|
|
Stranica: 2/6.
|
[ 129 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 19:20 |
|
|
|
Mada, meni osobno bi draže bilo ako je ovo dozvoljeno i tzv. "govor mržnje" je OK.
Govor mržnje je svakako budalaština, apsolutno za slobodu govora, samo neka ona vrijedi za sve a ne samo za neke.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1462 of 2558 - 57.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 19:29 |
|
|
|
Index je svojedobno objavio sliku hrvatske zastave sa svastikom pa se nije digla ovolika fama. Trebalo ih je tad žestoko kazniti da se nikad ne oporave. Ovo sada su gluposti u režiji premijera pičkice u uvertiri lokalnih izbora. Ako ugasi Index ispričat ću se premijeru pičkici i to caps lockom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 19:44 |
|
|
|
Hrvatska ima najmanje stroge mjere u EU.
"Govor mržnje" je ljevičarski konstrukt kojim bi ograničavali slobodu govora i vrijeđanje sebe i svojih dok oni nesmetano mogu širiti mržnju okolo.
Osobno smatram da i "govor mržnje" treba biti dopušten.
Također ako vlasnik kafića hoće mrzit HDZ-ovce ima na to pravo.
Ali. Ako sve to nije dopušteno. Ako ova ljevičarska falanga je kakti protiv "govora mržnje" onda je ovo "govor mržnje" prema HDZ-u.
Najbitnija stvar u svemu ovome je ponašanje ljevičarskih medija.
I to bi neki koji mrzi HDZ trebali shvatiti. Nije HDZ tu bitan. Ali pile nam mozgove s tim svaki dan. Zabranjeno. Nedopustivo. Osim kad se mrzi HDZ-ovce (ali i ne samo njih, Hrvatsku, Crkvu, branitelje, vjernike, dijasporu, Hercegovce, Bosance...samo neki drugi dan)
Od istih tih medija koji su razvlačili Alemku Markotić jer je išla na misu za Stepinca, a cool su im masovna okupljanja za Balaševića.
Stepinac ne može, Balašević može.
E ta ljevičarska dvoličnost je problem.
Ovdje ih Plenković drži za njihove standarde. Kojih u stvari nemaju.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 20:13 |
|
|
|
Podržavam vlasnika kafića u njegovu pravu da ograniči ulaz kome on želi u njegov privatni/poslovni prostor (pa makar i meni zabranio)
Podržavam i Index da na svom portalu može imat ograničen ulaz za neke ljude. (Washington Post se ne može čitat ako ne platiš, jel to isto "fašizam"...)
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 20:17 |
|
|
Brane je napisao/la: Podržavam vlasnika kafića u njegovu pravu da ograniči ulaz kome on želi u njegov privatni/poslovni prostor (pa makar i meni zabranio)
Podržavam i Index da na svom portalu može imat ograničen ulaz za neke ljude. (Washington Post se ne može čitat ako ne platiš, jel to isto "fašizam"...) Nije to problem, nego ako bi neka druga kavana stavila natpis, zabranjeno za članove SDSS-a, što bi to onda bilo? Dopušteno i ok, ili novi Jasenovac? 
1462 of 2558 - 57.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 20:51 |
|
|
dudu je napisao/la: Čuj diskriminacija ugostitelja. To su uopćeno najveći porezni prevaranti, žao mi je možda onih lokalnih birtija koji žive od crkavice, ali ovih velikih ugostitelja ni najmanje, cijela Europa zatvorena i sad oni nešto seru po državi. Doduše trebali su im i ranije dati da mogu izdavati coffee to go, kvalitetno prcanje.
Ti ne razumiješ što je diskriminacija, diskriminacija je kad nekome zabraniš što je durgme dozvoljeno. Ovo s kavom za van je dodatno sranje, jer dok su trgovački centri KRCATI zatvarati ugostitelje je totalna diskriminacija. A to što je tebi nekoga žao ili nije nema veze s ničim. Nekome ne bi bilo žao ni da tebe pregazi auto i ubije. Uvijek je bilo sebičnih i egoističnih ljudi koje boli neka stvar za druge. Tako i tebe baš briga, tvoje pravo. U ugostiteljstvu rade ljudi od krvi i mesa koji tamo zarađuju svoj kruh. to pravo im je uskraćeno. To što je cijela Europa sumanuta nije nikakvo opravdanje, još u osnovnoj školi je učiteljica govorila "da svi skoče s mosta, nemoj i ti". A k tome, da su i najveći prevaranti, dok rade, nešto uplaćuju u proračun, ovako su NA TERET ISTOME. Ali i za to vas briga, što dugovi lete u nebo. Bog će nam platit.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 20:53 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nije to problem, nego ako bi neka druga kavana stavila natpis, zabranjeno za članove SDSS-a, što bi to onda bilo? Dopušteno i ok, ili novi Jasenovac?  Potpuno je nebitno što bi bilo, ako vladaju neka dvostruka mjerila, vadaju HDZu zahvaljujuć. Nek ih osjete i na svojoj koži. Uvijek to kažem, HDZ s ljevicom tikve sadi, kad ovi počnu po njima derat onda kukaju. Index dere po HDZu jednakim tonom kako Plenki dere po desnici. Eto mu, nek uživa plod svoga rada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 20:57 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Hrvatska ima najmanje stroge mjere u EU.
"Govor mržnje" je ljevičarski konstrukt kojim bi ograničavali slobodu govora i vrijeđanje sebe i svojih dok oni nesmetano mogu širiti mržnju okolo.
Osobno smatram da i "govor mržnje" treba biti dopušten.
Također ako vlasnik kafića hoće mrzit HDZ-ovce ima na to pravo.
Ali. Ako sve to nije dopušteno. Ako ova ljevičarska falanga je kakti protiv "govora mržnje" onda je ovo "govor mržnje" prema HDZ-u.
Najbitnija stvar u svemu ovome je ponašanje ljevičarskih medija.
I to bi neki koji mrzi HDZ trebali shvatiti. Nije HDZ tu bitan. Ali pile nam mozgove s tim svaki dan. Zabranjeno. Nedopustivo. Osim kad se mrzi HDZ-ovce (ali i ne samo njih, Hrvatsku, Crkvu, branitelje, vjernike, dijasporu, Hercegovce, Bosance...samo neki drugi dan)
Od istih tih medija koji su razvlačili Alemku Markotić jer je išla na misu za Stepinca, a cool su im masovna okupljanja za Balaševića.
Stepinac ne može, Balašević može.
E ta ljevičarska dvoličnost je problem.
Ovdje ih Plenković drži za njihove standarde. Kojih u stvari nemaju. Ne drži ih Plenković za ništa, jer se njima yebe za to što ćeš ih prozvat za dvostruka mjerila. Njima je to pod dobar dan. Plenković ih takve uzgaja, on je i sam takav, kad je bedak pucao pred saborom digao je to na rang terorizma, kad četnik baci bombu na radnika HEPa koji se bori za život, onda to prešuti. Plenković je glavni promotor ljevičarske dvoličnosti, glavni uzgajatelj iste, samo ponekad i njega ugrize za guzicu. Kad ljevičari napadaju Hrvatsku, Crkvu, branitelje, vjernike, dijasporu, Hercegovce, Bosance... Plenković šuti ko zaliven, koalira s takvima, daje im novce iz proračuna. ali kad napadnu HDZ, eto ga...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 21:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Brane je napisao/la: Podržavam vlasnika kafića u njegovu pravu da ograniči ulaz kome on želi u njegov privatni/poslovni prostor (pa makar i meni zabranio)
Podržavam i Index da na svom portalu može imat ograničen ulaz za neke ljude. (Washington Post se ne može čitat ako ne platiš, jel to isto "fašizam"...) Nije to problem, nego ako bi neka druga kavana stavila natpis, zabranjeno za članove SDSS-a, što bi to onda bilo? Dopušteno i ok, ili novi Jasenovac?  Ja sam prije 10-ak godina imo ponudu od frenda da unajmimo opremljen birc tu u ZG, al sam odbio jer jednostavno sam imo dobar poso i nisam imo vremena letat na drugi kraj grada. Jedno od prvi stvari je bilo da se dogovorimo kako zabranit dijelu ekipe da dolaze u birc (lokalni kroneri, koje je bivši gazda namečio) On se odma složio, a ima iskustva dug niz godina u tome... Jednostavno neki bircevi su namjenski, nemere u bikers bar dolazit klinčadija, jer ćeš izgubit bikere. Ja kad bi radio birc po guštu, to bi bio neki mix konobe i pivnice i da se može zamezit...al bi definitivno imo natpis zabrane za komuniste, ganci i sl. politički mi ne igra toliko uloga dok god su ljudi za Hrvatsku. Al da mi neko sere (ne mislim na normalnu kritiku) protiv Livaje jer je napenalio nekog srbina, takve stvari nikad nebi dopustio u mojoj potencijalnoj birtiji. Mislim da je atmosfera jedan od najznačajnijih stvari kod birca, ne moraju ljudi isto razmišljat, al da su na nekoj istoj široj valnoj duljini to da.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 21:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nije to problem, nego ako bi neka druga kavana stavila natpis, zabranjeno za članove SDSS-a, što bi to onda bilo? Dopušteno i ok, ili novi Jasenovac?  Je li mu SDSS zabranio rad ili HDZ? On može lajati koliko hoće, ali raditi ne smije. Zato mi i dalje mi nije jasno kako je moguća diskriminacija moćnika koji odlučuju o sudbinama svih nas. Da je neki ugostitelj u Napoliju rekao da nisu dobrodošli članovi Camorre bi li to bila diskriminacija ili hrabrost-ludost?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 21:35 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Je li mu SDSS zabranio rad ili HDZ? Oboje, obje stranke podržavaju vladu i odgovorne su za njene postupke. Samo nekim čudom, ljeva "opozicija" HDZa amnestira njegove najvjernije koalicijske partnere od svakog sranja kojeg HDZ radi. Ljeva logika je eto, HDZ su lopovi, ali ovi koji im drže ljestve su sasvim ok. Dobro je Dutton rekao, ljevica je prvi stadij šizofrenije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 22:00 |
|
|
dudu je napisao/la:
Sami su ih uzgajali i štedili sve ovo vrijeme, sad imaju aždaju puštenu s lanca. Vrijeme je da Plenki poradi malo na medijima i balansu. Što misliš pod time poradi? Nema se što vlada petljat u medije, osim kad prekrše zakone, zapravo čak ni onda, to je posao pravosuđa. dudu je napisao/la:
Čuj diskriminacija ugostitelja. To su uopćeno najveći porezni prevaranti, žao mi je možda onih lokalnih birtija koji žive od crkavice, ali ovih velikih ugostitelja ni najmanje, cijela Europa zatvorena i sad oni nešto seru po državi. Doduše trebali su im i ranije dati da mogu izdavati coffee to go, kvalitetno prcanje. Vidio bi tebe da si ugostitelj, hebao bi im majku svima odreda svaki dan od početka prošle godine. Gdje je tu logika da svi mogu prodavat kavu osim kafića? Ti ministri žive u disneylandu, ljudi se opet okupljaju oko tih kava za van mjesta/automata. Efekta nula a guraju ljude van egzistencije.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 22:05 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Ovo su recenice koje dehumaniziraju, kao sto su nacisti radili zidovima, propaganda da se unormali mrznja prema jednoj grupi ljudi. Ovo na bilo kojem sudu je dovoljno za gasenje medija kompletno. Mislim da mu je i vrijeme. Ono sto zabrinjava jeste uvodnicar koji je na tragu ovih fasista i nacista i dijeli njihovo misljenje. Zreo je za jedno upozorenje da mu se stavi do znanja da se ovdje Nece tolerisati takvi stavovi. Što dehumaniziraju? Prozivaju ih da su izdajnički i kleptomanski otpad što i jesu, zaslužuju i 10 puta gore. Kmečavci se rasplakali na običan natpis. Ako im se ne sviđa to što ih kritiziraju neka se povuku s vlasti. Drugovi bi sad ugurali kritiku pod govor mržnje da se vlasi ne dosjete... Ništa čudno od novih/starih partijaša... A ti toleririši preko Drine, u Hrvatskoj se tolerira.
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 22:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63580 Lokacija: DAZP HQ
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la:
Sami su ih uzgajali i štedili sve ovo vrijeme, sad imaju aždaju puštenu s lanca. Vrijeme je da Plenki poradi malo na medijima i balansu. Što misliš pod time poradi? Nema se što vlada petljat u medije, osim kad prekrše zakone, zapravo čak ni onda, to je posao pravosuđa. dudu je napisao/la:
Čuj diskriminacija ugostitelja. To su uopćeno najveći porezni prevaranti, žao mi je možda onih lokalnih birtija koji žive od crkavice, ali ovih velikih ugostitelja ni najmanje, cijela Europa zatvorena i sad oni nešto seru po državi. Doduše trebali su im i ranije dati da mogu izdavati coffee to go, kvalitetno prcanje. Vidio bi tebe da si ugostitelj, hebao bi im majku svima odreda svaki dan od početka prošle godine. Gdje je tu logika da svi mogu prodavat kavu osim kafića? Ti ministri žive u disneylandu, ljudi se opet okupljaju oko tih kava za van mjesta/automata. Efekta nula a guraju ljude van egzistencije. Pa kafićima je kava sve što nude, a pekarama i benzinskama usputno. Koji kafić može živjeti od coffee to go, nema šanse, to je prcanje samo. Btw INAina kava je bolja od 90% kava iz kafića.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 22:19 |
|
|
dudu je napisao/la: [Pa kafićima je kava sve što nude, a pekarama i benzinskama usputno. Koji kafić može živjeti od coffee to go, nema šanse, to je prcanje samo. Btw INAina kava je bolja od 90% kava iz kafića. A nije prcanje kad im zabrane njihovu primarnu djelatnost koja im osigurava kruh ali ne zabrane to isto drugima (pekare, benzinske fast food itd.) ???? To je šizofrena odluka, ja ne znam odakle njima takve debilne ideje. Bune se ljudi sa svakim pravom. Oni pišaju po narodu, odrežu odluku i ne zanimaju ih posljedice, njihova plaća stiže svaki mjesec...
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 23 vel 2021, 23:54 |
|
|
Sve mi se čini da će se ovo pretvoriti u PR debakl za HDZ. Uspoređivanje sa Židovima jer je neki lik rekao da te neće pustit u kafić i to od stranke koja je najmoćnija u državi  . Na kraju će efekt biti kao kada su narikače prozvale Zokyja za seksizam 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 24 vel 2021, 05:28 |
|
|
|
Krčmar ima apsolutno.pravo zabraniti hdzenjarskom ološu ulazak u SVOJU krčmu, isto kao što je i onaj apartmandžija iz Zadra imao pravo odbiti pedere prije par godina.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 24 vel 2021, 09:24 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28403 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Problem je ta nedosljednost. Ili svaki vlasnik ugostiteljskog objekta a) ima pravo zabraniti svakoj kategoriji ljudi ulazak, ili b) ne može nijednoj. Znači, ili može zabraniti ulazak HDZovcima, pederima, muslimanima, crncima, bjelcima... Ili mora trpjeti sve u svom lokalu. Ne može se prihvatiti da se po jednom temelju ljudi diskriminiraju a po drugom ne, pa je prihvatljiva zabrana ulaska članovima jedne stranke, a potpuno neprihvatljiva zabrana ulaska članovima jedne religije. Drugim riječima, zamislite da je lik umjesto HDZ stavio "muslimani" ili "crnci".
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 24 vel 2021, 09:57 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8944 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
pa i naciste su Židovi ugrožavali. Jel tako. Jasno je da jest.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 24 vel 2021, 10:01 |
|
|
|
Najlakše kad hoćeš opravdat diskrimanciju nazoveš ga nacistom.
Jer je li, naciste je u redu zlostavljati. To nisu ljudi, to su nacisti.
Ako želiš nekog zlostavljati, nikakav problem, samo ga prvo proglasiš nacistom i onda možeš.
1462 of 2558 - 57.15%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 24 vel 2021, 10:03 |
|
|
|
Kad procitas ovu temu i tko sta pise na njoj shvatis da najgori leftardi koji zele Hrvatsku napucit strancima su isti ovi sta se prenemagaju i koprcaju u krokodilskim suzama jer u jedan kafic nisu dobrodosli. Samo pokazuje kakva narusena psiha triba da ti je HDZ simpatican.
Koje su to gnjusne spodobe.
Komunisti 80ih nacionalisti 90ih globalisti sad
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 24 vel 2021, 10:06 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: [Pa kafićima je kava sve što nude, a pekarama i benzinskama usputno. Koji kafić može živjeti od coffee to go, nema šanse, to je prcanje samo. Btw INAina kava je bolja od 90% kava iz kafića. A nije prcanje kad im zabrane njihovu primarnu djelatnost koja im osigurava kruh ali ne zabrane to isto drugima (pekare, benzinske fast food itd.) ???? To je šizofrena odluka, ja ne znam odakle njima takve debilne ideje. Nije ni meni jasna ta odluka. S tim da kafić u sklopu hotela smije služiti kavu, a onaj u malo niže u selu ne smije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 24 vel 2021, 10:08 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Najlakše kad hoćeš opravdat diskrimanciju nazoveš ga nacistom.
Jer je li, naciste je u redu zlostavljati. To nisu ljudi, to su nacisti.
Ako želiš nekog zlostavljati, nikakav problem, samo ga prvo proglasiš nacistom i onda možeš. D, to je agresija. S druge strane proglasiš se Židovima i nitko ti ništa ne smije prigovoriti. To je pasivna agresija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 24 vel 2021, 10:10 |
|
|
Velebit je napisao/la: Kad procitas ovu temu i tko sta pise na njoj shvatis da najgori leftardi koji zele Hrvatsku napucit strancima su isti ovi sta se prenemagaju i koprcaju u krokodilskim suzama jer u jedan kafic nisu dobrodosli. Samo pokazuje kakva narusena psiha triba da ti je HDZ simpatican.
Koje su to gnjusne spodobe.
Komunisti 80ih nacionalisti 90ih globalisti sad Šta fali nacionalistima 90-tih?
1462 of 2558 - 57.15%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ Postano: 24 vel 2021, 10:10 |
|
|
divizija je napisao/la: Index dere po HDZu jednakim tonom kako Plenki dere po desnici. Eto mu, nek uživa plod svoga rada. Ovo je sukob izmedu dvi ljevice. Jedna, nepismena koja je na vlasti i druge, polupismene koja nije.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|