen bojna je uvijek bila neustrašiva. Inače bi došli do Drine, ali nisu tad mogli dobiti godišnji odmor.  Sad bi pored ovih u Zagrebu trebali ugađati i ovima u Minkenu. Što se tiče Glasnovića šteta s obzirom da je konkurencija bila Zdravka i da je u pitanju 11 glasova. Po meni je napravio dva predizborna kiksa, prije svega napad na Milovića, kasnije se pokazalo da mu nije niti bio ozbiljna konkurencija i prekasna podrška za HB. Da je obnovu HB spomenuo ranije vjerojatno bi u Mostaru dobio više glasova.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:56 |
|
|
|
Hrvati u HB su navikli na HDZ. Trebat će vremena da shvate da smo u RH ipak malo relaksiraniji po tom pitanju. Nemamo islamiste koji nam rade o glavi. Također, druge stranke u RH moraju biti spremne da u slučaju preuzimanja vlasti surađuju s HDZom u BiH jer oni su tamo jedina naša opcija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 14:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63179 Lokacija: DAZP HQ
|
Cjelodnevno sam se družio s hrvatskim izvoznicima, bili su tu i izaslanici vlade i predsjednika Republike, lijepe su prezentacije imali, ogromna su očekivanja od Plenkovića i nove vlade i svi redom pozdravljaju da je HDZ ovako čisto pobjedio i da u vlasti neće biti ucjenjivača. Svašta sam čuo, pogotovo za stolom nakon programa o vojnoj industriji i potencijalima. Sprema se dominacija punog spektra.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 15:03 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Jedno pitanje, mrze li ti tzv. domoljubi i Istru ili Međimurje, ili samo Herceg-Bosnu? Manje su vam štete napravili komunjare i SKH nego HDZ, a ti reci što hočeš... Za HDZ glasa 15% populacije u Hrvatskoj, a preostalih 85% ih prezire. Nije to bitak, mada bi se moglo i o tome razgovarati. Bitak je u mržnji prema Hrvatima ako ne budemo pazili što pričamo.
1406 of 2558 - 54.96%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 15:11 |
|
|
dudu je napisao/la: Cjelodnevno sam se družio s hrvatskim izvoznicima, bili su tu i izaslanici vlade i predsjednika Republike, lijepe su prezentacije imali, ogromna su očekivanja od Plenkovića i nove vlade i svi redom pozdravljaju da je HDZ ovako čisto pobjedio i da u vlasti neće biti ucjenjivača. Svašta sam čuo, pogotovo za stolom nakon programa o vojnoj industriji i potencijalima. Sprema se dominacija punog spektra. HDZ i Biznis...sumnjam! Ovako na prvu ne mogu se sjetit ni jednog projekta Novog (od 2000god) HDZ-a... Brodosplit možda, al to je ipak spasio Debeljak ili kako se čovjek već zove... Pelješki Most grade kinezi i pitanje dali koriste reciklirani čelik, ako da održavanje Mosta će nas koštat više od gradnje, pogotovo jer kinezi nikad nisu gradili na moru velikog saliniteta ko Mediteran odnosno Jadran.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 15:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63179 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: Iako je izvrijeđao forum (ima pravo na svoje mišljenje), mene čini mi se nikad nije osobno napao. Iskreno, žao mi je. Neviđeno je teško izvući ljude na izbore. Sve što vidiš na FB kod bilo koga iz neke novije opcije dijeli sa barem 10.
Koja bi mu satisfakcija bila da su svi ti glasali za njega, opet bi to bilo puko izlaženje na izbore radi izlaska i opet bi imao problema s daljnjom motivacijom. Desnica se okupila, jedino su oni ostali po strani i potpuno nevidljivi. Ajde on, široj javnosti nije ni poznat, ali Bruna Esih da u 4-5 godina iz političke zvijezde dođe do marginalnosti pa to je teško uspjeti sve i da se trudiš i donosiš najbolje odluke u tom smjeru.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 15:14 |
|
|
S obzirom da je u pitanju 11 glasova, Glasnović si je sam kriv. Tisuću ljudi u BiH koji su glasovali za njega na prošlim izborima iz nekog razloga ga nisu zaokružili ovaj put. Neka se njegovi pristaše zapitaju zašto, prije nego što krenu pričati o udbi i dubokoj državi. Ako tvrde da je Most-HRS bio udbaška podvala, onda neka se zapitaju zašto je ta podvala uspjela i zašto je dobar dio ljudi koji su glasovali za njega 2016. sada glasovalo drugačije. Postoji velika mogućnost da su ga upravo oni priglupi istupi na kraju kampanje koštali tih 11 glasova... Stvarno mi nije drago što je HDZ dobio sva tri mandata u XI. izbornoj, ali mi nije ni pretjerano žao što je Glasnović ispao. Sam pao, sam se ubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 15:15 |
|
|
dudu je napisao/la: Cjelodnevno sam se družio s hrvatskim izvoznicima, bili su tu i izaslanici vlade i predsjednika Republike, lijepe su prezentacije imali, ogromna su očekivanja od Plenkovića i nove vlade i svi redom pozdravljaju da je HDZ ovako čisto pobjedio i da u vlasti neće biti ucjenjivača. Svašta sam čuo, pogotovo za stolom nakon programa o vojnoj industriji i potencijalima. Sprema se dominacija punog spektra. Naravno da pozdravljaju kad ovise o toj istoj vladi, teže je djelit plijen kad tamo neki MOST ili DP upozoravaju na korupciju i nepotizam. Ovako se lijepo može nesmetano namještati natječaje i krasti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Parlamentarni Izbori u RH 2020. Postano: 07 srp 2020, 15:16 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: Manje su vam štete napravili komunjare i SKH nego HDZ, a ti reci što hočeš... Za HDZ glasa 15% populacije u Hrvatskoj, a preostalih 85% ih prezire. Nije to bitak, mada bi se moglo i o tome razgovarati. Bitak je u mržnji prema Hrvatima ako ne budemo pazili što pričamo. Sve me grija ta bratska ljubav desnicara. Zamisli lika, bolje nam je da pazimo sta biramo inace nek se ne cudimo sto nam jebu majku i spremaju osvete.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Noname01 i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|