|
|
Stranica: 8/14.
|
[ 328 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 13 svi 2025, 12:52 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Bernardić ima žar jer je u egzistencijalnim problemima ako ne pobijedi konačno na nekim izborima. Selakica se već zbrinula doživotno i njoj je to samo pitanje ambicija i prestiža. Dobro sad te detalje ne znam ali... Bernardić je imao sam oko 5% i uzeo je Golužu za zamjenika i Dina Dogan Vasić za zamjenicu i Šterna za predsjednika Skupštine i skočio je na 13 % odnosno na 2. mjesto. Goluža je dokotor i ima svoju karijeru Dina mislim da radi na Veleučilištu, dakle isto ima svoju karijeru Šterna svi znaju iz HDZ ere i INA-e Međutim i Goluža, pa i Dina su ljudima poznati iz ZG Skupštine Goluža je bio najaktivniji zastupnik. Dina je mislim bila najaktivnija zastupnica. Selak je za zamjenika uzela informatičara koji je radio vani i za zamjenicu Rimac sa ZG Sveučilišta ako se ne varam. Te ljude nitko nezna, da je uzela poznatije ljude vjerovatno bi bila na 2. mjestu. jer je ona sama imala oko 10 % To je dokaz lošeg kadriranja Selak, svaki zamjenik bi ti morao dignut rejting barem za 1 % Herman za gradonačelnika po anketi dobiva manje nego HDZ za ZG Skupštinu. Znači ni svi glasači tvoje stranke te ne žele za gradonačelnika. Jonjić kao jedini desni kandidat (Selak nije desničarka) je na oko 5 % znači oko praga. Po ZG ima hrpu poznati desničara s kojima je mogao dogurat do 10 % Jedini koji je pokazao natruhe kadriranja je Bero, što je realno najbitnije u Gradu, jer neće gradonačelnik okolo odrađivat poslove, zato postoje pročelnici i voditelji itd. Također je Bero zvao i Selak da mu se pridruži u Zagreb United al ona nije htjela, on je opet ostavio prostor da će ga Selak podržat u 2. krugu.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snowflake
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 13 svi 2025, 14:33 |
|
|
eurotrad je napisao/la: snowflake je napisao/la: P.S. Jedino što Marija ima zajedničko sa Škorom jest to da je ušla u ovu utrku zato što ankete pokazivale da bi jedino ona mogla pobijediti Tomaševića, Škoro je bio u političkoj mirovini kada je jedna (vjerojatno namještena) anketa pokazala da ljudi baš njega žele za predsjednika. I eto ti njega u trci. MSR je obrazovanija i puno mlađa od njega, a vjerujem da bi bila puno bolja gradonačelnica..
MSR ima zajedničko sa Škorom to što skače s izbora na izbore. Išla je na parlamentrne, predsjendičke i sada lokalne. S tim da je Škoro mnogo bolje prošao na predsjedničkim i parlamentarnim od nje prije nego je uletio u lokalnu utrku, a svejedno mu je to bila greška. I koliko znam, nije obrazovanija od njega, a kamoli da bi bila dobar voditelj ičega, kamoli gradonačelnica, jer je njezino životno iskustvo vođenja stvari biti uhljeb na filozofskom. Ona pojma nema o vođenju stvari, nikakvog. Tu je na razini Tomaševića. Ali to je sve potpuno nebitno za ovu utrku. To skakanje s jedne razine na drugu svakih par mjeseci se naprosto ne radi i to birači ne nagrađuju. Još je tu vjenčanog kuma išla radi politike zayebati. Vjerojatnije je da su namještene anekte o njenim šansama nego što su bile Škorine, Škori je ipak trebalo jako malo za drugi krug predsjedničkih dok je ona ostala jednocifrena. I sad misli da ima šanse za gradonačelnicu, a kandidirala se mjesec dana prije izbora. smijeh živi od bolesno ambiciozne pojav s papučarem od muža koji je ne zna prizemljiti. Ali budu birači, opet. Ti ozbiljno uspoređuješ sveučilišnu profesoricu i pjevača lakih nota?? To ne valja s današnjom Hrvatskom. Ponavljam, zašto je toliko tragično ako izgubiš izbore? Izgubio ih je Trump, gubio ih je čak i onaj diktator Vučić... Samo u našem mentalitetu je da kad izgubiš jedne izbore odmah si gubitnik, iako je i tu bilo važno tko si jer Tomašević nije bio gubitnik. Ja ću glasati za Mariju jer sam relativno zadovoljna njezinim radom u Saboru, mislim da Zagreb treba mlađe ljude i centriste. Ali najvažniji razlog jest što je jedina spomenula riječ vizija; Jonjić spominje da nemamo novaca za metro, poštujem, ali nije rekao što trebamo i koja je njegova vizija budućnosti Grada. Nakon desetljeća dekadencije i mediokritetstva treba nam iskorak, ne treba obećavati nemoguće, ali ako je svaka ambicioznost nemoguća, osuđeni smo na zapuštenost i medikritetstvo, a nismo, to biramo. Kad je građen Donji grad, građani su imali više duha i više mislili o budućnosti nego danas, ako to nije porazno, ja ne znam. Ja želim da Zagreb bude najbolji što može biti, nijedan Zagreb od osamostaljenja to nije bio i možda neće biti ni s Marijom, ali sigurno neće biti ni s ijednim drugim kandidatom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snowflake
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 13 svi 2025, 14:46 |
|
|
Brane je napisao/la: Kalinić je dragovoljac i branitelj invalid rata, pogodila ga granata i aktivirala granatu na njemu i raznijela mu ruku. Dujmović je jednom ispričao anegdotu kad su udbaši ubijali od batina nekog proljećara ispred Kavkaza, da je Kalinić jedini imo muda i uletio da ga spasi.
Bernardićev ćaća je bio dragovoljac i branitelj. Perjanice Zagreb uniteda su bivši sdpovci i bandićevci, tko ti kaže da upravo oni neće koalirati s Tomaševićem? Ja se poprilično toga bojim, pogotovo ako Skupština bude razmrvljena i ne bude se mogla lako konstituirati većina. Oni bi mogli biti žetončići ako Tomaševiću zatreba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snowflake
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 13 svi 2025, 14:54 |
|
|
dudu je napisao/la: Zagrepčani su fah-idioti, toliko godina birati oporbu državnoj vlasti je suludo, Zagreb je sad već 26, a bit će i 30 godina oporba državi. HDZ na čelu Zagreba bi preporodio grad, to bi se čuda gradila. Nekoliko je razloga tu. Sociološki je prirodnije da je ljevica jača u velikom gradu, no nije samo to. Kruži nekakvo mišljenje da Plenković ne želi da HDZ osvoji vlast u Zagrebu jer bi mu gradonačelnik glavnog grada, s drugim najvećim proračunom na raspolaganju, bio prevelika konkurencija u stranci. Činjenica jest da već desetljećima HDZ ima kandidate koje devedeset posto građana ne bi prepoznalo na ulici. Možda vam veliki vođa ne želi uzgajati alternativne lidere u zapozorju, kojima bi moglo pasti na pamet da ga svrgnu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snowflake
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 13 svi 2025, 15:15 |
|
|
eurotrad je napisao/la: iprodano je napisao/la: Meni je nevjerojatno da obični ljudi mogu glasovati za ove ljevičarske fanatike.
Još i mogu shvatiti 2021. ali sad nakon četiri godine propasti opet za isto glasovati je nevjerojatno.
To samo potvrđuje moć medija i kako se stvari prezentiraju tj. ispiranje mozga. Većina ljudi u ZG nikakvu propast ne osjeti, jer su penzioneri i uhljebi, plus imaš efekt "sve je krvi bandić" koji će dobar dio ljudi pratit doživotno. Ali veći problem je oporba, koja ne radi stvari kako treba ako se nekog želi smjeniti Donekle imaš pravo. Samo bih dodala da je Zagreb u stanju zapuštenosti i dekadencije od osamostaljenja, možda i oduvijek. Sad i kad ima više novaca, nema ambicije. Većina građana provela je cijeli ili pola života u ovakvom stanju. Zato se propast ne osjeti, navikli smo na nju. Ako se na propast navikneš, ona to prestane biti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 13 svi 2025, 15:26 |
|
|
|
Snowflake, svaka ti je zlatna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 13 svi 2025, 16:07 |
|
|
|
U površnim analizama često se ističe kako je borba za vlast u Zagrebu borba za kontrolu nad proračunom Grada Zagreba. Proračun je velik, ali GUP je još puno veći i važniji.
Zato su Beri i platili kampanju isti oni koji su Bandića svojedobno šamarali i vozili u prtljažniku. Plan nije da Bernardić postane gradonačelnik, nego da dobije nekoliko vijećnika, kako Možemo + SDP ne bi imali većinu u gradskoj skupštini. Samo to Beri nitko nije otvoreno rekao, pa on i dalje radi budalu od sebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 13 svi 2025, 16:57 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8208 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Jonjiću priznaju 8 posto za gradonačelnika, znači da realno osvaja trenutno barem 10+ posto. Još je 6 dana do lokalnih izbora. Apeliram na sve domoljube sa foruma, a koji imaju pravo glasa u glavnom gradu da ne bacaju glasove na raznorazne bljutave kandidate i kandidatkinje koji nemaju konkretno mišljenje ni o jednom ideološkom pitanju ili koji se sjete nesretnih sudbina svojih predaka iznenada 10ak dana prije izbora nego da zaokruže Tomislava Jonjića koji može pobijediti Toamševića u drugome krugu i njegove drugove, komunističke vampire koji su uništili Zagreb u zadnje 4 godine vladavine.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
eurotrad
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 13 svi 2025, 18:11 |
|
|
snowflake je napisao/la: Ti ozbiljno uspoređuješ sveučilišnu profesoricu i pjevača lakih nota?? To ne valja s današnjom Hrvatskom. Ponavljam, zašto je toliko tragično ako izgubiš izbore? Izgubio ih je Trump, gubio ih je čak i onaj diktator Vučić... Samo u našem mentalitetu je da kad izgubiš jedne izbore odmah si gubitnik, iako je i tu bilo važno tko si jer Tomašević nije bio gubitnik.
Ja ću glasati za Mariju jer sam relativno zadovoljna njezinim radom u Saboru, mislim da Zagreb treba mlađe ljude i centriste. Ali najvažniji razlog jest što je jedina spomenula riječ vizija; Jonjić spominje da nemamo novaca za metro, poštujem, ali nije rekao što trebamo i koja je njegova vizija budućnosti Grada. Nakon desetljeća dekadencije i mediokritetstva treba nam iskorak, ne treba obećavati nemoguće, ali ako je svaka ambicioznost nemoguća, osuđeni smo na zapuštenost i medikritetstvo, a nismo, to biramo. Kad je građen Donji grad, građani su imali više duha i više mislili o budućnosti nego danas, ako to nije porazno, ja ne znam. Ja želim da Zagreb bude najbolji što može biti, nijedan Zagreb od osamostaljenja to nije bio i možda neće biti ni s Marijom, ali sigurno neće biti ni s ijednim drugim kandidatom. Koliko ja znam, Škoro je doktor znanosti, tako da tu neke bitne razlike u obrazovanju nema. Ono što je važnije, Škoro je daleko iskusniji u upravljanju ičime, MSR nema pojma o upravljanju ničime. Njena priča o viziji je ko moja o neurokirurgiji, nije kompetentna za to, nema pojma u realizaciji ičega. Barem njezin CV to ne pokazuje. I to što je sveučilišna profesorica nije joj kvalifikacija više, nego manje za upravljačke funkcije tog tipa. Veća bi joj kvalifikacija bila da je vodila makar kiosk. Također, nije problem u gubitku izbora, nego u skaknju s izbora na izbore. Vidjet ćeš i ovaj puta će birači to kazniti. Također, problem je ulazak u kampanju za Zagreb mjesec dana prije izbora, nakon što se NIKAD temama lokalne politike u javnosti nije bavila. To je koštalo i Škoru, koštati će i nju. Kad slušaš kandidate, iako nisu moji favoriti, vidiš da Lovrić, Tomašević, Kalinić, Goluža, Bernardić itd...nekog qrca kuže što se u gradu dešava, koji su procesi, kakva je gdje problematika s vodom, cestama, školama, vrtićima, smećem. Za MSR to je sve špansko selo, kako rekoh ona o tome zna koliko ja o neurokirurgiji. Također, njezina ambicioznost je beskompromisna i pokazuje elemente egoizma i narcizma, što ljudi također ne cijene. Ruši sve pred sobom i gazi svakog da se probije naprijed, ukljućujući sebi bliske ljude.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
eurotrad
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 13 svi 2025, 18:15 |
|
|
kiler je napisao/la: Jonjiću priznaju 8 posto za gradonačelnika, znači da realno osvaja trenutno barem 10+ posto. Još je 6 dana do lokalnih izbora. Apeliram na sve domoljube sa foruma, a koji imaju pravo glasa u glavnom gradu da ne bacaju glasove na raznorazne bljutave kandidate i kandidatkinje koji nemaju konkretno mišljenje ni o jednom ideološkom pitanju ili koji se sjete nesretnih sudbina svojih predaka iznenada 10ak dana prije izbora nego da zaokruže Tomislava Jonjića koji može pobijediti Toamševića u drugome krugu i njegove drugove, komunističke vampire koji su uništili Zagreb u zadnje 4 godine vladavine. Uz dužno poštovanje svim pretcima, na lokalnim izborima me zanima što tko ima reći o tome gdje treba škola, cesta, kako rješit promet, smeće, raspadajuće fasade i sl. Ideologija je IZA svega toga. Forsiranje nekog ideologa koji nema pojma o ničemu gore navedenom je zapravo udarac za tu ideologiju. I stoga bi Jonjić prošao ko bos po trnju u drugom krugu. Desnica mora naučiti da su ideološke teme, posebno iz povijesti, usputne teme, a ne ključne, za većinu birača. Osobito na loklanim izborima. Zagreb se uništava puno duže od zadnjih 4 godine. Ideologija da, ali ona je začin na lokalnim izborima. Nije suština.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
eurotrad
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 13 svi 2025, 18:19 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: U površnim analizama često se ističe kako je borba za vlast u Zagrebu borba za kontrolu nad proračunom Grada Zagreba. Proračun je velik, ali GUP je još puno veći i važniji.
Zato su Beri i platili kampanju isti oni koji su Bandića svojedobno šamarali i vozili u prtljažniku. Plan nije da Bernardić postane gradonačelnik, nego da dobije nekoliko vijećnika, kako Možemo + SDP ne bi imali većinu u gradskoj skupštini. Samo to Beri nitko nije otvoreno rekao, pa on i dalje radi budalu od sebe. Problem Tomaševića sa GUPom je što on zna to ne bi, ali ne zna što bi. On je ispravno detektirao probleme divlje urbanizacije u dosadašnjem GUPu, ali jedino "rješenje" mu je da zaustavi gradnju. Stoga ja ne mislim da bi bila katastrofa da te dvije opcije koaliraju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 14 svi 2025, 16:38 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Zapadni je napisao/la: Snowflake, svaka ti je zlatna. potpis. druga stvar, ako Tomašević ne dobije u prvom krugu, svi kojima se on ne sviđa trebali bi podržati njegovog protivnika. nebitno je li naš izbor ili nije, treba maknuti ove retarde. čak i ako TT opet dobije, barem da nema većinu u Skupštini. Zagreb se pretvorio u veliki ciganluk i to je žalosno.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 14 svi 2025, 16:42 |
|
|
|
Ne može se maknuti ono što je u ZG pustilo korijenje, bar ne ovim izborima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 14 svi 2025, 20:57 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Zapadni je napisao/la: Snowflake, svaka ti je zlatna. potpis. druga stvar, ako Tomašević ne dobije u prvom krugu, svi kojima se on ne sviđa trebali bi podržati njegovog protivnika. nebitno je li naš izbor ili nije, treba maknuti ove retarde. čak i ako TT opet dobije, barem da nema većinu u Skupštini. Zagreb se pretvorio u veliki ciganluk i to je žalosno. Nažalost, da. To je otrov kojeg se treba iskorijeniti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 14 svi 2025, 20:57 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ne može se maknuti ono što je u ZG pustilo korijenje, bar ne ovim izborima. Ognjem i mačem, može.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 14 svi 2025, 22:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 14 svi 2025, 23:12 |
|
|
|
Selakica ima najveće šanse za drugi krug. Svi glasat za nju. Za skupštinu zaokružujete što vas volja, al Selakica jedina realno može dobiti Tomaševića.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 15 svi 2025, 05:57 |
|
|
 HDZ-ov kandidat Herman nije prošao za Petrovu pa je Plenković tražio poništenje natječaja. Ćorušić to nije preživio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Čvrsnik
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 15 svi 2025, 08:23 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2025, 14:43 Postovi: 243 Lokacija: Hrvatsko ozemlje
|
Noname01 je napisao/la: https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/foto-od-danas-postavljene-zastave-duginih-boja-u-zagrebu/2670122.aspx Evo je u inkubatoru.
_________________ "Ako vam je težak stijeg čestitosti, utaknite ga u zemlju gdje počivaju naše kosti. Mi ćemo ga držati. Vaši pradjedovi.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 15 svi 2025, 08:43 |
|
|
PCM je napisao/la: Selakica ima najveće šanse za drugi krug. Svi glasat za nju. Za skupštinu zaokružujete što vas volja, al Selakica jedina realno može dobiti Tomaševića. Netko će u svakom slučaju proć u drugi krug. A onda treba glasat za tu osobu, bez obzira tko to bio. Mi doslovce imamo na vlasti transdžender trgovce djecom koji jedino što znaju je širit neku šugavu ideologiju. Poražavajuća činjenica je da ljudima to ne smeta, da će ovaj tulipan dobiti toliko velik postotak glasova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Flamel
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 15 svi 2025, 09:04 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 16:40 Postovi: 2318 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
|
MSR bi imala šanse da se već odmah početkom godine uhvatila kampanje, umjesto da je skakutala s jednih izbora na druge (i nije jedina u tome) I tko će te onda ozbiljno shvaćati?
Prošla baba s kolačima.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 15 svi 2025, 10:24 |
|
|
Flamel je napisao/la: MSR bi imala šanse da se već odmah početkom godine uhvatila kampanje, umjesto da je skakutala s jednih izbora na druge (i nije jedina u tome) I tko će te onda ozbiljno shvaćati?
Prošla baba s kolačima. Da se zaposliš u nekoj firmi u prodaji pa za 6 mjeseci želiš raditi u nabavi pa onda za 6 mjeseci u računovodstvu poslodavac bi ti rekao da si neozbiljan. Na izborima su birači poslodavac, a ovo što rade skakači po izborima je upravo to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 15 svi 2025, 12:55 |
|
|
Flamel je napisao/la: MSR bi imala šanse da se već odmah početkom godine uhvatila kampanje, umjesto da je skakutala s jednih izbora na druge (i nije jedina u tome) I tko će te onda ozbiljno shvaćati?
Prošla baba s kolačima. Ne mora biti. Onaj koji prođe u drugi krug bi trebao dobiti. A ona je sad u poziciji da se "ne bi štela zamerit", misli da je dovoljno jaka da dođe do te točke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 15 svi 2025, 13:35 |
|
|
|
I tako, čitam vijesti na ekranu, kad ono, izbaci mi HDZ reklamu, na plavoj podlozi: "GLASAJ ZA MANJE POREZE GLASAJ ZA MISLAVA HERMANA". Što iz radoznalosti, jer HDZ nam je upravo uvaljao novi porez na nekretnine, a i zato što volim dobru satiru, jer sam želio vidjeti novu "interpretativnu izjavu" ovaj put o porezima - ja kliknuo. Ono, da vidim Hermana kako poput Bulja, obećava kako neće naplaćivati PNN, a i smanjiti ostale poreze?! Kad ono, neke fantazije o tome kako će pomoći zagrebačkim sportašima, mladima i bolesnicima. O porezima - ništa. Namamili me da kliknem...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 15 svi 2025, 13:38 |
|
|
Tomašević mulja s izvješćima Holdingahttps://direktno.hr/zagreb/tomasevic-mu ... da-371509/ Citat: Zagrebački holding od svog osnutka 2005. nije bio u gubicima, osim u periodu 2011. do 2013. kada je s njime upravljao gradski SDP, a onda su se 2020. pojavili gubici kojima je razlog bila pandemija i potres: kada ga je Tomašević preuzeo u lipnju 2021. to prvo polugodište je bilo pozitivno. Njegov uprava koju je vrlo brzo maknuo natukla je 104 milijuna eura gubitka u samo pola godine. U financijskom izvješću za prošlu godinu jasno stoji da taj gubitak još uvijek nije saniran, odnosno treba vratiti još 53 milijuna eura", ukazao je Lovrić. Citat: Tomašević je preuzeo tvrtku koja je poslovala u plusu bez obzira na teške okolnosti u 2020. Godinu dana kasnije, Tomašević diže neobjašnjivi kredit od 240 milijuna eura kojim je zatvorio postojeće kredite, a u njemu je založio i sve vrijedne Holdingove nekretnine, poručili su iz koalicije. "To je najskuplji kredit u zagrebačkoj povijesti, fiksnu kamatnu stopu od 1,5 posto zamijenio je varijabilnom, vezanom za Euribor koja je u nekim periodima dosezala i do sedam posto, a trenutno je 5,4 posto.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|