|
|
Stranica: 11/133.
|
[ 3316 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 17:18 |
|
|
..nisam čitav forum pa ne znam sto si napisa ..ono u vezi Račana nisam ja sa ga branim nit zelim antikomunista sam prioritetno al htiobsam rec da je ima neke dobre poteze..il Kizo sad dobro reagira a ko mandator je bio uzas(deset ministara Srba da nista drugo) a sad ima ovacije..dajem za pravo sad jer je to nacionalni interes ..sve sok je tako ima podršku bez obzira sto je iz drugog spektra ako je..a sve sto on kaze mozes zamislit sto bi bilo da to na taj način kaze plenki...ovako plenki ne mora u prvi plan a neprijatelje hr boli puno vise nego da je tobdoalo od HDZ-a..lipo su se poklopile stvari na hr političkoj sceniA
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 17:57 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ma da dizanje vlade na ideološkim razlikama je put hr u civiliziranu euoropu..to ostavljamo forumskom nivou.. Ta "civilizirana Europa" je put u smrt, u muslimansku kolonizaciju ,******** ,transđederluk, aboruts, feminacizam i ukidanje suvereniteta i biološko uništenje nacije. Taj put je put smrti za Hrvate i sve europske narode. Ideologija je sve, ili si za nacionalizam i biološki opstanak ili za kulturu smrti i islamsku invaziju. Sve drugo je irelevantno.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 18:00 |
|
|
laganini je napisao/la: ..recimi u cemu.. BDP per capita npr. Stopi rasta/pada BDPa.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 18:08 |
|
|
..suzavas prostor ...triba bi imat šire vidike..sve sto bio cemu pričaš je ok al ne mozes bit izoliran otok...zene nose danas hlače i tvoja..il divojka..ne zelis valjda bit nostalgičan za tim vrimenom kad se sve vrtilo oko toga kad je normalno bit ubiti drugačijeg od sebe..ratovat..lov na vještice...razna prava koja danas postoje u načelno normalnim demokracijama..jest da ima uvrnuti stvari silovanja demokracije al ipak je napredak normalan di vise di manje..suveeenitet se brani zakonima nije galamom..ustav postoji i nije da se minja svaki dan..ok govorim iz pozicije hr inza hr dajem za pravo da je bih neuređena i nesređena...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 24 pro 2020, 19:28 |
|
|
laganini je napisao/la: ..suzavas prostor ...triba bi imat šire vidike..sve sto bio cemu pričaš je ok al ne mozes bit izoliran otok...zene nose danas hlače i tvoja..il divojka..ne zelis valjda bit nostalgičan za tim vrimenom kad se sve vrtilo oko toga kad je normalno bit ubiti drugačijeg od sebe..ratovat..lov na vještice...razna prava koja danas postoje u načelno normalnim demokracijama..jest da ima uvrnuti stvari silovanja demokracije al ipak je napredak normalan di vise di manje..suveeenitet se brani zakonima nije galamom..ustav postoji i nije da se minja svaki dan..ok govorim iz pozicije hr inza hr dajem za pravo da je bih neuređena i nesređena... Sužavam na BITNO, sve ostalo je trećerazredno. Ovo sve ostalo što drobiš je obično izmotavanje i reductio ad absurdum, čak rasprava sa strawmanom. Hrvatski suverenitet ne postoji, mi smo općina s upraviteljem iz EU, a naš narod se sustavnom infiltracijom kulture smrti u medije, školstvo i omladinu biološki uništava. A sad je krenula i zamjena nas drugima. To je realnost, a ne laprdanja o tome tko nosi hlače i tko će lovit vještice. Postoji samo politika koja radi na održanju i opstojnosti hrvatskog naroda i ona druga. Ona druga trenutno dominira.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 25 pro 2020, 19:25 |
|
|
Vidim da Zvone nema puno na portalu narod.hr dok su ovi iz DP-a često tamo...gotovo ko domaćini...jel to stari sukob iz UIO Markić-Zvone? ... BTW. Nisam vidio da niko u RH komentira ovo...il mi je promaklo https://www.youtube.com/watch?v=MSHe3bM ... e=emb_logo
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 25 pro 2020, 19:37 |
|
|
Ja nakon debakla s Kolindom, Ružom Tomašić i još nekim ženama na političkoj sceni nemam namjeru glasati za ženu. Glasat ću za deklariranog komunista Tomaševića ako s njim u drugi krug uđe nekakva žena.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 27 pro 2020, 22:41 |
|
|
SDP počinje bacat kandidate u eter (Grdešić) da vidi reakciju javnosti/glasača...istu stvar je radio HDZ prije 2-3 mjeseca Herman, Milošević, Marić...zaključak ni jedni ni drugi nisu sigurni koga da kandidiraju. https://www.24sata.hr/news/sdp-groznica ... sic-736488
Privitak/ci: |
Screenshot_2020-12-27 SDP grozničavo traži kandidata za Zagreb Gordan Maras je otpao, a opcija je Ivan Grdešić 24sata(1).png [ 21.41 KiB | Pogledano 1844 put/a. ]
|
Screenshot_2020-12-27 SDP grozničavo traži kandidata za Zagreb Gordan Maras je otpao, a opcija je Ivan Grdešić 24sata(2).png [ 18.65 KiB | Pogledano 1844 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 27 pro 2020, 22:48 |
|
|
...da sdp nema kandidata niti će ga imat...samo ne znam kolko je tomaševiću dobro što se odreka sdp ...možda nije dovoljno dobio ne znam dtalje pregovora
|
|
Vrh |
|
|
Orion
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 00:56 |
|
|
divizija je napisao/la: Primjetite u ovoj anketi da je Zagreb podijeljen popola desno/lijevo i da Bandić ne smije u drugi krug jer tamo gubi. Iako j uravo na njegovoj listi po meni dovoljan broj ljudi koji bi mogli pretrčati na ljevo. Za razliku od ostatka Hrvatske u Zg su desničari u manjini. Grad Zagreb je od svojega osnutka bio i ostao točka kojom su stranci sa Zapada koristili kako bi lakše osvojili Hrvatsku (pogledaj samo kako i zbog čega je Zagreb osnovan). Tako je da u mentalnom genu Purgera da uvijek budu malograđani i da sa visoke gledaju ostatak Hrvatske, s toga ne čudi da Zagrepčani podržavaju SJW radikala koji je klanja Black Lives Matteru i koji misli uvoziti tu retrogradnu politiku u Hrvatskoj. Desnica ukoliko želi ikada želi postati nekakav faktor trebala bi se prvo ukorjebiti u Dubravi i Istoku. Onako kakav Zagreb ima utjecaj na Hrvatsku, tako bi ima Dubrava unutar Zagreba. Preko Janjevaca stvoriti bazu u Dubravu i Sesvetama, pa potom se širiti na ostatak Zagreba.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 09:19 |
|
|
Orion je napisao/la: divizija je napisao/la: Primjetite u ovoj anketi da je Zagreb podijeljen popola desno/lijevo i da Bandić ne smije u drugi krug jer tamo gubi. Iako j uravo na njegovoj listi po meni dovoljan broj ljudi koji bi mogli pretrčati na ljevo. Za razliku od ostatka Hrvatske u Zg su desničari u manjini. Grad Zagreb je od svojega osnutka bio i ostao točka kojom su stranci sa Zapada koristili kako bi lakše osvojili Hrvatsku (pogledaj samo kako i zbog čega je Zagreb osnovan). Tako je da u mentalnom genu Purgera da uvijek budu malograđani i da sa visoke gledaju ostatak Hrvatske, s toga ne čudi da Zagrepčani podržavaju SJW radikala koji je klanja Black Lives Matteru i koji misli uvoziti tu retrogradnu politiku u Hrvatskoj. Desnica ukoliko želi ikada želi postati nekakav faktor trebala bi se prvo ukorjebiti u Dubravi i Istoku. Onako kakav Zagreb ima utjecaj na Hrvatsku, tako bi ima Dubrava unutar Zagreba. Preko Janjevaca stvoriti bazu u Dubravu i Sesvetama, pa potom se širiti na ostatak Zagreba. U načelu se slažem s tobom... Istini za volju purgera je jako malo... jer su većinom izginuli u ratovima WW1 WW2 (pogotovo su ih utamanili partizani poslije rata) DR i mogu ti reć da su purgeri većinom pro-hrvatski orjentirani, ubiti ne znam ni jednog pugera koji je anacionalan. Međutim kad potegnemo pitanje zagrebčana tu se onda dolazi do drugačijeg uzorka i naginje se nekom multi-kulti malograđanstvu i tu si u pravu, al treba uzet u obzir da je dosta ljudi apolitično zbog razočaranosti politikom. Tu prije svega mislim na HDZ koji je zagrebčane baš ono istinski razočaro, njima SDP nikad nije bio opcija i oni traže samo nekog funkcionalnog...zato je Bandić dobivo izbore, jer nije vuko prema SDP-u iako je i sam bio SDP-ovac, nego mudro vegetiro između HDZ-prostorom-SDP... Što se tiče janjevaca oni su ti većinom anacionalni, a prije svega pro-katolički nabrijani, a manji dio je nacionalno nabrijan...možda ćeš se začudit, al po Zagrebu se pričalo da su janjevci, letičani uglavnom financirali kampanju Mesiću za prvi mandat uz albance i naravno Lijanovće itd. Također valja spomenut unatoč svemu da je Zagreb uvijek vukao za hrvatsku stvar... August Šenoa, Matoš, Ujević, Domjanić (on ti je autor početka dinamove himne "popevke sam slagal") Franck, Penkala...svi oni su ti bili pravaši čak su ih zvali frankovci (pogrdno stekliši)...svi oni su bili velike face u Zagrebu, Šenoa je bio i gradonačelnik... https://hr.wikipedia.org/wiki/Frankovci
Privitak/ci: |
Screenshot_2020-12-28 Frankovci – Wikipedija.png [ 17.75 KiB | Pogledano 1783 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Orion
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 15:30 |
|
|
Brane je napisao/la: U načelu se slažem s tobom... Istini za volju purgera je jako malo... jer su većinom izginuli u ratovima WW1 WW2 (pogotovo su ih utamanili partizani poslije rata) DR i mogu ti reć da su purgeri većinom pro-hrvatski orjentirani, ubiti ne znam ni jednog pugera koji je anacionalan. Međutim kad potegnemo pitanje zagrebčana tu se onda dolazi do drugačijeg uzorka i naginje se nekom multi-kulti malograđanstvu i tu si u pravu, al treba uzet u obzir da je dosta ljudi apolitično zbog razočaranosti politikom. Tu prije svega mislim na HDZ koji je zagrebčane baš ono istinski razočaro, njima SDP nikad nije bio opcija i oni traže samo nekog funkcionalnog...zato je Bandić dobivo izbore, jer nije vuko prema SDP-u iako je i sam bio SDP-ovac, nego mudro vegetiro između HDZ-prostorom-SDP... Što se tiče janjevaca oni su ti većinom anacionalni, a prije svega pro-katolički nabrijani, a manji dio je nacionalno nabrijan...možda ćeš se začudit, al po Zagrebu se pričalo da su janjevci, letičani uglavnom financirali kampanju Mesiću za prvi mandat uz albance i naravno Lijanovće itd. Također valja spomenut unatoč svemu da je Zagreb uvijek vukao za hrvatsku stvar... August Šenoa, Matoš, Ujević, Domjanić (on ti je autor početka dinamove himne "popevke sam slagal") Franck, Penkala...svi oni su ti bili pravaši čak su ih zvali frankovci (pogrdno stekliši)...svi oni su bili velike face u Zagrebu, Šenoa je bio i gradonačelnik... https://hr.wikipedia.org/wiki/FrankovciPurgeri/Zagrepčani su oduvijek bili takvi. Matoš je rekao nešto o njima, da kada bi se Sava okrenula da bi Purgeri i dalje bili gladni. Time je htio reći da su malograđani i nesposobni. Za prvi vjerski rat pouzdano znam da su masovno dezertirali (pa neće se gospoda prljati), dok za vrijeme Drugog su bili tihi i priklanjali se kome god je tada vladao gradom. Šokantno i recimo koliko su podzastupljeni u DR-u. Inače, sama riječ Purger je već izraz malograđanštine, jer dolazi od njemačke riječi der Bürger (građanin). Sada mogu tvrditi za svaki gore navedeni primjer, osim jedino Šenou. Šenoa je po standardima Purgera ustvar dotepenec jer mu starci nisu iz Zagreba, a sam je bio ognjišatarac. Oni bi u biti za njega govorili da "kak on rođen u Zagrebu, a dalje se ponaša primitivno" Sve u svemu taj grad jednostavno proizvodi takav odvratan sortu ljudi. Eto ovaj Tomašević dolazi iz nacionalne obitelji ali kako je odrastao u Zagrebu, asmiliarao se u to purgersko-agramersko podnevlje. Sada kleči za Black lives matter jer je to "guba" i može se hvaliti pred strancima kako nije primitivni Hrvat. Osobno bih podržao inicijativu promijene glavnog grada RH.
|
|
Vrh |
|
|
Orion
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 15:35 |
|
|
Imam i teoriju da u biti glavni razlog zašto je Bandić toliko nepopularan među Purgerima, je taj što im gazi ego. Eto jedan "Tupavi Bosanac" već 20 godina upravlja gradom. Nisu se bunili protiv njega kada je bio u SDP, tada Bandić nije imao afere. Tek kada je otkantao SDP, doživjeli su kao izdaju. Imao je Bandić pravo kada je svojedobno prozivao urbani rasizam.
|
|
Vrh |
|
|
guzomir
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 17:38 |
|
|
Orion je napisao/la: Purgeri/Zagrepčani su oduvijek bili takvi. Matoš je rekao nešto o njima, da kada bi se Sava okrenula da bi Purgeri i dalje bili gladni. Time je htio reći da su malograđani i nesposobni. Za prvi vjerski rat pouzdano znam da su masovno dezertirali (pa neće se gospoda prljati), dok za vrijeme Drugog su bili tihi i priklanjali se kome god je tada vladao gradom. Šokantno i recimo koliko su podzastupljeni u DR-u. Inače, sama riječ Purger je već izraz malograđanštine, jer dolazi od njemačke riječi der Bürger (građanin).
Sada mogu tvrditi za svaki gore navedeni primjer, osim jedino Šenou. Šenoa je po standardima Purgera ustvar dotepenec jer mu starci nisu iz Zagreba, a sam je bio ognjišatarac. Oni bi u biti za njega govorili da "kak on rođen u Zagrebu, a dalje se ponaša primitivno"
Sve u svemu taj grad jednostavno proizvodi takav odvratan sortu ljudi. Eto ovaj Tomašević dolazi iz nacionalne obitelji ali kako je odrastao u Zagrebu, asmiliarao se u to purgersko-agramersko podnevlje. Sada kleči za Black lives matter jer je to "guba" i može se hvaliti pred strancima kako nije primitivni Hrvat.
Osobno bih podržao inicijativu promijene glavnog grada RH. Ozbiljno pitanje - jesi li ikad bio u Zagrebu? Da je Zagreb takav kako ga zamišljaš, Hrvatska država nebi uopće postojala Svaki značajniji Hrvat u posljednjih 200 godina je bio ili iz Zagreba ili je barem dovoljno vremena živio u njemu da grad ostavi neki utjecaj na njemu, Zagreb nije slučajno glavni grad. U 19. stoljeću nije previše odskakao veličinom od ostalih hrvatskih gradova, ali je bio nacionalno najaktivniji i najosvješteniji pa se zato razvio kao apsolutni centar svih kulturnih institucija. Ekonomski niti nije bio bitan do 20. stoljeća. Taj "anacionalni" Zagreb je najvatrenije dočekao i proglašenje NDH (gledaj snimke razularene mase starih purgera na youtubeu) i Hrvatsko proljeće i proglašenje nezavisnosti Hrvatske, između ostalog. Taj isti Zagreb je imao i doček generala iz Haaga i proslavu srebra na svjetskom prvenstvu, sve najveće skupove Hrvata u povijesti. Zagreb je Hrvatska, to je čisti presjek Hrvatske. Zagrepčani su Hrvati iz svih regija. Fantomski "purgeri" kao čudnovata zasebna rasa ne postoje jer svatko tko živi u Zagrebu ima babu i dedu negdje na selu, iz Slavonije, Zagorja, Istre, Hercegovine, Međimurja, Dalmacije, posvuda. Ako baš hoćeš, "najautentičniji" zagrepčani koji su najduže ovdje su oni Prigorci u prigradskim krajevima na sjeveru čija su se sela spojila sa Zagrebom i koji su tamo živjeli stoljećima prije, tamo gdje je svaki breg nazvan po nekom prezimenu koji imaju ljudi u toj ulici. I oni su ti baš zadrti HDZ-ovci. Referiraš se na fantomski arheotip purgerskog malograđana iz centra koji mrzi "dotepence", a to su u stvarnom životu uglavnom šačica ljudi iz miješanih hrvatsko-srpskih brakova koji zbog toga imaju komplekse ili pak druga generacija Hercegbosanaca koji imaju nekakve komplekse na urbanizam i ustvari samo hoće osjećati superiornost prema svojim rođacima koji su ostali na selu. U oba slučaja, daleko od autentičnih "purgera" kakve zamišljaš, to su vjerojatno tvoji rođaci u Zagrebu Eto ti i Tomaševića za primjer upravo toga Pogledaj Splitsku ORJUNU, tradiciju Ferala, razne Smoje, Dežuloviće i slično. Zašto nije postojala dovoljna kritična doza takvih "purgera" da i u Zagrebu ne nastane sličan sub-kulturni pokret? Zato jer Zagreb ne ferma takve priče. Tomašević je, kao što je sam rekao, produkt kulturne okoline odbačenih alternativaca. Možeš mislit da bi bio takav da je slučajno bio Dinamovac i furao se sa BBB-om ili jednostavno bio normalan, prosječan dečko iz Zagreba.
_________________ https://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_Croatia (Uskoro bez Turkish)
Pri morju, pri plavomu morju, kak senja je z kamena grad, tam želje navek mi letiju, tam pak bi se vrnuti rad.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 20:45 |
|
|
Orion je napisao/la: Za razliku od ostatka Hrvatske u Zg su desničari u manjini. Grad Zagreb je od svojega osnutka bio i ostao točka kojom su stranci sa Zapada koristili kako bi lakše osvojili Hrvatsku (pogledaj samo kako i zbog čega je Zagreb osnovan). Tako je da u mentalnom genu Purgera da uvijek budu malograđani i da sa visoke gledaju ostatak Hrvatske, s toga ne čudi da Zagrepčani podržavaju SJW radikala koji je klanja Black Lives Matteru i koji misli uvoziti tu retrogradnu politiku u Hrvatskoj.
Desnica ukoliko želi ikada želi postati nekakav faktor trebala bi se prvo ukorjebiti u Dubravi i Istoku. Onako kakav Zagreb ima utjecaj na Hrvatsku, tako bi ima Dubrava unutar Zagreba. Preko Janjevaca stvoriti bazu u Dubravu i Sesvetama, pa potom se širiti na ostatak Zagreba. Ne postoji mentalni gen Purgera, jer su Purgeri Hrvati iz svih krajeva Hrvatske i Hercegbosne, Boke, Srijema, Bačke. Zagreb je presjek Hrvatstva. Malo je nagnut uljevo (ali sve manje) jer je najintenziviniju urbanizaciju doživio u doba komunisitčke Jugoslavije. Prethodno stanovništvo je masovno raseljeno i pobijeno i autohtono stanovništvo zagrebačkog prostora je 1945. prošlo za nijansu bolje od Hercegovine. To stanovništo je bilo perjanica hrvatskog nacionalizma dotada, pose suprotno tvojim zabludama o malograđantini i gledanju s visoka. U procesu doseljavanja u Zagreb lojalni režimu su imali prednost, ili makar oni koji nisu gunđali na glas, nego u sebi. Danas je situacija sve bolje, jer od stvaranje Hrvatske komunisti polako, ali sigurno gube svoju prevlast, čemu doprinosi i njihov katastrofalan fertilitet i masovno drkanje na inozemstvo, njima je cilj otić van ko Imoćanima doć u Zagreb. Druga je stvar to što Tomašević sigurno dobiva Bandća. Naime, Bandiča u drugom krugu dobiva praktički svatko, Bandić je predugo gore i on je potrošen i zapravo je non sequitur uopće njegova kandidatura. Ljudi koji u prvom krugu glasaju za njega su u suštini neozbiljni ljudi ,da ne upotrijebim drugi izraz. Nakon 20 godina i Ivan Pavao 2. bi izgubio, od bilo koga. Osim Bandića, ne vjerujem da Tomašević može ikojeg ozbiljnog kandidata pobjedit. ali Bandiča može svatko, jer je predugo gore.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 21:01 |
|
|
..znaci dolaziš na moje ako plenki odluci HDZ dobiva izbore..a hoće pokazao je ono sto su mu mnogi prebacivali da je briselski cato pokaza da ima muda..i da zna riskirat..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 21:17 |
|
|
Lako je ostatku Hrvatske srat po Zagrebu kad ste svoja najveća *** od 45' do danas izvozili u Zagreb...
Neki su pretjerali s tim teorijama o Zagrebu. Malo previše off.
Činjenica je da se jugo partizanija masovno doseljavala u Zagreb kao glavni grad SR Hrvatske u kojem je bilo najviše sinekura.
To se vidi i po podrijetlu onih koji su vam najsporniji. Uglavnom Jugosi iz Dalmacije, BiH, najviše trkeljaju (najrecentniji primjer Pero Kvesić Imoćanin/Hercegovac i "sama ideja Hrvatske je nakaradna" citira Igora Mandića, Jugosa iz Splita, a na to se oduševljeno javlja Srbin politički Jugoslaven Dejan Jović).
Ali su purgeri krivi za sve...
Po izborima se to najbolje vidi da ta razlika nije ne znam kako velika. Osijek. Split. Zagreb. Rijeka.
Zagreb je par postotaka lošiji od Splita npr. S tim da je okolica Zagreba kao i Splita nacionalnija, a Jugovići su se stisli u centar.
Nije Zagreb loš. Može bit bolji ali...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 21:29 |
|
|
..to sto si napisa mozes Copy i za Split..jebiga iza 45 se partizani pozicionirali zauzeli pozicije obrazovali djecu i najvažnije ubacili ih na strateška mista Ala medije..kulturu..politiku..glazba..sirotinji je osta samo sport i rat..uzmi taj jutarnji npr a mozes i bilo koji drugi komercijalni medij portal sto vec i vidis ko je na pozicijama čak i u modernoj hr i sve kolumne udarni komentari covik bibreka u tom Splitu žive samo Yugoslavia..Tomić dezulovici pilići pavicici Itd da ne nabrajam dalje..
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 21:37 |
|
|
Orion je napisao/la: Imam i teoriju da u biti glavni razlog zašto je Bandić toliko nepopularan među Purgerima, je taj što im gazi ego. Eto jedan "Tupavi Bosanac" već 20 godina upravlja gradom. Nisu se bunili protiv njega kada je bio u SDP, tada Bandić nije imao afere. Tek kada je otkantao SDP, doživjeli su kao izdaju. Imao je Bandić pravo kada je svojedobno prozivao urbani rasizam. Nepopularan je jer jedan dobar dio Zagrepčana (koji uglavnom nisu 3 generacije unazad iz Zagreba, nisu pravi Purgeri i često se ponašaju kao malograđani) sluša medije kao ovce i vjeruje u stereotipnu paradigmu; Bandić = lopov, koruptivan, Hercegovac, sklon HDZ-u, primitivan... Pravih Purgera (3 generacije unazad iz Zagreba) je jako malo, znam ih nekoliko izuzev sebe. Svi imamo različita politička gledišta. Guzomir i divizija dobro vele, Zagreb je Hrvatska u malom. Reconquista također dobro primjećuje, jugo-građani su u centru, ugl. stariji i s lošom demografskom slikom budućnosti.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 21:38 |
|
|
laganini je napisao/la: ..znaci dolaziš na moje ako plenki odluci HDZ dobiva izbore..a hoće pokazao je ono sto su mu mnogi prebacivali da je briselski cato pokaza da ima muda..i da zna riskirat.. Teško, jer je teško tu pastvu koja glasa za Bandića odvratit da ne glasaju za njega. Plenki teško sada može izmislit kandidata koji bi ubrao jedno 20% i preskočio Bandića. To sam isto upozoravao i na predsjedničkima, da Kolinda sigurno gubi drugi krug, ali pastva nije vjerovala, čak ni kad je laprdala i lupetala u kampanji. No srećom, tada je ljevica gurnula u drugi krug nacionalista, u Zagrebu to neće biti slučaj, sasvim suprotno, ljevi kandidat je retard.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 21:43 |
|
|
Naravno da vrijedi i za Split. Zato je meni glupo da se Hrvati među sobom svađaju tko ima koliko Jugovića. Imamo ih i jedni i drugi. U Splitu su 35%, u Zagrebu 40%. Neš ti. Trebamo raditi na tome kako da ih maknemo i marginaliziramo. I to se pomalo i događa. Iako se može kriviti Dalmatince. Prvo su nam slali orjunaše u Zagreb, pa sad imamo potomke crvenih Dalmatinaca koji drmaju Hrvatskom, a u zadnje vrijeme šaljete i nešto nacionalnije tako da ostaje za nadati se da će oni na kraju nadvladati.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 21:44 |
|
|
laganini je napisao/la: ..to sto si napisa mozes Copy i za Split..jebiga iza 45 se partizani pozicionirali zauzeli pozicije obrazovali djecu i najvažnije ubacili ih na strateška mista Ala medije..kulturu..politiku..glazba..sirotinji je osta samo sport i rat..uzmi taj jutarnji npr a mozes i bilo koji drugi komercijalni medij portal sto vec i vidis ko je na pozicijama čak i u modernoj hr i sve kolumne udarni komentari covik bibreka u tom Splitu žive samo Yugoslavia..Tomić dezulovici pilići pavicici Itd da ne nabrajam dalje.. Split je poplava Vlaja i Hercegbosanaca od sedamdesethi vratila u hrvatski grad. To su krajevi koji su natrosječno hrvatski. u Zagreb se dolazilo i iz krajeva koji su manje nacionalistički. Zagreb je kako reče Reconquista stalno kupio kompletan otpad ostatka Hrvatske. posebno u socijalizmu. čak iz tog Splita bi najveće komunjare i Jugosi došli k nama.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 21:47 |
|
|
Citat: U društvenoj je zbilji, prema orjunašima, sve je prepuno bakcila, a orjunaši ih nalaze u: zagrebačkim Židovima, frankovcima, klerikalcima, zajedničarima, S. Radiću, Anti Trumbiću te gradu Zagrebu. https://narod.hr/kultura/27-listopada-1 ... opstojnostMala crtica iz povijesti. Vrijeme kad su za jugoslavenstvo najveći bakcili bili zagrebački Židovi i grad Zagreb.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 21:51 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Vrijeme kad su za jugoslavenstvo najveći bakcili bili zagrebački Židovi i grad Zagreb. Zagrebačko židovstvo je posebna priča i bolna priča za hrvatsku naciju. Naši Židovi su bili NACIONALNI, no došlo je do nevjerojatnog raskida kad su ustaše "morali" prihvatit Hitlerovo tutorstvo i sudjelovali u holokaustu. Mi smo imali jako dobro integrirano židovstvo. Dosta pravaša i nacionalista među njima, dosta udanih i oženjenih za naše.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 28 pro 2020, 22:10 |
|
|
Orion je napisao/la: divizija je napisao/la: Primjetite u ovoj anketi da je Zagreb podijeljen popola desno/lijevo i da Bandić ne smije u drugi krug jer tamo gubi. Iako j uravo na njegovoj listi po meni dovoljan broj ljudi koji bi mogli pretrčati na ljevo. Za razliku od ostatka Hrvatske u Zg su desničari u manjini. Grad Zagreb je od svojega osnutka bio i ostao točka kojom su stranci sa Zapada koristili kako bi lakše osvojili Hrvatsku (pogledaj samo kako i zbog čega je Zagreb osnovan). Tako je da u mentalnom genu Purgera da uvijek budu malograđani i da sa visoke gledaju ostatak Hrvatske, s toga ne čudi da Zagrepčani podržavaju SJW radikala koji je klanja Black Lives Matteru i koji misli uvoziti tu retrogradnu politiku u Hrvatskoj. Desnica ukoliko želi ikada želi postati nekakav faktor trebala bi se prvo ukorjebiti u Dubravi i Istoku. Onako kakav Zagreb ima utjecaj na Hrvatsku, tako bi ima Dubrava unutar Zagreba. Preko Janjevaca stvoriti bazu u Dubravu i Sesvetama, pa potom se širiti na ostatak Zagreba. Obožavam ove priče, pa Zagreb ne jedini od velikih gradova na prvim izborima imao pobjedu desnih snaga, a 1992. je Tuđman dobio 59,31 posto u Zagrebu i 38% u Splitu. Kajkavski Zagreb je uvijek bio nacionalan, ovo što je lijevo o liberalno su Dalmoši i miješani.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|