|
|
Stranica: 38/133.
|
[ 3316 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 13:26 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Predstavljas se kao zastitnik naroda, a ovamo ga najgore vrijeđas, ti imas psihičkih problema i trebas na liječenje, a ne da siris smrad na forumu nekaznjeno. Ti si antihrvat i neprijatelj. Antihrvat je onaj tko zatvara oči pred istinom. Hrvati uništavaju sami sebe, i ako im želiš pomoć prvo im to treba reći. To je kao da narkomanu kažeš da je ludo to što radi i da se treba skinuti s igle za SVOJE dobro, a onda te optuže da mrziš tog čovjeka što ga napadaš. Hrvati su već dulje vrijeme autodestruktivno nastrojeni. Možeš se ti lagat koliko hoćeš ili vrijeđat mene, to je zapravo tvoje podsvjesno priznanje da sam u pravu. Ne bi vrijeđap da imaš šta pametnu reći kontra mojih teza. Tako da za moje zdravlje ne brini, Bolje bi ti bil oda brineš za zdravlje nacije, umjesto što živiš u denialu.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 13:50 |
|
|
..znate sto ovi radikali s desnice nikad nece dobit vlast takvog sljama ako je sudit po ovi njihovim navijačima s foruma pa i njihovim vodjama..cekam da se HSP posloži i oni mogu bit faktor vlasti..a dp nikad a mozda ni tada...točka nema milosti prema izdajicama hr naroda..
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 14:22 |
|
|
laganini je napisao/la: ..znate sto ovi radikali s desnice nikad nece dobit vlast takvog sljama ako je sudit po ovi njihovim navijačima s foruma pa i njihovim vodjama..cekam da se HSP posloži i oni mogu bit faktor vlasti..a dp nikad a mozda ni tada...točka nema milosti prema izdajicama hr naroda.. Radikali s desnice dobivaju vlast onda kad je ZAISTA teško. Onda štakori sami pobjegnu, a narodu proradi obrambeni mehanizam i instinkt za preživljavanje. Good times bread weak people, weak people bread bad times, bad times bread strong people, strong people bread good times..... Trenutno smo u drugoj etapi. Izdajice i šljam ti djele sendviče i vode partiju. I oožavaš ih i kličeš im. Što dovljno govori o tebi, kao i stvar koliko sam te isprovocirao, lijepo si se prepoznao pa si krenuo s vrijeđanjem jer te istina boli. Prije svega te OSOBNO boli jer ti proradi ono malo savjesti što još imaš i propita tvoj sendičarski izadajoljubivi smjer koji si odabrao. Kad ti netko upikne savjest, kreneš vrijeđati, jer te uznemirava, boli te kad se suočiš s time što jesi.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 14:30 |
|
|
..never..niste nikakav faktor osim destabilizirajući ..
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 14:41 |
|
|
laganini je napisao/la: ..never..niste nikakav faktor osim destabilizirajući .. To je tebi svrha postojanja, biti u vlasti. Inače nema sendviča
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 15:53 |
|
|
Idealni uvjeti za "istinsku desnicu", sve se poklopilo, situacija kakva se otvara jednom u 100 godina: Bandić iznenada umro, SDP u dubokoj krizi, HDZ se zajebao time što su prerano imenovali alibi kandidata, nema niti jedno zvučno ime među kandidatima, i opet ništa, pitanje je hoće li dobaciti do 10%. Opet će im biti kriv Brisel, Soros, Udba, komunjare i prije svega izdajnički narod koji ne želi izabrati svoje najbolje sinove...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 16:02 |
|
|
Desnica će dobacit dalje od 10%, nisi valjda toliko naivan pa da vjeruješ tim soroš anketama?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Anti-Zlobnjak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 16:17 |
|
|
Škoro bi trebao sam sebi pjevat u predizbornoj kampanji.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 16:24 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Idealni uvjeti za "istinsku desnicu", sve se poklopilo, situacija kakva se otvara jednom u 100 godina: Bandić iznenada umro, SDP u dubokoj krizi, HDZ se zajebao time što su prerano imenovali alibi kandidata, nema niti jedno zvučno ime među kandidatima, i opet ništa, pitanje je hoće li dobaciti do 10%. Opet će im biti kriv Brisel, Soros, Udba, komunjare i prije svega izdajnički narod koji ne želi izabrati svoje najbolje sinove... Iako je najveći, Zagreb je samo jedan od mnogih gradova i općina u Hrvatskoj. HDZ je lukav pa u velikim gradovima uvijek ide s pola gasa. Istinska desnica bezglavo juriša i onda se osramote, iako taj gubitak za njih realno ništa ne bi trebao predstavljati.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 16:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 16:39 |
|
|
weasel je napisao/la: Desnica će dobacit dalje od 10%, nisi valjda toliko naivan pa da vjeruješ tim soroš anketama? Idemo ovako, na bilo kojim izborima od 1990 do danas, je li ikad "desnica desnija od HDZ-a" u Zagrebu osvojila bitno više od 10%? Jesu li ikad osvojili recimo 25% ili 30%? Zbog čega bi sad osvojili bitno više nego prije? Zato što su za kandidata istaknuli "šlagerpevača"?
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 16:48 |
|
|
..a naročito s karizmatičnim pivacem..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 17:36 |
|
|
Budući da se Filipović, Škoro, Ožbolt bore s Klisovićem za drugi krug Hrvati slobodno mogu dati glas kome hoće, a ja ću glasati za bilo koje od tog troje u drugom krugu. A bome i za Klisovića kontra ovog eko aktivista. A onda da izgubimo drugi krug.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 17:53 |
|
|
Kaže Vesna da je ušla u Partiju 1989 na nagovor predsjednika Sabora Anđelka Runjića: Citat: U Izvrsno vijeće Sabora RH i to u odjel Republičkoh protokola došla sam preko veze na način da je kod moje mame u školi pohađalo razred dijete Željka Lončara, tadašnjeg savjetnika predsjednika SRH Ive Latina.
Prethodno sam nakon završenog Pravnog fakulteta dvije godine bila nezaposlena s napisanih preko 200 molbi za posao i isto toliko dobivenih odbijenica jer nisam bila ‘partijski podobna’.
I kako je bio raspisan natječaj za dva pripravnika u Republičkom protokolu i to na određeno vrijeme, ja sam se javila i bila primljena zahvaljujući gore navedenoj intervenciji.
Nakon dvije godine položila sam državni ispit, ali s obzirom da nisam bila u partiji nisam imala uvjete za ostanak na radnom mjestu u protokolu.
Na nagovor tadašnjeg predsjednika Sabora Anđelka Runjića pristala sam napisati zamolbu za ulazak u partiju kako bi me primili u radni odnos na neodređeno vrijeme. Uvijek je bolje takvo provjereno kadrovsko rješenje nego neki aktivist koji je sigurno pušio travu i sjedio na hladnom betonu.
|
|
Vrh |
|
|
Anti-Zlobnjak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 19:00 |
|
|
Bosanska dinastija Tomašević preuzima vlast, teško je očekivati bilo što drugo.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 19:18 |
|
|
Anti-Zlobnjak je napisao/la: Bosanska dinastija Tomašević preuzima vlast, teško je očekivati bilo što drugo. Poslije hercegovca stize bosanec, kak bu prezivil ti purgeri ovu tiraniju dotepenaca? Treba uvesti obavezene kvote za purgere i pozitivnu diskriminaciju, ne vidim kako ce drugačije do vlasti
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 19:22 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: weasel je napisao/la: Desnica će dobacit dalje od 10%, nisi valjda toliko naivan pa da vjeruješ tim soroš anketama? Idemo ovako, na bilo kojim izborima od 1990 do danas, je li ikad "desnica desnija od HDZ-a" u Zagrebu osvojila bitno više od 10%? Jesu li ikad osvojili recimo 25% ili 30%? Zbog čega bi sad osvojili bitno više nego prije? Zato što su za kandidata istaknuli "šlagerpevača"? Nije nikad. Da, ovaj put imaju šanse baš zato što su za kandidata istaknuli "šlagerpevača". Ne treba bit jako pametan za to shvatit, dovoljno je pogledat rezultate predsjedničkih i parlamentarnih izbora. Ako ne shvaćaš da je prosječan glasač glup, onda si i ti.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 19:43 |
|
|
..a dosad smo kandidirali kapitalce..ubij se..
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 20:35 |
|
|
laganini je napisao/la: ..a dosad smo kandidirali kapitalce..ubij se.. Popij tabletu prdonjo.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 20:55 |
|
|
..sto gubiš živce mozda se stabilizirate do petog miseca..u
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 22:42 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: weasel je napisao/la: Desnica će dobacit dalje od 10%, nisi valjda toliko naivan pa da vjeruješ tim soroš anketama? Idemo ovako, na bilo kojim izborima od 1990 do danas, je li ikad "desnica desnija od HDZ-a" u Zagrebu osvojila bitno više od 10%? Jesu li ikad osvojili recimo 25% ili 30%? Zbog čega bi sad osvojili bitno više nego prije? Zato što su za kandidata istaknuli "šlagerpevača"? ajmo ovako, od 2000. jel HDZ u Zagrebu ikad išta osvojio, ono 10 posto makar? Zašto se uopće natječe?
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 18 ožu 2021, 23:06 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Idemo ovako, na bilo kojim izborima od 1990 do danas, je li ikad "desnica desnija od HDZ-a" u Zagrebu osvojila bitno više od 10%? Jesu li ikad osvojili recimo 25% ili 30%? Zbog čega bi sad osvojili bitno više nego prije? Zato što su za kandidata istaknuli "šlagerpevača"? Nije nikad. Da, ovaj put imaju šanse baš zato što su za kandidata istaknuli "šlagerpevača". Ne treba bit jako pametan za to shvatit, dovoljno je pogledat rezultate predsjedničkih i parlamentarnih izbora. Ako ne shvaćaš da je prosječan glasač glup, onda si i ti. Parlamentarni izbori 2020, Šlagerpevač je u zagrebačkim izbornim jedinicama osvojio: 1. 9% 2. 13% 3. 6% 6. 11% 7. 9% To mu je plafon.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 19 ožu 2021, 01:30 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Nije nikad. Da, ovaj put imaju šanse baš zato što su za kandidata istaknuli "šlagerpevača". Ne treba bit jako pametan za to shvatit, dovoljno je pogledat rezultate predsjedničkih i parlamentarnih izbora. Ako ne shvaćaš da je prosječan glasač glup, onda si i ti. Parlamentarni izbori 2020, Šlagerpevač je u zagrebačkim izbornim jedinicama osvojio: 1. 9% 2. 13% 3. 6% 6. 11% 7. 9% To mu je plafon. Pa nije to loš rezultat za njega. Mogao bi čak i do 15%, na predsjedničkim izborima je u ZG dobio više glasova od Kolinde. Šlagerpevač vam dobio više glasova od Predsjednice . Pokrij se ušima šonjo.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 19 ožu 2021, 01:33 |
|
|
laganini je napisao/la: ..sto gubiš živce mozda se stabilizirate do petog miseca..u Ti si bolestan. Rekao sam ti 10 puta da nisam u stranci. Učlanio si se u najveću stranku u državi s najviše članova i para i sad tu tražiš na koga ćeš pljunut. Mogu se i ja učlanit u HDZ, krkane. Nije to neki veliki uspjeh. Garant bi dogurao dalje od tebe koji si stari, mentalno ograničeni prdonja.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 19 ožu 2021, 01:33 |
|
|
@Pol Gasol Nije on Hrvatski Otto von Bismarck ili Ronald Regan ali nije ni stranački uhljeb kao većina naših dosadašnjih vlastodržaca.
Što god vi rekli o njemu on se rodio u siromašnoj obitelji i sam je stekao to što danas ima svojim radom i glazbom. Dakle zna kako funkcionira stvarni svijet, porezi, plaće radnicima za razliku od Plenkovića koji je na državnoj grbači od Jaslica.
Stvar je u tome da je on sasvim sigurno bolji od ovoga što imamo sada i to me nitko neće razuvjeriti,zato što su ovi na vlasti toliko hebeno loši da gore ne može.
Ne mogu razumjeti ljude koji znaju da nam je vlast stranje a bilo koja druga varijanta iz oporbe im ne valja, uvijek nađu neku iznimku istodobro trpeći svakakva sranja ovih na vlasti jer eto oni su predodređeni vladati.
Kad čujem ljude tipa " ma ne vrijedi glasati za Škoru isti je ko i svi ovi, šta će on napravit, i on je lopov" dobijem slom živaca.
Dakle čovijeka kojeg ne poznate i ne znate kakav je , sposoban ili nepsooban u startu križate a one koji su dokazani šetočine i lopovi držite na vlasti svojim glasanjem ili još gore ne glasanjem. Tim ljudima bi uzeo pravo glasa, doživotno, pa neke kmeče, sami su si krivi što ih političari gaze, ne znaju mrdnut guzicom na pola sata jednom u četiri godine.
Škoro tu nije bitan, bitan je primjer, izađi, glasaj ako ne valja prvom prilikom ga skidamo s vlasti samo se ne smije biti apatičan.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 40 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|