|
|
Stranica: 7/82.
|
[ 2044 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ujka sa Nisavu
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 14:56 |
|
|
@ Master mind.....Vatikan s tim nema veze. To ti je ideja Poljaka, odnosno njihovog predjednika Pilsurdskog.
Kako nema.Pa Koalicija Litvansko Poljska je RAZORILA Moskvu 1610 i vladala do 1612.Rusi i danas slave to oslobadjanje.Svrgnuli su dinastiju Rubjikovic. Uspela se dinastija Romanov. UKRALI su im Eston.Leton.Litvu.To je Petar Veliki KUPIO do Svedjana sa 1/2 Carskog god.budzeta.Greska njegova sto ih nije preveo na pravoslavlje.
@ Ministry of Sound wrote: Bježanje od regiona je kompleks u odnosu na Srbe, jer implicira da mi uvijek ispadamo donji u svakom međusobnom petljanju. Hrvatska sada ima preduvjete da bude lider regije u svakom smislu i de facto europsko povjerenstvo (da ne kažemo guvernerstvo) za zemlje zapadnog Balkana (...bolje biti prvi na selu). No, to je moje mišljenje, no neka probaju i te "srednjeeuropske integracije" kako bi i mitska mitteleuropska Hrvatska došla na svoje, valja i to probati, no vjerujem da će se vratiti tamo gdje imamo komparativne prednosti i "povijesno-jezične" veze.
U bilo kom obliku INTEGRACIJE Srbija ce biti GORNJA.I po velicini,po broju stanovnika,GEOPOLITICKOJ POZICIJI.Prestonom gradu.RENOMEU.Potpisanim sporazumima o PREFERENCIJALIMA sa SVIM velikim igracima.Rusija,Turska,Kina,CEFTA.
@ doc Da smo malo jači, složniji i uređeniji, gsopodarsko, politički i vojno mogli bi zbilja predvoditi/pomagati recimo CG, Makedoniju, Albaniju, Kosovo...ovako nekakve instrukcije i pomoći...gospodarski bi se trebalo pokušati probit dole...
Zalim.To je ZONA Srpskog uticaja.Mi smo tu prisutni,kulturno,medijski,politicki,obavestajno,trgovinski.Polozaj Srbije je da DIREKTNO sa SVIMA granici.BiH je slepo izolovano crevo.Alb.KiM takodje.Najacu poziciju ima Mkd.sliv Vardara.To je SRCE i cvoriste Balkana.Zato smo za NJU ratovali i ona nam je NAJVAZNIJA.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 14:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Like a boss! 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 14:59 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Gospodine Esade, možete li nas molim Vas poštedjeti svojih geopolitičkih i povijesnih analiza na ovome općilištu? Forum hr Vam je puno čitaniji, tako da Vaša uvažena poruka može stići do šireg čitateljstva. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 15:00 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Like a boss!  Je li ono Čobi iza? 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 15:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Je, tek sam sad skužio da je ona famozna fotka nastala baš tu, rafting negdje u Obrovcu 2006.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 15:03 |
|
|
Koja famozna fotka?
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 15:04 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10230 Lokacija: Banja Luka
|
Ministry of Sound je napisao/la: Like a boss!  Gospodja Kitarević 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 15:06 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Je Čobi je - Čobi i Kalmeta su stravstveni glede raftinga - jednom je Čobiju ako se ne varam noga zapela o kamenje pa su ga jedva izvukli van vode. A onda onaj pad niz vodopad od 7 metara hehehehe 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 15:06 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 15:14 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 15:17 |
|
|
Desantnik. Čini mi se da prezimena nove predsjednice i budućeg premijera najavljuju novo doba hrvatske kurčevitosti. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 15:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Eto Aga novog avatara.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 15:20 |
|
|
doc je napisao/la: Desantnik. Čini mi se da prezimena nove predsjednice i budućeg premijera najavljuju novo doba hrvatske kurčevitosti.  Dobro kara Marko (said every woman ever)!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 15:23 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: doc je napisao/la: Desantnik. Čini mi se da prezimena nove predsjednice i budućeg premijera najavljuju novo doba hrvatske kurčevitosti.  Dobro kara Marko (said every woman ever)! 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 18:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ova koza Jakovina što bi htjela kao nešto na ustavni sud slati supruga Milanovićevog ministra Jakovine. Zoki stvarno podcjenjuje inteligenciju naroda. Eto kao nije on to pokrenuo, ali njegov ministar preko supruge sasvim slučajno bez da on to zna. Patetično i jadno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 21:06 |
|
|
Citat: To je onaj iz postene sanaderove vlade koji je zavrsio na radu za opce dobro, ni manje ni vise nego u kuhinji guleci krompire.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 15 sij 2015, 21:21 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ne vidim neko oduševljenje ni među Srbljima glede KGK. Osim mog ličnog, ne zamjerite ali predsjednica vam je MILF i po... Oko toga smo se slozili i cale, i burazer i ja... dok je keva cutala, i napravila uzdah http://www.b92.net/video/vesti.php?yyyy ... _id=945950Mozemo da pregovaramo, i da se resi granica na Dunavu, i nestali... ali ne samo sa jedne strane, sudbina mnogih Srba je jos nerasvetljena, zatim stanarska prava, imovina, penzije... sve na sto, pa da vidimo ili da se sve resava, ili nista... Ove price - da Hrvati u Srbiji imaju ista prava kao Srbi u Hrvatskoj su malo i uvredljive... ne tako davno su lomljene cirilicne table, Srbi su i dalje marginalizovani u mnogim poljima, svako malo neka budala misli da moze da brise cipele sa Srbima... To tako ne moze... kao ni neka predstava da ce Hrvatska ako joj ne bude po volji, blokirati pristupanje Srbije EU... ili ce da se pregovara ljudski, ili po meni ne treba uopste da se razgovara... Istina, trebaju se natjecati po zaštiti manjina, a ne oko za oko, zub za zub.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 16 sij 2015, 00:25 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 16 sij 2015, 00:43 |
|
|
Josipović nikada eksplicitno nije rekao da bi podržao treći entitet i smatram da se Kolindina i sljedeća izjava ipak razlikuju. Citat: -To je vaše unutrašnje pitanje, sve što se tri konstitutivana naroda i ostali građani dogovore o tome kako će njihova domovina BiH izgledati mi smo zadovoljni. Analize pokazuju da treći entitet nije rješenje, ali stvar je dogovora- kazao je Josipović.
Iz ranijih izjava se može shvatiti da će Kolinda podržavati stav legitimnih predstavnika Hrvata, pa bio to i Treći, no da na kraju ipak sve ovisi o dogovoru unutar BiH i široj međunarodnoj zajednici.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 16 sij 2015, 00:45 |
|
|
volvoks je napisao/la: Josipović nikada eksplicitno nije rekao da bi podržao treći entitet i smatram da se Kolindina i sljedeća izjava ipak razlikuju. Citat: -To je vaše unutrašnje pitanje, sve što se tri konstitutivana naroda i ostali građani dogovore o tome kako će njihova domovina BiH izgledati mi smo zadovoljni. Analize pokazuju da treći entitet nije rješenje, ali stvar je dogovora- kazao je Josipović.
Iz ranijih izjava se može shvatiti da će Kolinda podržavati stav legitimnih predstavnika Hrvata, pa bio to i Treći, no da na kraju ipak sve ovisi o dogovoru unutar BiH i široj međunarodnoj zajednici. Tako, tako, glavu u pijesak i ne boj se! https://www.youtube.com/watch?v=F9qRMo15L0oMeni ova izjava ista kao kod Kolinde... :)
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 16 sij 2015, 09:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24653 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 16 sij 2015, 09:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27435 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
S obzirom da se narodi u BiH nisu nikada dogovorili ti oko čega, niti će ikada, onda izjava KGK ima značenje: - Biti ću za treći entitet onda kada za to budu i muslimani u Bosni. Nešto kao kada bi npr Vučić rekao: - ja sam da Kosovo bude u Srbiji, sve dok to i Albanci žele, ja sam za ponovnu uspostavu RSK čim se za to postigne dogovor sa Hrvatima.
Kolinda treba malo da odmori od davanja izjava, što više priča to više lupeta, zamor materijala čini svoje.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 16 sij 2015, 10:18 |
|
|
“Po meni je Hrvat i onaj tko je pravoslavne vjeroispovijesti i koji je Srbin po nacionalnosti. On je ipak Hrvat u smislu hrvatskog državljanina”, kazala je Grabar Kitarović i dodala da joj smeta izraz “građanke i građani”.http://poskok.info/wp/?p=128222Toliko ste počeli lupetati da sam se i ja počeo crveniti zbog vas, gospođo Kolinda.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 16 sij 2015, 11:28 |
|
|
BBC je napisao/la: Bezveze se kačite na običnu diplomatsku kurtoaziju. Ahha, dakle nema aktivne podrške, bit će nam samo diplomatske kurtoazije, kao i do sada... Dakle, čekali ste u redu za glasovanje u neljudskim uvijetima radi diplomatskih kurtoazija. Mislim, to je ono što ja i govorim. KGK nije ni za šta, samo nas je dobro nasamarila. Nisam niti glasovao za nju, a svakim danom potvrđuje da sam dobru stvar napravio.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović Postano: 16 sij 2015, 12:01 |
|
|
Jutros na novinarnici imam sta i da vidim...  Masan trac...ali ako se bar nesto ispostavi kao istina, moglo bi da bude svasta... Informer je udarna pesnica Vuciceve vlasti, tu je postavio najodanijeg coveka u medijima, u direktnoj su vezi sa tajnim sluzbama, tako da i ako je ovo sve budalastina, salje se odredjena poruka...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|