HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 tra 2025, 10:09.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 242 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj
PostPostano: 27 kol 2024, 15:33 

Biće kao i u ostalim zapadnim zemljama. Što više imigranti budu klali i čerečili domicilno stanovništvo to će medijski mrak/ispiranje mozga biti snažnije, sloboda govora manja a presija državnog aparata na protivnike imigracije snažnija i brutalnija.

Uživajte. Živimo u zadnjem periodu slobode govora. Uskoro ćemo s s nostalgijom sjećati ovih vremena kada si bez straha mogao napisati/reći ono što misliš.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 15:48 

Bobovac je napisao/la:
Biće kao i u ostalim zapadnim zemljama. Što više imigranti budu klali i čerečili domicilno stanovništvo to će medijski mrak/ispiranje mozga biti snažnije, sloboda govora manja a presija državnog aparata na protivnike imigracije snažnija i brutalnija.

Uživajte. Živimo u zadnjem periodu slobode govora. Uskoro ćemo s s nostalgijom sjećati ovih vremena kada si bez straha mogao napisati/reći ono što misliš.

Ne.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 15:49 

Trznuo me današnji naslov u Jutarnjem

Citat:
GDJE JE REAKCIJA?
Vlada, sindikati, poslodavci, Crkva, svi šute, a problem postaje jasno vidljiv: ‘Što se čeka? Da uzme maha?!‘

Čine gotovo deset posto radne snage i bez njih ekonomija zemlje više ne može funkcionirati

Mislim se, nije valjda da je i Jutarnji počeo pisati o problemu imigracije? Kad ono tekst dolje kaže:

Citat:
Hrvatsko društvo mora se hitno uhvatiti u koštac s problemom nasilja nad stranim radnicima jer je vidljiv porast napada na ljude koji su drukčije boje kože, a bez kojih gospodarstvo ove zemlje ne može više funkcionirati.

Napadi na strane radnike sve su učestaliji, trend je, govore nam sugovornici iz sustava, prisutan, ali još nije alarmantan. Prema podacima Ministarstva unutarnjih poslova, ove se godine, u ukupnom broju kaznenih djela, 0,74 posto odnosi na ona čije su žrtve stranci. S druge strane, ove godine nije zabilježen niti jedan prekršaj, a kamo li kazneno djelo gdje su napadači bili strani radnici.

Znači priprema se podloga za suroviji pristup protivnicima zamjene Hrvata obojancima. Koristi se argument da je bez njih hrvatsko gospodarstvo nemoguće, tj samim tim i Hrvatska nemoguća bez čađavaca.
Ima dosta idiota koji će im povjerovati.

Ali nisu najgori oni poslodvci koji ih uvoze ili korumpirani političari koji im služe. Oni su neznatna manjina i kao takovi nisu glavni neprijatelji Hrvatske.
Glavni neprijatelji Hrvatske su oni "obični ljudi"koji koriste rad i usluge imigranata. Koji se voze prijevozom gdje je imigrant vozač, koji koriste dostavu koju donese Indijac, koji kupe kruh iu pekarnici u kojoj radi Filipinka, koji popiju kavu koju mu donese Nepalac...
To su glavna kurvina kopilad. Dakle oni ljudi koji kažu: "Ma i ja sam protiv imigracije ,ali..." E zabij si to tvoje "ali" u svoj "regio glutealis".

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 17:18 

Bobovac je napisao/la:
Trznuo me današnji naslov u Jutarnjem

Citat:
GDJE JE REAKCIJA?
Vlada, sindikati, poslodavci, Crkva, svi šute, a problem postaje jasno vidljiv: ‘Što se čeka? Da uzme maha?!‘

Čine gotovo deset posto radne snage i bez njih ekonomija zemlje više ne može funkcionirati

Mislim se, nije valjda da je i zabranjeni počeo pisati o problemu imigracije? Kad ono tekst dolje kaže:

Citat:
Hrvatsko društvo mora se hitno uhvatiti u koštac s problemom nasilja nad stranim radnicima jer je vidljiv porast napada na ljude koji su drukčije boje kože, a bez kojih gospodarstvo ove zemlje ne može više funkcionirati.

Napadi na strane radnike sve su učestaliji, trend je, govore nam sugovornici iz sustava, prisutan, ali još nije alarmantan. Prema podacima Ministarstva unutarnjih poslova, ove se godine, u ukupnom broju kaznenih djela, 0,74 posto odnosi na ona čije su žrtve stranci. S druge strane, ove godine nije zabilježen niti jedan prekršaj, a kamo li kazneno djelo gdje su napadači bili strani radnici.

Znači priprema se podloga za suroviji pristup protivnicima zamjene Hrvata obojancima. Koristi se argument da je bez njih hrvatsko gospodarstvo nemoguće, tj samim tim i Hrvatska nemoguća bez čađavaca.
Ima dosta idiota koji će im povjerovati.

Ali nisu najgori oni poslodvci koji ih uvoze ili korumpirani političari koji im služe. Oni su neznatna manjina i kao takovi nisu glavni neprijatelji Hrvatske.
Glavni neprijatelji Hrvatske su oni "obični ljudi"koji koriste rad i usluge imigranata. Koji se voze prijevozom gdje je imigrant vozač, koji koriste dostavu koju donese Indijac, koji kupe kruh iu pekarnici u kojoj radi Filipinka, koji popiju kavu koju mu donese Nepalac...
To su glavna kurvina kopilad. Dakle oni ljudi koji kažu: "Ma i ja sam protiv imigracije ,ali..." E zabij si to tvoje "ali" u svoj "regio glutealis".

Jesi li napravio popis poslodavaca koji zaopšljavaju strance?

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 17:24 

Posto spominjes Filipince, Indijce i to, ocigledno ti ne smetaju samo migranti iz vecinski muslimanskih zemalja, Bobovac.

Da li ti smetaju i radnici iz BiH i Srbije, ili uopsteno bivse Juge, ukoliko nisu Hrvati?

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 20:11 

Cilj je integracija stranih radnika u hrvatsko društvo, naglasio je ministar Piletić.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/pil ... 93727.aspx

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 20:11 

Haram je napisao/la:
Posto spominjes Filipince, Indijce i to, ocigledno ti ne smetaju samo migranti iz vecinski muslimanskih zemalja, Bobovac.

Da li ti smetaju i radnici iz BiH i Srbije, ili uopsteno bivse Juge, ukoliko nisu Hrvati?

Svi oni koji se mogu integrirati tj asimilirati mi ne smetaju.

A to prije može Huso iz Bihaća ili Bane iz Paraćina nego Katolik Kabongo iz Ruande ili musliman Nur Islam Javad iz Pakistana.

Ali opet sve je stvar brojeva. Trenutačno Hrvatska ima neograničenu, nekontroliranu i stihijsku imigraciju u kojoj je svaka kategorija stranaca negativna.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 20:13 

HHerceg je napisao/la:
Cilj je integracija stranih radnika u hrvatsko društvo, naglasio je ministar Piletić.

Kuha se žaba, kuha...

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 22:03 

Bobovac je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:

Kuha se žaba, kuha...

Blesavo. Svi znaju o imgrantima sve, i govoriti o kuhanju žabe je infantilno.

I konačno- sve se može kad se hoće, glede imigranata:

https://www.youtube.com/shorts/8ZoRDP65Neg

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 22:32 

Ove gadarije staviti na javnu raspravu

https://www.vecernji.hr/vijesti/jandrok ... ja-1795547

Jandroković: Moramo poslati prvu poruku da bez stranih radnika nema gospodarskog rasta i razvoja

Komentari:

https://www.vecernji.hr/vijesti/jandrok ... /komentari

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 22:45 

Hroboatos je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Kuha se žaba, kuha...

A i ti si puko ko lajsna.

Vrh

PostPostano: 27 kol 2024, 23:16 

Bobovac je napisao/la:
Hroboatos je napisao/la:

Ne lupetaj.

Kuhanje žabe metaforički znači da se provodi neki tajni naum, a da većina ljudi to ne primijeti.

Ovdje svi znaju sve o tom i nema nikakve tajne.

Radi se o tom da se obojeni zapošljavaju bez veze u nizu područja gdje to uopće ne treba: turizam i neki tipovi ugostiteljstva. Npr. razvoz hrane bi se bez problema trebao smanjiti za 90% i tu nikog ne treba; a još manje među taksistima.

Ondje gdje nepalaca i sličnih treba jedino je težak posao u građevinstvu gdje ni dio domaćih neće ni ne bi radili za 2 puta veću plaću. No to je minimalni broj, i od 35-40.000 obojenih radnika, Hrvatskoj treba maksimalno 2-4.000 i ne više.

Pojedine zemlje koje imaju pravu razvojnu ekonomiju - Češka, Slovačka, Mađarska- imaju strane radnike, no to su 95% Europljani.
Obojenih, iz Indonezije i slično, ima max 2.000 ili slično, a Češka, koja ima preko 13% (možda je brojka druga, no sigurno je preko 10%)- ima strane radnike isključivo Europljane

Dakle, vlada i poslodavci seru i provode uništavajuću politiku u nemalom segmentu jer stvaraju tlo a tenzije i kaos krimilanih i nekontroliranih uvoza te radne snage, a to rade zemlje bez pameti i plana.

I tu nema nikakvog plana zamjene stanovništva i sličnih idiotarija, nego se radi o običnoj pohlepi interesnih skupina, kao što je bilo s robovlasnicima u SAD prije rata. Nsu imali tajni plan zamjene bjelaca crncima, nego su htjeli nabrzaka okrenuti novac.

Kratka pamet i pohlepa i ništa više.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 07:10 

Hroboatos je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Ne lupetaj.

Kuhanje žabe metaforički znači da se provodi neki tajni naum, a da većina ljudi to ne primijeti.

Ovdje svi znaju sve o tom i nema nikakve tajne.

Radi se o tom da se obojeni zapošljavaju bez veze u nizu područja gdje to uopće ne treba: turizam i neki tipovi ugostiteljstva. Npr. razvoz hrane bi se bez problema trebao smanjiti za 90% i tu nikog ne treba; a još manje među taksistima.

Ondje gdje nepalaca i sličnih treba jedino je težak posao u građevinstvu gdje ni dio domaćih neće ni ne bi radili za 2 puta veću plaću. No to je minimalni broj, i od 35-40.000 obojenih radnika, Hrvatskoj treba maksimalno 2-4.000 i ne više.

Pojedine zemlje koje imaju pravu razvojnu ekonomiju - Češka, Slovačka, Mađarska- imaju strane radnike, no to su 95% Europljani.
Obojenih, iz Indonezije i slično, ima max 2.000 ili slično, a Češka, koja ima preko 13% (možda je brojka druga, no sigurno je preko 10%)- ima strane radnike isključivo Europljane

Dakle, vlada i poslodavci seru i provode uništavajuću politiku u nemalom segmentu jer stvaraju tlo a tenzije i kaos krimilanih i nekontroliranih uvoza te radne snage, a to rade zemlje bez pameti i plana.

I tu nema nikakvog plana zamjene stanovništva i sličnih idiotarija, nego se radi o običnoj pohlepi interesnih skupina, kao što je bilo s robovlasnicima u SAD prije rata. Nsu imali tajni plan zamjene bjelaca crncima, nego su htjeli nabrzaka okrenuti novac.

Kratka pamet i pohlepa i ništa više.

Slušaj kume, ne znam kako ti uspijeva uvijek pogrešno shvatiti svaki moj post. Konstantno kreiraš - ne strawmana već strawpost pa se na to referiraš. Kao da uvijek na brzinu preletiš preko postova pa i skužiš... ili te stižu godine jbg...?

Dakle da pojasnimo, ne toliko radi tebe jer ti ćeš moguće opet to pogrešno shvatiti već možda ima drugih koji nemaju pametnijeg posla osim da ovo čitaju.

Kada sam napisao "kuha se žaba", nisam imao u vidu svijest ljudi o dolasku imigranata (mada eto, ti si još prošle godine pisao da ih nema, jer ih ne viđaš nikako :), ali eto), već dvije sljedeće stvari:

1. Stvaranje percepcije kod stanovništva o njihovoj potrebi i korisnosti (npr za rast standarda)
2. Priprema mehanizama za eliminaciju onih koji s imigraciji protive (npr kroz sankcioniranje "govora mržnje")

Jer ti možeš govoriti da ne postoji nikakav "urotnički plan za zamjenu stanovništva", ali da ne postoji nikakav plan za medijsko pranje mozga stanovništvu, pripremu zakonskih mjera i drugih propisa za olakšanje dolaska imigranata, korištenje navladinog sektora, aktivnosti političkih stranaka itd itd, a koji vode u tom smjeru, e to ne može nitko normalan negirati.

Jer nije toliko bitno ako sam "urotnički plan za zamjenu stanovništva" formalno postoji ako se ta zamjena odvija de facto. Nebitno je da li je to formalizirano kada je rezultat isti. Bitno je da postoje konkretne, organizirane, planirane, formalne i neformalne mjere u društvu koje učinkovito dovode do tog cilja.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 07:50 

Neki dan su opljačkali trudnicu u Dugavama, ali to je ekipa iz Porina. To su azilanti, krimosi. Ne primjetim probleme s radnicima a ima ih dosta i kod mene u kvartu.

Stalno naglašavam razliku između tih migranata na kojima vidiš na faci da su krimosi i radnika koji su došli raditi. Nažalost po gradu klinci napadnu upravo ove druge. I bolje jer da napadnu ove prve ne gine nož u prsa.

Zato i treba reagirat na "govor mržnje", radi naše djece, ne nužno imigranata. Ja svoje učim da imaju taj pristup, da pokušaju razlikovat kukolj od žita kojeg ima puno više.

Uz sadašnje cijene nekretnina u Hrvatskoj i najamnine skoro nitko ne ostaje, dođu ljudi, zarade i odu, ili na zapad gdje su bolje plaće ili doma.

Cijela Europa se sad mijenja i ide u drugom smjeru, integracije, razbijanja geta i lovljenja djece u obrazovni sustav dok su još mladi. A konačno su svi postali svjesni kako nije sam po sebi islam zlo ali većina ljudi koja dođu a oblikovana su po tom nauku, imaju ogromnih problema kod integracije.

Mislim da je ovo jedini ispravan i mogući put. Znači, ne blokirat imigraciju već je kontrolirat i usmjeravat. Nažalost, puno puta sam dosad vidio i kod nas da se to prepušta slučaju pa puštaju psihičke bolesnike da hodaju po gradu. Treba pritiskat vlastodršce a ne imigrante.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 08:54 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Neki dan su opljačkali trudnicu u Dugavama, ali to je ekipa iz Porina. To su azilanti, krimosi. Ne primjetim probleme s radnicima a ima ih dosta i kod mene u kvartu.

Stalno naglašavam razliku između tih migranata na kojima vidiš na faci da su krimosi i radnika koji su došli raditi. Nažalost po gradu klinci napadnu upravo ove druge. I bolje jer da napadnu ove prve ne gine nož u prsa.

Zato i treba reagirat na "govor mržnje", radi naše djece, ne nužno imigranata. Ja svoje učim da imaju taj pristup, da pokušaju razlikovat kukolj od žita kojeg ima puno više.

Uz sadašnje cijene nekretnina u Hrvatskoj i najamnine skoro nitko ne ostaje, dođu ljudi, zarade i odu, ili na zapad gdje su bolje plaće ili doma.

Cijela Europa se sad mijenja i ide u drugom smjeru, integracije, razbijanja geta i lovljenja djece u obrazovni sustav dok su još mladi. A konačno su svi postali svjesni kako nije sam po sebi islam zlo ali većina ljudi koja dođu a oblikovana su po tom nauku, imaju ogromnih problema kod integracije.

Mislim da je ovo jedini ispravan i mogući put. Znači, ne blokirat imigraciju već je kontrolirat i usmjeravat. Nažalost, puno puta sam dosad vidio i kod nas da se to prepušta slučaju pa puštaju psihičke bolesnike da hodaju po gradu. Treba pritiskat vlastodršce a ne imigrante.

Vjetar se polako ali sigurno mijenja, a nadolazeća recesija će još više pogoršat položaj migranata.
Prvo će etablirane stranke u Njemačkoj sljedeće nedjelje dobiti šamarčinu, predstoje izbori u Tiringiji i Saskoj, a AFD vodi. Iduća šamarčina slijedi je 22. rujna, kada su izbori u Brandenburgu, gdje također vodi AFD.
Promjena će se dogoditi čim Njemačka postane nezanimljiva za migrante, jer tamo se trenutno dobiva najviše novca i svi žele uglavnom tamo.
Rezultati nadolazećih izbora također bi mogli srušiti vladu i pokrenuti prijevremene izbore. Tada bi sve bilo moguće.
Među etabliranim strankama trenutno vlada čista panika.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 10:29 

Tu su stvari složenije.

Prvo, glede navodne medijske "pripreme" stanovništva da su obojeni radnici nezamjenjivi. To nje ništa nova, i to nitko ne niječe. Oni jesu nezamjenjivi za privredu umjetnih potreba. I nije ih bilo doskora, pred 2 godine ih je bilo nešto preko 5.000, a sad ih ima 35-40.000. Prije ih je bilo samo tamo gdje nitko i nije htio raditi, na težim poslovima u građevinarstvu, a cijela mafija trgovine njima je bila praktićki nepostojeća. Oni i jesu nezamjenjivi- no za loše i besciljno koncipiran plan vođenja gospodarstva države kakav imamo. Cijeli taj plan i javni program i prijentacija bi trebali biti drugačiji- ali uz drugačije ne samo politike, nego drugačiji i svjesniji narod koji je kolektivno tup i neorganiziran. Narod nije zaluđen nekim dekadentnim ideologijama iz dijela zapada, nego je kolektivno neinventivan i neorganiziran, sebičan i neodstatne svijesti nacionalnog ponosa.

Drugo, promjene radne snage su bile napose u moderno doba, učestale. Sjetimo se samo uvota radnika iz južne i istočne Europe u SAD kncam 19.st., što je pokvarilo etničku sliku WASPovskih SAD, a i gastarbeitere u Njemačkoj 50ih i dalje. No to su bili ljudi iz zapadnog civilizacijskog kruga, i posebice- to su bile ili bivše imperijalne zemlje ili inače mnogobrojne. Takvih nije trebalo u zemljama od 5 do 20 milijuna stanovnika, makar i bili i razvijeni.

Treće- ne dotičući temu "migranata"- u zadnjih oko 20 godina se zbilo to da zemlje zapadnog kruga, a imućnije, prolaze kroz civilizacijsku tranziciju niskog nataliteta, a još više mentaliteta defetizma, nepotizma, propadanja nacionalnog ponosa i "materijalizma" uspjeha koji se sastoji od karijerne orijentacije u životu, konformizma, egoizma i nedostatka energije da se učini nešto za kolektiv. Što bi Staljin rekao- izrođeni kozmopoliti. To je zorno u mediteranskim zemjama, kao i drugima: https://qr.ae/p2yAgE ,
https://qr.ae/pKwG0J . Društvo se atomizira i kolektiv nestaje, a prevladavajuća etika je konformističkih snobova. U istočnazijskim zemljama rješenje je robotizacija i tehnologizacija uz povišeni nacionalizam; u zapadnim zemljama je ili gušenje pravog nacionalnog identiteta ili kaos pohlepne brze zarade kao u nas. Jedino zemlje kao Češka, Mađarska, Poljska ipar drugih se tmu uspješno odupiru jer imaju jaku kolektivnu nacionalnu svijest i elite koje su stožer nacija, dok su na jugu i zapadu Europe otuđeni globalisti kojiima je moto brzi profit, a religija tržišna ekonomija.

I tu je neizrečeno glavno:
* ljudski kolejtivi, rasni i civilizacijski, nisu jednako sposobni, a dovesti ih blizu ako nisu bili recept je za sukob
* nema teorije da neće druge rase i civilizacije, ako ih se nabrzinu dovede u drukčiji ambijent, postati nasilni, a ako i nisu, da će domaći biti nasilni prema njima jer im smetaju već tim što su tu- a nije ih bilo i tu ne spadaju. To da donose korist, ako donose- nikog ne zanima. Ovo je moje i tvoje samo bivanje mi vrijeđa prvo retinu, onda pleksus solaris, a šilja adrenalin i sukob.
* potencijalni seksualni element jer se radi pretežno o muškoj radnoj snazi, dok je ženska neprivlačna i odbojna i strana
* multikuturalizam je recept za zlo, jer su samo monokulturna i mononacionalna društva sretna i sigurna (uz iznimke kao Singapur)
* smanjeni natalitet je tu nevažan jer sve ovisi o orijentaciji zemlje. Vidi se u primjeru, npr. Poljske. Natalitet nikakav a rast ekonomije super i nema stranih radnika; Mađara otišli van 42.000, a vratilo se 46.000, s tamo rođenom djecom- jer to je svijest i nacionalni ponos, te organizacija ekonomije na korist naroda. Već sam naveo da su imali 99% medija i banaka u rukama stranaca, a sad je u domaćim rukama preko 50% i to glavnih. Zašto? Ponos i samosvijest.

Dakle, ništa nije neka nužnost svjetskih kretanja. Koliko si samopouzdan, svjestan i sposoban, takvi će biti rezulati. Ako ti svi, od seljaka do poslovnjaka do crkve i inteligencije šute kao p-izde, jadikuju i ne rade ništa, takav će i biti rezultat.

*

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 10:56 

Samo mala opaska- na tekst u VK gdje Njonjo trabunja o potrebi stranih radnika, jučer sam vidio sjajan komentar jednoh lika koji je dao egzaktne podatke za Poljsku i Mađarsku u pokazao d i s padom stanovništva il istagnacijom imaju višestruki rast, te da je cijela Njonjina priča besmislena. Nisam ga c-p na vrijeme, šteta.

Danas dođem i bacim pogled- komentara nema, a ostali samo blesavi o urotama, masonima itd. Meni se to, dok me nisu "banirali", događalo isto. Napišem kratak komentar krcat podatcima i činjenicama. Izbrišu ga, a ostave blesava kreveljenja.

To je to sranje od VL, a i drugih tiskovina

Ipak- vidim da sam ga našao u nekom zapećku

Jure Grando
15:18 27.08.2024.

Narativ koji se uporno gura kako bez stranih radnika nema gospodarskog rasta koliko god na prvu zvuči logično je totalna laž. Poljska je 1991 godine imala 38 mil. stanovnika i BDP od 85 mlrd $, danas ima 36 mil stanovnika i BDP od 688 mlrd $, Japan stagnira vec 40 godina i gubi stanovništvo danas ima bilijun dolara veci BDP u odnosu na 1990tu. Danska ima 5 mil stanovnika a BDP 400 mlrd $ Češka, Norveška, primjera ima jos. Dok recimo nekim zemljama BDP stagnira vec 15 godina a imaju nikad vecu broj stanovnika (UK, Francuska) Broj stanovnika nije proporcionalan rastu BDP-a. Na čemu mi temeljimo gospodarski rast? Na nepismenim nepalcima sta razvoze glovo? Na indijskim bauštelcima koji privatnim firmama grade zgradurine po cijeloj obali koje onda ovi poslije prodaju Česima i Slovacima za keš? Da se ne govori da radnici trećih zemalja većinu zarade šalju van Hrvatske svojim obiteljima. Danas sutra svi ti radnici mogu otići u bilo koju drugu zemlju jer ih ovdje nista ne veže. Temeljit rast na masovnom uvozu jeftine i nekvalificirane radne snage nije rast nego dugoročno propast. O društvenim problemima koji ce s vremenom nastati necemo ni govoriti.
.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 11:23 

Kronos je napisao/la:
Vjetar se polako ali sigurno mijenja, a nadolazeća recesija će još više pogoršat položaj migranata.
Prvo će etablirane stranke u Njemačkoj sljedeće nedjelje dobiti šamarčinu, predstoje izbori u Tiringiji i Saskoj, a AFD vodi. Iduća šamarčina slijedi je 22. rujna, kada su izbori u Brandenburgu, gdje također vodi AFD.
Promjena će se dogoditi čim Njemačka postane nezanimljiva za migrante, jer tamo se trenutno dobiva najviše novca i svi žele uglavnom tamo.
Rezultati nadolazećih izbora također bi mogli srušiti vladu i pokrenuti prijevremene izbore. Tada bi sve bilo moguće.

Da, no onda će ti gadovi probati uvaliti te likove nama, pa i ostalima kao Poljacima i Mađarima, a ne da ih se vrati u Aziju i Afriku.
To je gadovski mentalitet koji se može srušiti jedin rušenjem u glavi kocepta UNa i univerzalnog humanizma, kao da Europljani, bilo koji, duguju nekim neuspješnim ofarbanima išta.

Duguju im goli qratz.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 12:18 

Hroboatos je napisao/la:
Kronos je napisao/la:

Da, no onda će ti gadovi probati uvaliti te likove nama, pa i ostalima kao Poljacima i Mađarima, a ne da ih se vrati u Aziju i Afriku.
To je gadovski mentalitet koji se može srušiti jedin rušenjem u glavi kocepta UNa i univerzalnog humanizma, kao da Europljani, bilo koji, duguju nekim neuspješnim ofarbanima išta.

Duguju im goli qratz.

Onog trena kad im njemci prestanu trpat lovu u guzu, oni bježe prvim avionom u zemlju porijekla.
Nitko se od njih neće ni usudit pokucat Poljacima, Mađarima, Hrvatima... na vrata i molit za nastavak socijalnog plaćanja.
Glavna točka su njemci, oni su katalizator svega, bez njih nebi ni 10 posto krenulo s čamcem preko mora.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 14:25 

Hoćeš reći da su naši mladi ulični bojovnici kukavice koje napadaju samo slabije i one koji neće uzvratiti?

A to sam i ja primijetio, već 8 godina ilegalni migranti šeću po HR i nijednom nije pala vlas s glave, osim što su Mupovci navodno malo tamburali na granici. A kad dođu strani radnici iz svih ulica izlaze junačine sa bokserima da se bore za čistu Hrvatsku.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 16:12 

Kaftanzoglio je napisao/la:

Hoćeš reći da su naši mladi ulični bojovnici kukavice koje napadaju samo slabije i one koji neće uzvratiti?

A to sam i ja primijetio, već 8 godina ilegalni migranti šeću po HR i nijednom nije pala vlas s glave, osim što su Mupovci navodno malo tamburali na granici. A kad dođu strani radnici iz svih ulica izlaze junačine sa bokserima da se bore za čistu Hrvatsku.

Migranti dođu i prođu da ih i ne vidiš. Nisu se zadržavali.
A radnici su locirani i žive dulje na nekim mjestima.

Ja migrante realno nisam ni vidio osim na Zg kolodvoru, prije 1-2 godine, i to skupine oko njih 5 nešto šušure i čekaju vlak. Nije situacija za tarapanu.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 16:15 

Do prije 3 godine nisam vidio indijca ili nepalca u životu
Sad ne prođe dan da ih ne gledam. Toliko o tome da ih "nema"
A ovo je samo početak. Svake godine će ih kolonizirat još stotinu tisuća.
A ti guraj glavu u pijesak koliko hoćeš i veličaj zapad

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 16:44 

Neki nikako ali nikako da shvate da mora bit posljedica zbog slabog nataliteta i par stotina tisuća iseljenih Hrvata, kao da se ništa od toga ne događa i netko nam nabacuje bez ikakve potrebe strane radnike. Hrvati imaju po troje-četvero djece, useljava se masovno hrvatska dijaspora, svima se konobari i radi na miješalici, ali izrodi, izdajnici i masoni nas hoće uništiti sa migrantima..
Koja je alternativa? Čekanje da se iseljeni vrate iz njemačke i da impotentni hrvatići krenu sa 40 pravit djecu i osnivat obitelj? Gospodo kad shvatite da su Hrvati isključivi krivci za sve što im se događa, a ne neka sirotinja koja je došla ovdje rudarit za 900 eura onda ćete progledati.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 16:47 

Alternativa je da se gase kafići koji zapošljavaju migrante ili da podignu plaće i primame Hrvata da im konobari.
To vrijedi i za sve ostale poslove.

Vrh

PostPostano: 28 kol 2024, 16:49 

Citat:
Alternativa je da se gase kafići koji zapošljavaju migrante ili da podignu plaće i primamte Hrvata da im konobari.
To vrijedi i za sve ostale poslove.

Super i tako čekajući 50 godina hrvatiće da se vrate iz švabije i krenu praviti djecu i postepeno gaseći sve gdje nema tko raditi ugasit ćemo na kraju svjetlo.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 242 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: