|
|
Stranica: 7/7.
|
[ 174 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 13 srp 2025, 19:22 |
|
|
Gordogan je napisao/la: kako sam iz pogranične županije do ulaska Hrvatske u EU sudjelovao sam u nekoliko projekata sa susjedima. Problem BiH je što hrvatske županije u BiH ne graniče s hrvatskim županijam akoje su sudjelovale u prekograničnoj suradnji do 2013. Otada je prošlo i dosta vremena. Ipak, vjerujem da je ostalo dosta znanja i iskustva da se izvuče ponešto. Mi smo npr. imali biciklističke staze koje su povezivale Hrvatsku, Sloveniju i Mađarsku. Zatim suradnj au školstvu. Nisu to neki veliki novci, ali stotinjak projekata od pedesetak tisuća eura može poboljšati život u tim krajevima. Pa da, dobro kažeš treba uključit lokalne ljude u te projekte i to uskladit sa nekakvim županijskim odnosno Hrvatskim interesima.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 13 srp 2025, 19:24 |
|
|
https://www.nacional.hr/dubrovnik-forum ... -u-praksi/Citat: “Da su Hrvati tada znali da se načela Daytonskog sporazuma neće primjenjivati u praksi, nikada ne bi potpisali taj sporazum zato što sada nisu ravnopravni. Hrvati u BiH žele biti ravnopravni s drugim konstitutivnim narodima”, izjavio je Grlić Radman tijekom panela “Zapadni Balkan i euroatlantski put: Povjerenje, transparentnost, transformacija“, održanog u okviru Dubrovnik Foruma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 30 ruj 2025, 23:44 |
|
|
Iznenađujuća Plenkovićeva kritika njegovim političkim istomišljenicima: Pogrešno je bilo prodavati udjele u INA-ihttps://hrvatska-danas.com/2025/09/30/i ... e-u-ina-i/Plenković prvi put javno govori o kupovini INA-e nakon 5-6 godina. Mislim da će pritisak EU na Vladu RH bit sve veći i veći da otkupe mađarski udio jer ne žele preko MOL-a "strani" utjecaj na projekte u ovom dijelu Mediterana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 01 lis 2025, 09:24 |
|
|
Brane je napisao/la: Iznenađujuća Plenkovićeva kritika njegovim političkim istomišljenicima: Pogrešno je bilo prodavati udjele u INA-ihttps://hrvatska-danas.com/2025/09/30/i ... e-u-ina-i/Plenković prvi put javno govori o kupovini INA-e nakon 5-6 godina. Mislim da će pritisak EU na Vladu RH bit sve veći i veći da otkupe mađarski udio jer ne žele preko MOL-a "strani" utjecaj na projekte u ovom dijelu Mediterana. E sad, Mađari će odrediti cijenu koliko će SADA koštati njihova dionica INA-e. I zanimljivo je, kako se sada za to štetočinstvo ne traži odgovornost niti jednog HDZ-ovca ili SDPovca?! Zadnji put Plenkovićeva vlada išla je sa idiotskom idejom o prodaji dijela HEP-a Nijemcima, kako bi se otkupila INA, plus u paketu da izigraju branitelje (7%), jer branitelji bi to - "prodali, zapili i potrošili u kladionicama". Oko toga su se onda baš lijepo složili i SDP i HDZ, kako to inače čine kada je nešto na štetu Hrvata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 03 lis 2025, 17:11 |
|
|
Mislim da su sad unutarstranački izbori u HDZ-u u Listopadu. Hoće bit rošada u Vladi RH ?? Mogli bi ministra Davora Božinovića poslat u mirovinu (dovoljno štete je napravio) Anušića prebacit za ministra Policije (mislim da je svima u OSRH dosta Anušića) Koga stavit za ministra MORH-a ?? Mora bit netko proeuropski orijentiran! https://hdz.hr/category/83/predsjednistvoGeneral Filipović ?? On dobro kotira u HDZ-u, bio u Legiji Stranaca, dragovoljac i sve ostalo. Naša Francuska veza za Fregate i PZO
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 03 lis 2025, 17:25 |
|
|
|
U MORH mora neko sposoban i visoko obrazovan. Anušić, neka se vrati u županiju, nije za više.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 03 lis 2025, 17:58 |
|
|
Stari dobri Plenkovićev HDZ dok "skreće u desno", istovremeno radi na tome da trajno zabrani ZDS, ugodi SDP-u, SDSS-u i Možemovcima, pa da dobijemo novu generaciju političkih zatvorenika. I tsl. HDZ sada ima šansu (naravno kako to neće učiniti), izabrati konačno na funkcije dvoje Hrvata. Gospodina Kujundžića ( https://www.youtube.com/watch?v=vwe-wGm98Ec) i gđu. Jurin ( https://narod.hr/hrvatska/kandidatkinja ... anji-jurin). Ministar Anušić je dovoljno učinio na razoružanju Hrvata, rezultati na tom polju su impresivni, pa možda ga sada postaviti (kao kineziologa) na čelo Ministarstva turizma i sporta, pa da se i tu dokaže... Još mu kao pomoćnika dati kineziologa Dabru i bilo bi to baš fora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 17 lis 2025, 11:36 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 17 lis 2025, 11:53 |
|
|
1,8 milijuna eura za posebne potrebe i projekte Hrvata izvan HrvatskeKolko vidim ovo je više za humanitarne akcije/potrebe. https://glashrvatske.hrt.hr/hr/hrvatska ... e-12381222 Citat: Središnji državni ured za Hrvate izvan Hrvatske raspisao je drugi, 1,8 milijuna eura vrijedan javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Hrvatske, prvi takav poziv, vrijedan 1,5 milijuna eura, raspisao je u veljači. Rok za podnošenje prijava u elektroničkom i papirnatom obliku je zaključno do 10. studenog 2025. godine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 17 lis 2025, 19:31 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 08 pro 2025, 21:31 |
|
|
Plenković s ministrima u službenom posjetu FrancuskojOvo je najjača delegacija Vlade RH u Povijesti Te najmoćnija turneja u povijesti 3 Velesile Italija, Francuska, Njemačka - Predsjednik - Ministar Diplomacije - Ministar Obrane - Ministar Gospodarstva - Zapovjednik HV + najače RH firme https://kamenjar.com/plenkovic-s-izasla ... rancuskoj/Citat: Sastanak Plenkovića i Macrona
Plenković će se u Elizejskoj palači sastati s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom.
U njihovoj nazočnosti bit će potpisan Akcijski plan za razdoblje 2026.-2028. za provedbu hrvatsko-francuskog Strateškog partnerstva, koji potpisuju hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman i francuski ministar za Europu Benjamin Haddad. Citat: Tijekom posjeta održat će se i Hrvatsko-francuski gospodarski forum, a hrvatska delegacija brojit će četrdesetak tvrtki, među kojima su Končar, Infobip, Rimac Technology, Ericsson Nikola Tesla, Span, ELKA, Đuro Đaković, DOK-ING, ORQA, HS Produkt, HEP, Prvo plinarsko društvo, Luka Rijeka, Croatia Airlines, Adris Grupa, Fortenova i Podravka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 09 pro 2025, 09:22 |
|
|
Plenkovićeva parada... Što to hrvatski gospodarstvenici imaju za ponuditi Francuskoj, a da Francuska već nema? Naše čuvene automobile? Poljoprivredne proizvode? A zbog slijeđenje EU ludorija, izgubili svo svoja bitna, tradicionalna tržišta i poslovne partnere. Samo za nas, pušiona u Siriji - 20.000.000.000,00 $. I koliki će to profit u Francuskoj ostvariti hrvatska poduzeća, pa da bi nakon ovoga - https://www.vecernji.hr/vijesti/ili-ce- ... nu-1914399, Hrvati bili barem na pozitivnoj nuli. Još da se HDZovci (SDPovci, Možemovci) sami potpisuju za jamce, ali ne, u tu novu pušionu (opet bez referenduma) ugurati će sve nas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 09 pro 2025, 10:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63336 Lokacija: DAZP HQ
|
Brane je napisao/la: Plenković s ministrima u službenom posjetu FrancuskojOvo je najjača delegacija Vlade RH u Povijesti Te najmoćnija turneja u povijesti 3 Velesile Italija, Francuska, Njemačka - Predsjednik - Ministar Diplomacije - Ministar Obrane - Ministar Gospodarstva - Zapovjednik HV + najače RH firme https://kamenjar.com/plenkovic-s-izasla ... rancuskoj/Citat: Sastanak Plenkovića i Macrona
Plenković će se u Elizejskoj palači sastati s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom.
U njihovoj nazočnosti bit će potpisan Akcijski plan za razdoblje 2026.-2028. za provedbu hrvatsko-francuskog Strateškog partnerstva, koji potpisuju hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman i francuski ministar za Europu Benjamin Haddad. Citat: Tijekom posjeta održat će se i Hrvatsko-francuski gospodarski forum, a hrvatska delegacija brojit će četrdesetak tvrtki, među kojima su Končar, Infobip, Rimac Technology, Ericsson Nikola Tesla, Span, ELKA, Đuro Đaković, DOK-ING, ORQA, HS Produkt, HEP, Prvo plinarsko društvo, Luka Rijeka, Croatia Airlines, Adris Grupa, Fortenova i Podravka. Svekolika i sveopća hrvatska dominacija, naše je 21. i 22. stoljeće, za dalje od toga u ovom trenu nemam jasnu viziju. Sve je naše, sve je naše Elizejska polja A i Berlin, a i Roma Ako nas je volja
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 02 sij 2026, 17:42 |
|
|
Vlada RH čestitala Božić i Novu godinu! Citat: Božićna čestitka predsjednika Andreja Plenkovića
„Drage Hrvatice i Hrvati u domovini i inozemstvu, drage sugrađanke i sugrađani, Božić je najradosniji kršćanski blagdan, blagdan ljubavi i obiteljskog zajedništva. To je vrijeme okupljanja s najbližima, ali i razdoblje koje nas potiče na plemenitost i solidarnost, osobito na brigu za najpotrebitije u našem društvu. Njegujući međusobno povjerenje i uzajamno poštovanje, nastavimo zajedno graditi još bolju, uspješniju i razvijeniju Hrvatsku. Od srca vam svima želim obilje zdravlja, mira i radosti. Sretan i blagoslovljen Božić!“  Citat: Novogodišnja čestitka: Hrvatska je stabilna i sigurna zemlja. I u 2026. vodit ćemo je u smjeru rasta, održivog razvoja i društvene solidarnosti!
U složenim globalnim okolnostima, Hrvatska bilježi gospodarski rast brži od prosjeka EU, visoku zaposlenost i A investicijski kreditni rejting. U novoj godini ostajemo usmjereni na daljnji rast plaća, mirovina i socijalnih naknada, kao i na provedbu niza razvojnih prioriteta i ulaganja diljem Hrvatske. Pripremamo i nove demografske mjere kako bismo osnažili obitelj, ustrajno radimo na stvaranju preduvjeta za priuštivo stanovanje mladih te nastavljamo veliki ciklus ulaganja u izgradnju i obnovu škola i vrtića. U novoj, 2026. godini svima želim obilje zdravlja, mira, radosti te obiteljskog i prijateljskog zajedništva! - poručio je PVRH/PHDZ Andrej Plenković. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 02 sij 2026, 19:11 |
|
|
|
Prvo platiti "Spolnoćku", a onda Hrvaticama i Hrvatima čestitati - Božić?! To može samo HDZ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 04 sij 2026, 17:14 |
|
|
|
zašto vlada HR javno ne podrži demokratske procese u Venezueli!!!???
Možemo i SDP su se svrstali uz prokineske diktatore, treba to na svaki način iskoristit
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 04 sij 2026, 17:35 |
|
|
novosve je napisao/la: zašto vlada HR javno ne podrži demokratske procese u Venezueli!!!??? Tzv. "naša" vlada mora prvo čuti naputak od Ursule. A pitanje je hoće li Ursula podržati - Trumpa? Još ako je Grenland idući na redu?! Da je to u Venecueli odradila Kamala, ne bi se oklijevalo sa izljevima oduševljenja... A što se Hrvata tiče, podržimo to, bude li za NAS neke koristi, a prešutimo, ne bude li koristi ili čak zbog toga pretrpimo neke štete. Za "demokratske procese" nije me briga, a cijene na benzinskim pumpama pokazati će sve. Povukli su nas i u "demokratski proces" na Majdanu - pa smo debelo popušili, a tome nema kraja...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 04 sij 2026, 17:48 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Tzv. "naša" vlada mora prvo čuti naputak od Ursule. A pitanje je hoće li Ursula podržati - Trumpa? Još ako je Grenland idući na redu?! Da je to u Venecueli odradila Kamala, ne bi se oklijevalo sa izljevima oduševljenja...
A što se Hrvata tiče, podržimo to, bude li za NAS neke koristi, a prešutimo, ne bude li koristi ili čak zbog toga pretrpimo neke štete. Za "demokratske procese" nije me briga, a cijene na benzinskim pumpama pokazati će sve. Povukli su nas i u "demokratski proces" na Majdanu - pa smo debelo popušili, a tome nema kraja...
Jasno je da se neki naši interesi ne mogu ostvariti bez Amerikanaca i treba ih podržati zbog toga, a ne samo čekati EU. Ne bih rekao da smo zbog Majdana popušili, mislim da naoružavanja HVa i političkih promjena u BIH ne bi bilo bez naše potpore Ukrajini i Izraelu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 04 sij 2026, 17:49 |
|
|
novosve je napisao/la: zašto vlada HR javno ne podrži demokratske procese u Venezueli!!!???
Možemo i SDP su se svrstali uz prokineske diktatore, treba to na svaki način iskoristit Teško je to reć, ali tamo uz samu granicu Venezuele su i 4 europska ex-teritorija Gvajane (Britanija, Nizozemska, Francuska, Portugal) S obzirom da smo u EU ne možemo iskakat protiv EU država, jer tko zna što oni misle o USA invaziji Venezuele, možda im ne paše konkurencija i veća proizvodnja nafte, a možda su skrivećki kupovali od Venezuele naftu. S druge strane možda Trump misli ako mogu europljani otimat zemlju od južnjaka, zašto nebi mogao i USA. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 04 sij 2026, 18:00 |
|
|
novosve je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Tzv. "naša" vlada mora prvo čuti naputak od Ursule. A pitanje je hoće li Ursula podržati - Trumpa? Još ako je Grenland idući na redu?! Da je to u Venecueli odradila Kamala, ne bi se oklijevalo sa izljevima oduševljenja...
A što se Hrvata tiče, podržimo to, bude li za NAS neke koristi, a prešutimo, ne bude li koristi ili čak zbog toga pretrpimo neke štete. Za "demokratske procese" nije me briga, a cijene na benzinskim pumpama pokazati će sve. Povukli su nas i u "demokratski proces" na Majdanu - pa smo debelo popušili, a tome nema kraja...
Jasno je da se neki naši interesi ne mogu ostvariti bez Amerikanaca i treba ih podržati zbog toga, a ne samo čekati EU. Ne bih rekao da smo zbog Majdana popušili, mislim da naoružavanja HVa i političkih promjena u BIH ne bi bilo bez naše potpore Ukrajini i Izraelu O kojim crnim "našim interesima" koje kao promiču Amerikanci maštate? Cijelo vrijeme rovare i rade nam štetu. I to bi se dalo nadugo nabrajati. OK, za "Oluju" su nam dali neko više žuto nego zeleno svijetlo i to zbog bihačkih Muslimana. Valjda (?) su pomogli oko oslobađanja generala Gotovine. I to bi bilo to. Ludorije u koje su nas uvukli u Afganistanu 1.400.000.000,00 kuna + jedan ljudski život. Sirija, razoružavanje HV-a, gubitak od 20.000.000.000,00 $ i kolone migranata. Libija... A Majdan je pa posebna priča, o kojoj bi se (što se nas tiče) dale pisati "plahte". Osim "Rafale-a" (koji su stigli iz Francuske), HV se sa današnjim danom zapravo razoružava i od pobjedničke vojske s kraja devedesetih "prijatelji", su HV sveli na nešto gore od onoga što ima Venecuela. Sve neke fantazije u futuru, po prenapuhanim cijenama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 04 sij 2026, 20:19 |
|
|
goran2hr je napisao/la: O kojim crnim "našim interesima" koje kao promiču Amerikanci maštate? Cijelo vrijeme rovare i rade nam štetu. I to bi se dalo nadugo nabrajati. OK, za "Oluju" su nam dali neko više žuto nego zeleno svijetlo i to zbog bihačkih Muslimana. Valjda (?) su pomogli oko oslobađanja generala Gotovine. I to bi bilo to. Ludorije u koje su nas uvukli u Afganistanu 1.400.000.000,00 kuna + jedan ljudski život. Sirija, razoružavanje HV-a, gubitak od 20.000.000.000,00 $ i kolone migranata. Libija...
A Majdan je pa posebna priča, o kojoj bi se (što se nas tiče) dale pisati "plahte". Osim "Rafale-a" (koji su stigli iz Francuske), HV se sa današnjim danom zapravo razoružava i od pobjedničke vojske s kraja devedesetih "prijatelji", su HV sveli na nešto gore od onoga što ima Venecuela. Sve neke fantazije u futuru, po prenapuhanim cijenama.
Kao što sam ti rekao, naoružavanje HVa i daljnji pomaci u našu korist u BH ne bi bili mogući bez američkog zaleđa. A ni ovi koji su se desili prije koju godinu ne bi se desili bez njih. Isto tako su uspješno sabotirali onaj sramotni granični sporazum sa Slovenijom. Razoružavanje HVa nema veze s Majdanom, to je bilo davno prije. Amerikanci su nama radili i loše i dobre stvari, poanta je da se trebamo potrduti da dobrih bude što više. Nema od qrčenja i glumjenja sile ništa, oni su bog i batina i pridobiti ih koliko se da.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 04 sij 2026, 23:22 |
|
|
novosve je napisao/la: goran2hr je napisao/la: O kojim crnim "našim interesima" koje kao promiču Amerikanci maštate? Cijelo vrijeme rovare i rade nam štetu. I to bi se dalo nadugo nabrajati. OK, za "Oluju" su nam dali neko više žuto nego zeleno svijetlo i to zbog bihačkih Muslimana. Valjda (?) su pomogli oko oslobađanja generala Gotovine. I to bi bilo to. Ludorije u koje su nas uvukli u Afganistanu 1.400.000.000,00 kuna + jedan ljudski život. Sirija, razoružavanje HV-a, gubitak od 20.000.000.000,00 $ i kolone migranata. Libija...
A Majdan je pa posebna priča, o kojoj bi se (što se nas tiče) dale pisati "plahte". Osim "Rafale-a" (koji su stigli iz Francuske), HV se sa današnjim danom zapravo razoružava i od pobjedničke vojske s kraja devedesetih "prijatelji", su HV sveli na nešto gore od onoga što ima Venecuela. Sve neke fantazije u futuru, po prenapuhanim cijenama.
Kao što sam ti rekao, naoružavanje HVa i daljnji pomaci u našu korist u BH ne bi bili mogući bez američkog zaleđa. A ni ovi koji su se desili prije koju godinu ne bi se desili bez njih. Isto tako su uspješno sabotirali onaj sramotni granični sporazum sa Slovenijom. Razoružavanje HVa nema veze s Majdanom, to je bilo davno prije. Amerikanci su nama radili i loše i dobre stvari, poanta je da se trebamo potrduti da dobrih bude što više. Nema od qrčenja i glumjenja sile ništa, oni su bog i batina i pridobiti ih koliko se da. Niti to mislim, niti sam to napisao kako se trebamo konfrontirati Americi. No ne treba nam niti druga krajnost, sa entuzijazmom podržavati njihove poduhvate i ludorije, osobito ako od toga nemamo koristi ili čak imamo štete. Tako da (zapravo) razoružavanje HV-a ( https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/m ... e-20120726, https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pot ... ruzja.html, https://www.zabranjeni.url/vijesti/foto-hr ... 99-1516980, ...) i nikakvi pomaci u našu korist u BiH - imaju zaleđe u SAD-u. Evo naših "saveznika", ludilo - https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/v ... o-20220916Što se tiče "sramotnog sporazuma" (o arbitraži, koji su progurali HDZovci bez referenduma, a po kojem smo garantirano trebali izgubiti ("stik", "pravičnost", "dimnik do otvorenog mora - znači do Otranta")), odmah nakon otkrivanja tog skandala, poput EU i SAD su zatražile da RH svejedno prihvati rezultate te arbitraže (srećom Milanović ih nije poslušao). A tko je zaslužan za otkrivanje toga - ne zna se. U medijima su se spominjale - naše službe, Amerikanci, Rusi, Nijemci, Srbi, pa čak i sami Slovenci (neki njihovi unutrašnjopolitički sporovi). Možda su to i bili Amerikanci - no to se ne može tvrditi. Što se tiče famoznog "šamaranja Slovenaca" (od strane SAD-a), radi ulaska RH u EU, pa Slovenci su onda od RH dobili sve što su htjeli, a dobili bi i arbitražu, da su bili malo strpljiviji i pažljiviji. I kakvo je to onda "šamaranje" bilo? Kao da "sutra" Amerikanci "šamaraju" Hrvate, kako bi dopustili ulazak Srbije u EU, a pri tom, Srbija prihvati sve hrvatske zahtjeve. Razoružavanje HV-a IMA veze sa Majdanom. S tim kako je ovo podatak iz 2023. i na tome se nažalost nije stalo - https://www.dnevno.hr/vijesti/zatajena- ... u-2110937/. Cirkus putuje dalje - https://www.youtube.com/shorts/YJwMci6wAxs, Čitao sam upis jednog kolege, koji je napisao kako je, da bi te SAD priznale za svog "saveznika" potrebno 100 godina, uvlačenja, ulizivanja, čega već. Mislim kako to nije toga vrijedno. Ne treba nam grčenje i glumljenje, sukob, nego gledati svoja posla, a našu potporu - momentalno naplatiti (inače će se to brzo zaboraviti). Znači ne raditi stvari na vlastitu štetu, ne nabijati si kompleks (zapravo nepostojećeg) duga, ali niti ne vrijeđati Trumpa ("naši" političari i MSM) ili slaviti Hillary i Kamalu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: Jučer, , 07:52 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: Jučer, , 11:43 |
|
|
novosve je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Razoružavanje HV-a IMA veze sa Majdanom. S tim kako je ovo podatak iz 2023. i na tome se nažalost nije stalo - https://www.dnevno.hr/vijesti/zatajena- ... u-2110937/. Cirkus putuje dalje - https://www.youtube.com/shorts/YJwMci6wAxs, . Razoružavanje HVa je krenulo 2000. s veleizdajničkim prevratom, a zadnjih godina je trend konačno preokrenut. Nema nikakve veze s Ukrajinom, rat u Ukrajini je konačno doveo do popravka stvari. Sa razoružavanjem HV-a krenulo je 2000. i na tome se radi sve do danas. RH je "donirala" (preciznije davala badava) oružje SAD-u, Afganistanu, Maliju, sirijskim đihadistima, a sada sa Ukrajincima to je postalo nešto suludo. Puške, streljivo, helikopteri, zrakoplovi, topovi, tenkovi, oklopnjaci,... Zar za to stvarno niste znali? Zbog Ukrajinaca i njihovih ludorija, ostali mi s gaćama na štapu i to je po Vama - "popravak stvari"? Što se to "popravilo", ovo - https://www.youtube.com/watch?v=jWKIPPk ... rt_radio=1 ili ovo - https://www.youtube.com/watch?v=Uii5O5Hpkeg? Trend je preokrenut u području fantaziranja u futuru i blebetanja. Ono, koja crna 2035.?! Dajte Vi badava sada svoj auto susjedu alkosu u potrebi, a Vama će stići novi auto, iza 2035., naravno ako ga sami platite. Tom susjedu uredno plaćate i reket, a usput mu se potpišete za jamca kredita koji on sigurno neće vratiti. Posao stoljeća... Plus, o kvantiteti da ne pričamo. Prodaju nam "manje je više" fore i narod to puši.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|