|
|
Stranica: 5/133.
|
[ 3316 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 14 pro 2020, 20:54 |
|
|
Ekipira se DP...
Privitak/ci: |
Screenshot_2020-12-14 Domovinski pokret.png [ 32.49 KiB | Pogledano 1950 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 14 pro 2020, 21:01 |
|
|
Velebit je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Vidim da nekima smeta Tomašević. Zašto, što je tako loše rekao ili napravio? Nekima? Cek na ovom... na OVOM forumu ima netko kome je Tomasevic neutralan ili cak simpatican? Lik je social jusice warrior, globalist, sorosevac, postmodernist i etnomazohist. To sta sere protiv nepotizma je nebitno jer takvi libtardi kad dodu na vlast jedino na koga se mogu oslonit su drugi libtardi sta znaci i da imaju vlastiti nepotizam baziran ne na rodijackoj vec na ideoloskoj vezi. Zadnje sta nam triba to je da kreten od Zagreba radi sanctuary city tj utociste za ilegalne Muslimane i Crnce ka sta bolesnici koji vode Bec i Budimpestu pokusavaju od tih gradova u direktnoj kontri nacionalne vlasti. To nam ne triba. Bolje da se ideoloski neutralni Bandicevci obogate jos duplo na nekim mutnim projektima nego da se degradira nacionalno tkivo Hrvatske i naseg glavnog grada. S tim receno, ne dajem mu velike sanse. Eskapade onog komicara su tipicne za libtarde. Uvik su komicari ljevicarcine... slicno s John Oliverom i Bill Maherom. Bolje da se Zagreb vodi principom osobnog interesa nego etnomazohizma. Prvo bar ne upropastava naciju vec redistribuira novac unutar nje. Meni je neutralan, možda čak blago simpatičan. Što se tiče Arapa i Crnaca, o tome prvenstveno odlučuju Vlada i MUP. A Zagreb već izgleda kao sanctuary city za dotične. Zanima me rješavanje problema namještenih javnih nabava, zapošljavanja preko veze na izmišljenim mjestima u gradskoj upravi i Holdingu, sanacija enormnih dugova Holdinga, Jakuševac, opasne fasade, cijevi koje nisu popravljane, mostovi koji se urušavaju... I očekujem da se idući gradonačelnik time bavi.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 14 pro 2020, 21:18 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Meni je neutralan, možda čak blago simpatičan. Što se tiče Arapa i Crnaca, o tome prvenstveno odlučuju Vlada i MUP. A Zagreb već izgleda kao sanctuary city za dotične. Zanima me rješavanje problema namještenih javnih nabava, zapošljavanja preko veze na izmišljenim mjestima u gradskoj upravi i Holdingu, sanacija enormnih dugova Holdinga, Jakuševac, opasne fasade, cijevi koje nisu popravljane, mostovi koji se urušavaju... I očekujem da se idući gradonačelnik time bavi. Mjesto gradonačelnika Zagreba donosi ogromnu lovu kojom se stvara ogroman utjecaj i širi ideologija. Tuđman je po cijenu suspendiranja demokracije spriječavao da oporba preuzme Zagreb. Ljevica će dobiti ogroman uzlet ovime i MOST će biti direktan sukrivac.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 14 pro 2020, 21:20 |
|
|
Lol, ako ništa Tomašević će vjerojatno ukinuti majke odgajateljice, ta je Bandićeva politika imala negativniji utjecaj nego bilo kakav oblik imigracije u pet plenkijevih godina.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 14 pro 2020, 21:22 |
|
|
volvoks je napisao/la: Lol, ako ništa Tomašević će vjerojatno ukinuti majke odgajateljice, ta je Bandićeva politika imala negativniji utjecaj nego bilo kakav oblik imigracije u pet plenkijevih godina. Ali je neće zamijeniti ničim kvalitetnim.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 14 pro 2020, 21:23 |
|
|
Sad sam se sjetio da je i sin Otte Barića najavljivao da će kandidirati. Pozdrav za Volvoksa, dugo se nismo čitali.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 14 pro 2020, 21:26 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Sad sam se sjetio da je i sin Otte Barića najavljivao da će kandidirati. Pozdrav za Volvoksa, dugo se nismo čitali. Da, HSLS tradicionalno podržava solidne kandidate.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 14 pro 2020, 22:13 |
|
|
DP sad osniva podružnicu u glavnom gradu
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 14 pro 2020, 22:14 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 15 pro 2020, 05:58 |
|
|
Burbon je napisao/la: DP sad osniva podružnicu u glavnom gradu Ti, koji stalno trubiš o "stanju na terenu" shvaćaš da je Škoro u par mjeseci uspio privuči dovoljno ljudi u svoju stranku u Zagrebu da osnuje podružnicu? To je nešto što MOSTu u 5 godina nije uspjelo pa ni dan danas ne postoji njihova podružnica u Zagrebu, niti je ikada postojala.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 15 pro 2020, 08:44 |
|
|
divizija je napisao/la: Burbon je napisao/la: Aha, kandidati padaju s neba bez neke mašinerije iza sebe.
Reci ko su kandidati DP-a kojo ce tako suvereno poharat? Pa da im se zato netko triba ulagivat. Rekao sam ti da je nebitno tko je kandidat DPa, ako ne bude 1 kandidat desno od Bandića i HDZovog fikusa, sa širokom podrškom raznih stranaka, onda je sasvim jasno da imamo drugi krug Bandić-Tomašević i da je prvi krug formalnost. A po meni i drugi. Ne znam tko će im biti kandidat, ali to je u ovoj situaciji posve irelevantno, kao što je i Troskotova kandidaura nažalost irelevantna, jer iza njega stoji samo jedna stranka. Bolje im je bilo dati lovu u humanitarne svrhe nego u plakate.Postoje samo dva ozbiljna kandidata za drugi krug. Koliko ti mos migoljit da izbjegnes rec ista od substance. Pitanje je di je to DP i na koji nacin jak... Jel to oko plakata sarkazam od nekog ko je za DP?
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 15 pro 2020, 09:03 |
|
|
volvoks je napisao/la: Da, HSLS tradicionalno podržava solidne kandidate. HSLS redovno podrzava libtard globaliste poput dejana kovaca ili proizvodi kadrove poput davora sterna. Prvi je social justice warrior direktno iz katedrale americkih sveucilista a drugi je subverzivac koji je progurao uvoz Filipinaca i drugih Azijata Da nema takvih libtarda poslovnjacke provinijencije s kojima HDZ koalira nebi ni pocela ova izdajnicka masovna imigracije i dizanja kvota i drugih neprihvatljivih stvari koje su dosle nakon pucanja koalicije HDZa s MOSTom zbog korupcije HDZa. Libtardima ne smeta korupcija ako dobiju urusavanje Hrvatske stvari i pregovaracke moci hrvatskih sindikata. volvoks je napisao/la: Lol, ako ništa Tomašević će vjerojatno ukinuti majke odgajateljice, ta je Bandićeva politika imala negativniji utjecaj nego bilo kakav oblik imigracije u pet plenkijevih godina. https://vecernji.hr/zagreb/majke-pobunom-zaustavile-plan-promjene-statusa-roditelja-odgojitelja-1374620Tako je Hrvoje, bit ce 'nam' bolje kad ponizimo i osiromasimo majke.volvoks je napisao/la: mislim da bi bolje bilo dovlačiti Vinetnamce i Filipince nego susjedne nacije. Uz ovakve 'Hrvate' neprijatelj nan ne triba.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 15 pro 2020, 14:46 |
|
|
Velebit je napisao/la: Pitanje je di je to DP i na koji nacin jak...
Ne, to nije pitanje, to je irelevantno i distrakcija s merituma stvari. Pitanje je koliko će biti kandidata od centra na desno. Sve ostalo je distrakcija, koliko je jak DP, koliko MOST, koliko pero i maro je potpuno nebitno, možemo pričat i o receptu za božićne kolače. Velebit je napisao/la: Jel to oko plakata sarkazam od nekog ko je za DP? Ako je odgovor na gornje pitanje 2 ili više, onda ovo nije sarkazam, nego gorka realnost. Svi skupa mogu odustat odmah, Troskot, kanddat DPa ili bilo koje desno od Bandića koji se još misli pojaviti. Nek uštede i proračunu novce i omoguće da Bandić i Tomašević to odmah rješe u prvom krugu. Ako se kandidra više od jedne osobe desno od Bandića, drugi krug su Bandić i Tomašević.Sve drugo je mlačenje prazne slame.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 15 pro 2020, 14:47 |
|
|
Velebit je napisao/la: Uz ovakve 'Hrvate' neprijatelj nan ne triba. Misli mda je referirao na činjenicu da takva mjera potiče romski natalitet
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 15 pro 2020, 16:16 |
|
|
Ali ako je Most već istaknuo kandidata onda ga je DP trebao podržati. Ne može se na desnici ni inače u životu kočiti proces jer je jedna strana nesposobna , odugovlači I još nema kandidate. I u Rijeci već Miletić ima 40 ljudi, svi znaju za njega, a DP je tek oformio organizaciju i to je ovaj neki jado koji gleda u pod dok ga Škoro predstavlja: https://www.novilist.hr/novosti/hrvatsk ... strukturu/Onda se ne može reći poslije da je Most kriv što nije došlo do suradnje.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 15 pro 2020, 18:00 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Ali ako je Most već istaknuo kandidata onda ga je DP trebao podržati. Ne može se na desnici ni inače u životu kočiti proces jer je jedna strana nesposobna , odugovlači I još nema kandidate. I u Rijeci već Miletić ima 40 ljudi, svi znaju za njega, a DP je tek oformio organizaciju i to je ovaj neki jado koji gleda u pod dok ga Škoro predstavlja: https://www.novilist.hr/novosti/hrvatsk ... strukturu/Onda se ne može reći poslije da je Most kriv što nije došlo do suradnje. Naravno da je moguće kad ne želi ni razgovarati. Jel Troskot ikoga zvao da ga podrži, jesu li prije isticanja kandidata s ikime komunicirali? Ne samo DP nego IKOGA?? Kad se Škoro kandidirao za predsjednika ZVAO je, javno i osobno druge stranke da ga podrže. MOST ni ne pokušava okupljati, njih to ne zanima, oni su nova verzija Živog Zida, mi i nitko više. No ne bih izjednačavao situaciju, jer u Rijeci neće biti dva vrlo istaknuta kandidata, biti će mnogo šarolikija slika, ne bih se čudio da Miletić uleti u drugi krug. Ali po meni ne bi bilo loše da se i u Rijeci povežu, ali za ples je potrebno dvoje. Ne možeš plesati s nekime tko to ne želi.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 15 pro 2020, 18:03 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 15 pro 2020, 20:41 |
|
|
MOST se ponaša ko puritanci...trebali bi malo smanjit apetite...
Vjerovatno u MOST-u igraju na duge staze, al to je u politici neproduktivno. Gle Petrov je među najnepopularnijim političarima iako nije ništa loše napravio, zato što ljude živcira MOST sa tim svojim "puritanizmom" ljudi su tanki živaca i hoće promjene sad i odma.
Definitivno bi po meni MOST trebo podržat kandidata DP za gradonačelnika u Osijeku, koji po meni tamo realno može u drugi krug (jel to Škorina sestra il neko drugi nebitno) Mislim da bi DP odusto od kandidiranja u ZG (to sam zaključio gledajuć Škoru jučer) nekog svog za gradonačelnika, ako bi dobili potporu u Osijeku.
Bruna Esih Vjerovatno je i ona smanjila "apetite", ali ako Bruna ide solo sa svojom opcijom ona će izbit onaj dio HSP-glasača 6000-10000 tisuća. MOST s njom sigurno neće jer su puritanci, al DP bi mogo, jedini problem je Hasanbegović/Bujanec (pitanje koliko glasova Haso donosi DP-u) Tu bi Škoro trebo pokazat da je gazda u stranci i zabranit dupliranje mandata, jer je to po meni čisti snobizam (da neko sjedi u Saboru i u gradskoj skupštini) Haso bi se moro prilagodit stranci... S druge strane Bruna je talent za politiku ko Selakica, iako se Krišto pokazala ko dobra političarka i osvježenje, Bruna je klasa više, percepcija sugovornika, brzina izlaganja, argumentacija...to definitivno fali u Hrvatskoj politici...Bruna pojede za gablec ove žene iz Možemo/RF... takvi žena je malo u politici, jedino Selakica mi pada na pamet...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 15 pro 2020, 20:47 |
|
|
Bruna je propala do kraja, politički gotova, MOST bi isto bio rahmetli da ij nije spasio Raspudić X2. Dobili bi 3-4 mandata i iduće bi se izbore jednostavno utopili.
Oni izmišljaju toplu vodu i prave se kao da imaju svo vrijeme svijeta, birači očekuju da će netko pokazati inicijativu, oni valjda misle da će ljudima jednog dana sve ovo HDZ i SDP dosaditi pa će im 76 mandata past u ruke tamo 2054-te.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 15 pro 2020, 20:48 |
|
|
Brane je napisao/la: MOST se ponaša ko puritanci...trebali bi malo smanjit apetite...
Vjerovatno u MOST-u igraju na duge staze, al to je u politici neproduktivno. Gle Petrov je među najnepopularnijim političarima iako nije ništa loše napravio, zato što ljude živcira MOST sa tim svojim "puritanizmom" ljudi su tanki živaca i hoće promjene sad i odma... Definitivno kod njih nisu apetitit u pitanju, već baš puritanizam. Igra se na dugo, ima se vremena, ali posljedice mogu biti opake. Dovoljno se sjetit kako je Mesić iz nikuda izabran.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 17 pro 2020, 23:27 |
|
|
Prvi intervju Zvone... Mislim da je izabro dobru strategiju "Bandić je prošlost, ja sam budućnost" ne treba trošit vrijeme na Mileta, a treba razmišljat i o drugom krugu. Napade treba usmjerit na Tomaševića i razotkrit njegovu nesposobnost...i gurat/prezentirat svoje projekte o Zagrebu (problem parkinga, problem stare infrastrukture...) https://www.vecernji.hr/vijesti/troskot ... ic-1454662
Privitak/ci: |
Screenshot_2020-12-17 Troskot odgovorio Škori Otkrio zašto je on kandidat za gradonačelnika, a ne Raspudić.png [ 37.3 KiB | Pogledano 1627 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 17 pro 2020, 23:35 |
|
|
..mislim da HDZ ovaj put ide na izbore za gradonačelnika...sto znaci da bandinjo nema sanse..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 17 pro 2020, 23:38 |
|
|
..mozemo je SDP -ov most i pročitana su knjiga Bandić ih drži ...mozda bi bandicu bilo najbolje da ne ide u trku al ego je vrag..
|
|
Vrh |
|
|
Zapetljana
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 pro 2020, 01:37 |
|
|
Flamel je napisao/la: Moglo bi se tako reći...Tomašević jest suvisao lik i netko s kim bi se moglo razgovarati bez obzira što nisam sklon njegovoj opciji,ali ovisi i o tome kakav će tim okupiti.Ako se okruži SJW laprdalima kakvih je i inače njegova stranka/koalicija puna bit će to ajme.U suprotnome,ne bih ga otpisivao. Bruna Esih i NHR...pili su svima krv na slamku s Titovim trgom,a kad je bravar zauvijek odlepršao,samo prelijevanje iz šupljeg u prazno.Još kada je ta žena kod Dujmovića u rano proljeće 2017 izjavila da predstavlja autentični HDZ... Upravo to, slažem se u potpunosti. Brane je napisao/la: Naravno da se neću složit Švaljek je ubiti u ta tri mjeseca uvjerila ljude da Bandić i nije tako loš, pogotovo svojim UP (upravitelji/manageri) ugovorima sa ono troje-četvero di im je osigurala abnormalne otpremnine kakve ne postoje u gradskim upravama nigdje... To samo govori koliko je il nesposobna il pokvarena, znači da nemaš ni osnovna poznanstva u business sektoru niti osnovno povjerenje ljudi da dođu radit s tobom. To je najvažnija osobina lidera okupit vrhunske stručnjake (a ne podmazat ih) Te otpremnine su čak i za business sektor abnormalne za 3 mjeseca staža... Danas je Sandra viceguverner HNB ne smetaju joj kamatarske agencije ili male plaće u bankarskom sektoru, da ne govorimo o prevelikom broju banaka i ne likvidnosti bankarskog sustava... Vidim da si navela par žena...recimo Vidović-Krišto čini mi se da je DP ciljano gura u medije...jel ona možda kandidat? Mislim da nitko ne podmazuje bolje od Bandića i jedva čekam da ta hobotnica kriminala ode s vlasti. Svi su bolji od Bandića, pa čak bi se usudila reći i Tomašević. Ne znam jel VKV kandidat, ali slušajući njezine govore u Saboru i neke intervjue, jako mi se dopada. Jasno, ima neke izjave koje mi se ne dopadaju, ali je žena vrlo inteligentna i elokventna. Nisam sigurna kakav bi tim imala, ali DP kao stranka mi nije nešto zanimljiva, drže se svi skupa o koncu, imaju ljude od desnog centra pa do ultradesničara. To će se rasipati brzo. Škoro mi se bio dopao na početku predsjedničke kampanje, a nakon toga je zaglavio. Za Troskota sam mislila da će se kandidirati i prije nego je objavio kandidaturu. Brat i ja smo razgovarali kako bi bilo bolje da se Selakica kandidira nego njezin muž (kad je navodno DP to nudio). A na fejsu su mi već tad iskakali MOST i Troskot po Sesvetama. Da, MOST ide na živce ljudima jer ne žele koalirati, a s druge strane opekli su se prve godine kad su potpisivali famoznu izjavu da neće koalirati. Od svih nabrojanih, Tomašević ima najviše šanše i skinut će Bandića. I slažem se sa svima da ne smije biti više od dva kandidata desnice, ako desnica želi imati ikakve šanse za drugi krug. Zagreb se mijenja, ali nemojte očekivati da će ikad otići krajnje desno. Za gradonačelnika, kandidat desnog centra bi mogao najviše postići. HDZ nije desnica, čak više ni desni centar. Ali, ljudi ih i dalje tako shvaćaju zbog devedesetih. A stranačka vojska bez imalo kritičkog razmišljanja prihvaćaju sve kaj im ovi na vrhu vele. Nažalost, gledam i slušam to iz dana u dan.
_________________ Činjenice ne prestaju postojati samo zato što se ignoriraju. ~ Aldous Leonard Huxley
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 pro 2020, 08:13 |
|
|
I ja mislim da bi KVK bila odličan izbor za gradonačelnika. Žena je inteligentna i elokventna, u saboru priča isključivo o korupciji, a i lijepa je što svakako nije stvar za odbaciti na izborima.
No ono najvažnije biračkom tijelu od nje vrije krv, bilo onom koje ju podupire bilo onom koje ju prezire.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|