|
|
Stranica: 32/38.
|
[ 941 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 13 sij 2014, 22:42 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
doc je napisao/la: Citat: travanj 2004. "Hrvatska je vjerojatno mnogo pripremljenija za članstvo u EU-u od Bugarske i Rumunjske, koje će vjerojatno prije ući u Uniju" , izjavio je bivši povjerenik za vanjske poslove Europske komisije Chris Patten. Stoji to u dopisu američkog veleposlanstva u Bruxellesu, jednom od tisuća povjerljivih diplomatskih dokumenata State Departmenta koji je objavio WikiLeaks
2008. Potpredsjednik Europske komisije i bivši povjerenik za proširenje Günter Verheugen kaže "Hrvatska bi već bila članica EU da nas tajna služba jedne države EU nije sve izludjela tim pričama."(nap: da RH skriva Gotovinu)
Gunter Verhugen: "Još 1999. htio sam Hrvatsku u skupini država u procesu proširenja,ali sam zato imao samo potporu Austrije... Britanci, Francuzi i Nordijci su bili apsolutno protiv!"
Za podsjetnik. Hrvatska bi bila u EU još prije deset godina, ali ima previše katolika - iz usta jednog europskog diplomata od formata.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 13 sij 2014, 22:59 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
puntar2.0 je napisao/la: Ruža Tomašić: Hrvati, pomozite mi da napišem govor o Srbiji Ovo je prvi put da jedan hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu traži mišljenje građana o temi o kojoj će govoriti na plenarnoj sjednici http://www.vecernji.hr/eu/ruza-tomasic- ... iji-914910  Možda i napišem koju pametnu 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 13 sij 2014, 23:17 |
|
|
|
Čemo pitati komšije u duhu dobrosusjedske suradnje da nam pripomognu?
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 13 sij 2014, 23:53 |
|
|
doc je napisao/la: Čemo pitati komšije u duhu dobrosusjedske suradnje da nam pripomognu? Ne treba. Služba zna sve  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 17 sij 2014, 15:41 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 17 sij 2014, 15:43 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 17 sij 2014, 15:44 |
|
|
|
Smej se smej, uvek se smej... vi ste turistička zemlja, kakav je ovo imidž...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 17 sij 2014, 15:58 |
|
|
Život je ljepši kad se smiješ... Kako je lijepo imati ovako iskreno zabrinutog komšiju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 18 sij 2014, 16:04 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
|
Prekjučer sam bio na znanstvenom skupu 2. Dani praktičke filozofije "Totalitarizam danas", koji se održavao na Filozofskom fakultetu u Osijeku.
Jedan od izlagača bio je i Ivo Komšić. Čitavo njegovo izlaganje bilo je postavljeno u funkciji neizravnog egotripa, a povremeno i izravnog prikazivanja samog sebe kao čimbenika tolerancije, dijaloga i razumijevanja u b-h košmaru, gdje je uspijevao modelirati mirovne strategije i prakse, okružen nacionalističkim i primitivnim aždajama koje žele raskomadati njegovu domovinu.
Na kraju izlaganja iznio je tvrdnju o konsenzusu svih političkih subjekata u Hrvatskoj 1990. da se na hrvatskoj političkoj sceni u BIH stvori samo jedna politička opcija (HDZ), bez citiranja ili pozivanja na izvor za tu tvrdnju. Stoga sam mu htio postaviti pitanje o izvoru za tu tvrdnju na okruglom stolu koji je uslijedio, no brzo je otišao u društvu bivšeg hrvatskog veleposlanika u BIH Josipa Vrbošića, opravdavajući se pozivima žene pa nisam stigao, ali pretpostavljam da mu je izvor usmena predaja pa bi lik ispao neozbiljan.
Okruglom stolu je nazočio i osječki gradonačelnik Ivica Vrkić, koji se vrlo prisno družio s Komšićem u pauzi između izlaganja i okruglog stola.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
staro gunđalo
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 18 sij 2014, 18:28 |
|
|
|
falio je još samo prezimenjak komšić..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 27 sij 2014, 08:52 |
|
|
Izgleda da se nešto kotrlja iza brda: Citat: U koordinaciji se za sada nalaze HDSSB, Hrvatska zora, Hrast, HSP, ABH, A-HSS, HDSSD, Zavjet za Hrvatsku, Obiteljska stranka, Nezavisna lista Karla Starčevića... http://republika.eu/novost/22597/stvara ... -i-hrastomI kada se uzme u obzir da je Markićka jučer u Večernjem odbila Karamarka, a u današnjem intervju (u istim novinama) rekla da su pričali sa svim strankama koji su ih poduprli tijekom referenduma i sklopili neki oblik suradnje moglo bi biti zanimljivo.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 27 sij 2014, 14:00 |
|
|
|
Mislim da Markićki ne treba blamiranje sa HDSSBom. + činjenica da je Srb izbacivao Đapića zato da bi mogao pristupiti HDZovoj koaliciji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
habsburg
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 27 sij 2014, 14:23 |
|
|
|
Jadna li je hrvatska desnica. Od 0,67% do 1,28%. Strašno. I svima tako odgovara, i HDZ-u i SDP-u i desničarima... Markička? Pa niko normalan ne bi za nju glasao. Glavaš, Srb, i hrpa drugih anonimusa... Još uvijek se čeka hrvatski Haider ili barem Orban.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 01 vel 2014, 19:35 |
|
|
limpus je napisao/la: Izgleda da se nešto kotrlja iza brda: Citat: U koordinaciji se za sada nalaze HDSSB, Hrvatska zora, Hrast, HSP, ABH, A-HSS, HDSSD, Zavjet za Hrvatsku, Obiteljska stranka, Nezavisna lista Karla Starčevića... http://republika.eu/novost/22597/stvara ... -i-hrastomI kada se uzme u obzir da je Markićka jučer u Večernjem odbila Karamarka, a u današnjem intervju (u istim novinama) rekla da su pričali sa svim strankama koji su ih poduprli tijekom referenduma i sklopili neki oblik suradnje moglo bi biti zanimljivo. Zvuči mi zanimljivo i budi nadu, da cemo se konačno riješiti udbaške kriminalne hobotnice! MIROSLAV ŠKORO - ZAŠTO LAŽU NAM U LICEhttp://www.youtube.com/watch?feature=pl ... c-tRY6fO6Y
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 03 vel 2014, 09:19 |
|
|
Citat: Šefica građanske inicijative U ime obitelji Željka Markić, koja je nakon referenduma o braku postala ikona konzervativne scene, neće ulaziti u predizborne koalicije s HDZ-om Tomislava Karamarka. Iako su se proteklih dana sastajali i razgovarali o modelima zajedničke suradnje, od toga očito neće biti ništa.
Tim više što je Veliko vijeće političke stranke Hrast, koja je političko dijete Željke Markić, u subotu na dramatičnoj sjednici donijelo odluku da se priklanja Savezu za Hrvatsku koji čine HDSSB Vladimira Šišljagića, Hrvatska zora Milana Kujundžića, HSP Danijela Srba, Autohtona Hrvatska seljačka stranka Branka Borkovića Mladog Jastreba i još neke manje poznate stranke http://www.vecernji.hr/hrvatska/zeljka- ... rka-918744I još nešto: http://www.vecernji.hr/naslovnice/2014- ... lose_url=/Što ovaj pučanin bulazni?
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 03 vel 2014, 09:49 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
limpus je napisao/la:
Što ovaj pučanin bulazni?
prije bih rekla da bulazne "novinari" koji pišu takve stvari. večernji se pretvorio u kopiju yutarnjeg. u ovoj državi nema vjerodostojne tiskovine, samo propaganda, (lažne) senzacije i spinovi.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 03 vel 2014, 09:54 |
|
|
limpus je napisao/la: Citat: Šefica građanske inicijative U ime obitelji Željka Markić, koja je nakon referenduma o braku postala ikona konzervativne scene, neće ulaziti u predizborne koalicije s HDZ-om Tomislava Karamarka. Iako su se proteklih dana sastajali i razgovarali o modelima zajedničke suradnje, od toga očito neće biti ništa.
Tim više što je Veliko vijeće političke stranke Hrast, koja je političko dijete Željke Markić, u subotu na dramatičnoj sjednici donijelo odluku da se priklanja Savezu za Hrvatsku koji čine HDSSB Vladimira Šišljagića, Hrvatska zora Milana Kujundžića, HSP Danijela Srba, Autohtona Hrvatska seljačka stranka Branka Borkovića Mladog Jastreba i još neke manje poznate stranke http://www.vecernji.hr/hrvatska/zeljka- ... rka-918744I još nešto: http://www.vecernji.hr/naslovnice/2014- ... lose_url=/Što ovaj pučanin bulazni? Čestitke Krešimiru Miletiću na povezivanju HRASTa sa strankom koja će ubrzo nestati i sa mutnim doktorovim ljudima (inače u Zadru će jedan od vrhovnih ljudi te liste biti čovjek koji je volio posjećivati zadarske javne kuće za vrijeme rata, čestitke Miletiću na principijelnosti) . Dotični pučanin je Francuz, UMPovac, a oni imaju ozbiljnih problema sa Le Pen koja je francuska varijanta Tomašičke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 03 vel 2014, 12:17 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Zadar1993 je napisao/la: Čestitke Krešimiru Miletiću na povezivanju HRASTa sa strankom koja će ubrzo nestati i sa mutnim doktorovim ljudima (inače u Zadru će jedan od vrhovnih ljudi te liste biti čovjek koji je volio posjećivati zadarske javne kuće za vrijeme rata, čestitke Miletiću na principijelnosti). Nije se ni HDZ proslavio na lokalnoj razini povezivanjem s čepinskom mafijom, lokalnim Mesićem i sl. elementima, a na nacionalnoj razini marginalizacijom Stiera. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 03 vel 2014, 12:27 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Čestitke Krešimiru Miletiću na povezivanju HRASTa sa strankom koja će ubrzo nestati i sa mutnim doktorovim ljudima (inače u Zadru će jedan od vrhovnih ljudi te liste biti čovjek koji je volio posjećivati zadarske javne kuće za vrijeme rata, čestitke Miletiću na principijelnosti). Nije se ni HDZ proslavio na lokalnoj razini povezivanjem s čepinskom mafijom, lokalnim Mesićem i sl. elementima, a na nacionalnoj razini marginalizacijom Stiera.  Apsolutno, no ovo je bila prilika ujedinjenja koja bi pomela izbore, sada će ovi skupiti 5% birača, HDZ će jedva dobiti ujedinjenu kukuriku koaliciju, a umjesto 2 zastupnika razlike imat ćemo 1 zastupnika razlike(računamo li laburiste ljevica će imati jednaki broj zastupnika kao i desnica što ne odgovara realnom odnosu snaga). Primjer kako suradnja HDZa i HRASTa može rezultirati dobrim plodom je Varaždin. Grad u kojem je Čačić suvereno vladao sve ove godine je dao kandidatu desnice (Cinguli kojeg su podržali HDZ, HRAST i HSP AS) 45% glasova, pri čemu su nas taj put zajebali HSSovci koji su pružili podršku Habušu (što je otprilike točna razlika između Cingule i Habuša). Inače sva ta povezivanja su means to an end. A kraj se jednima bliži. Inače Vaso nije u Osijeku samo da bi nadzirao lokalce, niti amenovao njihova povezivanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 03 vel 2014, 12:41 |
|
|
|
Šteta što se nije ujedinilo sve što valja...ali zaista sve, do Zagorske stranke i Gorana Dodiga. Nama treba velika koalicija svega što valja, a da je hrvatsko.
Ovo samo pokazuje kako je hrvatska opcija glupa i tašta i zato nam jupeki kolo vode.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 03 vel 2014, 12:46 |
|
|
doc je napisao/la: Šteta što se nije ujedinilo sve što valja...ali zaista sve, do Zagorske stranke i Gorana Dodiga. Nama treba velika koalicija svega što valja, a da je hrvatsko.
Ovo samo pokazuje kako je hrvatska opcija glupa i tašta i zato nam jupeki kolo vode. Sada će se vjerojatno početi ponavljati situacija iz 2003.g. kada je desnica realno osvojila 2/3 no dobila tek relativnu većinu u Saboru zbog razjedinjenosti. Jedina utjeha je ta što će SDP pasti na 40ak mandata, a HNS i HDSSB možda i nestanu kao parlamentarne stranke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 03 vel 2014, 15:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
----
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 03 vel 2014, 16:12 |
|
|
doc je napisao/la: Šteta što se nije ujedinilo sve što valja...ali zaista sve, do Zagorske stranke i Gorana Dodiga. Nama treba velika koalicija svega što valja, a da je hrvatsko.
Ovo samo pokazuje kako je hrvatska opcija glupa i tašta i zato nam jupeki kolo vode. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 06 vel 2014, 18:53 |
|
|
|
Košarkaš Cedevite Nurkić: Ajmo, Grobari! Uskoro demonstracija košarke
– Ajmo, grobari! Demonstration of basketball soon!! (op. a. Uskoro demonstracija košarke) – napisao je Nurkić na Instagramu.
Košarkaš Cedevite Nurkić: Ajmo, Grobari! Uskoro demonstracija košarke
Uoči utakmice 19. kola ABA lige između Cibone i Partizana atmosferu je nepotrebno "zakuhao" košarkaš Cedevite Jusuf Nurkić.
On je putem Instagrama na svoj način dao podršku Partizanu.
– Ajmo, grobari! Demonstration of basketball soon!! (op. a. Uskoro demonstracija košarke) – napisao je Nurkić. Iz toga se može zaključiti da mu vukovi nisu pretjerano dragi, a razloge se može tražiti i u dva poraza Cedevite od Cibone ove sezone u ABA ligi.
– Mediji su mi tako smiješni. To nije imalo ništa s Cibonom. Ništa nije krivo u navijanju za Partizan. Oni imaju puno ozlijeđenih igrača i uvijek ostave srce na terenu – napisao je Nurkić u novom postu na Instagramu nakon što je obrisao prethodni u kojem daje podršku Grobarima.
Lazes majmune.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Što se to događa u Hrvatskoj ?! Postano: 06 vel 2014, 18:57 |
|
|
Cibona je pokrenula stegovni postupak protiv Martina Junakovića koji je preko Twittera uvrijedio Cedevitina Jusufa Nurkića nazvavši ga "balavim Balijom". Nurkić je uoči utakmice Cibone i Partizana na društvenoj mreži napisao "Ajmo Grobari" na što mu je Junaković uzvratio vrijeđanjem. "Balija balava... Idemo jako danas pa kud puklo", napisao je. Iz Cibone su poručili da njihovom igraču zbog sramotnog istupa slijedi kazna. ---- Vodstvo Cibone poludilo. Na provokaciju slijedi kontra, sto je bilo, Nurkic plaki sto ga izvridja Junakovic. Jadan mali grobarcic. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|