|
|
Stranica: 10/37.
|
[ 903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 18 tra 2020, 12:16 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zamisli koliko degenerično izgledaš svom djedu: Nemaš 8 djece, tj. Ne prepuštaš Bogu hoće li žena rađat nego si mu oteo pravo. Nisi na oranici cijeli dan, nego nešto oko kompova čeprkas, k'o da će ti to kru'a dat. Ne moliš Boga kad imaš slobodno nego, blejiš u neke električne kutije, k'o da će ti one sreću donijeti. Jedeš meso svaki dan, umjesto nedjeljom i na blagdane. Gunjevi se nose i ljeti, otići će ti bubrezi. Dobar ljevičar je mrtav ljevičar. Oni su kuga. ... ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) E sad, što je degenerično je vrlo subjektivno. Po meni idemo nabolje. Imao sam odličan odnos sa svojim didom, bio je veseljak i cijelo selo ga je voljelo. Nego pajdo, čovjek je manje više isti danas kao i prije 50 godina. Meso je možda zdravo možda nije, ok evo imamo i na forumu temu o tome. Bilo ono zdravo ili nezdravo, možemo mi ne znati istinu, ali kako god istina je tu, ista i danas i prije 50 godina, čak i prije 5000 godina. I danas kao i u starom Egiptu želudac je bio isti, čovjek je bio isti, i imao je iste potrebe. Meso je takvo kakvo je bez obzira jesmo li mi upoznati s time. Isto vrijedi i za gunjeve i bubrege. Isto vrijedi i za Boga. Bog je tu ili nije. Tu činjenicu neće promijeniti stoljeće u kojem živimo, niti naše mišljenje o tome. Kao zaključak, NE postoji konzervatizam ni moderno. Postoji samo istina i laž. Naše je da otkrivamo istinu, nebitno je li istina tradicionalna ili moderna. Jedino se ne slažem to za ljevičare, ja to nisam nikad rekao. Ljevičari su kako rekoh samo tužna bića koje je đavo zaveo. Kao takvi dostojni su sažaljenja a ne mržnje. Molimo se da se obrate na pravi put. ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif)
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1111 of 2558 - 43.43%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 18 tra 2020, 13:22 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa kažem, ti ih sažalijevaš a tvoj, a i moj, dedo bi to šmajserom. ![smajl037 :smajl037](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smajl037.gif)
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 18 tra 2020, 13:29 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Čim ti imaš potrebu za špijuniranjem djece negdje si zajeb'o. Općenito si na kalup. Sve što si nabrojao nije jamstvo funkcionalno dobrih ljudi nego si samo sliku slikaš. Upoznao sam masu genijalnih ljudi koji ne odgovaraju tvom stereotipu. Naprosto je netočan. Koje su odlike genijalnih ljudi? genijalni ljudi koji me oduševe nepretencioznom uspješnošću u nečemu. Od poznatijih ljudi npr. Nino me oduševi retorikom, Mlakić pisanim tekstom, Modrić loptama u prostor... ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Što se tiče nekih ljevicara općenito su obrazovaniji, više skloniji putovanjima nego materijalnom npr. a ja više volim bit u drustvu ljudi koji mi opisuju spust biciklom u Peruu nego kako golf I ide u trećoj na Cernom na pravcu. A sad da su bez mane, nisu. Rekao bih da nije dobro generalizirati. Upoznao sam i puno genijalnih desnicara.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ancient Order
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 18 tra 2020, 13:48 |
|
|
Mislim mnogi ukrajinci viljeli bih postati novima Hrvatima il ako vise odgovara pojam "casnjima građanima Hrvatske". A i krvno povezena dosta,vise samo sa nekima Ex-Eu zemljama(Hrvati) Ma dok za Ukrajinaca vise je privlacna Poljska. Polska ne zele afro azijca,hoce da "crnci"njima bicu bjeli ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 18 tra 2020, 13:57 |
|
|
Ancient Order je napisao/la: Mislim mnogi ukrajinci viljeli bih postati novima Hrvatima il ako vise odgovara pojam "casnjima građanima Hrvatske". A i krvno povezena dosta,vise samo sa nekima Ex-Eu zemljama(Hrvati) Ma dok za Ukrajinaca vise je privlacna Poljska. Polska ne zele afro azijca,hoce da "crnci"njima bicu bjeli ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ukrajinci, ex-yu, Rusi i sl. koji dolaze u Hrvatsku, čim se dočepaju hrvatskih dokumenata produžit će za dojčlandiju. Za 5-10 godina neće ih 10% ostati.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 18 tra 2020, 14:34 |
|
|
Što će u Njemačkoj, pa propada? ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Ako i dalje ljudi budu htjeli za Njemačku znači da je njihov koncept imigracije dobar. Mislim da ipak RH ima neke prednosti i pred Njemačkom. Nije sve u lovi. Pa ja sam rođeni Švabo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ancient Order
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 18 tra 2020, 14:51 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Što će u Njemačkoj, pa propada? ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Ako i dalje ljudi budu htjeli za Njemačku znači da je njihov koncept imigracije dobar. Mislim da ipak RH ima neke prednosti i pred Njemačkom. Nije sve u lovi. Pa ja sam rođeni Švabo. Nije svim odgovara specifican nemacki mentalitet,previse prava za sex manjine, migrante..i jos dosta razloga. I zasto samo njemacka. Zar npr Norveska ne bogatija od njemacke bar 1,5 puta? I razina zivota jos vise.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 18 tra 2020, 14:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Junuz ima taj orijentalni mentalitet koji je pokupio odrastanjem u Zenici. Ublehe, šana majka. Islam razorno djeluje čak i ako si ne-musliman u muslimanskom društvu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Nbgd88
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 18 tra 2020, 15:13 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Koje su odlike genijalnih ljudi?
genijalni ljudi koji me oduševe nepretencioznom uspješnošću u nečemu. Od poznatijih ljudi npr. Nino me oduševi retorikom, Mlakić pisanim tekstom, Modrić loptama u prostor... ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) I kriminalac može nepretenciozno da bude uspešan u kriminalu. Da li to znači da je genijalac? ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
master_mind_
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 18 tra 2020, 16:13 |
|
|
pakovic je napisao/la: BBC je napisao/la: Nijedna druga grupacija na "zapadu" ne pravi tolike probleme, ni blizu. Znam da voliš relativizirati sve što tvoja braća rade, ali ne ide. crnci rade puno veće probleme, svaki grad u americi u kojem prijeđu 25-30% brzo postane kulisa za filmove katastrofe. jedini način na koji se amerikanci nose s tim je da ih pola bace u zatvor i da policija puca na tebe ako imaš pištolj na vodu ruci. U Londonu crnci čine 12% stanovništva a rade preko 50% svih ubojstva.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
master_mind_
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 18 tra 2020, 16:38 |
|
|
Ancient Order je napisao/la: Mislim mnogi ukrajinci viljeli bih postati novima Hrvatima il ako vise odgovara pojam "casnjima građanima Hrvatske". A i krvno povezena dosta,vise samo sa nekima Ex-Eu zemljama(Hrvati) Ma dok za Ukrajinaca vise je privlacna Poljska. Polska ne zele afro azijca,hoce da "crnci"njima bicu bjeli ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Nema nitko ako se Ukrajinci nasele u Hrvatsku. Ukrajinci su naseljavali Slavoniju još u 19. stoljeću. Nitko ne bi imao protiv sada da Hrvatsku naseli 100 000 Ukrajinaca. Međutim, ovi koji žele imigraciju, koji tvrde da u Hrvatskoj fale radne snage, oni igraju podlu igru. Oni to uzimaju samo kao izliku da se kolonizira Hrvatsku sa divljacima. To je sigurno jer isto se odvijalo u Njemačkoj, Britaniji i svim zapadnim zemljama. Nijedan političar nije tamo došao otvoreno sa prijedlogom da se mulitkultilarizira već je sve tamo započelo sa prevarom da "fali radne snage". Kada je Merkelica dovela milijun muslimana u Europi ona je upravo to isto govorila - kao da se radi o inžinjerima, doktorima i šta već ne
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 09:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Što će u Njemačkoj, pa propada? ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) . Još će Njemcima trebati dosta da se spuste na naš nivo.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 10:20 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: pakovic je napisao/la: crnci rade puno veće probleme, svaki grad u americi u kojem prijeđu 25-30% brzo postane kulisa za filmove katastrofe. jedini način na koji se amerikanci nose s tim je da ih pola bace u zatvor i da policija puca na tebe ako imaš pištolj na vodu ruci.
U Londonu crnci čine 12% stanovništva a rade preko 50% svih ubojstva. Bilo bi zanimljivo vidjeti obrazovnu strukturu na isti način. Mislim da je do (ne)obrazovanosti a ne boje kože. Iako se nama ne čini tako, bio sam tamo, London je siguran grad dok god gledaš prvo desno kad prelaziš cestu. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 10:23 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: genijalni ljudi koji me oduševe nepretencioznom uspješnošću u nečemu. Od poznatijih ljudi npr. Nino me oduševi retorikom, Mlakić pisanim tekstom, Modrić loptama u prostor... ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) I kriminalac može nepretenciozno da bude uspešan u kriminalu. Da li to znači da je genijalac? ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Kako izgleda kad genijalac krene ubijat si mogao vidjeti u Norveškoj. Breivik. Nema mahanja mačetom pa jednog ubije i dvojicu rani, ustrijele ga. Ovaj se pripremi, pošalje političku poruku koju svi pamte, pobije 100 ljudi a ne ustrijele ga. Ne slažem se s njim ali da imam takve naume išao bih kao on.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 10:30 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: U Londonu crnci čine 12% stanovništva a rade preko 50% svih ubojstva. Bilo bi zanimljivo vidjeti obrazovnu strukturu na isti način. Mislim da je do (ne)obrazovanosti a ne boje kože. Iako se nama ne čini tako, bio sam tamo, London je siguran grad dok god gledaš prvo desno kad prelaziš cestu. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Možeš ti mislit i da je zbog vanzemaljaca. Dok nemaš neki argument za to mišljenje, ono ne vrijedi previše. Zašto nisu obrazovani? Tko je kriv za to? Ono što me najviše zanima, treba li uvoziti neobrazovane imigrante?
1111 of 2558 - 43.43%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 10:30 |
|
|
E da, Zdravko Mamić je genijalni krimos. Od njega ima društvo koristi više nego od 100k poštenih. Genijalac.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 11:55 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: E da, Zdravko Mamić je genijalni krimos. Od njega ima društvo koristi više nego od 100k poštenih. Genijalac. Genijalac je uklonio Bjelicu, tko bi rekao da ga itko još sluša u ZG nakon izgnanstva. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 12:04 |
|
|
Mislim da je dobro napravio. Doslo je do zasićenja Ja sam recimo bio za rotaciju Dalić-Bjelica. Pa opet bakon 4 g. Istu rotaciju. To bi bilo to.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
master_mind_
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 18:41 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: U Londonu crnci čine 12% stanovništva a rade preko 50% svih ubojstva. Bilo bi zanimljivo vidjeti obrazovnu strukturu na isti način. Mislim da je do (ne)obrazovanosti a ne boje kože. Iako se nama ne čini tako, bio sam tamo, London je siguran grad dok god gledaš prvo desno kad prelaziš cestu. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Mogu ti odmah reći. Naravno da su crnci manje obrazovani samo ne zato što nemaju pristup obrazovanju već im je gradivo prezahtjevno
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Clint Eastwood
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 18:56 |
|
|
U Britaniji imaju gore mišljenje o imigrantima iz Istočne Europe nego o Pakistancima. Znači ipak nije do rase nego do kulturoloških obrazaca. Koji se mogu mijenjati i podložni su promjeni kroz generacije.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
volvoks
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 19:29 |
|
|
Clint Eastwood je napisao/la: U Britaniji imaju gore mišljenje o imigrantima iz Istočne Europe nego o Pakistancima. Znači ipak nije do rase nego do kulturoloških obrazaca. Koji se mogu mijenjati i podložni su promjeni kroz generacije. Nemaju. Vecina anketa potvrduje da najpozitivbije misljenje imaju o migrantima iz Anglosfere, pa zapadne Europe, pa istočne Europe i Indije (podjednako) dok su Pakistanci s Afrikancima i Arapima na samom dnu.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
volvoks
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 19:31 |
|
|
Uglavnom, bilo kakva prica o useljavanju iducih pet godina je sada bespredmetna, a efekt useljavanja smo vec vidjeli na manjem rastu placa u 2019. u odnosu na dvije prethodne godine.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 19:35 |
|
|
Živ je. Ali ostaje naša tvrdnja da nije rasa primarni razlog lošeg mišljenja. Obrazovanost, kultura, religija, etnicitet, rasa... tim redoslijedom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 19:39 |
|
|
Što se tiče imigracije, ja mislim da dogodine imamo ludu sezonu. Trebat će radnika kao nikad dosad. A bit će i građevine u turizmu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RH 2050. depopulacija i imigracija Postano: 19 tra 2020, 19:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Živ je. Ali ostaje naša tvrdnja da nije rasa primarni razlog lošeg mišljenja. Obrazovanost, kultura, religija, etnicitet, rasa... tim redoslijedom. Što ako je imigrant neobrazovan? Smijemo li ga pustiti unutra?
1111 of 2558 - 43.43%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|