|
|
Stranica: 12/15.
|
[ 368 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 01 srp 2025, 16:36 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Sad je članak o Indijcu koji pjeva Thompsona. Znači sve je to dio plana, veličanstveni koncert gdje će se promovirati neki nacionalizam koji je potpuno prevaziđen, protiv Srba i jugokomunista. Ili čak i starije stvari od toga, kao pjesma o Zrinskom. A u isto vrijeme će se dovoditi novi Hrvati , malo tamniji, koji će se u to uklopiti i koji će glasati za naše. Plenki im je maestralno smjestio sazad. Thompson će sigurno biti zadnji od svih pjevača koji postoje, a da će promicat migrante. Thompson je jednostavno toliko popularan da ga puno više od Indijaca pjevaju i sami Srbi protiv kojih kako ti kažeš pjeva... Također, Thompson na svom primjeru pokazuje kako se brani od migracija. Ima petero djece. Kako ti braniš Hrvatsku od migracija? Ako će Thompson podupirat migracije? Tko će biti protiv? Mile Kekin, Severina...? Vama ljevičarima smeta kad Thompson pjeva o Bogu, obitelji, Domovini, a to su temelji protiv migracija. Kad narod drži do ta tri pojma, onda migracije nestanu same od sebe...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 01 srp 2025, 16:46 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4338 Lokacija: Dridska Župa
|
dane-croatia je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Sad je članak o Indijcu koji pjeva Thompsona. Znači sve je to dio plana, veličanstveni koncert gdje će se promovirati neki nacionalizam koji je potpuno prevaziđen, protiv Srba i jugokomunista. Ili čak i starije stvari od toga, kao pjesma o Zrinskom. A u isto vrijeme će se dovoditi novi Hrvati , malo tamniji, koji će se u to uklopiti i koji će glasati za naše. Plenki im je maestralno smjestio sazad. Thompson će sigurno biti zadnji od svih pjevača koji postoje, a da će promicat migrante. Thompson je jednostavno toliko popularan da ga puno više od Indijaca pjevaju i sami Srbi protiv kojih kako ti kažeš pjeva... Također, Thompson na svom primjeru pokazuje kako se brani od migracija. Ima petero djece. Kako ti braniš Hrvatsku od migracija? Ako će Thompson podupirat migracije? Tko će biti protiv? Mile Kekin, Severina...? Vama ljevičarima smeta kad Thompson pjeva o Bogu, obitelji, Domovini, a to su temelji protiv migracija. Kad narod drži do ta tri pojma, onda migracije nestanu same od sebe... RF ti je protiv stranih radnika 
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 01 srp 2025, 17:54 |
|
|
|
Opet zatrpavate temu glupostima. Ove priče o Thompsonu si mogao staviti na temu imigracija u Hrvatsku ili događanja u Hrvatskoj, a ne ovdje. Ok, tebi je možda pjevanje Thompsonovih pjesama zločin, ali objetivno nije, tako da prekinite zatrpavati temu. Ova tema treba biti pregledna jer nigdje drugdje na internetu nećete naći ove stvari na jednom mjestu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 02 srp 2025, 04:04 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Thompson će sigurno biti zadnji od svih pjevača koji postoje, a da će promicat migrante. Thompson je jednostavno toliko popularan da ga puno više od Indijaca pjevaju i sami Srbi protiv kojih kako ti kažeš pjeva...
Također, Thompson na svom primjeru pokazuje kako se brani od migracija. Ima petero djece. Kako ti braniš Hrvatsku od migracija?
Ako će Thompson podupirat migracije? Tko će biti protiv? Mile Kekin, Severina...? Vama ljevičarima smeta kad Thompson pjeva o Bogu, obitelji, Domovini, a to su temelji protiv migracija. Kad narod drži do ta tri pojma, onda migracije nestanu same od sebe...
RF ti je protiv stranih radnika  Ali je zato za azilante koji bi trebali u Hrvatskoj živjet bezplatno na račun poreznih obveznika. https://www.novilist.hr/novosti/neobicn ... le-madine/Citat: Radnička fronta (RF) priopćila je u četvrtak da je donirala 2500 kuna aktivistu Draganu Umičeviću, osuđenom zbog pomaganja u ilegalnom prelasku granice afganistanskoj obitelji Hussiny, a njegovu osudu ocijenila zastrašivanjem svih koji se bore protiv push-backa na granicama.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neznam
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 02 srp 2025, 09:21 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Sad je članak o Indijcu koji pjeva Thompsona. Znači sve je to dio plana, veličanstveni koncert gdje će se promovirati neki nacionalizam koji je potpuno prevaziđen, protiv Srba i jugokomunista. Ili čak i starije stvari od toga, kao pjesma o Zrinskom. A u isto vrijeme će se dovoditi novi Hrvati , malo tamniji, koji će se u to uklopiti i koji će glasati za naše. Plenki im je maestralno smjestio sazad. Ovo. Taj nacionalizam protiv Srba je zapravo usmjeren protiv pravoslavlja, a to sa Zrinskima je isto tako besmisleno jer se uopće ne spominje ni tko ih je zatukao ni zašto, a očito je i zašto se ne spominje jer krivci nisu mrski pravosavci. Za modernu hrvatsku naciju je bitnija vjera nego neko porijeklo, koje zapravo i nije bitno. Filipinci koji već imaju crkvu u Zagrebu i katolici su još samo moraju naučiti jezik i sljedeća generacija će praktički bit Hrvati. A gdje su Ukrainci, Albanci itd. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 02 srp 2025, 20:04 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: Protjeran je ovaj. Nadam se da su ga dobro izmlatili prije. Sramota da moramo čekat da ilegalni muslimanski migranti počine zločin prije nego ih izbacujemo naglavačke. Plenković se polako al sigurno penje na poziciju najvećeg velezidajnika u hrvatskoj povijesti.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 03 srp 2025, 08:18 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ante1950 je napisao/la: Protjeran je ovaj. Nadam se da su ga dobro izmlatili prije. Sramota da moramo čekat da ilegalni muslimanski migranti počine zločin prije nego ih izbacujemo naglavačke. Plenković se polako al sigurno penje na poziciju najvećeg velezidajnika u hrvatskoj povijesti. Hrvatski narod je tu vrstu napora i političkog djelovanja odavno prepoznao i nagrađuje ju na izborima. Možda bi bilo dobro razmisliti i o nekom odličju za to + financijskom dodatku? Kako bi sve to dobilo i na povijesnoj težini, odličje bi se trebalo zvati Velered Aleksandra Ace Apolonia ili Velered Ladislava Napuljskog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 03 srp 2025, 11:14 |
|
|
Neznam je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Sad je članak o Indijcu koji pjeva Thompsona. Znači sve je to dio plana, veličanstveni koncert gdje će se promovirati neki nacionalizam koji je potpuno prevaziđen, protiv Srba i jugokomunista. Ili čak i starije stvari od toga, kao pjesma o Zrinskom. A u isto vrijeme će se dovoditi novi Hrvati , malo tamniji, koji će se u to uklopiti i koji će glasati za naše. Plenki im je maestralno smjestio sazad. Ovo. Taj nacionalizam protiv Srba je zapravo usmjeren protiv pravoslavlja, a to sa Zrinskima je isto tako besmisleno jer se uopće ne spominje ni tko ih je zatukao ni zašto, a očito je i zašto se ne spominje jer krivci nisu mrski pravosavci. Za modernu hrvatsku naciju je bitnija vjera nego neko porijeklo, koje zapravo i nije bitno. Filipinci koji već imaju crkvu u Zagrebu i katolici su još samo moraju naučiti jezik i sljedeća generacija će praktički bit Hrvati. A gdje su Ukrainci, Albanci itd. Nikad Filipinac neće bit Hrvat, niti je katoličanstvo mjera Hrvatstva. Ostavi se popova i tih pizdarija Nismo mi Muslimani da nam je vjerski objekt okosnica identiteta
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neznam
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 03 srp 2025, 17:25 |
|
|
weasel je napisao/la: Neznam je napisao/la: Ovo. Taj nacionalizam protiv Srba je zapravo usmjeren protiv pravoslavlja, a to sa Zrinskima je isto tako besmisleno jer se uopće ne spominje ni tko ih je zatukao ni zašto, a očito je i zašto se ne spominje jer krivci nisu mrski pravosavci. Za modernu hrvatsku naciju je bitnija vjera nego neko porijeklo, koje zapravo i nije bitno. Filipinci koji već imaju crkvu u Zagrebu i katolici su još samo moraju naučiti jezik i sljedeća generacija će praktički bit Hrvati. A gdje su Ukrainci, Albanci itd. Nikad Filipinac neće bit Hrvat, niti je katoličanstvo mjera Hrvatstva. Ostavi se popova i tih pizdarija Nismo mi Muslimani da nam je vjerski objekt okosnica identiteta Ok, vidim da si dosta upućen u ovo pitanje pa ako možeš odgovoriti, što to spriječava Filipince da kroz jednu-dvije generacije postanu Hrvati? Samo da napomenem, to nije nešto što se meni sviđa i što smatram da je dobro, samo realno sagledavanje stvarnosti. https://net.hr/danas/rtl-direkt/upoznal ... a3e3a01370
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 03 srp 2025, 17:36 |
|
|
Neznam je napisao/la: Ok, vidim da si dosta upućen u ovo pitanje pa ako možeš odgovoriti, što to spriječava Filipince da kroz jednu-dvije generacije postanu Hrvati?

_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 03 srp 2025, 17:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63500 Lokacija: DAZP HQ
|
Možda to što su jebeno kosooki?  Već imam te mikseve u obitelji s Filipincima, u životu nisam progovorio s njima dalje od bo bok, bez obzira što nose naše ime i prezime.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 03 srp 2025, 17:46 |
|
|
|
Prije je bio Jiv na forumu, ali je dobio ban. Taj doslovno nije bio pripadnik hrvatske nacije, već katoličkog mileta. Dobro, on je bio možda trol/provokator, ali isto kao i ovaj nije shvaćao da Hrvat može i ne mora biti katolik, a katolik može i ne mora biti Hrvat.
Pripadnicima jednog od osmanskih mileta je teško razumjeti koncept nacije valjda. Možda jer je islam sam po sebi i nacija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neznam
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 03 srp 2025, 19:35 |
|
|
dudu je napisao/la: Možda to što su jebeno kosooki?  Već imam te mikseve u obitelji s Filipincima, u životu nisam progovorio s njima dalje od bo bok, bez obzira što nose naše ime i prezime. Koliko vidim, ima već dosta tih filipinsko-hrvatskih brakova, puno više u odnosu na ostale azijske narode, što je i logično jer ako ništa crkveni brak nije problem u tom slučaju. Filipinci se očito dosta lako integriraju u hrvatsko društvo i puno je manje otpora nego prema nekim nekatoličkim kombinacijama. E sad, zašto je to tako, neka svatko shvati kako hoće. P.S. Za neke koji ne razumiju o čemu se govori, nije stvar u tome da Hrvat mora bit katolik nego da je društveno puno prihvatljivije za Hrvata da bude katolik nego bilo što drugo. Isto tako su Hrvatima politički puno bliži katolički narodi nego nekatolički. Govorim o dominantnom društvenom/političkom svjetonazoru, a iznimaka uvijek ima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 03 srp 2025, 20:31 |
|
|
Neznam je napisao/la: dudu je napisao/la: P.S. Za neke koji ne razumiju o čemu se govori, nije stvar u tome da Hrvat mora bit katolik nego da je društveno puno prihvatljivije za Hrvata da bude katolik nego bilo što drugo. Isto tako su Hrvatima politički puno bliži katolički narodi nego nekatolički. Govorim o dominantnom društvenom/političkom svjetonazoru, a iznimaka uvijek ima.
Bliži ti je katolik iz Konga, nego pravoslavac iz Ukrajine? Bliži ti je katolik iz Istočnog Timora, nego protestant iz Njemačke? Bliži ti je katolik iz Bolivije, nego ateist iz Češke?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 03 srp 2025, 20:45 |
|
|
Neznam je napisao/la: weasel je napisao/la: Nikad Filipinac neće bit Hrvat, niti je katoličanstvo mjera Hrvatstva. Ostavi se popova i tih pizdarija
Nismo mi Muslimani da nam je vjerski objekt okosnica identiteta Ok, vidim da si dosta upućen u ovo pitanje pa ako možeš odgovoriti, što to spriječava Filipince da kroz jednu-dvije generacije postanu Hrvati? Samo da napomenem, to nije nešto što se meni sviđa i što smatram da je dobro, samo realno sagledavanje stvarnosti. https://net.hr/danas/rtl-direkt/upoznal ... a3e3a01370Sprjecava ih to da su istocno azijski narod s filipina. Mi smo mi a oni su oni. Kad pomjesas plavo i zuto ne dobijes jos plavog ili zutog vec zelenog, nesto sasvim trece. Svako ima pravo izbora zivotnog partnera ali mi ostali nismo duzni pretvarati se i glumatati da ne vidimo ocito. Treba nam vise nasih sokolova a ne imigranata
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 03 srp 2025, 20:46 |
|
|
|
Ma ovaj "neznam" nije Hrvat uopće nego pripadnik katoličkog umneta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 03 srp 2025, 20:50 |
|
|
dudu je napisao/la: Možda to što su jebeno kosooki?  Već imam te mikseve u obitelji s Filipincima, u životu nisam progovorio s njima dalje od bo bok, bez obzira što nose naše ime i prezime. Geni kameni , dvometras stina od cov’ka do žganca od pedeset kila i metar i žilet I to u 1 generaciji… Kuku lele dule 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neznam
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 03 srp 2025, 20:58 |
|
|
Novdan je napisao/la: Neznam je napisao/la: Bliži ti je katolik iz Konga, nego pravoslavac iz Ukrajine? Bliži ti je katolik iz Istočnog Timora, nego protestant iz Njemačke? Bliži ti je katolik iz Bolivije, nego ateist iz Češke? Zar nisam napisao već da govorim o dominantnoj društvenoj klimi, a ne mom osobnom svjetonazoru. Valjda je jasno da nisam nikakav turbo-katolik i da ne pišem svoja osobna uvjerenja niti smatram da je ova pojava o kojoj govorim nešto pozitivno nego komentiram hladno u skladu s činjenicama. Mislim da se možemo složiti da u političko-hrvatskim, nacionalno svjesnim, konzervativnim krugovima, kulturi, ideologiji nema puno mjesta za neku drugu religiju osim katoličke? Čudno mi je da su ove stvari uopće upitne nekome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 03 srp 2025, 21:14 |
|
|
|
pola tih što ti kaže da hoće katolike se boje reći što zapravo misle da ne dobiju etiketu rasista, a manji dio su budale kojima je samo važno katolibanstvo taman bio bušman iz afrike
Prošao je vrhunac te faze gdje se tražilo od ljudi da budu slijepi na očite stvari ,samo je još nepristojno reći da se traži hrvatska hrvatom.
Doduše sve su glasniji etnički nacionalizmi i na zapadu, vide da je to jedini put natrag iz ovog u što su se uvalili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Planina
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 03 srp 2025, 23:45 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: Možda to što su jebeno kosooki?  Već imam te mikseve u obitelji s Filipincima, u životu nisam progovorio s njima dalje od bo bok, bez obzira što nose naše ime i prezime. Geni kameni , dvometras stina od cov’ka do žganca od pedeset kila i metar i žilet I to u 1 generaciji… Kuku lele dule  Sestra kući dovela nekog Engleza blijedolikog, skupa su već 4 godine (ona je u UK već dosta). Njena najbolja prijateljica se udala za čamugu gore i imaju malog mulata. Ovo je sve otišlo u pm. Ne usudim se iti zamisliti za 50 ili 100 godina. Jedini tračak optimizma mi ulijeva ZHŽ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 04 srp 2025, 05:14 |
|
|
|
Meni osobno je najvažniji preduvjet u braku da muž i žena budu iste vjere. U slučaju da je vjera tek neki folklor, običaj, kultura... tada naravno to nije bitno, jerbo to u biti jest onda ateizam, a u ateizmu jest sve relativno i nevažno. Ali meni je jako bitno da mi djeca idu na katolički vjeronauk i da se vežu uz katoličku crkvu i da ih mogu odgajat u duhu katoličke crkve bez da se moram brinut hoće li mi žena zamjeriti jerbo sam previše zanemario njezinu vjeru u odgoju djece. Na kraju da ne uvriediš svog ženitbenog druga, djecu ne pošalješ na nikakav vjeronauk i u nikakvu crkvu, pak ti diete postane bezlični materialistički ateist, a onda bude i uzaludno hrvatstvo s takvom djecom...
A ono što rade Orban i njegova žena da su im jedna djeca protestanti a druga (ženska) katolici, također mi je neodrživo i ne vidim kako bi bio sretan da si tako posložim obitelj. Zamislite kako vam se djeca međusobno svađaju čija je vjera bolja, a onda tako još posvađaju međusobno tebe i ženu?
Inače se mogu bratimiti i biti najbolji prijatelj bilo s muslimanom, pravoslavcem, protestantom, ateistom... Ali bih bio jako žalostan da netko od moje djece ne bude imao katolika/katolkinju za ženitbenog druga i da ne smijem na miru prekrižiti svog unuka i pomoliti se prije ručka. Vjera je nešto najvažnije u životu. Ona me drži i daje mi snagu. Vjera mi daje nadu u vječni život. Ako mi to uzmeš ili me prisiliš da je se sramim, onda sve drugo prolazno pada kano kula od karata. Naš narod upravo i propada zato što gubi vjeru i pretvara se u sitnog uzkogrudnog materijalističkog čovjeka. Pripadnost nekoj obitelji ili narodu jesu važne stvari, ali sve to skupa jest prolazno i nesigurno ako su u toj obitelji i narodu grešni i loši ljudi. Lahko se čovjeku ogade i obitelj i narod. 100 puta sam naletio na obitelji gdje dva brata međusobno ne pričaju, a kamoli bratići. I o kakvom tu nacionalizmu i žrtvi za svoj narod onda možeš pričat, ako ne podnosiš ni svog rođenog brata? Vjera je preduvjet svega.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 04 srp 2025, 05:29 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: Možda to što su jebeno kosooki?  Već imam te mikseve u obitelji s Filipincima, u životu nisam progovorio s njima dalje od bo bok, bez obzira što nose naše ime i prezime. Geni kameni , dvometras stina od cov’ka do žganca od pedeset kila i metar i žilet I to u 1 generaciji… Kuku lele dule  Najgore je kad i muž i žena budu super zgodni i popularni, ter to onda postane natjecanje u narcisoizmu, oholosti i u tomu tko je važniji i tko je u pravu. Uglavnom, takav brak se razpadne prije nego počne... Samo brak skromnih i požrtvovnih ljudi može obstat na duge staze i izrodit dobrom djecom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 04 srp 2025, 09:48 |
|
|
Planina je napisao/la: weasel je napisao/la: Geni kameni , dvometras stina od cov’ka do žganca od pedeset kila i metar i žilet I to u 1 generaciji… Kuku lele dule  Sestra kući dovela nekog Engleza blijedolikog, skupa su već 4 godine (ona je u UK već dosta). Njena najbolja prijateljica se udala za čamugu gore i imaju malog mulata. Ovo je sve otišlo u pm. Ne usudim se iti zamisliti za 50 ili 100 godina. Jedini tračak optimizma mi ulijeva ZHŽ. Pozitiva je da nije dovukla harambea u Hrvatsku, neka ih sto dalje od nas. Ja bi svim tim oduzeo drzavljanstvo , kad gore pukne da ne mogu vamo nazad. Odabrali su i nek uzivaju u svom izboru A englezića vrati vjeri pradjedovskoj, pokatoličit pa bude možda čovjeka
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neznam
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 04 srp 2025, 11:00 |
|
|
weasel je napisao/la: Planina je napisao/la: Sestra kući dovela nekog Engleza blijedolikog, skupa su već 4 godine (ona je u UK već dosta). Njena najbolja prijateljica se udala za čamugu gore i imaju malog mulata. Ovo je sve otišlo u pm. Ne usudim se iti zamisliti za 50 ili 100 godina. Jedini tračak optimizma mi ulijeva ZHŽ.
Pozitiva je da nije dovukla harambea u Hrvatsku, neka ih sto dalje od nas. Ja bi svim tim oduzeo drzavljanstvo , kad gore pukne da ne mogu vamo nazad. Odabrali su i nek uzivaju u svom izboru A englezića vrati vjeri pradjedovskoj, pokatoličit pa bude možda čovjekaŠta znači ovo boldano, da je katolčenje ipak ključno ili?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 04 srp 2025, 11:26 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4338 Lokacija: Dridska Župa
|
weasel je napisao/la: Planina je napisao/la: Sestra kući dovela nekog Engleza blijedolikog, skupa su već 4 godine (ona je u UK već dosta). Njena najbolja prijateljica se udala za čamugu gore i imaju malog mulata. Ovo je sve otišlo u pm. Ne usudim se iti zamisliti za 50 ili 100 godina. Jedini tračak optimizma mi ulijeva ZHŽ.
Pozitiva je da nije dovukla harambea u Hrvatsku, neka ih sto dalje od nas. Ja bi svim tim oduzeo drzavljanstvo , kad gore pukne da ne mogu vamo nazad. Odabrali su i nek uzivaju u svom izboru A englezića vrati vjeri pradjedovskoj, pokatoličit pa bude možda čovjeka Ma dok god neko izgleda kao netko na spektru Hrvatstva to se kroz generaciju dvije totalno poasimilira, znam lika kojem je otac Englez koji ni nakon 20 godina života u RH ne priča Hrvatski, a mali je vec totalno asimiliran. Može se i filipinac utopit, samo bi za to trebale barem 3 generacije mješanja obično da ga više nemoš na oko razlikovat od bijelca. Iako viđa sam tih polu bijelaca polu azijata koji skroz bijelo izgledaju, kako se genetika poklopi.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|