|
|
Stranica: 11/80.
|
[ 1978 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Roko987
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 23 pro 2024, 23:32 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 268 Lokacija: Stolni grad
|
MSR najbliže mom glasu. Kartelo me pozitivno iznenadio. Jonjić najveće razočaranje.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 23 pro 2024, 23:45 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 12:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Bulj -očekivan nastup, ništa novo nije ponudio.
Kekin- isto očekivan nastup i ništa novo, ali jedna od najistaknutijih, mogla bi dobiti nešto glasova koje će otrgnuti Milanoviću na račun svog nastupa.
Lozo- dama, dosta dikcijom podsjeća na late great M. Thatcher, ali nije se uspjela posebno istaknuti.
Milanović - dosta dobar nastup, iznenadio me.
Primorac - najviše na ciljniku ostalih, solidan nastup.
MSR - jako dobar i energičan dojam.
Jonjić - najveće razočaranje večeri, bez pretjeranog dojma.
Kartelo - čudan lik.... U nekim odgovorima izgleda kao klaun kojem tamo nije mjesto, u drugim odgovorima odličan. Volio bih da ostane u politici.
Glasovat ću za MSR, a ne Lozo za koju sam prvo mislio jer bih glasovanjem za Lozo realno bacio glas, a MSR možda ima potencijal za drugi krug jer Primorac gadno visi.
|
|
Vrh |
|
 |
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 23 pro 2024, 23:51 |
|
|
Milanović tata mata pomeo primorac i kekin .
Da Bulj ili MRS ili Lozo imaju iti malo šanse za osvojih glasao bi za njih pošto nemaju glas ide onome koji je odlikovao HVO brigade i koji umeta ummetu
_________________ OSRH Preko rijeke od mora Izrael se širit mora !
צְבָא הַהֲגָנָה לְיִשְׂרָאֵל
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 00:37 |
|
|
Srednji Prst je napisao/la: Milanović tata mata pomeo primorac i kekin .
Da Bulj ili MRS ili Lozo imaju iti malo šanse za osvojih glasao bi za njih pošto nemaju glas ide onome koji je odlikovao HVO brigade i koji umeta ummetu Bulj, Jonjić i Lozo su trebaju između sebe podržati najizglednijeg kandidata, skoro ista priča. Ovako ni jedno nema nikakve šanse.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1132 of 2558 - 44.25%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 01:13 |
|
|
Sve u svemu, Kartela za predsjednika.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 01:44 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 12:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bulj, Jonjić i Lozo su trebaju između sebe podržati najizglednijeg kandidata, skoro ista priča. Ovako ni jedno nema nikakve šanse.
Da. I to bi bio Jonjić po broju skupljenih potpisa i svejedno bi imao male šanse za drugi krug kraj HDZ mašinerije ili elokventne MSR. Zato se ja sad nadam da bi MSR mogla iznenaditi Primorca, ali i za to nisu velike šanse.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 07:06 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Zanimljive su ankete na internetu nakon DIP-ove konačne objave kandidata. Večernji list i 24sata. https://www.vecernji.hr/vijesti/anketa-za-koga-biste-glasali-da-su-sutra-predsjednicki-izbori-1822811Ovdi ispada da desnicu košta podila među troje kandida. Dil nezadovojne desnice daje glasove Selak Raspudić. Već samo da je jedan umisto trojca Jonjić, Bulj, Lozo, bili bidu drugi po broju glasova i vrlo blizu prvemu! Sokolić je napisao/la: Evo sadašnje situacije na anketi od VL
Miro Bulj .......................3973 glas/ova Zoran Milanović.............3898 glas/ova Tomislav Jonjić..............2622 glas/ova Dragan Primorac...........2616 glas/ova Marija Selak Raspudić...1907 glas/ova Branka Lozo.................1603 glas/ova Ivana Kekin....................953 glas/ova Niko Tokić Kartelo.......... 246 glas/ova Evo sadašnjeg stanja. Možda su kome radili fanatici i botovi, no nije bilo samo jednemu. Složit ću po poredku sada. Branka Lozo................58348 Tomislav Jonjić.............44439 Miro Bulj.......................44073 Dragan Primorac..........18244 Zoran Milanović......... ..15059 Marija Selak Raspudić....6585 Ivana Kekin...................3810 Niko Tokić Kartelo......... 1107 Iste brojke daje i na ovoj novijoj anketi. https://www.vecernji.hr/vijesti/anketa-za-koga-biste-glasali-da-su-sutra-predsjednicki-izbori-1822811
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 07:13 |
|
|
Ovo je na internetskoj anketi Novog lista. Sadašnje stanje.. ANKETA Točno je tjedan dana do predsjedničkih izbora. Kome ćete dati svoj glas
Zoran Milanović.........................49.26% (1,630 votes) Ivana Kekin...............................11.7% (387 votes) Dragan Primorac.......................10.28% (340 votes) Marija Selak Raspudić.................7.83% (259 votes) Tomislav Jonjić............................7.37% (244 votes) Neću izaći na izbore....................3.57% (118 votes) Miro Bulj......................................3.54% (117 votes) Još nisam odlučio/la....................3.2% (106 votes) Branka Lozo................................1.99% (66 votes) Niko Tokić Kartelo........................1.27% (42 votes)
S obziron kako ota županija diše, Jonjić je proša poprilično dobro. Jonjić, Bulj, Lozo i Tokić Kartelo zajedno priko 13%. Uhvatili bidu drugi krug. Sa Selak Raspudić, malo priko 21%.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 11:32 |
|
|
Bio sam u shoppingu, šta sam propustio ?? Gledo sam malo donacije: https://narod.hr/hrvatska/u-izbornoj-pr ... d-donatoraBulj nije dobio ni €ura od svojih kolega, jedino mu Kujundžić uplatio 70€ koja jbn sramota od tog MOST-a. Kekin dobila neku siću donacija oko 200€ su joj uplatitli Možemo članovi, onaj u EUP Gordan joj uplatio 150€ a mjesečno zaradi 14.000€ Hahha koji CIGAN Primorac dobio po 1000€ skoro od svih istaknuti HDZ-ovaca Ostali više manje sve korektno.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 12:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Srednji Prst je napisao/la: Milanović tata mata pomeo primorac i kekin .
Da Bulj ili MRS ili Lozo imaju iti malo šanse za osvojih glasao bi za njih pošto nemaju glas ide onome koji je odlikovao HVO brigade i koji umeta ummetu Bulj, Jonjić i Lozo su trebaju između sebe podržati najizglednijeg kandidata, skoro ista priča. Ovako ni jedno nema nikakve šanse. Jonjić je jedini ozbiljni kandidat od njih troje. Bulja onako na prvu nevalja viditi, pa mogao je barem za kampanju staviti protezu. Izgledao kao da je upravo izašao iz neke zadimljene seoske birtijetine. Lozo izgleda prepadnuto, kao da ne zna jeli pošla ili došla. Jonjić jedini od njih izgleda ozbiljno, ali se vidi kako mu nedostaje ozbiljan tim koji će osuvremeniti njegove ideje. Nekakva vrsta Alexa Browna mu fali, koji će mu reći da se okani prevelikog historiziranja, pogotovo oko komunizma. Povijesne teme su dobre, ali kao pouka za budućnost. Isprazno deklamiranje o komunizmu ne donosi nove birače. Pogotovo ne one u centru.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 13:44 |
|
|
Debata samo jos jednom potvrdila da udbasija i dalje kontrolira JRT sa Prisavlja, a tome kumuje naravno vladajuca partija, lazna hrvatska zajednica i to demokratska.
Prekida se dabatant ako spomene nesto sto se jugolevici ne dopada.
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
Vrh |
|
 |
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 14:17 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 15:54 Postovi: 1894 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Moja obitelj će u prvom krugu glasovati za Bulja. Narodski je intelektualac za razliku od ostalih kandidata koji su "uredski" intelektualci. Također, jedini bi Bulj dao život za Hrvatsku ako bi bilo potrebno, ovi ostali sigurno ne bi.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
 |
znatizeljan431
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 14:21 |
|
|
Jonjić jako kvalitetan, elokventan, precizan, daleko najbolje obrazlaže nacionalnu tematiku. Problem je što mu je debelo pretežit naglasak na tom pitanju, koliko god da je isto važno i zanemareno. Publika je razna, a on ima fokus na dio publike. Treba ponuditi i drugima ono što im je u fokusu, a što on po tim pitanjima po tim pitanjima može kvalitetno ponuditi. Tu je kratak, pa onda osim što ne nudi što treba ispada "fahidiot". I preozbiljan, krut, nema opuštenosti, vica, lakoće. Da, nije to važno kad se država vodi, ali je važno da bi se došlo u poziciju da se država vodi.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 14:27 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Bulj, Jonjić i Lozo su trebaju između sebe podržati najizglednijeg kandidata, skoro ista priča. Ovako ni jedno nema nikakve šanse.
Jonjić je jedini ozbiljni kandidat od njih troje. Bulja onako na prvu nevalja viditi, pa mogao je barem za kampanju staviti protezu. Izgledao kao da je upravo izašao iz neke zadimljene seoske birtijetine. Lozo izgleda prepadnuto, kao da ne zna jeli pošla ili došla. Jonjić jedini od njih izgleda ozbiljno, ali se vidi kako mu nedostaje ozbiljan tim koji će osuvremeniti njegove ideje. Nekakva vrsta Alexa Browna mu fali, koji će mu reći da se okani prevelikog historiziranja, pogotovo oko komunizma. Povijesne teme su dobre, ali kao pouka za budućnost. Isprazno deklamiranje o komunizmu ne donosi nove birače. Pogotovo ne one u centru. Nisu školovani ukratko. 
1132 of 2558 - 44.25%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 14:57 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 15:23 Postovi: 3888 Lokacija: Stolni grad
|
Od svih anketa ova me najviše iznenadila. Nacional.hr Tomislav Jonjić (36%, 3.004 GLASOVA) Zoran Milanović (35%, 2.853 GLASOVA) Marija Selak Raspudić (11%, 930 GLASOVA) Ivana Kekin (10%, 832 GLASOVA) Branka Lozo (4%, 295 GLASOVA) Dragan Primorac (2%, 129 GLASOVA) Niko Tokić Kartelo (1%, 110 GLASOVA) Miro Bulj (1%, 103 GLASOVA)
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 16:10 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7518 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
O komunizmu i zločinima komunizma se treba i mora govoriti i dalje nažalost jer nije provedena lustracija i zato što Hrvatskom u 90 posto slučajeva upravljaju djeca i unučad istaknutih partijaša koji su nakon demokratskih promjena samo promijenili dres i prilagodili se demokratskim uvjetima. Da je bilo volje i želje za lustracijom, tek tada bi takva tema bila passe i nevažna. Ovako, uz sve ostalo što nosi budućnost, potrebno je sjetiti se zbog čega Hrvatska danas nije gospodarski razvijena koliko bi bila da je trećina RH nije bila okupirana, a trećina potpuno razrušena i devastirana. A hadezeovi partijaši nikada ni jednom rječju nisu spomenuli možebitnu ratnu odštetu od Srbije, ali i Crne Gore.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 16:29 |
|
|
Jonjić je sinoć spomenuo jednu od najvažnijih boljki današnje Hrvatske. I to ne vrijedi samo za Hrvatsku, već i BiH. Po njemu: "Napredovanje u pravosuđu moguće je jedino uz pomoć partije i pripadnosti određenoj kliki." Sve rečeno, al ovaj modus operandi ne vrijedi samo za pravosuđe već je to modus operandi u svim drugim zanimanjima. Pripadnost kliki (klanu) je najvažnija, pa ako se taj uvjet zadovolji onda je sljedeći uvjet stranačka iskaznica, što predstavlja formalni uvjet, jer je pripadnost klanu ipak najvažniji uvjet. I zbog toga ljudi idu iz Hrvatske, jer ako ne pripadaš klanu koji se pita možeš biti i Albert Einstein, klan će izabrati nekog svog i kupit mu diplomu.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 17:33 |
|
|
Šta mislite o Tokić Kartelu ??
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 17:35 |
|
|
Brane je napisao/la: Šta mislite o Tokić Kartelu ?? Ne snalazi se pred kamerama. 
1132 of 2558 - 44.25%
|
|
Vrh |
|
 |
znatizeljan431
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 19:48 |
|
|
Brane je napisao/la: Šta mislite o Tokić Kartelu ?? Nešto poduzetničkog uspjeha i umislio da razumije svijet. Obzor mu je, ja poduzetnik, vi ne, dakle ja bolji jer punim proračun. Ima toga još puno sa strane, što ne percipira, što su za njega komplikacije i distrakcija. Klinac u glavi. Nije svjestan koju benu živi pred kamerama. Susramlje, peak of stupidity. Inače, valjda fin i dobar čovjek.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 19:51 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40637 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naša Kvačica je napisao/la: Brane je napisao/la: Šta mislite o Tokić Kartelu ?? Ne snalazi se pred kamerama.  Gubi misao, nezainteresiran, čovjeku nije niti mjesto među kandidatima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 24 pro 2024, 21:06 |
|
|
znatizeljan431 je napisao/la: Brane je napisao/la: Šta mislite o Tokić Kartelu ?? Nešto poduzetničkog uspjeha i umislio da razumije svijet. Obzor mu je, ja poduzetnik, vi ne, dakle ja bolji jer punim proračun. Ima toga još puno sa strane, što ne percipira, što su za njega komplikacije i distrakcija. Klinac u glavi. Nije svjestan koju benu živi pred kamerama. Susramlje, peak of stupidity. Inače, valjda fin i dobar čovjek. Smiješan lik, ali svaki drugi kandidat isto ima koju falinku, a neki i više. Ovo je svakako izbor najmanje lošeg među lošima. U svakom slučaju žali Bože.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 25 pro 2024, 18:52 |
|
|
Brane je napisao/la: Šta mislite o Tokić Kartelu ?? Čovjek vriedan razmatranja.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 26 pro 2024, 04:39 |
|
|
Jonjić bi tolerira poslat par časnika u Wiesbaden. Bulj ne. Milanovićev stav znamo. Moglo bi ovo prilomit.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 26 pro 2024, 09:00 |
|
|
Ja navijam za Bulja, ali ne znam koliko će posto glasova dobit. S telke cijelo vrijeme kmeče Kmekini, Milanović će dobiti što više glasova, što više šuti, Primorac je unaprijed otpisan kao gubitnik (HDZu nije u interesu pokupiti i fikus-poziciju, Milanović skreće pozornost s nekih njihovih afera, iako da su jači bi im i odgovarala apsolutna kontrola), a desnica je previše podijeljena između sebe.
Računamo da je desno tijelo barem oko 20%, kao što smo vidjeli na prošlim izborima (DP+Most), samo da su mediji ekstremno kontra njih. Realno, desno tijelo je debelo preko polovice, možda i dvije trećine, RH je tradicionalna zemlja, ali tu je još i centar i medijska kmeka, gdje jednoj Kmekinici od 5% glasova daju 55% medijske pažnje, a ljudi su tu isto labilni.
Meni je žao što Most ne razvija svoju stranku na terenu, nego previše sjede po saboru i ukazuju na očite stvari. Radić je tu dobar organizator, ali u odnosu na HDZ je poprilično mala riba, treba ponovno izgraditi svoj brend.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|