HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 sij 2025, 20:44.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3316 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 133  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021
PostPostano: 30 ožu 2021, 16:30 

Mislim da se svi možemo složit da se Škoro sam diskvalificiro ko kandidat.

slika

Vrh

PostPostano: 30 ožu 2021, 19:30 

Tomasevic i Klisovic u drugom krugu, Bandicevi glasaci i centristi glasuju protiv Tomasevica i Klisovic postaje gradonacelnik. Jos ak uspije da ga podrzi vodja nove hrvatske konzervativne ljevice Veliki Zoki uspjeh je zagarantiran. Nesto kao kad Trump daje palac gore ili dolje na republikanskim lokalnim izborima. :)

Vrh

PostPostano: 30 ožu 2021, 20:02 

..aha sto je babi milo to se babi snilo..jebemti ovoliko komunjara na ovom forumu ne mogu virovat..

Vrh

PostPostano: 30 ožu 2021, 20:21 

Hara je napisao/la:
Tomasevic i Klisovic u drugom krugu, Bandicevi glasaci i centristi glasuju protiv Tomasevica i Klisovic postaje gradonacelnik. Jos ak uspije da ga podrzi vodja nove hrvatske konzervativne ljevice Veliki Zoki uspjeh je zagarantiran. Nesto kao kad Trump daje palac gore ili dolje na republikanskim lokalnim izborima. :)

Nema SDP više snage, Bernardić je bio labuđi ples i sad slijedi pad... Zoki je toga svjestan, al da može pogurat nekog može, al baš toliko sumnjam. Recimo mogo bi podržat Tomaševića, al to bi bilo totalno suprotno ovom čemu prigovara Plenkoviću i cjelom ovom jednogodišnjem mandatu.

Mislim, budimo realni, ja znam Tomaševića iz viđenja, jer sam živio jedno vrijeme u Zapruđu (osim ako ne postoje dva lika s istim imenom i godištem u istom kvartu)
Ko će njemu doć radit u grad?
Ko i Bandiću ekipa iz ureda, udruga, faksa...
Jednostavno ništa se neće promijenit, ja se sjećam ti izbora (prijevremenih 1999god) Bandić je ko danas Tomašević, podstanar sa ženom i djetetom i psom i skromni (skroman znači "pošten") sindikalista... Tomašević podstanar sa curom i psom i skromni (znači "pošteni") aktivista iz udruga. Paralela je i više nego očigledna...

Sjećam se (ne znam ga osobno) Plenkia prvi dojam...
... reko ovo je neki muljator
... a HDZ-ovci meni, ma ne on ti je gospodin čovjek, fin, kulturan, obrazovan on treba bit predsjednik HDZ-a
... ja njima ma frajer je muljator
... oni meni ne varaš se to je pravi čovjek za HDZ

Realno Zoki je pomogo puno oporbi, pogotovo sad pred izbore i svi bi mu trebali bit zahvalni, jer je u najmanju ruku bio korektan prema svima. Nešto kao kad je raspiso referendum za brak iako je bio protiv njega...

Mi kao narod hrvati imamo problem, jednostavno ne želimo prihvatit da neki ljudi nama simpatični, dragi imaju limite. Nije svatko rođen da bi bio vođa, niti da bi bio faca, jer nije bit vođa da ti se ekipa uvlači, nego je bit vođa, faca kad treba preuzet odgovornost i podnijet kaznu, teret te odgovornosti...

Mislim da se svi možemo složit da Bandić nije bio sposoban gradonačelnik, kao da ni Plenković nije sposoban Pred. Vlade. To ne znači da Bandić nebi bio dobar pročelnik za nešto, kao što Plenković bi vjerovatno bio dobar diplomat il možda ministar diplomacije.

Vrh

PostPostano: 30 ožu 2021, 20:25 

..aj konkretno sto zamjeraš plenkovicu..samo nekoj ideološke floskule onda je egocentrik..

Vrh

PostPostano: 30 ožu 2021, 20:28 

Brane je napisao/la:
Mislim da se svi možemo složit da se Škoro sam diskvalificiro ko kandidat.

Naravno da ne možemo

Vrh

PostPostano: 30 ožu 2021, 20:31 

Brane je napisao/la:
Hara je napisao/la:

Nema SDP više snage, Bernardić je bio labuđi ples i sad slijedi pad... Zoki je toga svjestan, al da može pogurat nekog može, al baš toliko sumnjam. Recimo mogo bi podržat Tomaševića, al to bi bilo totalno suprotno ovom čemu prigovara Plenkoviću i cjelom ovom jednogodišnjem mandatu.

Mislim, budimo realni, ja znam Tomaševića iz viđenja, jer sam živio jedno vrijeme u Zapruđu (osim ako ne postoje dva lika s istim imenom i godištem u istom kvartu)
Ko će njemu doć radit u grad?
Ko i Bandiću ekipa iz ureda, udruga, faksa...
Jednostavno ništa se neće promijenit, ja se sjećam ti izbora (prijevremenih 1999god) Bandić je ko danas Tomašević, podstanar sa ženom i djetetom i psom i skromni (skroman znači "pošten") sindikalista... Tomašević podstanar sa curom i psom i skromni (znači "pošteni") aktivista iz udruga. Paralela je i više nego očigledna...

Sjećam se (ne znam ga osobno) Plenkia prvi dojam...
... reko ovo je neki muljator
... a HDZ-ovci meni, ma ne on ti je gospodin čovjek, fin, kulturan, obrazovan on treba bit predsjednik HDZ-a
... ja njima ma frajer je muljator
... oni meni ne varaš se to je pravi čovjek za HDZ

Realno Zoki je pomogo puno oporbi, pogotovo sad pred izbore i svi bi mu trebali bit zahvalni, jer je u najmanju ruku bio korektan prema svima. Nešto kao kad je raspiso referendum za brak iako je bio protiv njega...

Mi kao narod hrvati imamo problem, jednostavno ne želimo prihvatit da neki ljudi nama simpatični, dragi imaju limite. Nije svatko rođen da bi bio vođa, niti da bi bio faca, jer nije bit vođa da ti se ekipa uvlači, nego je bit vođa, faca kad treba preuzet odgovornost i podnijet kaznu, teret te odgovornosti...

Mislim da se svi možemo složit da Bandić nije bio sposoban gradonačelnik, kao da ni Plenković nije sposoban Pred. Vlade. To ne znači da Bandić nebi bio dobar pročelnik za nešto, kao što Plenković bi vjerovatno bio dobar diplomat il možda ministar diplomacije.

..i koje to odgovornosti nije plenkovic podnio od Konzuma..brodogradilišta u Puli..korone..potresa puta dva da minje najveci neprijatelj bira nije moglo teze..

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2021, 09:31 

laganini je napisao/la:
..aj konkretno sto zamjeraš plenkovicu..samo nekoj ideološke floskule onda je egocentrik..

Nemam potrebe nabrajat moj laganini, jer postavljaš se u poziciju moći, koju realno imaju samo moderatori/administratori...

Znači napišeš jednu rečenicu i očekuješ članak od mene i još uvjetuješ kako mora izgledat :zubati
Iskreno meni to i ne smeta kad mi je tema zanimljiva, napisat ću nešto opširnije koliko god možda nerealno bilo. Međutim kad mi tema nije toliko napeta neda mi se...

A iskreno mislim da previše negativno pišem u zadnje vrijeme, previšem kritiziram, da ne kažem kukam, a to nije moj stil... volim konstruktivne rasprave, di možeš nešto novo naučit... pesimizam, melakonija je nešto što duboko prezirem...

Uostalom Uskrs je pred vratima, Dan naše najveće pobjede, svi se mi rađamo ko pobjednici, a poraz je nešto što sami biramo, natovarimo sebi na pleća...

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2021, 13:06 

Manijak Šostar uveo maske na otvorenom. Baš me zanimaju reakcije kandidata.

Vrh

PostPostano: 31 ožu 2021, 13:49 

Brane je napisao/la:
laganini je napisao/la:

Nemam potrebe nabrajat moj laganini, jer postavljaš se u poziciju moći, koju realno imaju samo moderatori/administratori...

Znači napišeš jednu rečenicu i očekuješ članak od mene i još uvjetuješ kako mora izgledat :zubati
Iskreno meni to i ne smeta kad mi je tema zanimljiva, napisat ću nešto opširnije koliko god možda nerealno bilo. Međutim kad mi tema nije toliko napeta neda mi se...

A iskreno mislim da previše negativno pišem u zadnje vrijeme, previšem kritiziram, da ne kažem kukam, a to nije moj stil... volim konstruktivne rasprave, di možeš nešto novo naučit... pesimizam, melakonija je nešto što duboko prezirem...

Uostalom Uskrs je pred vratima, Dan naše najveće pobjede, svi se mi rađamo ko pobjednici, a poraz je nešto što sami biramo, natovarimo sebi na pleća...

..ok cemu defetizam hr postaje normalna uljudna i poželjna zemlja za zivit..prika samo triba za vise malo vise potegnuti ja sam prije pola sata stiga iz vinograda dušu ispustio al kako drugačije ako zelis dodatnu vrijednost..

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 17:23 

OBJAVLJENA je nova anketa N1 televizije o raspoloženju birača pred izbore u Zagrebu.

Na prvom mjestu nema značajnih iznenađenja, na njemu je Tomislav Tomašević s 37.3 posto podrške, što je neznatan pad s 37.6% koliko je imao u prethodnoj anketi N1.

Drugi je HDZ-ovac Davor Filipović s 13.4 posto.

Treća je Vesna Škare Ožbolt s 10.1 posto.

Četvrti je Miroslav Škoro sa 7.7 posto.

Peti je SDP-ov Joško Klisović sa 7.6 posto, koji je pao s drugog na peto mjesto. U prošloj anketi imao je podršku od 11.7 posto.

Slijedi Jelena Pavičić Vukičević sa 6.5%, a Zvonimir Troskot i dalje se drži na oko 5% (ranije je imao 4.8%).
..U odnosu na ožujak (10.7%) Davor Filipović pokazuje trend rasta na 13.4%...nije loše od sorošove tv znači objektivno Filipović je već na 20 %..

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 17:38 

Kako ih samo nije sram toliko lagati te ankete stvarno treba zakonom zabranit.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 17:43 

...Miroslav Škoro četvrti je sa 7.7% (naspram 8.3% u ožujku). U odnosu na vodeće razmatra ga najmanje neodlučnih birača (7.7%)...realno kako sam i očekiva u drugi krug idu tomašević i filipović a u drugom sigurna pobjeda hdz-a neće valjda grad s najvećim proračunom u hr past u ruke aktiviste...razum će prevladat..

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 17:57 

weasel je napisao/la:

Uvijek rezultati budu tu negdje sa anketama.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 18:26 

1986 je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Misliš kao ono na predsjednički izborima gdje su škori prognozirali 18% a dobio je 24% ?

Sorošoidi namjerno spuštaju škori rejting da ne uđe u drugi krug.

Jesi ti svjestan činjenice kako tvoja stranka navija da u Zagrebu pobjedi Tomašević?

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 18:29 

Tomislav Tomašević kleči povodom crnačkog ropstva i diskriminacije, u državi koja je bjelačka i koja nije diskriminirala crnce kroz povijest (npr. izbornik u NDH bio je crnac). Možda je Tomašević albino crnac ili vjeruje da je podrijetlom iz Afrike pa iz solidarnosti sa sunarodnjacima.

https://m.facebook.com/sprocufa.vesnik/ ... ook.com%2F

Tomislav Tomašević, s kim si takav si, MOŽEMO! Za čedomorstvo, LGBTQ+ gay Pride umjesto obilježavanja obljetnica Domovinskog rata, za crvenu zvijezdu petokraku i protiv ZDS, za rodnu ideologiju, protiv priziva savjesti, za 22.6. i Brezovicu, za Tita i protiv Tuđmana, za povijesni zaborav ali i za NOB, za poganstvo i protiv Katoličke crkve itd.

Miroslav Škoro progovorio o financiranju cajki iz gradskog proračuna. Ostali štute o tome. Tomaševića kao ljevičara financiraju tajkuni. Plenković je navodno rekao da je Tomašević njegov nasljednik.

Agresivna bahata kukavica koja paušalno govori protiv Dinama.

Od pjesmi Miroslava Škore zna samo Milo moje koje ne voli pjevati. Meni Škoro nije simpatičan ali su mi manje više drage sve njegove pjesme. Jel Tomašević uopće osjeti bilo hrvatskog naroda?

Tomašević je tip koji bi navodno nešto gradio a nema gradnje u Zagrebu kojoj se nije protivio. Kako ovo može biti ozbiljna opcija za gradonačelnika glavnog grada?

Čini mi se da svi ostali kandidati rade na tome da Tomašević pobjedi. S ovim činjenicama bi ga mogli uništiti. Svi manje više šute, zanimljivo.

Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 18:37 

weasel je napisao/la:
Jesi ti svjestan činjenice kako tvoja stranka navija da u Zagrebu pobjedi Tomašević?

Nisam baš siguran s obzirom da im se cijeli program temelji na pljuvanju po HDZ-u i pokojnom Bandiću.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 18:38 

weasel je napisao/la:
1986 je napisao/la:

Misliš kao ono na predsjednički izborima gdje su škori prognozirali 18% a dobio je 24% ?

..škoro koketira s ljevicom samo što su ih i oni sad odjebali tomašević je ego do neba..nadam se da pošteni mostovci i hdz-ov otpad iz dp u drugom krugu slušat kako srce tak i pamet i konačno zg doći u ruke stožerne hr stranke.. :zastava_Hrvata

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 18:41 

1986 je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Nisam baš siguran s obzirom da im se cijeli program temelji na pljuvanju po HDZ-u i pokojnom Bandiću.

Tomašević je HDZ-ova zamjena za Bandića, velika koalicija se već sprema.

Zar vi zaista očekujete kako onaj vaš panj ima ikakve šanse?

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 18:42 

laganini je napisao/la:
weasel je napisao/la:

..škoro koketira s ljevicom samo što su ih i oni sad odjebali tomašević je ego do neba..nadam se da pošteni mostovci i hdz-ov otpad iz dp u drugom krugu slušat kako srce tak i pamet i konačno zg doći u ruke stožerne hr stranke.. :zastava_Hrvata

Kao i na predsjedničkim izborima, radite sada sve da Škoro ne uđe u drugi krug.

Kad vas u drugom krugu Soroš-Tomašević pregazi kao plitak potok onda će DP i MOST biti krivi.

Vaš kandidat nema nikakve šanse za pobjedu, ali baš nikakve.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 18:44 

..aj pošteno reci ko normalan može glasovat za škoru..

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 18:46 

laganini je napisao/la:
..aj pošteno reci ko normalan može glasovat za škoru..

A tko normalan glasa za kandindata za kojeg unaprijed zna da nema šanse za pobjedu?

Znam da ste limitiranih kognitivnih kapaciteta ali glasati unaprijed za poraz to je nova razina debilizma.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 18:50 

..kako nema šanse već je drugi po anketama i to od onih koji nisu naklonjeni hdz-u a škoro u misec dana pada za par stupnjeva...kojom se ti logikom vladaš...

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 18:52 

laganini je napisao/la:
..kako nema šanse već je drugi po anketama i to od onih koji nisu naklonjeni hdz-u a škoro u misec dana pada za par stupnjeva...kojom se ti logikom vladaš...

Tako što vas narod mrzi i prezire i nikad HDZ kandidat ne pobjeđuje kad je utrka osoba protiv osobe.

Izgubit ćete i doći će zbog vas tomašević, što vaš šef priželjkuje sad već poluotvoreno.

Vrh

PostPostano: 13 tra 2021, 18:55 

..samo se ti tješi da će bit tomašević..eto kakav si hrvat rađe bi ovoga što ga je uršula instalira nego onog koji ti je stvorio hrvatsku..

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3316 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 133  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 27 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: