|
|
Stranica: 10/133.
|
[ 3316 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 15:35 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ajmo brojke na stol...od plaća pa dalje ..infrastrukturi ..samo Bog nam je da ovu vlast ... Minimalne plaće Troškovi života Dug Sigurnost
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 15:48 |
|
|
Purger111 je napisao/la: laganini je napisao/la: ...ja škoru i ne doživljavam ozbiljno...nisu mi jasni njegovi glasači..možda je ok imat tako desniju stranku od hdz-a al škoro je čista blamaža...moje mišljenje.. Evo ja ću ti objasniti... 2015., Karamarko zajedno sa "hercrgovačkom" frakcijom drmao je HDZ-om... suverenizam i retuđmanizacija prštale su na sve strane... cijeli HDZ je to podržavao... onda kad je Karamarko "pao" (iako su kasnije sve optužbe odbačene), većina tog istog HDZ-a nominalno je stala iza novog vodstva s potpuno suprotnim političkim smjerom. Normalno, hercegovačka frakcija (oko trećina vrha) i dobar dio glasača kojima je odgovarao Karamarko, bili su potajno nezadovoljni, ali nisu htjeli kompromitirati stranku... cijeli ogranci su prikriveno negodovali, ali samo je dio toga uspio izaći u javnost (npr ono iz whatsapp grupe). I onda odjednom raste potpora Škori, pročišćenom Mostu, suverenistima, neovisnima itd. I svi se čude ko pura dreku, a meni hrpa ljudi iz stranke (i sam sam član) masovno priznava da glasaju za dp, most i sl. I onda tu dolaze ljudi s pričama da je to neka tvrda desnica, neki dodrinaši (iako ima nekolicina takvih) maltene i raznorazne gluposti... Naprosto suluda situacija, HDZ su 2015. isto tako pokrali za mandate, a sve što za što su "građanski" mediji optuživali Karamarka i hercegovačku frakciju pokazalo se kao farsa... Dobro je reko Karamarko, Hrvatskom žestoko drmaju para-obavještajni elementi... I ti elementi su upravo oni koji koče suverene odluke kao što bi bilo npr. djelovanje u interesu HB Hrvata... što i je jedan od glavnih ciljeva HB frakcije (kao što rekoh, oko trećine vrha stranke). Zatim je novo vodstvo sabotiralo izmjenu izbornog zakona u RH i onaj drugi referendum... Dobar dio na višim pozicijama u stranci prave se ludi, do jučer bili Karamarkovi suverenisti, a danas okrenili priču, a ovi iz hercegovačke frakcije negoduju, ali potajno... normalno da onda pozamašan dio nižeg članstva i drugih simpatizera (što provjereno znam jer sam i ja član) prikriveno glasa za ostale suverenističke opcije u ponudi... A ovo šta se priča po forumu, priča se iz neznanja i ja to ne zamjeram nikome.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 15:55 |
|
|
..ma daj sjeti se likova oko Karamarku od efendije i oni koji su ko bili HSP...mutavi Toma i gomila čudaka i iakonke dobio poklon od milanovica potrosio je tu vladu za par mjeseci..tip nije moga ni bit šef vlade a vidi HDZ..nikad vise
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 15:58 |
|
|
weasel je napisao/la: HDZ je sada sam spalio sve mostove s desnicom, desni su možda i htjeli s njima ali sada nakon ovih izbora kuže da od toga nema ništa da je HDZ otišao na kvasinu do kraja. Zato se sada ta desnica neće rasspasti iz čistog razloga što je HDZ ne želi niti ne pokušava usisati. S vremenom će se to biračko tijelo iskristalizirati čvrsto desno od HDZ-a. ..ma da dizanje vlade na ideološkim razlikama je put hr u civiliziranu euoropu..to ostavljamo forumskom nivou..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:03 |
|
|
Brane je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ajmo brojke na stol...od plaća pa dalje ..infrastrukturi ..samo Bog nam je da ovu vlast ... Minimalne plaće Troškovi života Dug Sigurnost ..ne vidim hr na dnu kako je poštovani kolega prezentira..i tonuzvsve sto je rat donio i da smo zadnji uletili u EU..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:04 |
|
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: HDZ je sada sam spalio sve mostove s desnicom, desni su možda i htjeli s njima ali sada nakon ovih izbora kuže da od toga nema ništa da je HDZ otišao na kvasinu do kraja. Zato se sada ta desnica neće rasspasti iz čistog razloga što je HDZ ne želi niti ne pokušava usisati. S vremenom će se to biračko tijelo iskristalizirati čvrsto desno od HDZ-a. ..ma da dizanje vlade na ideološkim razlikama je put hr u civiliziranu euoropu..to ostavljamo forumskom nivou.. A put ove vlade je u raseljavanje i nestanak, hebala vas ta civilizirana europa.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:04 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ma daj sjeti se likova oko Karamarku od efendije i oni koji su ko bili HSP...mutavi Toma i gomila čudaka i iakonke dobio poklon od milanovica potrosio je tu vladu za par mjeseci..tip nije moga ni bit šef vlade a vidi HDZ..nikad vise HSP u Hrvatskoj je odavno razbijen i HDZ ima svoje ljude unutra, više tih HSP-ova se otvoreno zalaže za HB... ali tad je Most radio probleme jer to i nije bio Most kao što je danas... Ti ljudi tada u HDZ-u bi se otvorenije zalagali za Hrvate u HB i radili konkretnije poteze. Plenković ima drugačiji modus operandi, puno suptilniji i zasad uspijeva baratati geopolitičkim odnosima u skladu s našim interesima dolje... No i dalje se čini da fali operativne taktike, ne znam... primjer: ovi izbori u Mostaru, to ne liči ni na šta...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:08 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ma da dizanje vlade na ideološkim razlikama je put hr u civiliziranu euoropu..to ostavljamo forumskom nivou.. A put ove vlade je u raseljavanje i nestanak, hebala vas ta civilizirana europa. ..ti niski udarci nisu i nemaju nikakve veze s vladom...nit će hr ikad imat standard njemačke a sve onda ima svoj prirodni slijed..konkaramarko s onim likovima iz HSP zaustavio migracije..tonizbacite kad nemate argumente i vi i SDP ista retorika..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:11 |
|
|
Purger111 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ma daj sjeti se likova oko Karamarku od efendije i oni koji su ko bili HSP...mutavi Toma i gomila čudaka i iakonke dobio poklon od milanovica potrosio je tu vladu za par mjeseci..tip nije moga ni bit šef vlade a vidi HDZ..nikad vise HSP u Hrvatskoj je odavno razbijen i HDZ ima svoje ljude unutra, više tih HSP-ova se otvoreno zalaže za HB... ali tad je Most radio probleme jer to i nije bio Most kao što je danas... Ti ljudi tada u HDZ-u bi se otvorenije zalagali za Hrvate u HB i radili konkretnije poteze. Plenković ima drugačiji modus operandi, puno suptilniji i zasad uspijeva baratati geopolitičkim odnosima u skladu s našim interesima dolje... No i dalje se čini da fali operativne taktike, ne znam... primjer: ovi izbori u Mostaru, to ne liči ni na šta... ..sto su uradili za h-B paradirali po ljubuskom i širokim s efendiji s ustaskom retorikom..ako bi to spasilo hb i hr onda nesto tu ne štima..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:11 |
|
|
laganini je napisao/la:
..ti niski udarci nisu i nemaju nikakve veze s vladom...nit će hr ikad imat standard njemačke a sve onda ima svoj prirodni slijed..konkaramarko s onim likovima iz HSP zaustavio migracije..tonizbacite kad nemate argumente i vi i SDP ista retorika.. Vidi, naš glavni problem je što se nije očistila duboka država, HDZ SDP sve je to kamilica, zna se tko kolo vodi. Udbaši, Sinovi udbaša a sad već i unuci. Tu ekipu treba lustrirati i izbaciti naglavce iz svih institucija. Oni od 45-te vode Hrvatsku kao da je ćaćin feud. Zato i propadamo.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:13 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la:
..ti niski udarci nisu i nemaju nikakve veze s vladom...nit će hr ikad imat standard njemačke a sve onda ima svoj prirodni slijed..konkaramarko s onim likovima iz HSP zaustavio migracije..tonizbacite kad nemate argumente i vi i SDP ista retorika.. Vidi, naš glavni problem je što se nije očistila duboka država, HDZ SDP sve je to kamilica, zna se tko kolo vodi. Udbaši, Sinovi udbaša a sad već i unuci. Tu ekipu treba lustrirati i izbaciti naglavce iz svih institucija. Oni od 45-te vode Hrvatsku kao da je ćaćin feud. Zato i propadamo. ..govorit o lustraciji nakon dvadeset godina je gubljenje vrimena..a zasto nije bila kad je Franjo bio..
|
|
Vrh |
|
|
Krilnik
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:14 |
|
|
Plenković je za mucavog Karamarka doslovno Albert Ajnštajn. Ajd samo zamislite kako bi Hrvatska izgledala na vanjskopolitičkom planu sa ovim na čelu Svatko tko želi "rustikalnu desnicu", ŠDP, na čelu Hrvatske, ne želi državi ni narodu ništa dobra, mislim na duge staze (pogotovo kada se uzmu promuslimanske perjanice te iste desnice).
_________________ Prvo sapun, onda parfem.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:16 |
|
|
laganini je napisao/la: ..govorit o lustraciji nakon dvadeset godina je gubljenje vrimena..a zasto nije bila kad je Franjo bio.. Nikad nije kasno, sve dok se taj problem ne rješi, nikad mi nećemo napredovat ni metra dok nas ta banda vodi. Sada je ta lustracija još potrebnija nego 90-ih. Zamisli udbaškog gmaza, pukne kako treba predsjednika izabrat u Parlamentu, da i taj simbol narodnog otpora okupiraju i pretvore u fikus. Duboka država je izvor svih problema, reforme bi uvijek bile kozmetičke i privremene naravi, oni bi to sve vratili nazad na staro. Treba im unišitit gnjezdo moći i tada možemo naprijed. Tko to ne razumije ne razumije Hrvatsku politiku.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:16 |
|
|
..ma i unutarnjem..mislis da bi dobili izbore..plenki je ok samo jebega losa karma..brodogradilišta Agrokor Korona ..mogu mislit kako bi to izdrzavkaramarko ..
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:17 |
|
|
Ideja da je karamarko i ta klika suverenisticka je apsurdna pa vlada karamarka i mosta je pocela proces ukidanja Kune ko valute. https://www.novilist.hr/novosti/hrvatska/oreskovic-o-ulasku-u-eurozonu-za-cetiri-godine-uvodimo-euro/Euro vec koriste Crna Gora i Kosovo. Ono sta se zeli to je da se specificno UKINE KUNA i da u Frankfurt odu sve poluge monetarne moci. Zauzvrat HDZ dobija par fotelja u Frankfurtu koja vride ko 10 u Zagrebu. Karamarkova struja je samo vrlo bucna po takozvanim ideoloskim pitanjima tj povijesnicarskim bedastocama. Sta koji datum znaci, koliki je broj cijih zrtava, ko je vise 'kriv' za nesto, koja je simbolika neceg i slicne bezvridne teme. Suverenizam je Boris Johnson koji nista ne govori o imperiju, povijesti, kulturkampfu no vratia je kontrolu nad institucijama tj NACIONALNU SUVERENOST od Brisela. To je suverenizam i nista drugo. Nebi niti reka da je Most suverenisticka stranka... mozda donekle DP. Jedine otvoreno suverenisticke stranke koje zele iscupat institucije od Brisela su Zivi Zid, Suverenisti i Radnicka Fronta. Cin je nekome dio spiela recenica koja spomene 'losu koristenost EU fondova' znas da nije suverenist nego wannabe placenik. Ja samim tim sta se zalazem za smrtnu kaznu san suverenist jer to instant znaci izbacivanje iz EU koja je pacifisticka. Apsolutno je neophodno da imamo javno prenosene smrtne kazne za recimo visoku korupciju, izdaju i profiterstvo. Tona nekih kazni di je neko drustveno vlasnistvo od miljardi upropastija i stavia na racune svoje rodbine danas nosi neke bezveze kaznice i ima kratke zastare. Prvo i osnovno za oporavak nase nacije je osuda zlocina protiv vitalnosti drzave. No EU za to predvida neke blage kazne. 'White collar crime' se drzi da je minor offense u EU. Ja drzim da je to apsolutno najgora vrsta kriminala. Pa vise stete uradi jedan pokvareni sudac ili regionalni sef policije nego neki vucibatina nasilnik. Dobiju visu kaznu ljudi koji se pomlate i nekom slomiju ruku nego ovi sta doslovno eliminiraju jedno 2 miljarde kune, uniste tisuce radnih mista i uvedu demoralizaciju i depresiju u stotine tisuca koji to saznaju.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:17 |
|
|
Krilnik je napisao/la: Plenković je za mucavog Karamarka doslovno Albert Ajnštajn. Ajd samo zamislite kako bi Hrvatska izgledala na vanjskopolitičkom planu sa ovim na čelu Svatko tko želi "rustikalnu desnicu", ŠDP, na čelu Hrvatske, ne želi državi ni narodu ništa dobra, mislim na duge staze (pogotovo kada se uzmu promuslimanske perjanice te iste desnice). I ti si čudnovati kljunaš, uzmeš čisto ustašku riječ krilnik i onda baljezgaš o tobožnjim cviećarima u DP-u. Stvarno svašta...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:18 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la: ..govorit o lustraciji nakon dvadeset godina je gubljenje vrimena..a zasto nije bila kad je Franjo bio.. Nikad nije kasno, sve dok se taj problem ne rješi, nikad mi nećemo napredovat ni metra dok nas ta banda vodi. Sada je ta lustracija još potrebnija nego 90-ih. Zamisli udbaškog gmaza, pukne kako treba predsjednika izabrat u Parlamentu, da i taj simbol narodnog otpora okupiraju i pretvore u fikus. Duboka država je izvor svih problema, reforme bi uvijek bile kozmetičke i privremene naravi, oni bi to sve vratili nazad na staro. Treba im unišitit gnjezdo moći i tada možemo naprijed. Tko to ne razumije ne razumije Hrvatsku politiku. ..koga uništit nisi mi jasan..a sto bi ti otvorio frontu Ala ono sto bakir radi u bih..od toga se ne zivi
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:25 |
|
|
laganini je napisao/la: ..koga uništit nisi mi jasan..a sto bi ti otvorio frontu Ala ono sto bakir radi u bih..od toga se ne zivi Gledaj, nebitna su ideološka prepucavanja to je sve samo skretanje sa suštine. Suština je da su kleptomanske komunističke elite samo usnule u doba Tuđmana i stale uz državotvorni dio naroda iz bojazni da ih Srbi i JNA ne pobiju. Kad je Franjo umro ti štakori su izmigoljili van i sad opet prave socijalističku Hrvatsku kako su naučili u SFRJ bez neke velike ideologije ali po starom ruka ruku mije rođačkom hajdučijskom sistemu gdje sve rade u korist svojih. Googlaj malo imena komunističke elite i tko je danas utjecajan, bogat i moćan, oni sve danas drže, od medija do ekonomije.... sve udbaški kapital... Ljude koji su bili sluge totalitarnog režima nemaju mjesta u politici, tko god ima arhiv u bivšoj UDBI ( a ima ih na žalost jako puno) svi moraju biti lustrirani i mora im biti zabranjena svaka javna i politička djelatnost, ne smiju biti ni općinski viećnici. Ista stvar sa sudstvom, zar ti misliš da može europske vrijednosti gurati sudstvo gdje vlada komunistički partijski totalitarni kadar koji je progonio proljećare i domoljube, koji su presuđivali za verbalni delikt, koji sude kako im bivši šefovi i CK narede? Svi oni također trebaju biti lustrirani, mogu biti privatni odvjetnici ali javne funkcije ni za živu glavu. Eto njih treba maknut iz politike, jel sad jasno?
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:26 |
|
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: Vidi, naš glavni problem je što se nije očistila duboka država, HDZ SDP sve je to kamilica, zna se tko kolo vodi. Udbaši, Sinovi udbaša a sad već i unuci. Tu ekipu treba lustrirati i izbaciti naglavce iz svih institucija. Oni od 45-te vode Hrvatsku kao da je ćaćin feud. Zato i propadamo.
..govorit o lustraciji nakon dvadeset godina je gubljenje vrimena..a zasto nije bila kad je Franjo bio.. Zbog nelustracije si dobio tipove poput Mesića, Josipovića, Pusićke itd., zato sorošoidi bujaju u Hrvatskoj, zato dobrom dijelu ljudi i smetaju "Hercegovci" i "Herceg-Bosna" za koju misle da je bila agresija... + kenjanje po svijetu da smo klerofašisti i nacionalisti... Vi konstantno odbacujete ljude poput mene, Weasela i sličnih koji su najviše uz vas... kao da nama ne smetaju dodrinaši mada tih dodrinaša ima u promilima ionako, ali ajde... Pa ja vam kažem da ovi kamilica HDZ-ovci i pola tog liberalnog EU establišment (koji tek nedavno pokazuje znakove buđenja po pitanju političkog islamizma) kad bi oni čitali ovaj forum... pa zgražali bi se na vaše stavove i predviđanja... raspad BiH, otvoreno zalaganje za Herceg-Bosnu i slično... Još bi počeli u maniri Vesne Pusić paničariti da ste radikalizirani nacionalisti...
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:27 |
|
|
Tria stavit da u upravu i birokraciju ne smiju clanovi stranaka ni oni koji su bili clanovi vise od god dana.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:28 |
|
|
Ric nacionalist ne znaci ista lose. Sve najgore znaci sve sta spada pod globalizam i internacionalizam a to je alternativa nacionalizmu.
Po defaultu svi antiglobalisti su nacionalisti.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:35 |
|
|
Purger111 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..govorit o lustraciji nakon dvadeset godina je gubljenje vrimena..a zasto nije bila kad je Franjo bio..
Zbog nelustracije si dobio tipove poput Mesića, Josipovića, Pusićke itd., zato sorošoidi bujaju u Hrvatskoj, zato dobrom dijelu ljudi i smetaju "Hercegovci" i "Herceg-Bosna" za koju misle da je bila agresija... + kenjanje po svijetu da smo klerofašisti i nacionalisti... Vi konstantno odbacujete ljude poput mene, Weasela i sličnih koji su najviše uz vas... kao da nama ne smetaju dodrinaši mada tih dodrinaša ima u promilima ionako, ali ajde... Pa ja vam kažem da ovi kamilica HDZ-ovci i pola tog liberalnog EU establišment (koji tek nedavno pokazuje znakove buđenja po pitanju političkog islamizma) kad bi oni čitali ovaj forum... pa zgražali bi se na vaše stavove i predviđanja... raspad BiH, otvoreno zalaganje za Herceg-Bosnu i slično... Još bi počeli u maniri Vesne Pusić paničariti da ste radikalizirani nacionalisti... ..pa sto želimo monolitni hrvatsku ..sto je onda Milanović ..pa i Račan koji su ko ljevičari na svoj način dali doprinos..sto bibtribali bit sjeverna Koreja..i sam Tudjman kojeg ja zovem ocem domovine govorio da desnica ne moze bez ljevice..a uvik će isplivat extremni s bilo kojeg predznaka..ja osobnonpobsvojim uvjerenjima sam punondesnije od plenkija al smatram da vodi pragmatičnu politiku i daje veću korist hr nego da je populist i žgadija svom egu..
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 16:40 |
|
|
laganini je napisao/la: Purger111 je napisao/la: Zbog nelustracije si dobio tipove poput Mesića, Josipovića, Pusićke itd., zato sorošoidi bujaju u Hrvatskoj, zato dobrom dijelu ljudi i smetaju "Hercegovci" i "Herceg-Bosna" za koju misle da je bila agresija... + kenjanje po svijetu da smo klerofašisti i nacionalisti...
Vi konstantno odbacujete ljude poput mene, Weasela i sličnih koji su najviše uz vas... kao da nama ne smetaju dodrinaši mada tih dodrinaša ima u promilima ionako, ali ajde...
Pa ja vam kažem da ovi kamilica HDZ-ovci i pola tog liberalnog EU establišment (koji tek nedavno pokazuje znakove buđenja po pitanju političkog islamizma) kad bi oni čitali ovaj forum... pa zgražali bi se na vaše stavove i predviđanja... raspad BiH, otvoreno zalaganje za Herceg-Bosnu i slično... Još bi počeli u maniri Vesne Pusić paničariti da ste radikalizirani nacionalisti...
..pa sto želimo monolitni hrvatsku ..sto je onda Milanović ..pa i Račan koji su ko ljevičari na svoj način dali doprinos..sto bibtribali bit sjeverna Koreja..i sam Tudjman kojeg ja zovem ocem domovine govorio da desnica ne moze bez ljevice..a uvik će isplivat extremni s bilo kojeg predznaka..ja osobnonpobsvojim uvjerenjima sam punondesnije od plenkija al smatram da vodi pragmatičnu politiku i daje veću korist hr nego da je populist i žgadija svom egu.. Milanović ne spada u tu kategoriju, a Račan je imao dosta problematične trenutke u ono vrijeme kad je Mesić bio na vlasti... radili su dosta stvari u kombinaciji tako da mi nije baš jasno zašto braniš Račana. Ako si imalo čitao moje postove onda znaš da se ja zalažem da se razmišlja prohrvatskih pa čak i s pozicija s kojima se ne slažem... Tako je i nastao HDZ, kao pro-hrvatski pokret... Dakle ne anti-hrvatski jer je to izdaja... To nije "Sjeverna Koreja" nego patriotizam i suverenizam... Treba paziti s pragmatizmom u današnje vrijeme jer zapad sam sebe potkopava s vremena na vrijeme, a tu je najbolji primjer migrantska politika... Sad na veliko pričaju o jačanju državne uloge u gospodarstvu, univerzalni prihodi, a da ne spominjemo pozive na "ukidanje imovine". Svašta izvode. Dakle, ići uz dlaku globalistima može biti krajnje pogubno...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 17:00 |
|
|
..kad bi plenki popljuva bilo koju bitnu smjernicu konzervativne stranke razmislio bi dali da ga podržavam mislim na definiciju konzervatizma u usporedbi s cdu il republikanaca u engleskoj npr..il izdao nacionalne interese isto..al to gonjenje vještica nije niti triba u programu HDZ koji je stožerna stranka stranka koja je na vlasti veci dio ove naše hrvatske..taj luksuz ok neka imaju most il skoro al oni nikad nece bit vlast i time bolju poziciju da otvaraju neke teme...
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 17:08 |
|
|
laganini je napisao/la: ..kad bi plenki popljuva bilo koju bitnu smjernicu konzervativne stranke razmislio bi dali da ga podržavam mislim na definiciju konzervatizma u usporedbi s cdu il republikanaca u engleskoj npr..il izdao nacionalne interese isto..al to gonjenje vještica nije niti triba u programu HDZ koji je stožerna stranka stranka koja je na vlasti veci dio ove naše hrvatske..taj luksuz ok neka imaju most il skoro al oni nikad nece bit vlast i time bolju poziciju da otvaraju neke teme... Tako je, znači treba čuvati principe, zasad je relativno mirno i moramo paziti da se previše ne heterogeniziramo jer smo premali narod. Ali vidjet ćemo ako odnosno kad uskoro zagusti. Svašta bi moglo doći na tapetu. Pisao sam na par svojih tema šta bi nas moglo čekati u srednjem roku (UN-ova agenda 2030 i suradnja s organizacijom World Economic Forumom). Daj Bože da sve prođe dobro.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: snowflake i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|