|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 76 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
tetejac
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 16:48 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Boriso je napisao/la: Strašno koliko pojedinci na ovom forumu priželjkuju anarhiju i kaos.
Imate li vi obitelji, posložene živote, posao ili ste svi redom neki klošari sirotinjski koji spas vide u ljevičarskoj diktaturi i u kvazi mesiji Milanoviću?
Stvorimo u slobodi i krvavom domovinskom ratu hrvatski Ustavni sud i onda se dovode u pitanja ustavne odluke?
Trebamo se držati one Titine: kako se ne valja držati Zakona i Ustava kao pijan plota? Ma šic luđaci. Nije anarhija i kaos ako HDZ nije na vlasti. Ne razumijem takve konstrukcije. Samo klošari sirotinjski su protiv hdz-a, korupcije, nepotizma…
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 16:53 |
|
|
tetejac je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: ono njegovo "ništa mi ne mogu" baca na komunističkog diktatora u nastajanju, a krije se iza demokratske institucije Hrvatskog Predsjednika,...ali Partija je iznad svega pa i Ustava, to je tako očito i sada nakon izbora svakodnevno prokazano.
priželjkuje kaos i nerede, dakle noga u guz Zoki. Ne znam baš bumbo. Meni ovo danas izgleda kao državni udar od strane Plenkija preko US-a. Oni biflaju zakon iz glave kako njima paše. Očito je da US radi za hdz. Too much for my liking. TT, a nije državni udar kad se Predsjednik svih građana RH prometne u PR agenta i agitatora jedne i jedine nasljednice tekovina SKH/J, dakle današnjeg SDPa? Sam je izašao iz te pozicije Predsjednika, uostalom zar se ne vidi neprekidno omalovažavanje sviju i svakoga kroz kafansku retoriku, da ne kažem da je hrvatsku instituciju prometnuo u balkansku kafanu. To nije hrvatski predsjednik koji ljulja državu i priželjkuje anarhiju i kaos u ovom trenutku kada su okolo iskeženi očnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 16:55 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
tetejac je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Nije anarhija i kaos ako HDZ nije na vlasti.
A čuj, ovi hadezeovi tranzicijski tajk... poduzetnici s kojima se slikaju to tako valjda i vide.
A članstvo im je lako za održavanje, sendvič i kola.
Ja za svoju djecu tražim znatno više.
Ne razumijem takve konstrukcije. Samo klošari sirotinjski su protiv hdz-a, korupcije, nepotizma…
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 16:56 |
|
|
Evo šta se priča na kavi u ZG
Stari HDZ-ovci bijesni (davno ih nisam vidio ovako ljute) spominju Mesića i UDBU da oće preko Ustavnog Suda izazvat građanski rat da se hrvati međusobno pobiju...
Ovi mlađi isto ljuti spominju zašto se ratovalo da bi jugoslaveni ljudima zabranjivali glasovat...
Atmosfera je poprilično naelektrizirana moglo bi biti svakakvi sranja...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:02 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ne znam baš bumbo. Meni ovo danas izgleda kao državni udar od strane Plenkija preko US-a. Oni biflaju zakon iz glave kako njima paše. Očito je da US radi za hdz. Too much for my liking. TT, a nije državni udar kad se Predsjednik svih građana RH prometne u PR agenta i agitatora jedne i jedine nasljednice tekovina SKH/J, dakle današnjeg SDPa? Sam je izašao iz te pozicije Predsjednika, uostalom zar se ne vidi neprekidno omalovažavanje sviju i svakoga kroz kafansku retoriku, da ne kažem da je hrvatsku instituciju prometnuo u balkansku kafanu. To nije hrvatski predsjednik koji ljulja državu i priželjkuje anarhiju i kaos u ovom trenutku kada su okolo iskeženi očnjaci. ...ovakve su tenzije bile u onim izborima kad je karamarko pobijedio nakon četri godine milanovićeve vlade kad je bila atmosfera stvorena antihrvatska i tada smo dobili jer se desno hr tkivo mobiliziralo...tako je i sad i zato smo dobili izbore i ko ih jebe mogu plakat ko ovi par na forumu vlast je naša sudci su naši dorh je naš...aufidersen kako je kancelar reka bolje nepalce nego crvenu bandu trpit..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:06 |
|
|
Boriso je napisao/la: Strašno koliko pojedinci na ovom forumu priželjkuju anarhiju i kaos.
Imate li vi obitelji, posložene živote, posao ili ste svi redom neki klošari sirotinjski koji spas vide u ljevičarskoj diktaturi i u kvazi mesiji Milanoviću?
Stvorimo u slobodi i krvavom domovinskom ratu hrvatski Ustavni sud i onda se dovode u pitanja ustavne odluke?
Trebamo se držati one Titine: kako se ne valja držati Zakona i Ustava kao pijan plota? Ma šic luđaci. Imamo imamo, i baš zato treba razjebat kriminalnu organizaciju zvanu kradeze. Nedaj se Predsjedniće
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:09 |
|
|
weasel je napisao/la: Boriso je napisao/la: Strašno koliko pojedinci na ovom forumu priželjkuju anarhiju i kaos.
Trebamo se držati one Titine: kako se ne valja držati Zakona i Ustava kao pijan plota? Ma šic luđaci. Imamo imamo, i baš zato treba razjebat kriminalnu organizaciju zvanu kradeze. Nedaj se Predsjedniće ...ne sviđa ti se ...guten reisen ..aufidersen...baj baj..imamo sve poluge vlasti nikad više crveni ..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:12 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ne znam baš bumbo. Meni ovo danas izgleda kao državni udar od strane Plenkija preko US-a. Oni biflaju zakon iz glave kako njima paše. Očito je da US radi za hdz. Too much for my liking. TT, a nije državni udar kad se Predsjednik svih građana RH prometne u PR agenta i agitatora jedne i jedine nasljednice tekovina SKH/J, dakle današnjeg SDPa? Sam je izašao iz te pozicije Predsjednika, uostalom zar se ne vidi neprekidno omalovažavanje sviju i svakoga kroz kafansku retoriku, da ne kažem da je hrvatsku instituciju prometnuo u balkansku kafanu. To nije hrvatski predsjednik koji ljulja državu i priželjkuje anarhiju i kaos u ovom trenutku kada su okolo iskeženi očnjaci. Glavna sljednica komunističke partije je HDZ, najviše komunista i zlatne djece komunista je tamo. Drugovi ne daju privilegije koje su im djedovi puškom oteli narodu za druga Tite.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:12 |
|
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: Imamo imamo, i baš zato treba razjebat kriminalnu organizaciju zvanu kradeze. Nedaj se Predsjedniće ...ne sviđa ti se ...guten reisen ..aufidersen...baj baj..imamo sve poluge vlasti nikad više crveni .. Imate vi mudo labudovo, Zoki daje mandat za sabor, možete samo dudlat
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:14 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la: ...ne sviđa ti se ...guten reisen ..aufidersen...baj baj..imamo sve poluge vlasti nikad više crveni .. Imate vi mudo labudovo, Zoki daje mandat za sabor, možete samo dudlat ...je sve se pokazalo kako si bio u pravu..ono zadnje tek dolazi kad turudić krene u akciju...bum bam bum..sudio je on i sanadera s kim je bio frend a moš mislit kkao će njeg zato mu je turudić meta...imamo sve imamo hrvatsku..
|
|
Vrh |
|
|
Boriso
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:16 |
|
|
weasel je napisao/la: Boriso je napisao/la: Strašno koliko pojedinci na ovom forumu priželjkuju anarhiju i kaos.
Trebamo se držati one Titine: kako se ne valja držati Zakona i Ustava kao pijan plota? Ma šic luđaci. Imamo imamo, i baš zato treba razjebat kriminalnu organizaciju zvanu kradeze. Nedaj se Predsjedniće Daj se budalo prestani sramotiti. Svi vi što urlate o HDZ-u i korupciji ste najkorumpiraniji i najlicemjerniji. Onom krimosu i lokalnom šerifu Posavcu, SDP i Milanović obećavaju da će ga njihovi ljudi u DORH-u i pravosuđu spasiti od optužbi za korupciju. To su te "rijeke pravde" Svi oporbenjaci željni vlasti uz Milanovića se nadaju da će preko veze po kratkom postupku financijski još više profitirati, sebe i svoje unaprijediti, riješiti svoje uknjižbe bespravne gradnje te vratiti dugove kamatarima preko poslova s državom. Sve se zna tko je od oporbenjaka u problemu. Sam Milanović je u paničnom strahu od istraga pod kojima je bio i izvještaja poštenih djelatnika USKOK-a koje je njegov Cvitan uređivao i sakrivao. Bando ljevičarska, u ogromnom ste strahu s razlogom!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:18 |
|
|
Kmećat ćete ko prasad kad vas zoki deložira iz banskih dvora
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:21 |
|
|
weasel je napisao/la: Kmećat ćete ko prasad kad vas zoki deložira iz banskih dvora ...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:25 |
|
|
weasel je napisao/la: Kmećat ćete ko prasad kad vas zoki deložira iz banskih dvora ..još jedna zabluda u tvome izhlapljelom mozgu...imali kraja sve mi se čini da će kod tebe suicid bit nažaolost...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:29 |
|
|
...butković ga je izludio...ima sve informacije nije mu jasno...zvao je orbana da mađarska manjina dadne njemu glas koji debil..
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:32 |
|
|
Zokija će se izgleda morati silom izbacivati iz ureda.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:35 |
|
|
novem je napisao/la: Zokija će se izgleda morati silom izbacivati iz ureda. ...minjaćemo ustav i imati doživotnog predsjednika..
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:42 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: tetejac je napisao/la: Ne znam baš bumbo. Meni ovo danas izgleda kao državni udar od strane Plenkija preko US-a. Oni biflaju zakon iz glave kako njima paše. Očito je da US radi za hdz. Too much for my liking. TT, a nije državni udar kad se Predsjednik svih građana RH prometne u PR agenta i agitatora jedne i jedine nasljednice tekovina SKH/J, dakle današnjeg SDPa? Sam je izašao iz te pozicije Predsjednika, uostalom zar se ne vidi neprekidno omalovažavanje sviju i svakoga kroz kafansku retoriku, da ne kažem da je hrvatsku instituciju prometnuo u balkansku kafanu. To nije hrvatski predsjednik koji ljulja državu i priželjkuje anarhiju i kaos u ovom trenutku kada su okolo iskeženi očnjaci. Otkad je sad samo sdp jedna i jedina nasljednica tekovina SKH/J? Zar nije i današnji hdz? Isti racku. Ovo nije više priča moji-tvoji, izbori…. Kad ustavni sud ovako istupi mislim stvarno?!? Za šta smo se borili, šta je ovo?! Ovo su neke nove dimenzije. Nisu oni Bogom dani, nije Šeparović i njegov sud veći od naroda i iznad naroda. Ne može ustavni sud bit veći od Hrvatskog Sabora. Kakve su ovo gluposti? Pa ti kao hrvatski branitelj ne možeš ovo podržavat ili barem nebi trebao. Gdje ovo ima?! Jebo Milanovića i hdz i Plenkovića, ovo su nove dimenzije. Hrvatska treba veliki reset. Vidiš ti šta ovi rade? Treba to sve pohapsit. Razmontirali su državu. Nije zajebancija.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:42 |
|
|
Nego, danas mi je baš djelovao nesigurno. Vidi se da ga je uzdrmalo.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:44 |
|
|
novem je napisao/la: Nego, danas mi je baš djelovao nesigurno. Vidi se da ga je uzdrmalo. ...i meni nekako djeluje slomljeno čak je puno blaži nego što sam očekiva...butković ga jebe ..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:52 |
|
|
novem je napisao/la: Zokija će se izgleda morati silom izbacivati iz ureda. Milanović bi opet pobjedio na izborima. Zato što nas anti HDZ-ovaca ima više od HDZ-ovaca u državi. I opet bi pišao po HDZ nejaći
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:52 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7478 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
tetejac je napisao/la: Šeparović upravo bubno: “Ustav je iznad građana Republike Hrvatske” To je nama naša borba dala. Ovo je gora i nejasnija situacija oko odluka Ustavnog suda nego u BiH.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:56 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7478 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Brane je napisao/la: Evo šta se priča na kavi u ZG
Stari HDZ-ovci bijesni (davno ih nisam vidio ovako ljute) spominju Mesića i UDBU da oće preko Ustavnog Suda izazvat građanski rat da se hrvati međusobno pobiju...
Ovi mlađi isto ljuti spominju zašto se ratovalo da bi jugoslaveni ljudima zabranjivali glasovat...
Atmosfera je poprilično naelektrizirana moglo bi biti svakakvi sranja... Čudi me da se dosada nije desila ulica. Ako ni na ovu odluku nitko ne reagira , barem onako mlako kako je bilo uvečer na dan kad je Gotovina uhićen, onda ga jebeš...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:59 |
|
|
kiler je napisao/la: Brane je napisao/la: Evo šta se priča na kavi u ZG
Atmosfera je poprilično naelektrizirana moglo bi biti svakakvi sranja... Čudi me da se dosada nije desila ulica. Ako ni na ovu odluku nitko ne reagira , barem onako mlako kako je bilo uvečer na dan kad je Gotovina uhićen, onda ga jebeš... ...je eno kolone stižu spašavat obraz narkomanu...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Vukota i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|