HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 09 pro 2025, 00:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 365 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj
PostPostano: 06 stu 2025, 18:54 

Bobovac je napisao/la:
Kad čovjek pomisli da hrvatske vlasti ne mogu biti luđe stvarnost ga demantira. Mene samo milimetar dijeli od toga da počnem psovati Hrvatsku.
Jbo im Egipat i Uzbekistan majku.

Nisu samo vladajući problem, već poslodavci

Li Zongren je napisao/la:
Fascinantno koliko su gori muslimanci, od svih pustih nepalaca i filipinaca jedan jedini nepalac, a 10 ovih.

To nažalost prosječni hrvatski poslodavac uopće ne zna. Ljudi su jako neupućeni i to će nas skupo koštati. Mnoge je već sada koštalo.

Poslodavci koje ja poznajem su uglavnom fah idioti. Razumiju se u svoj posao, a za ove društvene znanosti su potpuno neuki. Zato im je svejedno hoće li im radnik biti Filipinac ili Egipćanin. Njima je to sve isto, a u stvarnosti je razlika je nebo i zemlja.

Vrh

PostPostano: 06 stu 2025, 20:29 

Novdan je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
Kad čovjek pomisli da hrvatske vlasti ne mogu biti luđe stvarnost ga demantira. Mene samo milimetar dijeli od toga da počnem psovati Hrvatsku.
Jbo im Egipat i Uzbekistan majku.

Fascinantno koliko su gori muslimanci, od svih pustih nepalaca i filipinaca jedan jedini nepalac, a 10 ovih.

To nažalost prosječni hrvatski poslodavac uopće ne zna. Ljudi su jako neupućeni i to će nas skupo koštati. Mnoge je već sada koštalo.

Poslodavci koje ja poznajem su uglavnom fah idioti. Razumiju se u svoj posao, a za ove društvene znanosti su potpuno neuki. Zato im je svejedno hoće li im radnik biti Filipinac ili Egipćanin. Njima je to sve isto, a u stvarnosti je razlika je nebo i zemlja.

Mislim da to ipak nije skroz istina sudeci brojke generalno, da se htjelo gledati kako bas najjeftinije proci mogli smo uvest jos goru horaniju od filipinaca koji su ipak iz polurazvijene države.

Vrh

PostPostano: 06 stu 2025, 20:46 

Novdan je napisao/la:

Mislim da to ipak nije skroz istina sudeci brojke generalno, da se htjelo gledati kako bas najjeftinije proci mogli smo uvest jos goru horaniju od filipinaca koji su ipak iz polurazvijene države.

Ja ti govorim iz osobnih poznanstava, znam ljude koji su zapošljavali Uzbekistance i Pakistance. Njima je to sve isto.

A koju goru boraniju? Da bi nekoga doveo, moraš imati kakvu-takvu infrastrukturu za takav poduhvat. Filipinci i Nepalci su poznati kao radnici po cijelom svijetu, imaju tradiciju odlazaka na rad u inozemstvu, u tim državama postoje firme koje posreduju, vrše selekciju itd.

Ne možeš se spustiti helikopterom usred ničega u nekoj zabiti Afrike i skupljati radnike.

Ali inače, ima kod nas i radnika iz subsaharske afrike. Tanzanija, Nigerija... Samo se ne čuje za njih.

No, u zadnje vrijeme daleko najbrže rastu UZBEKISTAN i EGIPAT. Njih nije ni bilo u top 10 do prošle godine, a onda odživljavaju ogroman uzlet. Zavod za statistiku objavljuje podatke na mjesečnoj bazi i vidi se da non stop rastu, puno brže od Nepalaca, Indijaca, Filipinaca, Srba, Kosovara Makedonaca ili bilo koga drugog.

Vrh

PostPostano: 06 stu 2025, 20:48 

Što se tiče Egipćana, čini mi se da su tu u igri stare "nesvrstane" veze...

HDZ=SKH

Vrh

PostPostano: 06 stu 2025, 20:49 

Novdan je napisao/la:

Ja ti govorim iz osobnih poznanstava, znam ljude koji su zapošljavali Uzbekistance i Pakistance. Njima je to sve isto.

A koju goru boraniju? Da bi nekoga doveo, moraš imati kakvu-takvu infrastrukturu za takav poduhvat. Filipinci i Nepalci su poznati kao radnici po cijelom svijetu, imaju tradiciju odlazaka na rad u inozemstvu, u tim državama postoje firme koje posreduju, vrše selekciju itd.

Ne možeš se spustiti helikopterom usred ničega u nekoj zabiti Afrike i skupljati radnike.

Ali inače, ima kod nas i radnika iz subsaharske afrike. Tanzanija, Nigerija... Samo se ne čuje za njih.

No, u zadnje vrijeme daleko najbrže rastu UZBEKISTAN i EGIPAT. Njih nije ni bilo u top 10 do prošle godine, a onda odživljavaju ogroman uzlet. Zavod za statistiku objavljuje podatke na mjesečnoj bazi i vidi se da non stop rastu, puno brže od Nepalaca, Indijaca, Filipinaca, Srba, Kosovara Makedonaca ili bilo koga drugog.

A evo srbi uvoze ganijce, recimo. Ne mislim da će uvozit likove iz Nigera nego tako nešto, ima radnika iz Afrike, ali to je u globalu zanemarivo. Svakako grozno uvozit muslimane, daleko najgori po svemu.

Vrh

PostPostano: 06 stu 2025, 22:41 

Šta kažu dežurni HDZ smećari?

Vrh

PostPostano: 08 stu 2025, 08:39 

Novdan je napisao/la:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/egipcanin-na-ribnjaku-silovao-japanku-osudjen-na-pet-godina-zatora/2728023.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0

Citat:
Prema presudi, Egipćanin je žrtvu, Japanku koju je tek upoznao u parku Ribnjak, upitao: "Voliš li seks?" Ona mu je rekla da ne voli i počela se udaljavati od njega i klupe na kojoj su sjedili. Unatoč tome, svjestan da ona nije zainteresirana ni za kakav intimni odnos, stao joj je na put, blokirao je i počeo ljubiti. Pokušavala se izmaknuti i pobjeći, no on ju je oborio na pod, rukom joj prekrio usta kako ne bi mogla pozvati pomoć i silovao je, a potom pobjegao.

Opet Egipćanin.

Evo i update

slika

slika

Mislim da bismo ovo trebali slati medijima ili barem dijeliti po društvenim mrežama. Ovo je već ozbiljan uzorak, a u skladu je sa svim uzorcima cijele Europe.

Zašto to kažem? Zato što u zadnje vrijeme najveći broj radnika stiže iz EGIPTA i UZBEKISTANA. Pogledajte podatke zavoda za statistiku i usporedite s prijašnjim godinama, oni najviše rastu

a gdje su Srbi? Ja sam mislio da oni svaki dan siluju po Hrvatskoj s obzirom na zadnje događaje. U Zadru je strani radnik iz Egipta dirao djevojčicu na putu iz škole i to je trajalo nekoliko dana. Dovoljno da se skupe mladi bojovnici s fantomkama pa nijedan nije došao. Ali kad je manifestacija "srpske babe heklaju" eto ih odmah.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2025, 09:41 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Novdan je napisao/la:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/egipcanin-na-ribnjaku-silovao-japanku-osudjen-na-pet-godina-zatora/2728023.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0

Opet Egipćanin.

Evo i update

slika

slika

Mislim da bismo ovo trebali slati medijima ili barem dijeliti po društvenim mrežama. Ovo je već ozbiljan uzorak, a u skladu je sa svim uzorcima cijele Europe.

Zašto to kažem? Zato što u zadnje vrijeme najveći broj radnika stiže iz EGIPTA i UZBEKISTANA. Pogledajte podatke zavoda za statistiku i usporedite s prijašnjim godinama, oni najviše rastu

a gdje su Srbi? Ja sam mislio da oni svaki dan siluju po Hrvatskoj s obzirom na zadnje događaje. U Zadru je strani radnik iz Egipta dirao djevojčicu na putu iz škole i to je trajalo nekoliko dana. Dovoljno da se skupe mladi bojovnici s fantomkama pa nijedan nije došao. Ali kad je manifestacija "srpske babe heklaju" eto ih odmah.

Ne da su silovali nego radili najsvirepija zvjerstva na kojima bi im i isilovci pozavidjeli

Vrh

PostPostano: 08 stu 2025, 09:49 

Kaftanzoglio je napisao/la:

Ne skreći s teme, o operaciji Labrador i Opera 2.0 koja je trenutno u tijeku pričaj na temi koja je za to predviđena.

Srpska izložba Zagrebu je koliko sam vidio posvećena jednom od supotpisnika memoranduma SANU koji je ideološki temelj za velikosrpsku agresiju 1990ih. Otprilike kao da imamo izložbu za uglednog psihijatra Jovana Raškovića. Normalno da se ljudi bune.

U Splitu se nije dogodilo ništa strašno, prekinuli su manifestaciju i to je sve. A antihrvatski mediji su dignuli histeriju kao da su ih poklali noževima, odrubili im glave i nabili na kolce na rivi u Splitu, a u realnosti nitko nikoga nije ni ošamario.

Ne znam koji su tvoji interesi, zašto širiš antihrvatski narativ, ali nemoj na ovoj temi.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2025, 10:06 

Dominikator je napisao/la:
Ne da su silovali nego radili najsvirepija zvjerstva na kojima bi im i isilovci pozavidjeli

Tako je. Nitko nam nije toliko zla napravio kao oni. Netko će reći da su Turci, ali i to su zapravo u ogromnoj mjeri bili upravo ovi pravoslavni martolozi (armatoli), preci današnjih Srba koje su Turci ovdje doveli da ubijaju, porobljavaju i pljačkaju hrvatsko civilno stanovništvo da bi oslabili obranu hrvatskih utvrda. Tek nakon velikog beckog rata prelaze na kršćansku stranu (i to djelomično, većina ostaje u BIH).

Dakle i u tursko vrijeme su nas zapravo svirepo ubijali i genocid nad nama vršili naši susjedi pravoslavci i muslimani, preci današnjih Srba i Bošnjaka.

No, nećemo više u offtopic

Vrh

PostPostano: 28 stu 2025, 17:30 

Citat:
U Zagrebu usred dana izbodena časna sestra: Brutalno ju napala nepoznata osoba

Citat:
U Zagrebu je u popodnevnim satima oštrim predmetom na Malešnici ubodena časna sestra. Kako doznajemo iz naših izvora, trenutno se nalazi u jednoj zagrebačkoj bolnici.

O slučaju je obaviještena policija, kazuje nam naš izvor. U Policijskoj upravi zagrebačkoj potvrđeno nam je kako su iz bolnice zaprimili prijavu o ozlijeđenoj ženskoj osobi, te u ovom trenutku ne mogu davati više detalja.

Neslužbeno doznajemo kako počinitelj ovog događaja još nije poznat, niti je u policiju privedena bilo koja osoba koja se dovodi u vezu s napadom.

https://www.zagreb.info/crna-kronika/u- ... ba/793110/

Citat:
Napisati ću još samo. Prema informacijama koje sam dobio o napadu nožem na časnu sestru u Zagrebu, postoji ozbiljna sumnja da je taj napad motiviran mržnjom, jer prema mojim saznanjima, napadač je navodno uzvikivao riječi iz kojih se može zaključiti da je migrant i(li) stranac, odnosno islamski fundamentalist, kojem časna sestra nije slučajna meta. Ponavljam, ovo je neslužbena i nepotvrđena informacija i stoga molim sve da ostanu suzdržani, jer je tek sada započela policijska istraga.

https://www.facebook.com/share/p/1Bgmf1gLog/

Vrh

PostPostano: 28 stu 2025, 19:33 

Kako mediji to uvijaju i relativiziraju izbodena časna sestra

Pokušaj ubojstva časne sestre

Citat:
Zasad nije poznat počinitelj, a neslužbeno doznajemo da se radi o stranom državljaninu.

Vrh

PostPostano: 28 stu 2025, 22:44 

Napad na RH i HR HB

Citat:
Iz Policijske uprave zagrebačke potvrđeno je da su zaprimili prijavu o ozlijeđenoj ženskoj osobi.

Za sada nema dodatnih službenih informacija o okolnostima napada. Istraga je u tijeku.

Izbodena časna sestra u Malešnici je Marija Tatjana Zrno iz. Tomislavgrada. Bila u posjetu kod obitelji u Zagrebu. Obožava nogomet i Vatrene. Na Laudato TV-u vodi nogometne emisije.

Na društvenim mrežama se šire informacije da bi napadač mogao biti migrant i da je napad motiviran mržnjom.

https://www.maxportal.hr/vijesti/ovo-je ... u-zagrebu/

Vrh

PostPostano: 29 stu 2025, 11:42 

Gdje su bili kapuljdžije spremači doma? Jel ga već traže? Ili su se išli tući sa Srbima u Borovo.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2025, 19:35 

https://provjereno.info/lat/novosti/hro ... c2A-dOf3ww
Citat:
Petorica državljana BiH protjerani zbog napada, demolirali i kuću
Iz zadarske policije su saopštili da se incident dogodio u srijedu, 3. decembra, u objektu na Silbi gdje su napadači i žrtva zajedno boravili.
Petorica državljana BiH protjerani su iz Hrvatske zbog sumnje da su 25-godišnjem hrvatkom državljaninu nanijeli povrede i demolirati kuću u kojoj su boravili na ostrvu Silbi.

Najmlađem napadaču /26/ izrečena je zabrana ulaska i boravka u Evropskog privrednog prostoru u trajanju od pet godina, dok je ostaloj četvorici izrečena zabrana u trajanju od tri godine

Iz zadarske policije su saopštili da se incident dogodio u srijedu, 3. decembra, u objektu na Silbi gdje su napadači i žrtva zajedno boravili.

Osumnjičeni su muškarci od 46, 44, 43, 40 i 26 godina, a terete se da su fizički napali 25-godišnjeg hrvatskog državljanina rukama i nogama, a jedan od njih ga je udario bocom u glavu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 365 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Jean Luc Picard i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: