|
|
Stranica: 105/105.
|
[ 2611 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Vukovar, dvojezičnost ? Postano: 22 vel 2016, 22:07 |
|
|
Amidza je napisao/la: Tuta je napisao/la: Predlažem da se iz hrv. ćirilice izbace sva slova koja koriste Srbi i Srbovi, i zamijene latiničnim, da se ne bi traumatizirala vukovarska djeca.
What do YOU think? Share your thoughts with us. Tuta, otkud ovom kompleksasu daramu to da si ti Bosnjak? Evo, ne znam. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Vukovar, dvojezičnost ? Postano: 22 vel 2016, 22:10 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Tuta je napisao/la: Predlažem da se iz hrv. ćirilice izbace sva slova koja koriste Srbi i Srbovi, i zamijene latiničnim, da se ne bi traumatizirala vukovarska djeca.
What do YOU think? Share your thoughts with us. Tuta, sto velis na srbijanske pokusaje srbizirati i ono malo Hrvata sto je ostalo u Vojvodini. Jel' ti se gadi cuti da im ona nakaza Nikolic dariva skolske knjige na cirilici, ili te boli kurac, glavno da Srbima u Vukovaru dajes poptoru. Inace, na onoga smehotresnog sto kaze da u Srbiji koriste latinicu zbog manjina, daj covice umij se, jesi pocrvenija ili odma pa mrtav kakva je to monstruozna laz. Vama je latinica prvo pismo, cisto ki suza. Trebaju imat knjige na latinici. Otvori temu pa ćemo raspravljat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Vukovar, dvojezičnost ? Postano: 22 vel 2016, 23:28 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47518 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Kaže švedski musliman na hrvatskom forumu Herceg Bosne u paru s umalo Hrvatom iz umalo Mostara. Zajebani neki kompleksi, nema šta.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: Vukovar, dvojezičnost ? Postano: 23 vel 2016, 11:27 |
|
|
Nostro Uomo je napisao/la: Ćirilica u Vukovar će doći "kad na vrbi rode srbi"! To je jasno i vrapcima na grani pa čak i srbima pa mi nije jasno zašto srbi u Vukovaru ne sade vrbe ako oće ćirilicu. nisam sklon prijavljivanju, ali ne znam kako tvoj post stoji i dalje... vrbe i srbi... poruka je jasna... da ti mene malo poglabas jezicinom sovinistickom po guznoj dilindari a?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Vukovar, dvojezičnost ? Postano: 23 vel 2016, 13:16 |
|
|
kolubara je napisao/la: Nostro Uomo je napisao/la: Ćirilica u Vukovar će doći "kad na vrbi rode srbi"! To je jasno i vrapcima na grani pa čak i srbima pa mi nije jasno zašto srbi u Vukovaru ne sade vrbe ako oće ćirilicu. nisam sklon prijavljivanju, ali ne znam kako tvoj post stoji i dalje... vrbe i srbi... poruka je jasna... da ti mene malo poglabas jezicinom sovinistickom po guznoj dilindari a? Ako se trpe izravne Chatnickove ,,bratske'' poruke, ne vidim zašto bi ova neizravna krivo shvaćena nekome smetala.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: Vukovar, dvojezičnost ? Postano: 23 vel 2016, 14:55 |
|
|
|
dobro, onda neka mi propisno poglaba brabonjke
cistoca je pola zdravlja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Vukovar, dvojezičnost ? Postano: 23 vel 2016, 18:03 |
|
|
kolubara je napisao/la: dobro, onda neka mi propisno poglaba brabonjke
cistoca je pola zdravlja Kolubara, zar baš želite svima pokazati kako ste primitivni prostaci Balkanštine? 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nostro Uomo
|
Naslov: Re: Vukovar, dvojezičnost ? Postano: 23 vel 2016, 19:14 |
|
|
kolubara je napisao/la: Nostro Uomo je napisao/la: Ćirilica u Vukovar će doći "kad na vrbi rode srbi"! To je jasno i vrapcima na grani pa čak i srbima pa mi nije jasno zašto srbi u Vukovaru ne sade vrbe ako oće ćirilicu. nisam sklon prijavljivanju, ali ne znam kako tvoj post stoji i dalje... vrbe i srbi... poruka je jasna... da ti mene malo poglabas jezicinom sovinistickom po guznoj dilindari a? Zar si ti protivnik ekološke osviještenosti??? Ne razumijem zašto komentar o širenju nasada vrbe smatraš potrebnim prijavljivanja? Prijavljivanje kome? Evidentno je da u Vukovaru nema vrba koliko ima srba! Nema veze jer ima dosta zasađene breze!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: Vukovar, dvojezičnost ? Postano: 24 vel 2016, 09:41 |
|
|
|
A ovo je tak demokracijski kulturno... I brezi takodje uputstvo da se pridruzi glabanju... zadah i onako nece promenuti jer smrdi na sovinizam...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nostro Uomo
|
Naslov: Re: Vukovar, dvojezičnost ? Postano: 26 vel 2016, 12:13 |
|
|
|
I ne samo u Vukovaru, dvojezičnost će urgentno, u najkraćem roku biti uvedena u cijeloj Republici Hrvatskoj!
Naime, obzirom da novoizabrani hrvatski premijer Tihomir Orešković puno bolje poznaje engleski od hrvatskog jezika, uskoro će u cijeloj Hrvatskoj natpisima na hrvatskom jeziku biti pridodani i natpisi na engleskom jeziku kako se hrvatskom premijeru ne bi slučajno dogodilo da zaluta negdje u Hrvatskoj a ćirilični natpisi, posebice u Vukovaru nikada neće biti uvedeni kako se Srbima niti slučajni ne bi dogodilo da zalutaju u Hrvatsku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: Vukovar, dvojezičnost ? Postano: 01 ožu 2016, 12:54 |
|
|
|
u vukovaru i danas ima tabla sa srpskom cirilicom... mora da zmirkas zbog toga ?
probaj sa nekim sedativom i zalij guaranom...
ako ne uspe, malj pa na istim vremensim rastojanjima odredjenom jacinom udri dok tikovi ne nestanu i potpuno umrtvis...
posle povratka u prethodno stanje, najbolje je da izbegavas gradske urede gde stoje table...
u suprotnom, malj i ponovi postupak...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|