|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 142 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
goran2hr
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 22 sij 2025, 13:40 |
|
|
kiler je napisao/la: Bravo Dabro,svaka čast. Istjerao je na čistac Marija Radića, a sa njim vjerovatno i ucjene ljigavog Bujice. Pokreće se istraga u Hrvatskim šumama na osnovu Dabrinih izjava. A i Plenky je navodno bio upoznat sa svim nepravilnostima. Aferim Josipe.Samo rokaj.  Ne treba od buhe praviti slona. Dabro je u "Hrvatskim šumama" otkrio kriminal, rekao za to Plenkoviću, ovaj mu je odgovorio neka - "šuti" i to bi bilo to. Sjetio se toga kada je skopčao da će ga izbaciti iz Vlade. Pa sada nešto glumata. Inače zanimljivo je to kako su DPovci dobili ("ispregovarali") 2 i 1/2 ministarstva (gospodarstvo su dobili "osakaćeno"). Ali sada ispada kako baš nisu dobili niti cijelo ministarstvo "Poljoprivrede, šumarstva i ribarstva". Jer iako se u nazivu nalazi "šumarstvo", to HDZ (praktično) DP-u nije dao ( https://www.vecernji.hr/vijesti/koalici ... ar-1832018). Naravno, kako na kraju neće biti problema. DP će prihvatiti sve. Njihovo je da budu poslušni, čekaju još 3 i 1/2 godine dok im mandat prođe, a onda potraže novo zanimanje.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 22 sij 2025, 18:41 |
|
|
Manje više se slažem da se predsjedniku treba čestitati (pa i puno je bolji kandidat bio od Primorca), ali opasne namjere... Kaj je to SDP ranih 90ih?
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 22 sij 2025, 18:50 |
|
|
Očigledno je da Kaptol ne podržava ovakav oblik i smjer vođenja najveće "desne" stranke u Hrvata.
Zagrebački nadbiskup Kutleša čestitao Milanoviću s podužim tekstom.
Zašto je Crkva protiv ovakvog HDZ-a, točnije, njegovog vođe? I to otvoreno!
|
|
Vrh |
|
 |
krstjanin
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 23 sij 2025, 09:34 |
|
|
Cuj zasto. Pa rekli smo vec, zato sto je HDZ postao ljeviji od Milanovica. Rodna ideologija, istanbulska konvencija, divlji uvoz imigranata, rasprodaja Hrvatske itd. itd...
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 23 sij 2025, 21:58 |
|
|
Plenković iz Davosa poručio: Treba započeti razgovore s Rusijomhttps://narod.hr/eu-svijet/plenkovic-iz ... -s-rusijom Citat: Plenkovićevo neočekivano priznanje sve je iznenadilo! "Treba početi razgovore s Rusijom o ratu u Ukrajini jer ruski predsjednik Vladimir Putin može biti strpljiv, a ruski narod može izdržati sankcije", rekao je hrvatski premijer Andrej Plenković na radnom doručku u sklopu Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu. Šta sad kažu HDZ-ovci 
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 23 sij 2025, 22:20 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7536 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Rusofil!!!
A to je zapravo i Plenkovićevo prirodno stanje zapravo. Ovo europejsko glumljenje briselca je cijelo vrijeme bio paravan.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 23 sij 2025, 22:45 |
|
|
kiler je napisao/la: Rusofil!!!
A to je zapravo i Plenkovićevo prirodno stanje zapravo. Ovo europejsko glumljenje briselca je cijelo vrijeme bio paravan. Ali pazi, kad bi se mirovni pregovori održali u Hrvatskoj to bi bio povijesni uspjeh. Plenković je dobar sa Zelenskim Milanović je bio korektan prema rusima Dubrovnik Peace agreemant Ubiti je ovo prilika i za Milanovića i za Plenkovića da obilježe svoje političke karijere sa jednim MEGA velikim svjetskim, povijesnim uspjehom, Mirom u Ukrajini.
|
|
Vrh |
|
 |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 24 sij 2025, 06:06 |
|
|
Brane je napisao/la: kiler je napisao/la: Rusofil!!!
A to je zapravo i Plenkovićevo prirodno stanje zapravo. Ovo europejsko glumljenje briselca je cijelo vrijeme bio paravan. Ali pazi, kad bi se mirovni pregovori održali u Hrvatskoj to bi bio povijesni uspjeh. Plenković je dobar sa Zelenskim Milanović je bio korektan prema rusima Dubrovnik Peace agreemant Ubiti je ovo prilika i za Milanovića i za Plenkovića da obilježe svoje političke karijere sa jednim MEGA velikim svjetskim, povijesnim uspjehom, Mirom u Ukrajini. Ruse prvo treba nešto žestoko natjerati da pristanu na pregovore. Kao što je Srbe prislila "Oluja" i HV pred Banja Lukom. Možda je to pad nafte ispod 50$ po barelu. Trump je isto govorio jučer o potrebi sniženja cijene nafte kako bi se Ruse prisililo na pregovore. Btw, možda pregovori i na nekom otoku Vis, Hvar, Brač?
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 24 sij 2025, 10:42 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7536 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Gaugamela93 je napisao/la: Brane je napisao/la: Ali pazi, kad bi se mirovni pregovori održali u Hrvatskoj to bi bio povijesni uspjeh.
Plenković je dobar sa Zelenskim Milanović je bio korektan prema rusima
Dubrovnik Peace agreemant
Ubiti je ovo prilika i za Milanovića i za Plenkovića da obilježe svoje političke karijere sa jednim MEGA velikim svjetskim, povijesnim uspjehom, Mirom u Ukrajini. Ruse prvo treba nešto žestoko natjerati da pristanu na pregovore. Kao što je Srbe prislila "Oluja" i HV pred Banja Lukom. Možda je to pad nafte ispod 50$ po barelu. Trump je isto govorio jučer o potrebi sniženja cijene nafte kako bi se Ruse prisililo na pregovore. Btw, možda pregovori i na nekom otoku Vis, Hvar, Brač? Na Golom otoku. 
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 25 sij 2025, 16:58 |
|
|
Uskoro na granici s RH kreće uzimanje biometrijskih podataka: Što to znači za Hrvate u BiH?https://direktno.hr/direkt/uskoro-grani ... hg-363777/Citat: Posljednje informacije koje govore o tomu kako bi do kraja godine mogao zaživjeti najavljivani sustav ulaska/izlaska (EES) za registraciju državljana zemalja izvan EU-a, a koji će od državljana zemalja koje su izvan EU-a tražiti biometrijske podatke i veliko zanimanje javnosti u BiH, a osobito među onim stanovnicima koji često prelaze granicu s Unijom, u ovom slučaju prema Republici Hrvatskoj. Citat: No, prema informacijama koje je Večernji list dobio iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, sustav se ne primjenjuje prema državljanima trećih zemalja ako imaju i državljanstvo države članice EU-a, a to znači ni prema državljanima Hrvatske koji žive u Bosni i Hercegovini.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 14 vel 2025, 10:55 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 17895 Lokacija: Drina je na granici!
|
Dokument ovdje neću objaviti, no VRH je uzeo prijedloge u razmatranje i u roku dva tjedna od mog pisanja neke dijelove uvrstio u ovu odluku.
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 24 vel 2025, 17:59 |
|
|
DORH traži pritvor za Dabru!!!
Ako se to desi, vlada ostaje bez 76 zastupnika!
Hoće li DP i formalno koalirati sa SDSS?
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 24 vel 2025, 18:53 |
|
|
Umjesto njega ulazi sljedeći sa HDZ liste?
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 24 vel 2025, 20:37 |
|
|
MiB je napisao/la: Umjesto njega ulazi sljedeći sa HDZ liste? ne ulazi nitko ako on ne stavi mandat u mirovanje. A Dabro to sigurno učiniti neće!
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 24 vel 2025, 20:55 |
|
|
Cro-realizam je napisao/la: DORH traži pritvor za Dabru!!!
Ako se to desi, vlada ostaje bez 76 zastupnika!
Hoće li DP i formalno koalirati sa SDSS? Koliko se dâ iščitati iz Penavine izjave, DP izlazi iz vlade ukoliko sruše Dabru i Plenković će morati tražiti nove partnere. SDSS, Zurovec i Raspudići su u igri po meni također... 
|
|
Vrh |
|
 |
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 25 vel 2025, 08:28 |
|
|
kiler je napisao/la: Koliko se dâ iščitati iz Penavine izjave, DP izlazi iz vlade ukoliko sruše Dabru i Plenković će morati tražiti nove partnere. SDSS, Zurovec i Raspudići su u igri po meni također...  prije lokalnih je samo SDSS, a vi ostali nakon. Ali to nije dovoljno. Vjerojatno će se kojeg DP ovca kupiti, neće radi dabre ostat bez mandateka. Ima tu još Zekanovića DP neće izaći iz vlade, ali vlada nema većinu. Ne može izglasati proračun, nova imenovanja ministara ni bilo kakav organski zakon. No, isto tako se dabrao može vratiti u sabor (ovisi koliki mu pritvor odrede ako mu odrede) i stvari idu dalje. Jedino da oporba skupi 76 ruku za rušenje vlade. Ali, za to se prvo onaj Kolakušićev zamjenik mora vratit u sabor, a pitanje je želi li njih 76 dići ruku za to.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Vlada Republike Hrvatske Postano: 25 vel 2025, 09:29 |
|
|
... greška
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|