|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 76 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 17:59 |
|
|
kiler je napisao/la: Brane je napisao/la: Evo šta se priča na kavi u ZG
Stari HDZ-ovci bijesni (davno ih nisam vidio ovako ljute) spominju Mesića i UDBU da oće preko Ustavnog Suda izazvat građanski rat da se hrvati međusobno pobiju...
Ovi mlađi isto ljuti spominju zašto se ratovalo da bi jugoslaveni ljudima zabranjivali glasovat...
Atmosfera je poprilično naelektrizirana moglo bi biti svakakvi sranja... Čudi me da se dosada nije desila ulica. Ako ni na ovu odluku nitko ne reagira , barem onako mlako kako je bilo uvečer na dan kad je Gotovina uhićen, onda ga jebeš... ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) ...je eno kolone stižu spašavat obraz narkomanu... ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:02 |
|
|
weasel je napisao/la: novem je napisao/la: Zokija će se izgleda morati silom izbacivati iz ureda. Milanović bi opet pobjedio na izborima. Zato što nas anti HDZ-ovaca ima više od HDZ-ovaca u državi. I opet bi pišao po HDZ nejaći ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Gledam ga maloprije, nije to taj Zoki. Uplašen, umalo nije pobjegao od neugodnih pitanja. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:04 |
|
|
novem je napisao/la: weasel je napisao/la: Milanović bi opet pobjedio na izborima. Zato što nas anti HDZ-ovaca ima više od HDZ-ovaca u državi. I opet bi pišao po HDZ nejaći ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Gledam ga maloprije, nije to taj Zoki. Uplašen, umalo nije pobjegao od neugodnih pitanja. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) ...kako s e na butkoviću provokaciju izda da je zva orbana...puka je skroz ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
tetejac
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:11 |
|
|
Svidilo mi se kod Milanovića na presici kako je zaprijetio žetonima i preletačima. Jebote ne možeš glasat normalno. Jedno predizborna priča a sušta suprotnost nakon izbora. Čisto jebanje glasača u mozak. Treba to zakonom zabranit.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bumbar92
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:12 |
|
|
tetejac je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: TT, a nije državni udar kad se Predsjednik svih građana RH prometne u PR agenta i agitatora jedne i jedine nasljednice tekovina SKH/J, dakle današnjeg SDPa?
Sam je izašao iz te pozicije Predsjednika, uostalom zar se ne vidi neprekidno omalovažavanje sviju i svakoga kroz kafansku retoriku, da ne kažem da je hrvatsku instituciju prometnuo u balkansku kafanu. To nije hrvatski predsjednik koji ljulja državu i priželjkuje anarhiju i kaos u ovom trenutku kada su okolo iskeženi očnjaci.
Otkad je sad samo sdp jedna i jedina nasljednica tekovina SKH/J? Zar nije i današnji hdz? Isti racku. Ovo nije više priča moji-tvoji, izbori…. Kad ustavni sud ovako istupi mislim stvarno?!? Za šta smo se borili, šta je ovo?! Ovo su neke nove dimenzije. Nisu oni Bogom dani, nije Šeparović i njegov sud veći od naroda i iznad naroda. Ne može ustavni sud bit veći od Hrvatskog Sabora. Kakve su ovo gluposti? Pa ti kao hrvatski branitelj ne možeš ovo podržavat ili barem nebi trebao. Gdje ovo ima?! Jebo Milanovića i hdz i Plenkovića, ovo su nove dimenzije. Hrvatska treba veliki reset. Vidiš ti šta ovi rade? Treba to sve pohapsit. Razmontirali su državu. Nije zajebancija. Od onda kada su odlučno i sa gnušanjem odbili da u svom novom nazivu imaju riječ "stranka" koja je tada bila sinonim za sve one stranke koji imaju "opasne namjere", a jedna od tih namjera je bila ako se sjećaš, a trebao bi, da se Hrvatska odvoji od Jugoslavije. I naravno sami su odabrali da se neće odreći naziva Partija. Milioni su bili u SKJ, ali se većina odrekla i stidi se toga, dočim se neki i danas time ponose i čak evociraju uspomene i zazivlju povratak. No demokracija je pravo sviju na slobodu izražaja. Da je iščašena situacija, jeste, a još glavni akter iz neke Diplomacije, jeste tužno tu se slažem, a tužno je što i jedni i drugi tuknu na lopovluk i komitetsku memlu protiv koje smo se borili svi koliko se sjećam, ali ovo nije naš rat naše je das konzumiramo demokraciju za koju smo se borili, valjda. Tako da, ima ona Rambova, kao govanjci kroz kanalizaciju plutaju bivši komunisti i generali kroz demokraciju...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:13 |
|
|
tetejac je napisao/la: Svidilo mi se kod Milanovića na presici kako je zaprijetio žetonima i preletačima. Jebote ne možeš glasat normalno. Jedno predizborna priča a sušta suprotnost nakon izbora. Čisto jebanje glasača u mozak. Treba to zakonom zabranit. ...jebote pa ti si komunjara s dna kace.. ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:14 |
|
|
Pozdravljam odluku US.
Podnesi ostavku prije izbora pa se natjeci.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Aquinas_
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:17 |
|
|
Izletilo mu da je zvao Orbana
_________________ "Pobijedili smo, naime, Murata, onoga oholog sina i slugu Sotone..."
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HHerceg
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:27 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Ustavni sud je slika i prilika na što liče institucije pod HDZom.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
tetejac
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:33 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: tetejac je napisao/la: Otkad je sad samo sdp jedna i jedina nasljednica tekovina SKH/J? Zar nije i današnji hdz? Isti racku. Ovo nije više priča moji-tvoji, izbori…. Kad ustavni sud ovako istupi mislim stvarno?!? Za šta smo se borili, šta je ovo?! Ovo su neke nove dimenzije. Nisu oni Bogom dani, nije Šeparović i njegov sud veći od naroda i iznad naroda. Ne može ustavni sud bit veći od Hrvatskog Sabora. Kakve su ovo gluposti? Pa ti kao hrvatski branitelj ne možeš ovo podržavat ili barem nebi trebao. Gdje ovo ima?! Jebo Milanovića i hdz i Plenkovića, ovo su nove dimenzije. Hrvatska treba veliki reset. Vidiš ti šta ovi rade? Treba to sve pohapsit. Razmontirali su državu. Nije zajebancija. Od onda kada su odlučno i sa gnušanjem odbili da u svom novom nazivu imaju riječ "stranka" koja je tada bila sinonim za sve one stranke koji imaju "opasne namjere", a jedna od tih namjera je bila ako se sjećaš, a trebao bi, da se Hrvatska odvoji od Jugoslavije. I naravno sami su odabrali da se neće odreći naziva Partija. Milioni su bili u SKJ, ali se većina odrekla i stidi se toga, dočim se neki i danas time ponose i čak evociraju uspomene i zazivlju povratak. No demokracija je pravo sviju na slobodu izražaja. Da je iščašena situacija, jeste, a još glavni akter iz neke Diplomacije, jeste tužno tu se slažem, a tužno je što i jedni i drugi tuknu na lopovluk i komitetsku memlu protiv koje smo se borili svi koliko se sjećam, ali ovo nije naš rat naše je das konzumiramo demokraciju za koju smo se borili, valjda. Tako da, ima ona Rambova, kao govanjci kroz kanalizaciju plutaju bivši komunisti i generali kroz demokraciju... Mene nazivi tolko ne tangiraju. Hdz je pun udbaša i komunjara, lopova i lopina. Sve je to tu neđe tako da sdp sigurno nije jedna jedina. Isti su racku. I jedni i drugi su radili i rade sranja. Progonili naše, ubijali, zatvarali. A što kradu nomački to je posebna priča. Ko se čega odrekao, ko se čega stidi… Mene stvarno boli racku za to. Jedno pričaju, drugo misle, treće rade. I jedni i drugi u 5 deka. Lopine i udbaši iz hdz-a ili sdp-a za mene su isti racku. Samo ovaj ustavni sud, ovo je nešto novo. Nova dimenzija. Ja sam ostao paf kad sam slušao Šeparovića, staru lopinu koja treba odležat onu krađu dokumenata. Tačno se vidilo kako drži hdz-u leđa a priča o pravu i pravici. Prozirna plenkijeva fora. Izvozali ga novinari. Sramota za državu. Nekad pomislim bolje da zarati pa opet od nule kako Bog zapovijeda.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:37 |
|
|
tetejac je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Od onda kada su odlučno i sa gnušanjem odbili da u svom novom nazivu imaju riječ "stranka" koja je tada bila sinonim za sve one stranke koji imaju "opasne namjere", a jedna od tih namjera je bila ako se sjećaš, a trebao bi, da se Hrvatska odvoji od Jugoslavije. I naravno sami su odabrali da se neće odreći naziva Partija. Milioni su bili u SKJ, ali se većina odrekla i stidi se toga, dočim se neki i danas time ponose i čak evociraju uspomene i zazivlju povratak. No demokracija je pravo sviju na slobodu izražaja.
Da je iščašena situacija, jeste, a još glavni akter iz neke Diplomacije, jeste tužno tu se slažem, a tužno je što i jedni i drugi tuknu na lopovluk i komitetsku memlu protiv koje smo se borili svi koliko se sjećam, ali ovo nije naš rat naše je das konzumiramo demokraciju za koju smo se borili, valjda.
Tako da, ima ona Rambova, kao govanjci kroz kanalizaciju plutaju bivši komunisti i generali kroz demokraciju...
Mene nazivi tolko ne tangiraju. Hdz je pun udbaša i komunjara, lopova i lopina. Sve je to tu neđe tako da sdp sigurno nije jedna jedina. Isti su racku. I jedni i drugi su radili i rade sranja. Progonili naše, ubijali, zatvarali. A što kradu nomački to je posebna priča. Ko se čega odrekao, ko se čega stidi… Mene stvarno boli racku za to. Jedno pričaju, drugo misle, treće rade. I jedni i drugi u 5 deka. Lopine i udbaši iz hdz-a ili sdp-a za mene su isti racku. Samo ovaj ustavni sud, ovo je nešto novo. Nova dimenzija. Ja sam ostao paf kad sam slušao Šeparovića, staru lopinu koja treba odležat onu krađu dokumenata. Tačno se vidilo kako drži hdz-u leđa a priča o pravu i pravici. Prozirna plenkijeva fora. Izvozali ga novinari. Sramota za državu. Nekad pomislim bolje da zarati pa opet od nule kako Bog zapovijeda. ...što se živciraš kad ti je svejedno.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
tetejac
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:38 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Pozdravljam odluku US.
Podnesi ostavku prije izbora pa se natjeci. Poštujem. Pozdravljaš li način na koji je odluka donesena?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
tetejac
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:42 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Ustavni sud je slika i prilika na što liče institucije pod HDZom. Ma pisao sam o ustavnom sudu dosta prije izbora pa me onaj hroboatos ugnjavio. Treba to sve raspustit i pohapsit. Nema ovo više smisla. Svaka država ima kriminalce, u nas kriminalci imaju državu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:42 |
|
|
tetejac je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Pozdravljam odluku US.
Podnesi ostavku prije izbora pa se natjeci. Poštujem. Pozdravljaš li način na koji je odluka donesena? ...kako ...oružjem.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60327 Lokacija: DAZP HQ
|
novem je napisao/la: weasel je napisao/la: Milanović bi opet pobjedio na izborima. Zato što nas anti HDZ-ovaca ima više od HDZ-ovaca u državi. I opet bi pišao po HDZ nejaći ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Gledam ga maloprije, nije to taj Zoki. Uplašen, umalo nije pobjegao od neugodnih pitanja. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Ali da ga nitko prvo i jedino ne pita, kako komentira poraz sebe i SDPa. Mene boli k o njegovom mišljenju o Ustavnom sudu, a nije iskomentirao rezultate izbore. Novinari su smećari sdpovski.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bumbar92
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 18:56 |
|
|
tetejac je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Od onda kada su odlučno i sa gnušanjem odbili da u svom novom nazivu imaju riječ "stranka" koja je tada bila sinonim za sve one stranke koji imaju "opasne namjere", a jedna od tih namjera je bila ako se sjećaš, a trebao bi, da se Hrvatska odvoji od Jugoslavije. I naravno sami su odabrali da se neće odreći naziva Partija. Milioni su bili u SKJ, ali se većina odrekla i stidi se toga, dočim se neki i danas time ponose i čak evociraju uspomene i zazivlju povratak. No demokracija je pravo sviju na slobodu izražaja.
Da je iščašena situacija, jeste, a još glavni akter iz neke Diplomacije, jeste tužno tu se slažem, a tužno je što i jedni i drugi tuknu na lopovluk i komitetsku memlu protiv koje smo se borili svi koliko se sjećam, ali ovo nije naš rat naše je das konzumiramo demokraciju za koju smo se borili, valjda.
Tako da, ima ona Rambova, kao govanjci kroz kanalizaciju plutaju bivši komunisti i generali kroz demokraciju...
Mene nazivi tolko ne tangiraju. Hdz je pun udbaša i komunjara, lopova i lopina. Sve je to tu neđe tako da sdp sigurno nije jedna jedina. Isti su racku. I jedni i drugi su radili i rade sranja. Progonili naše, ubijali, zatvarali. A što kradu nomački to je posebna priča. Ko se čega odrekao, ko se čega stidi… Mene stvarno boli racku za to. Jedno pričaju, drugo misle, treće rade. I jedni i drugi u 5 deka. Lopine i udbaši iz hdz-a ili sdp-a za mene su isti racku. Samo ovaj ustavni sud, ovo je nešto novo. Nova dimenzija. Ja sam ostao paf kad sam slušao Šeparovića, staru lopinu koja treba odležat onu krađu dokumenata. Tačno se vidilo kako drži hdz-u leđa a priča o pravu i pravici. Prozirna plenkijeva fora. Izvozali ga novinari. Sramota za državu. Nekad pomislim bolje da zarati pa opet od nule kako Bog zapovijeda. tt, daj se ne nerviraj, nisu vredni toga da se tipuje samo na jedne kad su u par deka glede lopovluka svi ali bi bar trebao razlikovati okorjelog partijskog druga u SDPu i komitetskog pokajnika svevremenskog uhljeba i službenika svakog režima u HDZu. Jednostavno 40 godina komunističke lobotomije mora uzeti danak i ovo su sve postporođajne muke, doduše dugo traju, al do nas je.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 19:00 |
|
|
dudu je napisao/la: novem je napisao/la: Gledam ga maloprije, nije to taj Zoki. Uplašen, umalo nije pobjegao od neugodnih pitanja. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Ali da ga nitko prvo i jedino ne pita, kako komentira poraz sebe i SDPa. Mene boli k o njegovom mišljenju o Ustavnom sudu, a nije iskomentirao rezultate izbore. Novinari su smećari sdpovski. ...njemu je ovo ustavnim došlo ko naručeno taj od sramote nije pojavljiva.. ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif) još jedan poraz od plenkija i kompleks idu na entnu potenciju.. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 19 tra 2024, 23:49 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 20 tra 2024, 13:01 |
|
|
'Prijatelji, sram me je...'https://direktno.hr/domovina/bivsi-hdz- ... je-343694/Šta sam vam reko jučer i stari hdzovci su ogorčeni na Ustavni Sud ![slika](https://direktno.hr/upload/publish/343694/mili_66237f469dab1.jpg) Citat: Mislim se eto Andrej Plenković, čini se bliže tome nego drugi, složio većinu. Dobro je da što prije imamo Vladu. Čitam dalje, Zoran Milanović kršio Ustav. Okej, to se očekivalo da će Ustavni sud ponoviti", napisao je na početku.
Nastavio je o tome kako je dalje čitao naslove u medijima. "Ne može biti mandatar pa i to znamo, što se ponavljaju? Hoću ugasiti portal i onda shvatim i ako da ostavku ne može biti mandatar! Ne mogu vjerovati. Kada se situacija smirila kada napokon postajemo pristojni, uljuđeni evo Ustavnog suda. Ovakve odluke koji se stavljaju iznad Sabora vraćaju nas u kaljužu iz koje izađošmo bar u zadnja tri dana", dodaje. Citat: Naglasio je kako moli Boga da je ovo sve san i da će se probuditi iz noćne more. "O, Bože nije san, zbilja je, a ja u takvoj zbilji koja bi bila vlasnik naših glasova i desnih i lijevih i liberalnih i zelenih, ne želim živjeti, sram me je"
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 20 tra 2024, 13:17 |
|
|
Brane je napisao/la: 'Prijatelji, sram me je...'https://direktno.hr/domovina/bivsi-hdz- ... je-343694/Šta sam vam reko jučer i stari hdzovci su ogorčeni na Ustavni Sud ![slika](https://direktno.hr/upload/publish/343694/mili_66237f469dab1.jpg) Citat: Mislim se eto Andrej Plenković, čini se bliže tome nego drugi, složio većinu. Dobro je da što prije imamo Vladu. Čitam dalje, Zoran Milanović kršio Ustav. Okej, to se očekivalo da će Ustavni sud ponoviti", napisao je na početku.
Nastavio je o tome kako je dalje čitao naslove u medijima. "Ne može biti mandatar pa i to znamo, što se ponavljaju? Hoću ugasiti portal i onda shvatim i ako da ostavku ne može biti mandatar! Ne mogu vjerovati. Kada se situacija smirila kada napokon postajemo pristojni, uljuđeni evo Ustavnog suda. Ovakve odluke koji se stavljaju iznad Sabora vraćaju nas u kaljužu iz koje izađošmo bar u zadnja tri dana", dodaje. Citat: Naglasio je kako moli Boga da je ovo sve san i da će se probuditi iz noćne more. "O, Bože nije san, zbilja je, a ja u takvoj zbilji koja bi bila vlasnik naših glasova i desnih i lijevih i liberalnih i zelenih, ne želim živjeti, sram me je" …konse srami.. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Rojs… ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 20 tra 2024, 14:41 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 20 tra 2024, 14:41 |
|
|
Meni jedna stvar nije jasna kako Grbin i SDP ili Grmoja i MOST nisu podignuli kaznenu prijavu protiv Olega Butkovića, on je sad tehnički ministar i nema imunitet.
Kako Butković može znati koga Predsjednik zove ??
Znači da SOA ili MUP špijuniraju Predsjednika Države i dilaju informacije HDZ-u!
Pa to je AFERA epskih razmjera, jedino je Oleg bio toliko naivan da to javno otkrije i to pred novinarima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Boriso
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 20 tra 2024, 14:46 |
|
|
Milinović, stari HDZ-ovac?
Pa taj je politički eutaniziran i uništen, ne postoji više u Gospiću i samo kmeči te šuruje s SDP-om.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 20 tra 2024, 14:48 |
|
|
Brane je napisao/la: Meni jedna stvar nije jasna kako Grbin i SDP ili Grmoja i MOST nisu podignuli kaznenu prijavu protiv Olega Butkovića, on je sad tehnički ministar i nema imunitet.
Znači da SOA ili MUP špijuniraju Predsjednika Države i dilaju informacije HDZ-u!
Pa to je AFERA epskih razmjera, jedino je Oleg bio toliko naivan da to javno otkrije i to pred novinarima. Ne znam što je tu čudno, to je koruptivna hobotnica koja ima svoje pipke svugdje. Pretjerali su davnih dana
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Ustavni sud zabranio Milanoviću da bude mandatar Postano: 20 tra 2024, 14:53 |
|
|
weasel je napisao/la: Brane je napisao/la: Meni jedna stvar nije jasna kako Grbin i SDP ili Grmoja i MOST nisu podignuli kaznenu prijavu protiv Olega Butkovića, on je sad tehnički ministar i nema imunitet.
Pa to je AFERA epskih razmjera, jedino je Oleg bio toliko naivan da to javno otkrije i to pred novinarima. Ne znam što je tu čudno, to je koruptivna hobotnica koja ima svoje pipke svugdje. Pretjerali su davnih dana Pa čudno je da Oleg to javno prizna, da prisluškuju Vrhovnog Zapovjednika Oružani Snaga Republike Hrvatske. Još čudnije da cijela oporba koja sad ima medijsku Binu i svi ih slušaju u RH i glavna vijest su u zemlji i da to ne iskoriste i prijave Butkovića.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|