HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 ožu 2026, 01:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 129 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Tri majmuna i HDZ
PostPostano: 24 vel 2021, 20:24 

divizija je napisao/la:
weasel je napisao/la:
Index je prvenstveno antikorupcijski portal, njihova primarna djelatnost je prozivanje političara za schweinerei i pljačku. I u tome su zaista odlični i neka ih.

.

Index je rvestveno antihrvatski portal.

Kad napadju HDZ, to rade samo zato da bi HDZ izgledao manje odvratan od njih. Index je revni saveznik HDZa.

Ja sam za apsolutnu slobodu govora i slobodne medije. Ne podnosim te njihove sorošoidne i jugomultikulti tendencije ali su iznimno korisni kad otkriju kakvu aferu. Hrvatsku neće dotući Jugosi i par tih piskarala zato što u narodu oni nemaju snage ali lopovluk, korupcija i nepotizam će nas sahranit.

HDZ je takve aždaje hranio i koristio ih protiv desnice i sada uživam gledati kako su ih ugrizli Nazad. Neka ih cipelare. Trenutno je index koristan za desnicu, zašto sad pomagati plenkiju i napadati index, neka se znoji, sorošoidi sad rade posao za nas... :zubati

Btw. Jesi primjetio kako Škoro mudro šuti i gleda kako se štakori glođu...

🟥⬜🟥⬜🟥
⠀⠀🟥⬜🟥

Znamo što je bilo

Vrh

PostPostano: 24 vel 2021, 22:18 

Ta HDZfobija vas zaslijepljuje. One track mind.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 24 vel 2021, 22:24 

Reconquista je napisao/la:

Ni ja ne shvaćam zašto je priča otišla opet u tom smjeru umjesto da se raspravlja o ovom konkretnom slučaju.

Vrh

PostPostano: 24 vel 2021, 22:26 

OptimisticniVeSeljak je napisao/la:

Ni ja ne shvaćam zašto je priča otišla opet u tom smjeru umjesto da se raspravlja o ovom konkretnom slučaju.

Zato što ovaj slučaj ne bi ni postojao da ga HDZ nije izmislio.

🟥⬜🟥⬜🟥
⠀⠀🟥⬜🟥

Znamo što je bilo

Vrh

PostPostano: 24 vel 2021, 22:51 

weasel je napisao/la:
OptimisticniVeSeljak je napisao/la:

Zato što ovaj slučaj ne bi ni postojao da ga HDZ nije izmislio.

Nema smisla da na svakoj temi pišeš jedno te isto. Još si je sam otvorio.

Vrh

PostPostano: 24 vel 2021, 23:37 

Naša Kvačica je napisao/la:
Velebit je napisao/la:
Kritiziram nedosljednost i totalni manjak principa doticnih koji su prominili temeljni svitonazor vise puta i drze da tribaju vladati i dalje. Isti ljudi bili komunisti pa nacionalisti pa sad ih prosvitlilo po treci put pa idu putem globalizma.

Ocito je da je HDZ moralno bankrotirana stranka koja ne predstavlja ama bas nista osim linije manjeg otpora. Upravo ono sta oni optuzuju druge: populizam je ono sta oni rade. Osluskuju kako vitar puse, sta je popularno i okricu se tomu, privremeno, dok ih bogati. Odvratno.

Pa ljudi su takvi, nije HDZ nešto posebno. Takvi su i u SDP, i u HNS, IDS, a vjerujem i u Americi ili Europi. Malo je morala, puno je pretvaranja, e sad zašto mogla bi se jedna dobra tema napraviti...

Ne, nisu 'ljudi' takvi. Takvi su subnormalni pojedinci. Moralno deficitarni karakteri. Znanstvenik i teolog Edward Dutton objasnjava kako taj profil ljudi sklon velikim promjenama svitonazora, religije tj kome i cemu su odani, te prije svega MAKIJAVELISTI su karakterno deficitarni u drugim poljima, oni dobivaju visoke rezultate na osobinama sociopatije, narcisoidnosti i kriminaliteta. Prosjecna osoba ima vrlo stabilnu licnost, svitonazor i duhovne obzore te ne minja 'kampove'. Osim toga, ja nisam moralno i ideoloski fleksibilan. Moji bliznji nisu. Clanovi moje obitelji nisu. Nitko od mojih bliznjih (energija koja me privlaci i koju ja privlacim) nije radia takve velike promjene, i to neovisno o koliko teska situacija bila.

U ostalom duh desnice je uz etnocentrizam, hijerarhicnost, MORALIZAM.

Dakle HDZovci su dno.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 00:04 

Velebit je napisao/la:
Pa ljudi su takvi, nije HDZ nešto posebno. Takvi su i u SDP, i u HNS, IDS, a vjerujem i u Americi ili Europi. Malo je morala, puno je pretvaranja, e sad zašto mogla bi se jedna dobra tema napraviti...

Ne, nisu 'ljudi' takvi. Takvi su subnormalni pojedinci. Moralno deficitarni karakteri. Znanstvenik i teolog Edward Dutton objasnjava kako taj profil ljudi sklon velikim promjenama svitonazora, religije tj kome i cemu su odani, te prije svega MAKIJAVELISTI su karakterno deficitarni u drugim poljima, oni dobivaju visoke rezultate na osobinama sociopatije, narcisoidnosti i kriminaliteta. Prosjecna osoba ima vrlo stabilnu licnost, svitonazor i duhovne obzore te ne minja 'kampove'. Osim toga, ja nisam moralno i ideoloski fleksibilan. Moji bliznji nisu. Clanovi moje obitelji nisu. Nitko od mojih bliznjih (energija koja me privlaci i koju ja privlacim) nije radia takve velike promjene, i to neovisno o koliko teska situacija bila.

Dakle HDZovci su dno.

Ovo u Hrvatskoj... Nije da ti "ljudi" mijenjaju svjetonazor. Ti pojedinci ni nemaju klasične svjetonazore ili ideale, oni su sebični oportunisti koji se guraju pod razne paravane kako bi osobno profitirali. U tom smislu oni jesu narcisoidni makijavelisti. Cilj opravdava sredstvo, a ciljevi su moć i kontrola... Oni smatraju da nema nekog božanskog moralnog identiteta kojem će polagati račune i zato su njihovi "bogovi" materijalizam, hedonizam i druge prolazne stvari. To je jedna anti-civilizacijska, životinjska "ideologija"... Takvi pojedinci su krali još u Jugi pod partijskim paravanom pseudo-pravde za radničku klasu... Kasnije su samo promijenili paravan na neo-liberalni kapitalizam/demokraciju i tek poneke nominalno hrvatske pozicije... Ali ideologija sebičnog, amoralnog oportunizma/materijalizma je ostala kao podloga.

Najgora stvar je što su takvi pojedinci uzurpirali hdz... Od cijele ideje Hrvatstva, branitelja, vjernika i naše države uopće napravili sprdnju u narodu.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 01:11 

Purger111 je napisao/la:
Velebit je napisao/la:

Dakle HDZovci su dno.

Ovo u Hrvatskoj... Nije da ti "ljudi" mijenjaju svjetonazor. Ti pojedinci ni nemaju klasične svjetonazore ili ideale, oni su sebični oportunisti koji se guraju pod razne paravane kako bi osobno profitirali. U tom smislu oni jesu narcisoidni makijavelisti. Cilj opravdava sredstvo, a ciljevi su moć i kontrola... Oni smatraju da nema nekog božanskog moralnog identiteta kojem će polagati račune i zato su njihovi "bogovi" materijalizam, hedonizam i druge prolazne stvari. To je jedna anti-civilizacijska, životinjska "ideologija"... Takvi pojedinci su krali još u Jugi pod partijskim paravanom pseudo-pravde za radničku klasu... Kasnije su samo promijenili paravan na neo-liberalni kapitalizam/demokraciju i tek poneke nominalno hrvatske pozicije... Ali ideologija sebičnog, amoralnog oportunizma/materijalizma je ostala kao podloga.

Najgora stvar je što su takvi pojedinci uzurpirali hdz... Od cijele ideje Hrvatstva, branitelja, vjernika i naše države uopće napravili sprdnju u narodu.

Narodski se to zove use nase i podase, ta pogana materijalistička hedonistička sorta koju opisujete, a to je realno većina ljudi, ili barem jako dobar dio ako ste optimisti, moš mislit kako je to samo raspali HDZ.

Doduše politika se stvarno čini potpuno lišena normalnih ljudi sa nekakvim vrijednostima, normalna čeljad bježe od politike ko vrag od tamjana, šteta, jer ne može doći do promjene tako. Samo se redaju Jude.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 06:19 

Ja podržavam pravo ovoga ugostitelja da zabrani HDZovcima ulazak u kafić. Svatko ima pravo zabraniti nekome ulazak u svoj privatni posjed. Samo onda se nadam da će index toliko biti principijelan da ugostitelji smiju recimo Romima zabraniti ulazak u svojim kafićima.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 09:54 

Velebit je napisao/la:

Dakle HDZovci su dno.

Da bi saznao koliko je netko čvrst karakter, mora biti doveden u iskušenje. Ako si nebitan ti i tvoja obitelj i nitko vam ne daje nemoralne ponude, onda ne možeš ni znati koliko ste čvrsti karakteri.

Nisam u zabludi da je HDZ nešto posebno , a narod je nešto drugo. Svi smo mi HDZ samo se razlikujemo na one koji su imali priliku i koji nisu.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 10:00 

Orion je napisao/la:
Ja podržavam pravo ovoga ugostitelja da zabrani HDZovcima ulazak u kafić. Svatko ima pravo zabraniti nekome ulazak u svoj privatni posjed. Samo onda se nadam da će index toliko biti principijelan da ugostitelji smiju recimo Romima zabraniti ulazak u svojim kafićima.

Otac ovog ugostitelja je bio strastveni HDZ-ovac, dakle to je njihova interna bračna svađa i ne znam zašto nas ostale treba uopće zanimati.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 10:26 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Orion je napisao/la:

Otac ovog ugostitelja je bio strastveni HDZ-ovac, dakle to je njihova interna bračna svađa i ne znam zašto nas ostale treba uopće zanimati.

Kakove veze ima to što je bio njegov otac? Je li otac vlasnik kafića i velmožni gospodar sina svojega?

Nemojmo banalizirati i komplicirati stvari. Stvar je izvanredno jednostavna.

Sve se svodi na to može li neki vlasnik ugostiteljskog objekta zabraniti jednoj kategoriji ljudi ulazak ili staviti na ulaz natpis kojim se isti vrijeđaju.
Ako ne može onda ga treba kazniti. Ako može onda OK, to će biti primjeri gdje će vlasnici drugih ugostiteljsih objekata moći staviti i druge natpise gdje će umjesto HDZovaca stajati SDPovci, Židovi, Romi, Srbi, Crnci, Kinezi, muslimani Eskimi i Vizigoti i nitko vlasnicima neće moći spočitavati išta jer je to nihovo pravo.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 10:37 

Pa nije baš ni tako jednostavno jer članstvo u udruzi je stvar izbora, a rase i etnička pripadnost se stječu rođenjem.

Isto kad si nogometni navijač pa ideš na gostovanje, onda te preusmjere na dio tribine koji je za goste, a ne možeš ti kupiti kartu i sjediti gdje hoćeš. Čisti primjer diskriminacije na osnovu članstva u udruzi.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 10:43 

Pa nije baš ni tako jednostavno jer članstvo u udruzi je stvar izbora, a rase i etnička pripadnost se stječu rođenjem.

Isto kad si nogometni navijač pa ideš na gostovanje, onda te preusmjere na dio tribine koji je za goste, a ne možeš ti kupiti kartu i sjediti gdje hoćeš. Čisti primjer diskriminacije na osnovu članstva u udruzi.

Ima i HDZ svoje stranačke prostorije gdje pušta samo članove. Legalni problem u konkretnom slučaju je to što jedan ugostiteljski objekt vjerojatno ne smije imati takve odredbe. Zdravorazumski problem je što premijer i ministri glume da su Židovi pred Holokaust.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 10:48 

Biti musliman je stvar izbora, dakle možemo otvoriti kavanu gdje je zabranjen ulaz muslimanima? Reci da možemo. :zubati

1496 of 2558 - 58.48%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 10:57 

Bobovac je napisao/la:

Kakove veze ima to što je bio njegov otac? Je li otac vlasnik kafića i velmožni gospodar sina svojega?

Nemojmo banalizirati i komplicirati stvari. Stvar je izvanredno jednostavna.

Sve se svodi na to može li neki vlasnik ugostiteljskog objekta zabraniti jednoj kategoriji ljudi ulazak ili staviti na ulaz natpis kojim se isti vrijeđaju.
Ako ne može onda ga treba kazniti. Ako može onda OK, to će biti primjeri gdje će vlasnici drugih ugostiteljsih objekata moći staviti i druge natpise gdje će umjesto HDZovaca stajati SDPovci, Židovi, Romi, Srbi, Crnci, Kinezi, muslimani Eskimi i Vizigoti i nitko vlasnicima neće moći spočitavati išta jer je to nihovo pravo.

Ili umjesto hdz-ovaca da se dp-ovcima, most-ovcima i "desničarima" brani sloboda kretanja?

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 11:00 

Ne možeš ni na stadionu zabraniti kupnju karata na bilo kojoj tribini.
Čuj ne možeš kupiti kartu za zapad ako navijaš za goste, gluposti i naravno nedopustiva diskriminacija.
Druga stvar su organizirane skupine koje organizirano idu na određene tribine.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 11:06 

Biti musliman je stvar izbora, dakle možemo otvoriti kavanu gdje je zabranjen ulaz muslimanima? Reci da možemo. :zubati

Ako bi je otvorio u Sarajevu , Zenici ili Rijadu , podržavam. Ali ako bi je otvorio tamo gdje živi 99% Hrvata, onda ne. Postoji razlika između diskriminacije moćnika ili manjina.

Uostalom ako ćemo realno moćnici se ne žele gurati za šankom sa običnom rajom, oni imaju svoje klubove koji rade kad drugi ne rade i gdje je drugima zabranjen ulaz. Ili kao Nadan Vidošević naprave kuću u šumi i registriraju kao planinarski dom. A jedini planinari za koje je otvoren su on I njegova obitelj. Mogli bi svakodnevno pisati desetine primjera gdje jedna pravila vrijede za moćnike a druga za sve ostale i zato treba podržati barem simbolično suprotne trendove.

Zanima me je li može bilo tko doći u saborsku kantinu i jesti? I to je neki ugostiteljski objekt pravno.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 11:16 

Ako bi je otvorio u Sarajevu , Zenici ili Rijadu , podržavam. Ali ako bi je otvorio tamo gdje živi 99% Hrvata, onda ne. Postoji razlika između diskriminacije moćnika ili manjina.

Uostalom ako ćemo realno moćnici se ne žele gurati za šankom sa običnom rajom, oni imaju svoje klubove koji rade kad drugi ne rade i gdje je drugima zabranjen ulaz. Ili kao Nadan Vidošević naprave kuću u šumi i registriraju kao planinarski dom. A jedini planinari za koje je otvoren su on I njegova obitelj. Mogli bi svakodnevno pisati desetine primjera gdje jedna pravila vrijede za moćnike a druga za sve ostale i zato treba podržati barem simbolično suprotne trendove.

Zanima me je li može bilo tko doći u saborsku kantinu i jesti? I to je neki ugostiteljski objekt pravno.

Ne, hoću da je otvorim u Istri na primjer. Muslimane smatram moćnim.

1496 of 2558 - 58.48%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 11:36 

Spas Hrvatske ide kroz dva mehanizma: micanje overton windowa na desno i kroz razbijanje kriminalih mriza

HDZ je protivnik u obe stvari. Mice overton livo i utjelovljuje kriminal. Hrvatska desnica, ne ex desnica, ne 'desni centar' globalisti... vec ni vise ni manje nego hrvatska desnica. Citava. Svih tradicija. Od pravasa, mostovaca, zivozidasa, u ime obitelji, skorinih pa i ovih mikro faktora poput libertarijanaca, fasista, monarhista itd...

Doslovno svi ne mogu smislit HDZ. I tu nema mrdanja. Nema osobe kojoj je STALO do politike u Hrvatskoj a da moze probavit HDZ. Ukljucujuci i ljevicu.

Dakle ti nemas pojma koliko ljudi koji su desnica. Al prava. Su spremni da podrze i index al samo da HDZu ide steta. Nekakava steta. Bilo kakva.

Ako dajes protu signal ovom, ili ih (nekad mi se cini) i podrzavas, na krivoj si strani. To je kao da si u Rusiji 1919. Za monarhiju si, za trzisni mehanizam, za privatno vlasnistvo, protiv manjina koje se guraju u vodstvo, za naslidno pravo, konzervativni vjernik si... a ostalima govoris da boljsevici i nisu tako losi decki. Radit takvo sta nema smisla ni iz perspektive ideala niti iz perspektive takticnosti.

No... ako se smatram genuine etnocentricnim Hrvatom, desnicarem. A tupis ostricu protiv HDZa... radis najvecu mogucu protu uslugu hrvatskoj stvari.

Mi doslovno ne mozemo imat drzavu bez obracuna s HDZom nalik na obracun koji je Italija imala s svojim 'desnim centrom' u 90ima kad je na desetke tisuca clanova te stranke koja je vladala desetljecima (tipa od 48 do 1985). Nakon toga ta stranka vise nije postojala a bila je nezaobilazan faktor 50ak godina i drzala se za drzavotvornom strankom koja je stvorila Republiju Italiju 's odmakom od svih totalitarnih rezima' i kao 'stabilni centar izmedu radikalizma komunista i fasista' koji su se mlatili po ulicama. Svejedno su zgazeni. I zajedno sa njima je nestala sva mitologija koju su izgradili oko sebe kao stupa drzave koja drzi Italiju. A pojedinci koji su ih velicali su bili usutkani ruganjem, kolutanjem ociju i izbjegavanjem od strane sireg drustva.

Dakle to je ono sta ide. Vecina tih pojava su nekako inkriminirani. Znaju nesto i o tome sute. Vecina tih pojava slijezu ramenima na kriminal jer 'svi to rade'... bar svi koje oni znaju. Oni su doslovno spustanje prosjeka. Negativna kadrovska selekcija. Parazit koji sise energiju.

'Moze bit gore' je meme za koji me nije briga. Ko da bi ikad ista isa radit da se vodin sa 'moze bit i gore'. Covik mora imat gorljivu volju ic ispravnim i optimisticnim putem i drmat camac ljigavcima.

Dakle mi cemo ili bit blatnjava mocvara i ic puten Argentine sa odvratnim Peronism light signalima HDZa ili cemo morat slomit dominaciju kriminalne kabale cinicnih.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 11:37 

Ako ti udruga muslimana u tom mjestu zabrani rad, isto podržavam. Nije se ni ovaj toga sjetio iz čista mira, nego kao odgovor na mjere koje mu narušavaju egzistenciju.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 11:41 

Ako ti udruga muslimana u tom mjestu zabrani rad, isto podržavam. Nije se ni ovaj toga sjetio iz čista mira, nego kao odgovor na mjere koje mu narušavaju egzistenciju.

Dobro, svjestan si da svatko može smisliti izgovor. :palacgore1

Evo zabranjuju mi svašta nešto od 1991., mogu nabrojati stotinjak izgovora, nikakav problem. Ionako na ovim prostorima stalno netko nekome vraća za nešto od ranije. Dakle vraćam im za izdaju Bosne 1463. :zubati

1496 of 2558 - 58.48%

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 12:20 

Ja bi se apsolutno složio s Velebitom tu....

Italija kao neka susjedna zemlja s kojom imamo najduže odnose od Rima i Dalmacije, pa do danas bi nam trebala bit uzor.

Uzmimo primjer borbe protiv kriminala u Italiji, kod njih vojska kontrolira policiju, poznati Carabinieri elitna vojna postrojba, koja je nekad bila zadužena za sigurnost kralja dok nije abdiciro. Nakon toga su preuzeli kontrolu nad cijelom vojskom, a kasnije nad kompletnom policijom.
Baš taj model je bio ključan da razbiju kriminal u policiji i sudstvu, Cosa nostra najveća mafija na Svijetu i Camora treća mafija na Svijetu su danas nebitne, danas imaju neke male organizacije N'drageta i sl.

Znači iznimno uspješan model je izmislila Italija, pogotovo kad se uzme veličina Italije, položaj prema Africi, broj stanovnika itd.

Evo kako laže wikpedia
https://hr.wikipedia.org/wiki/Karabinijeri

Evo orgigi stranice Ministarstva Obrane
http://www.carabinieri.it/

Privitak/ci:
Screenshot_2021-02-25 The ancient Corps of the Royal Carabinieri .png
Screenshot_2021-02-25 The ancient Corps of the Royal Carabinieri .png [ 36.18 KiB | Pogledano 1221 put/a. ]

PostPostano: 25 vel 2021, 13:21 

HDZ je jedno pleme i jedan duh. Ja pod HDZovce ne ubrajam samo aktivne clanove vec tu citavu hobotnicu... citavu drustvenu mrizu. Vezasi, kumovi, kroniji, svi ti krelci di nadete neku primitivnu zabavu na kojoj se nade 50ak ljudi od tih 30 HDZovaca a ostali su neki sudac, optuzenik, neki tuzitelj, neki osudivani zlocinac, neki vlasnik kompanije itd koji nisu clanovi HDZa. Oni pripisuju imovinu jedni na druge, oni jedni drugima rade usluge bez ugovora jer im zakon ne treba jer vladaju unutarnji zakoni jednog plemena i jer ako ih prekrsis zamjeris se citavom ekosustavu tog plemena o kojem ovisis. Tu je visoka razina strahopovjerenja. Jedan oblik mafijaske odanosti. Nisu to posteni ljudi ali je odanost funkcija opstanka jer su ulozi visoki a na kraju se zna da ce svi clanovi plemena nekako biti namireni i zadovoljeni.

U Italiji kad su slomili prvih par da propjevaju onda su ti inkriminirali kroz domino efekt jos njih 10, tih 10 njih 50 tih 50 njih 1000 itd.

Tako triba sa njima. Nac par kolebljivaca koji su marginalizirani u tom drustvu koji nesto ionako zamjeraju ostalima i stisnit ih da propivaju. Onda sirit taj krug. U nasem tuziteljstvu sudstvu i drzavnom osvjetnistvu nema ta kriticna masa vec dokumenti misteriozno nestaju, slucajevi ulaze u zastare, desavaju se prodecurske greske ili promjena sudca koji je borben s jednim koji je dio plemena. Cak su i kazne banalne. Taj uredski kriminal nosi neke sitne kazne, kaznionice su manje neugodne nego ostale, pusta ih se nakon djelica odradene kazne, mogu doma vikendom itd. Za to ja se zalazem za vrlo stroge kazne. Poticu cinkavanje. Kad je kazna blaga to se da i odradit.

To uopce nije neka moja ili originalna ideja. Tako se to radi ali za to je potriban pad ugleda HDZa i pad strahopostovanja koji odrzava omertu tj zavjet sutnje HDZovih clanova.

Zbog toga ovo sta plenkovic reagira... nije greska. Mislim takticka jest ali strateska nije. On mora reagirati na ovakve sitnice jer riskira da se izgubi strahopostovanje prema HDZu. HDZ mora iz ovog izac kao pobjednik, makar osjetljivi i neukusni pobjednik i mora kazniti nekako index i vlasnika kafica jer o tome ovisi mit HDZa.

Vrh

PostPostano: 25 vel 2021, 13:47 

Naš problem nije toliko HDZ nego ljudi koje HDZ štiti, sve stare udbaške gmazove i djecu i unuke zlatne komunističke mladeži. Oni su premrežili sve pore društva i njih se treba rješiti. Lustrirati redom sve živo, a ima i načina kako se otarasiti HDZnjara koji nisu bili udbaši ali su štetočine. Donesemo zakon o zabrani svakog političkog i javnog djelovanja za ljude koji su krivi za nepotizam, korupciju, krađu. Dakle ukradu jednu kunu ili namjeste natječaj, ćao doviđenja, doživotno zabranjena politika, sudstvo, sve živo što ima veze sa državom.

Nije dovoljno smjeniti samo 70 ruku u saboru i par šefova instituacija, nama treba jedna velika metla koja će pomesti svu tu koruptivnu hobotnicu. Jedno 10.000 ljudi treba posmjenjivat i zamjenit da se vrati Hrvatsku na pravi put.

Nama treba reset kakav je Tuđman napravio 90-tih ako ne i veći.

🟥⬜🟥⬜🟥
⠀⠀🟥⬜🟥

Znamo što je bilo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 129 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: