|
|
Stranica: 30/38.
|
[ 941 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
limpus
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 26 stu 2013, 08:12 |
|
|
|
HČSP bi definitvno bio moj izbor kada bi se odmaknuli od socijalističkog ekonomskog programa.
Tvrda nacionalistička stranka koja nema iluzije o Bošnjacima u BiH s liberterijanskim ekonomskim stavom i blago konzervativnim svjetonazorom.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 26 stu 2013, 12:14 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
limpus je napisao/la: HČSP bi definitvno bio moj izbor kada bi se odmaknuli od socijalističkog ekonomskog programa.
Tvrda nacionalistička stranka koja nema iluzije o Bošnjacima u BiH s liberterijanskim ekonomskim stavom i blago konzervativnim svjetonazorom. A meni bi opet možda postali privlačniji kada bi se odmaknuli od apologije ustaštva, NDH i Pavelića te etnocentrizma (što mi se čini da se odmiču, dok pozivaju Sunića da im oblikuje program i održava govore), uz zadržavanje trenutnog ekonomskog programa i ublažavanje tvrdo konzervativnog društvenog svjetonazora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
max soldo
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 26 stu 2013, 13:16 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: limpus je napisao/la: HČSP bi definitvno bio moj izbor kada bi se odmaknuli od socijalističkog ekonomskog programa.
Tvrda nacionalistička stranka koja nema iluzije o Bošnjacima u BiH s liberterijanskim ekonomskim stavom i blago konzervativnim svjetonazorom. A meni bi opet možda postali privlačniji kada bi se odmaknuli od apologije ustaštva, NDH i Pavelića te etnocentrizma (što mi se čini da se odmiču, dok pozivaju Sunića da im oblikuje program i održava govore), uz zadržavanje trenutnog ekonomskog programa i ublažavanje tvrdo konzervativnog društvenog svjetonazora. Sunic, iako jako pametan i skolovan, je politicki otrov. Stovise, on sebi smatra vise kao 'Europljanin-Amerikanac' nego Hrvat.
_________________ Salo - Chic Nihilism
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 26 stu 2013, 13:31 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: limpus je napisao/la: HČSP bi definitvno bio moj izbor kada bi se odmaknuli od socijalističkog ekonomskog programa.
Tvrda nacionalistička stranka koja nema iluzije o Bošnjacima u BiH s liberterijanskim ekonomskim stavom i blago konzervativnim svjetonazorom. A meni bi opet možda postali privlačniji kada bi se odmaknuli od apologije ustaštva, NDH i Pavelića te etnocentrizma (što mi se čini da se odmiču, dok pozivaju Sunića da im oblikuje program i održava govore), uz zadržavanje trenutnog ekonomskog programa i ublažavanje tvrdo konzervativnog društvenog svjetonazora. Dakle oboje smo za odmicanje od Antiše Bezglavnika i NDH, te za ublažavanje tvrdog konzervatizma u blagi konzervatizam. Samo smo u ekonomskim pogledima na dijametralno suprotnim stranama.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 26 stu 2013, 13:36 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Pessimus je uvijek bio kršćanski komunist, drug u Kristu  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 26 stu 2013, 13:40 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Zadar1993 je napisao/la: Pessimus je uvijek bio kršćanski komunist, drug u Kristu  . Znam još takvijeh. Ni najbolji od nas nisu imuni na utjecaj fakulteta koji su pohađali. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 26 stu 2013, 13:42 |
|
|
SDB je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Pessimus je uvijek bio kršćanski komunist, drug u Kristu  . Znam još takvijeh. Ni najbolji od nas nisu imuni na utjecaj fakulteta koji su pohađali.  Ja sam dijete nove generacije, kao limpus, mi povezujemo katoličku etiku i duh kapitalizma 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 26 stu 2013, 13:45 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Znam još takvijeh. Ni najbolji od nas nisu imuni na utjecaj fakulteta koji su pohađali.  Ja sam dijete nove generacije, kao limpus, mi povezujemo katoličku etiku i duh kapitalizma :zubati Tko studira pravo u Zegeju teško da može biti bilo što drugo osim kapitalista. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 26 stu 2013, 13:53 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
limpus je napisao/la: Samo smo u ekonomskim pogledima na dijametralno suprotnim stranama. To je to. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 26 stu 2013, 13:59 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Pessimus je uvijek bio kršćanski komunist, drug u Kristu  . Za HercegBosnu, komunizam i Krista, protiv bošnjačkih šovinista! SMRT UNITARIZMU, SLOBODA NARODU! Uglavnom, ako bismo iznijansirali taj lijevi dio spektra ekonomskih pogleda na socijaldemokraciju, socijalizam i komunizam, pronašao bih se u socijaldemokraciji, s povremenim izletima u socijalizam. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 26 stu 2013, 14:00 |
|
|
SDB je napisao/la: Znam još takvijeh. Ni najbolji od nas nisu imuni na utjecaj fakulteta koji su pohađali.  Uvijek nakrivo nasađen, šta ćeš. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 26 stu 2013, 14:02 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Pessimus je uvijek bio kršćanski komunist, drug u Kristu  . Za HercegBosnu, komunizam i Krista, protiv bošnjačkih šovinista! :HercegBosanac SMRT UNITARIZMU, SLOBODA NARODU! Uglavnom, ako bismo iznijansirali taj lijevi dio spektra ekonomskih pogleda na socijaldemokraciju, socijalizam i komunizam, pronašao bih se u socijaldemokraciji, s povremenim izletima u socijalizam.  Pazite kolega da ne završite kao Crazy Joe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 26 stu 2013, 14:48 |
|
|
SDB je napisao/la: Pazite kolega da ne završite kao Crazy Joe.  Ne trebam ja pazit, paze drugi na mene, moji anđeli čuvari. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ostrožac
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 26 stu 2013, 14:53 |
|
|
|
Čitam neke postove i baš me nasmijavaju. Argumenti tipa "skriveni" neprijatelji čekaju da ispune versjaske sporazume su isti kao na srpskim forumima al tamo se radi o Vatikansko germanskim neprijateljima.
Dijeliti ove na vlasti na ljeve i desne je glupo. I jedni i drugi kradu, nemoralni su a zadnje akcije oko braka i čirilice su samo dokaz da živim u zemlji ne baš bistrih ljudi a s ovcama se manipulira predivno. Tako vam i treba. Najme, i ljevima i desnima zadnje teme su odlično došle a to što država propada, demografski izumire su sitnice. Ovi veliki Hrvati šta se bore protiv crvenih su mi nevjerojatni. Kad je HDZ na vlasti nikad ne zovu na pobunu a kad je SDP prvo je bila Splitska riva a sad Vukovar. I zato su ljudi ovce ne baš bistri. Nekako sumnjam da ovi na čelu pobune ne primaju neki oblik naknade za svoj domoljubni rad.
A pitao bih onog bistrog dečka iz Australije da li zna da je II svjetski rat završio prije 68 godina. I on prima u Hrvatskoj prehebenu lovu za to šta igra u seoskoj ligi i ne peće ga savjest zbog toga ipak on voli DOMovinu. Eto, njegovi su porijeklom iz Fojnice, mogao je umjesto urlikanja koje je kasnije sigurno zaliveno s mnogo alkohola rađe voljeti svoju domovinu na način da stipendira mlade Hrvate u Fojnici ili financira izgradnju novog vrtića. ne on je svoje strasti ispunio a ko će kasnije plačat štetu njega nije briga on je veliki Hrvat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 27 stu 2013, 03:17 |
|
|
Ostrožac je napisao/la: Čitam neke postove i baš me nasmijavaju. Argumenti tipa "skriveni" neprijatelji čekaju da ispune versjaske sporazume su isti kao na srpskim forumima al tamo se radi o Vatikansko germanskim neprijateljima. --- A pitao bih onog bistrog dečka iz Australije da li zna da je II svjetski rat završio prije 68 godina. I on prima u Hrvatskoj prehebenu lovu za to šta igra u seoskoj ligi i ne peće ga savjest zbog toga ipak on voli DOMovinu. Eto, njegovi su porijeklom iz Fojnice, mogao je umjesto urlikanja koje je kasnije sigurno zaliveno s mnogo alkohola rađe voljeti svoju domovinu na način da stipendira mlade Hrvate u Fojnici ili financira izgradnju novog vrtića. ne on je svoje strasti ispunio a ko će kasnije plačat štetu njega nije briga on je veliki Hrvat. Lako nama kad imamo ovakvu braću i drugove srbe, koji se brinu za nas Hrvate! Moš mislit! A tko tebe plaća da ovdje na hrvatskom portalu, prosipaš ove udbaške nebuloze? Mi odosmo U Brazil, a vi? ... Pišete peticiju FIFI da nas izbace sa SP! Možete samo plakati!A ovo je poruka Joeu i njegov odgovor! Citat: DRAGI JOE
Dragi Joe, govor mržnje progovara iz onih koji Te napadaju!
Joe Šimunić u pismu zahvale: Volim sve što je hrvatsko, znam koliko su muke ljudi prošli da bi se zvala Hrvatska
U znak zahvalnosti za potporu koju je dobivao posljednji tjedan, nogometaš se obožavateljima obratio pismom.
Joe Šimunić u ponedjeljak je u kasnim satima, napisao pismo u kojemu svima onima koji su stali iza njega, nakon nedavnog događaja na Maksimiru, zahvaljuje na potpori. Njegovo pismo objavljujemo u cjelosti:
"Od srca hvala na potpori koju sam dobio ne samo ovaj tjedan, nego kroz čitavu moju karijeru. Nista ljepše nema, nego kad je tvoj narod uz tebe i kad su ti navijači vjetar u leđa. Od kad sam prvi put zaigrao za Hrvatsku 2001. godine, svaki put kada čujem našu himnu dobijem jedan izuzetno lijep osjećaj pun ponosa i radosti. Još kao kao dijete sam sanjao da ću jednom igrati za Hrvatsku, i dan danas svaki put kad obučem dres, ostavarim svoje snove iznova. Volim sve što je hrvatsko zato što znam koliko su muke ljudi morali proći da bi se to zvala Hrvatska, da bi mi danas imali mogućnosti živjeti u njoj i da bi ja osobno igrao za nju. Hvala još jednom svim ljudima koji su prepoznali da iz mene ne govori mržnja".
Vaš Josip Šimunić
| Privitak/ci: |
Opaska: Mi odosmo u Brazil, a vi ?

Croatia vs Iceland 2013.jpg [ 66.76 KiB | Pogledano 4832 put/a. ]
|
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 28 stu 2013, 00:19 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: SDB je napisao/la: Znam još takvijeh. Ni najbolji od nas nisu imuni na utjecaj fakulteta koji su pohađali.  Uvijek nakrivo nasađen, šta ćeš.  “Communism is not a political party. It is a disease that corrupts the soul turning even the gentlest of men into vicious, evil tyrants. What we are seeing is a pervasive contempt for law and order. Crime rates are soaring. There is widespread open defiance of our authority. Mark my words. If this goes unchecked, it will once again plunge our nation into the depths of anarchy.”Eh...nekad i liberalni manekeni mogu dobro odglumiti svjetske velikane.  Što bi nama jedan takav dobro došao na čelu obnovljenog SZUP-a. Veliki američki domoljub, branitelj tekovina Slobodnog svijeta i borac protiv najdestruktivnije ideologije u ljudskoj povijesti i crossdresser. Počivao u miru.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 28 stu 2013, 15:37 |
|
|
Citat: Jedan način rješavanja ovakvih situacija je da se veličanje totalitarizama zakonski sankcionira, tj. precizno definira koji su simboli kažnjivi kako bi se suzio prostor arbitrarne interpretacije. No u Hrvatskoj bi se, u toj varijanti, izgledno kao problem javila nespremnost dijela društvene elite da osudi i komunistički totalitarizam iz kojeg derivira svoje privilegije. Zabrana je dvostruki mač, jer daje priliku običnim harlovinama da ispadaju mučenici slobode izražavanja. Drugi put, koji zahtijeva zrelu demokratsku javnost, jest da se zakonski ne sankcionira, već da ovakvi postupci počinitelju ostanu “na obrazu”. Dobro je da se povela rasprava o tome i da se reagiralo, ali bilo bi još bolje da je jednaka energija uložena u raspravu o novom zaduživanju, a pogotovo o budućnosti javnog zdravstva u Hrvatskoj. Šimunić je, nakon Stjepana Mesića, koliko znam, jedina punoljetna, iznimno popularna javna osoba koja se dovodila u kontekst veličanja ustaštva. Možda bi Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske trebao razmisliti da nakon Mesića, koji je eksplicitnije od Šimunića svojevremeno ustašovao u Australiji (pogledati na YouTubeu pod “Mesić ustaša”), prime stasitog stopera za sljedećeg počasnog predsjednika, jer se iz Mesićeva primjera može zaključiti da je veličanje NDH jedan od preduvjeta za primanje u čelništvo Saveza antifašističkih boraca. Živimo u vrijeme potpune spektakularizacije i estradizacije društva i politike. Uz to i vrijeme čini svoje pa su neki Šimunićevi pravodobni startovi za većinu Hrvata danas od veće povijesne važnosti od subnorovnskih proboja. Za desetak godina, kad ovotjedno Linićevo zaduženje dođe na naplatu, izblijedjet će i sjećanje na Šimunića, kao danas na Nikolu Jerkana ili Stjepana Tomasa, ustaše i partizani bit će još dalji i virtualniji, ali ćemo se sigurno često zapitati – kako naći novac za liječenje? http://poskok.info/wp/?p=70929Raspudić. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 14 pro 2013, 00:07 |
|
|
Citat: VLASTIMA NE SMETA MILOŠEVIĆEV POZDRAV: UZDIGNUTA TRI PRSTA! Ilija Vučemilović Šimunović, predsjednik Udruge gardijskih brigada i član Stožera za obranu Vukovara se pri kraju emisije osvrnuo i na pozdrav ZA DOM SPREMNI kazavši: Mi smo s poklikom ZA DOM išli u smrt! Doista i ono SPREMNI je skraćeno od SPREMNI UMRIJETI! I to je osnova napada na ovaj pozdrav! Vladajući znaju da ne mogu uništiti Hrvatsku ni Hrvate dok god su oni spremni umrijeti za svoj narod i svoju državu! Pogledajte tekst iz Dnevno.hr Što to čini hrvatska policija? Uhićuje za visoko podignutu ruku, ali prašta onoj na kojoj su pokazana tri prsta! http://dnevno.hr/vijesti/hrvatska/10835 ... prsta.html Jasno je da se poklič s kojim su hrvatski branitelji odlazili u smrt nije mogao biti napadnut u Tuđmanovoj Hrvatskoj. Tada je obrana i stvaranje Hrvatske bilo nešto Veličanstveno. Međutim, od 2000e imamo vlast kojoj je stvaranje hrvatske države – zločin! Zato se i napada pozdrav ZA DOM SPREMNI! To što je to stari hrvatski domoljubni pozdrav – to gore po njega. Zato je gornja paralela s UZDIGNUTA TRI PRSTA zapravo strašna optužba onih koji mrze Hrvatsku i hrvatski narod. Zašto? Podsjetit ću vas na tekst, koji sam vam već poslao, iz Dnevno.hr, 08.12.2013. u kome je dano POVIJESNO OBJAŠNJENJE KAKO JE POZDRAV S TRI PRSTA VEZAN ZA SRPSKI GENOCID U OVOM RATU: Srbe razljutila usporedba Đokovića koji pobjede slavi s tri prsta sa Šimunićevim 'Za dom' Srbe je razljutila izjava jednog europskog sportaša koji je stavio znak jednakosti između pozdrava hrvatskog nogometaša Josipa Šimunića 'Za dom' i podignuta tri prsta Novaka Đokovića. Tim pozdravom tenisač proslavlja pobjedu. Večernje novosti zatražile su od povjesničara Dragana Petrovića da im objasni značenje tog Đokovićeva pozdrava. Povjesničar je objasnio kako su nekada, prije Drugog svjetskog rata, Srbi polagali prisegu s tri podignuta prsta, ali spojena. Međutim, tri prsta kakva podiže i Đoković, raširena pojavio se tek 80-ih godina. Petrović se poziva na fotografije snimljene prije Drugog svjetskog rata gdje Srbi prisežu sa tri spojena prsta. Tri raširena prsta simbolična su za vojnike u nacističkoj Njemačkoj, ali i ustaše u NDH. Povjesničar smatra da bilo koji nacionalni pozdrav može biti njegovanje tradicije, ali može i napredovati. "Tako je bilo i sa srpskim pozdravom. Tri rastavljena prsta, kao naš suvremeni pozdrav, patentiran je 1988., u vrijeme okupljanja Srba iz Srijema, Banata, Kosova i Metohije, koji su zahtijevali promjenu Ustava Srbije. To je bio odgovor probuđenog naroda na provokacije Albanaca, Hrvata i Slovenaca, koji su prkosili s dva prsta, što je anglosaksonska viktorija. Srbi su tada počeli pozdravljati s visoko uzdignuta raširena tri prsta, obično s obje ruke i visoko iznad glave", rekao je Petrović. Vuk Drašković, prema njegovim riječima, nije autor toga pozdrava već zasluge za tri prsta pripadaju Mirku Joviću i osnivaču Srpske demokratske stranke u Hrvatskoj Jovanu Raškoviću. Kao što vidite srpski povjesničar potvrđuje da je ovakav srpski pozdrav, koji ne smeta hrvatskim vlastima, nastao godinu dana po dolasku BALKANSKOG KRVNIKA Slobodana Miloševića na vlast u Srbiji! Te godine stranaka u Hrvatskoj nije ni bilo, a pogotovu ne HDZ-a. Povjesničar pokušava opravdati taj zločinački pozdrav povijesnim razlozima. To je dovoljno obrazloženje za sve one koje mrze hrvatski narod i hrvatsku državu. Jer njihove gazde Srbi imaju pravo opravdavati pozdrav nastao u Miloševićevo vrijeme kojim su se slavili svi srpski zločini i genocidi, ali činjenica da je ZA DOM SPREMNI starohrvatski pozdrav ništa im ne znači. Pa koristili su ga Hrvati i u II. Svjetskom ratu i u Domovinskom ratu! A zločin je njima i jedno i drugo, zar ne? Uostalom, kao što im je liepa i petokraka zvijezda pod kojom su i u Domovinskom ratu ubijani Hrvati! Josip Pečarić STOŽER OTKRIVA: 'NA PRIKUPLJANJE POTPISA SAVJETOVAO NAS JE PREMIJER MILANOVIĆ I MINISTAR MATIĆ!' "Ministar Matić mi je doslovno rekao, ja vam to tvrdim, možemo se i sučeliti, da će on prvi potpisati ukoliko krenemo u pravcu referenduma", izjavio je Vučemilović. U posljednje vrijeme bilo je mučno gledati kako se vladajući nose s najvećim problemima u našoj državi. Ponašali su se arogantno, bahato, a često na sve nas gledali s visoka. Ono što je bilo posebno bolno za gledati njihov je odnos prema gradu-heroju. Prisilno su stavljali ploče i olako osuđivali ljude koji su ih skidali. Bez problema su skidanje ploča okarakterizirali kao diranje u prava nacionalnih manjina, a kad se diraju prava branitelja, istih onih koji su im omogućili te njihove udobne fotelje i pozicije, e onda je to nešto što se mora. Budući da vladajući, najblaže rečeno, očito nemaju pojma kako riješiti situaciju, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara mobilizirao je cijelu Hrvatsku te su uspjeli prikupiti preko 650.000 potpisa za raspisivanje referenduma o jeziku i pismu nacionalnih manjina, popularno nazvanog referendum o ćirilici. Sada se čeka predaja potpisa i raspisivanje referenduma u nadi da će to proteći kako treba. Ilija Vučemilović Šimunović, predsjednik Udruge gardijskih brigada i član Stožera za obranu Vukovara, gostovao je u četvrtak u emisiji "Oluja" koja se prikazuje na Mreži TV i javnosti otkrio da su ih upravo premijer Zoran Milanović i ministar Fred Matić savjetovali da krenu u prikupljanje potpisa! "Gospodo draga, pa nas je u Stožeru na prikupljanje potpisa upravo savjetovao premijer i ministar!" "S obzirom da nije bilo političke volje da se to riješi, a da izbjegnemo ulicu - mi skidamo, oni stavljaju, vidjeli ste i sami nažalost što se događalo - upravo da izbjegnemo priču ulice, mi smo prebacili priču na savjet naše vlasti na najdemokratskiju metodu. Idemo dati narodu neka on kaže što i kako želi! Upravo mi hrvatski branitelji, mi smo u zadnjih godinu dana napravili nekoliko skupova s preko sto tisuća ljudi, dajte nađite jedan jedini incident", rekao je Vučemilović Šimunović. "Ministar Matić mi je doslovno rekao, ja vam to tvrdim, možemo se i sučeliti, da će on prvi potpisati ukoliko krenemo u pravcu referenduma", izjavio je Vučemilović. Svi se sjećamo izjava nekih političara, u prvom redu to je bio premijer Zoran Milanović koji je izjavio da "referenduma o ćirilici neće biti dok sam ja živ". Vučemilović Šimunović se pita "tko je u ovoj državi koji može skoro 700 tisuća samo tako odbaciti i ne priznati?". Nadodao je kako je vlast izabrana sa čak manjim brojem ljudi, "a glume da je to većina i da je to demokratski standard", a kad se narod okupi oko ovakve važne stvari onda je to "skupina, šačica ljudi koja je nebitna i koja njih ne interesira.". Čudno je kako Milanović izjavljuje da referenduma neće biti pod cijenu njegovog života, a s druge strane savjetuje Stožer da krenu u prikupljanje potpisa. Igra li on svoju neku igru ili je podcijenio Stožer i hrvatski narod? "Kada nismo uspjeli ništa drugo učiniti, jer i Ustav svatko tumači kako mu paše, mi smo bili prisiljeni na savjet našeg ministra da krenemo u prikupljanje potpisa. Oni su očito mislili da mi to nismo u stanju napraviti. Ali ja ih moram podsjetiti da su ovu državu stvorili mali, obični ljudi svih profila! Oni su, kako su nas podcijenili devedesete, tako su nas podcijenili i 2013. Ali, vidi skupili skoro 700 tisuća potpisa! I što ćemo sad?", zaključio je Vučemilović Šimunović. U ime Stožera, Vučemilović Šimunović također je naglasio da iza njih nije ni HDZ ni SDP već hrvatska ideja i hrvatski branitelji. "Hrvatski branitelji ustali su se protiv agresije 90', a danas jednako neće nasjesti na one koji žele sukob", ustvrdio je. · Autor: A. R. · Dnevno.hr, 13. prosinca 2013
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 30 pro 2013, 23:55 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 31 pro 2013, 00:02 |
|
|
Prilično siguran za nekog tko ne može ni vlastitu ženu pobjedit. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 31 pro 2013, 19:26 |
|
|
doc je napisao/la: Josipović: Na izborima bih pobijedio i Antu Gotovinu http://www.vecernji.hr/hrvatska/josipov ... inu-912636Lignjić... Josipović: Na izborima bih pobijedio i Antu Gotovinu Sa ovim bih, je sve rekao! Znači neće se ni kandidirati, jer zna već šta će biti, ako se bude kandidirao! Baš mo ga je žao! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snowflake
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 07 sij 2014, 15:02 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Pessimus je uvijek bio kršćanski komunist, drug u Kristu  . HSP je još 19. st predložila mnogo radničkih zakona. Ako se dobro sjećam knjige M. Gross čak i prvi. P.S. mogu bit druga članica tog bratstva?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 07 sij 2014, 15:29 |
|
|
snowflake je napisao/la: HSP je još 19. st predložila mnogo radničkih zakona. Ako se dobro sjećam knjige M. Gross čak i prvi. P.S. mogu bit druga članica tog bratstva? Ne, ali možeš poraditi na osnivanju sestrinstva. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snowflake
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 07 sij 2014, 16:21 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: snowflake je napisao/la: HSP je još 19. st predložila mnogo radničkih zakona. Ako se dobro sjećam knjige M. Gross čak i prvi. P.S. mogu bit druga članica tog bratstva? Ne, ali možeš poraditi na osnivanju sestrinstva.  Hm, lukavac... No u moje sestrinstvo su dobrodošli svi, mi smo kršćanski proletarijat. Bitno da su žene na rukovodećim pozicijama. Primamo i tebe, zainteresiran? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 07 sij 2014, 17:19 |
|
|
Ja kao kršćanski kapitalist ne ću biti član te proleterske udruge no izražavam punu podršku  .
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|