|
|
Stranica: 16/19.
|
[ 455 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 13 svi 2026, 13:46 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Isceniran jeste sigurno, ali od strane bolesnih ljevičara. Inače ne bi snimak počeo tek onda kad djevojka uzvraća. Zašto bi, gospodine taliban, počeli snimati od trenutka koji kompromitira djevojku a da ne vidimo što je bilo prije? Kakva je to režija? Bilo joj dosadno pa napala jadnog napaćenog retardiranog imigranta koji je nije pokušao pokrasti.  Meni je biko dovoljno da vidim da lik nosi sorc i mokasine i da znam koliko je sati. Tebi nisu dovoljne ni sve indicije ovog svijeta. Sta ti se ima objasnjavati. Jadni covjek, nadam se da ce dobiti odstetu od republike Hr a da ce ova raspala fuksa odlezati malo oza resetaka. Sta reci, mlati jadnog covjeka dok 4 tvoja muska prijatelja cekaju da uzvrati kako bi ga prebili Blago kuci koju ova fuksa zaobiđe a Blga mi blago i onima koji Hrvatsku zaobiđu Kakve veze ima ako nosi šorc, ne kontam?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1573 of 2558 - 61.49%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 13 svi 2026, 14:12 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Svezo bi joj 5 6 šamara da mi je sestra. Ja ne bi jer ne mogu udarit zenu. Zena na toj snimci se ponasa sramotno. Psuje ko kocijas i mlati covjeka bez prestanka. Na temelju ovog sto se vidi na snimci, zena je teza greza. Ali nevezano uz to, sto je uzrok svemu ovome? Zelim objasnjenje kompletnog dogadjaja jer uopce mi nije jasno sto je dovelo do svega toga.
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 13 svi 2026, 14:34 |
|
|
|
Divlja partizanka napala poduzetnika iz katoličke zemlje u turističkoj posjeti Zagrebu. Na snimci se jasno čuje da ga je napala uz povike "Dolje kapitalizam", "Dolje buržoazija" i "Smrt kulacima".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 13 svi 2026, 14:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29273 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Krivi su muškarci koji su to gledali i nitko nije priskočio i razdvojio ih.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 13 svi 2026, 16:39 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 9399 Lokacija: Herceg-Bosna
|
zet je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Svezo bi joj 5 6 šamara da mi je sestra. Ja ne bi jer ne mogu udarit zenu. Zena na toj snimci se ponasa sramotno. Psuje ko kocijas i mlati covjeka bez prestanka. Na temelju ovog sto se vidi na snimci, zena je teza greza. Ali nevezano uz to, sto je uzrok svemu ovome? Zelim objasnjenje kompletnog dogadjaja jer uopce mi nije jasno sto je dovelo do svega toga. Njeno je ponašanje divljačko bez obzira što je žena, mislim na psovke, batine su vjerojatno opravdane. Ali trebaš uzeti u obzir da je taj lik vjerojatno napastovao desetine djevojaka, možda i stotinu, neke i maloljetne jer i ova je dosta mlada. Tako je radio sve dok nije došao do neke koja je ovakvog karaktera i hoće uzvratit, možda i preko mjere za to što je učinio njoj, ali sigurno nedovoljno koliko je taj lik zaslužio. Djevojke i žene u Zagrebu se duže vrijeme žale na gradski prijevoz i kako je nesnosno postalo. Neke se zadržavaju na poslu, ako nisu vozačice ili nemaju auto, da ih muž/dečko pokupi kada pođe s posla jer ne žele gradskim prijevozom.
_________________ "OHR STAY, SCHMIDT GO AWAY"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 13 svi 2026, 17:22 |
|
|
potocnj je napisao/la: Ali trebaš uzeti u obzir da je taj lik vjerojatno napastovao desetine djevojaka, možda i stotinu, neke i maloljetne jer i ova je dosta mlada.. problem je što mi to ne znamo, a koliko vidim ni ona ne tvrdi, nije podnjela nikakvu prijau protiv njega.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 13 svi 2026, 19:35 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Počinje medijska hajka protiv cure koja se obranila od imigranta.
Umjesto da Filipinca krimilanca protjeraju iz Hrvatske, sada će progoniti djevojku koju je napao, a sve u svrhu kuhanja žabe i dovlačenja novih imigranata. Nažalost, da. Klasična priča.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 13 svi 2026, 19:36 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Isceniran napad sa ciljem da od sebe napravi zrtvu. Filipinac se ponio kao gospodin i nije uzvratio iako je trebao. Zao mi je jadnog covjeka koji se vidi da je ni kriv ni duzan. Ovo mogu da smisle samo bolesni umovi Ima metar i žilet. Kaj bi uzvratio? Vrtni patuljak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 13 svi 2026, 20:03 |
|
|
Ceha je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Počinje medijska hajka protiv cure koja se obranila od imigranta.
Umjesto da Filipinca krimilanca protjeraju iz Hrvatske, sada će progoniti djevojku koju je napao, a sve u svrhu kuhanja žabe i dovlačenja novih imigranata. Nažalost, da. Klasična priča. Ima li stvarno nekih informacija da je migrant napastovao ženu? Kvačica zvuči kao da ima takve informacije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 08:48 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Krivi su muškarci koji su to gledali i nitko nije priskočio i razdvojio ih. Misliš pomogli curi da savlada napadača?
1573 of 2558 - 61.49%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 08:53 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Nažalost, da. Klasična priča.
Ima li stvarno nekih informacija da je migrant napastovao ženu? Kvačica zvuči kao da ima takve informacije Da se ogradim, nemam nikakve informacije. Znam što i vi, samo što je javno objavljeno. Samo vidim kad mi netko priča šuplju, to je sve. Vidio sam kad je bila korona, vidio sam kad su kmečali za doktorima i inženjerima. Sad već očekujem od medija pa mi je lakše. Nije to tako teško, npr. kad na televiziji uplakani voditelj HRT-a spominje jadne izbjeglice žene i djecu koje bježe od rata, a na videu kadru vidim vojno sposobne muškarce koji su prešli 10tak granica, bude sumnjivo.
1573 of 2558 - 61.49%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 09:18 |
|
|
Lik je turist, što tu nije jasno, ovi domaći Filipinci ne provode noći po klubovima. Prvo zato što nemaju novaca, drugo zato što ih redari ne puštaju unutra. Ona je jednostavno stoka, kao i onaj koji se neki dan snimao kako trga koš u Španskom:  Ima li i za ovo neko logično objašnjenje, je li to srpski koš, jesu li ga postavili sotonosti, je li igranje košarke masonska podvala i antihrvatska aktivnost? Zašto ne možemo jednostavno prihvatiti da je dio populacije agresivan i destruktivan i da tu nema nikakvih posebnih opravdanja, jedino što možemo učiniti je spriječiti ih ako ih zateknemo u divljanju (što nitko ne radi, nego se vade mobiteli i snima se) ili ih poslije po mogućnosti oštro kazniti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 09:20 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Lik je turist, što tu nije jasno, ovi domaći Filipinci ne provode noći po klubovima. Prvo zato što nemaju novaca, drugo zato što ih redari ne puštaju unutra. Ona je jednostavno stoka, kao i onaj koji se neki dan snimao kako trga koš u Španskom:  Ima li i za ovo neko logično objašnjenje, je li to srpski koš, jesu li ga postavili sotonosti, je li igranje košarke masonska podvala i antihrvatska aktivnost? Zašto ne možemo jednostavno prihvatiti da je dio populacije agresivan i destruktivan i da tu nema nikakvih posebnih opravdanja, jedino što možemo učiniti je spriječiti ih ako ih zateknemo u divljanju (što nitko ne radi, nego se vade mobiteli i snima se) ili ih poslije po mogućnosti oštro kazniti. Lik je turist, šetao i agresivna cura ga napala bez razloga. Je li to tvrdiš?
1573 of 2558 - 61.49%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 09:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Lik je turist, što tu nije jasno, ovi domaći Filipinci ne provode noći po klubovima. Prvo zato što nemaju novaca, drugo zato što ih redari ne puštaju unutra. Ona je jednostavno stoka, kao i onaj koji se neki dan snimao kako trga koš u Španskom:  Ima li i za ovo neko logično objašnjenje, je li to srpski koš, jesu li ga postavili sotonosti, je li igranje košarke masonska podvala i antihrvatska aktivnost? Zašto ne možemo jednostavno prihvatiti da je dio populacije agresivan i destruktivan i da tu nema nikakvih posebnih opravdanja, jedino što možemo učiniti je spriječiti ih ako ih zateknemo u divljanju (što nitko ne radi, nego se vade mobiteli i snima se) ili ih poslije po mogućnosti oštro kazniti. Lik je turist, šetao i agresivna cura ga napala bez razloga. Je li to tvrdiš? Nemam je što tvrditi, iz onog što vidimo iz videa ne vidim ništa što bi pokazivalo drugačije: ne uzvraća, pasivno se ponaša u sukobu (što je jasno zato što je ona sa svojim čoporom), nije agresivan. Veća je od njega za glavu, ne vidim zašto bi on nju napao. Peder je. Nisi ti sad toliko star da se ne sjećaš kakav je povratak iz noćnog izlaska u 3 ili 4 sata, puno pijanih, neki i drogirani. Krene cipelarka nepoznate osobe zato što netko umisli da ga netko drugi gleda, ili napadač zamijeni žrtvu s nekim. Postoji sto razloga zašto krene naslije, često ne samo da žrtva ne zna, nego ni počinitelj ujutro kad se otrijezni ne zna točno zašto. Mene zanima njena priča, sjeća li se što je bilo i koje opravdanje ima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 09:42 |
|
|
|
To je čista diskriminacija žena da pored toliko muških mamlaza koji svaki dan razbijaju, mlate se, jedino nju stave u zatvor. Evo jučer na autocesti isto navijači divljaju pa koliko je kaznenih prijava i pritvorenih. Ravno nula.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 09:48 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Ima li stvarno nekih informacija da je migrant napastovao ženu? Kvačica zvuči kao da ima takve informacije Da se ogradim, nemam nikakve informacije. Znam što i vi, samo što je javno objavljeno. Samo vidim kad mi netko priča šuplju, to je sve. Vidio sam kad je bila korona, vidio sam kad su kmečali za doktorima i inženjerima. Sad već očekujem od medija pa mi je lakše. Nije to tako teško, npr. kad na televiziji uplakani voditelj HRT-a spominje jadne izbjeglice žene i djecu koje bježe od rata, a na videu kadru vidim vojno sposobne muškarce koji su prešli 10tak granica, bude sumnjivo. Na snimci vidimo da je muškarac žrtva, što je bilo prije ne znamo. Ne možeš nikada, a pogotovo ne u ovakvoj situaciji nasilja potpuno proizvoljno tvrditi da je žrtva sa snimke nasilnik. Mislim možeš, ali to nije ni za tebe dobro. Vidjeli smo mi i puno tvrdnji poput tvojih, a koje su se pokazale izmišljenima, a time su i oni koji govore istinu postali sumnjivi. Evo ja npr već sad odmah sumnjam kad netko izlazi s takvim stvarima. A onaj Vlahović ili Bujanec bilo što da kažu uzimam s rezervom. To je loša strategija i slabo oružje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 11:01 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Da se ogradim, nemam nikakve informacije. Znam što i vi, samo što je javno objavljeno.
Samo vidim kad mi netko priča šuplju, to je sve. Vidio sam kad je bila korona, vidio sam kad su kmečali za doktorima i inženjerima. Sad već očekujem od medija pa mi je lakše. Nije to tako teško, npr. kad na televiziji uplakani voditelj HRT-a spominje jadne izbjeglice žene i djecu koje bježe od rata, a na videu kadru vidim vojno sposobne muškarce koji su prešli 10tak granica, bude sumnjivo.
Na snimci vidimo da je muškarac žrtva, što je bilo prije ne znamo. Ne možeš nikada, a pogotovo ne u ovakvoj situaciji nasilja potpuno proizvoljno tvrditi da je žrtva sa snimke nasilnik. Mislim možeš, ali to nije ni za tebe dobro. Vidjeli smo mi i puno tvrdnji poput tvojih, a koje su se pokazale izmišljenima, a time su i oni koji govore istinu postali sumnjivi. Evo ja npr već sad odmah sumnjam kad netko izlazi s takvim stvarima. A onaj Vlahović ili Bujanec bilo što da kažu uzimam s rezervom. To je loša strategija i slabo oružje. Ja ništa ne tvrdim u vezi događaja jer nisam bio tu. Samo primjećujem medijski narativ, odnosno čitam između redova. Ne kažem ništa o curi ni o Filipincu, ni o događaju. Čak me i ne zanima što je bilo, tko je koga napao. Nego govorim o medijima, tj. o prezentaciji u medijima koja ide sa namjerom. Citat: Na snimci vidimo da je muškarac žrtva, što je bilo prije ne znamo. Pa u tome i jest problem. Vidimo samo dio istine, ali to ne spriječava kreiranje cijele slike. Kako više ne prepoznajete uvijek isti obrazac kad vas kuhaju. Nije prvi put.  Kad profiliraš i isječeš kako ti odgovara, onda "slika" izgleda drugačije. Na primjer kao kad Srbi kukaju zbog Oluje, a ignoriraju sve što je bilo prije. Stave da je povijest počela 1995. i postanu žrtve neopravdane i ničim izazvane agresije. Sadili krumpir i došli ekstremisti protjerali ih. 
1573 of 2558 - 61.49%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 11:17 |
|
|
|
Mediji su mediji, a danas je 2026. Sve se na kraju sazna, tvrdnje bez pokrića se uglavnom obiju o glavu i toga treba biti svjestan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 12:04 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Nemam je što tvrditi, iz onog što vidimo iz videa ne vidim ništa što bi pokazivalo drugačije: ne uzvraća, pasivno se ponaša u sukobu (što je jasno zato što je ona sa svojim čoporom), nije agresivan. Veća je od njega za glavu, ne vidim zašto bi on nju napao. Peder je.
Nisi ti sad toliko star da se ne sjećaš kakav je povratak iz noćnog izlaska u 3 ili 4 sata, puno pijanih, neki i drogirani. Krene cipelarka nepoznate osobe zato što netko umisli da ga netko drugi gleda, ili napadač zamijeni žrtvu s nekim. Postoji sto razloga zašto krene naslije, često ne samo da žrtva ne zna, nego ni počinitelj ujutro kad se otrijezni ne zna točno zašto.
Mene zanima njena priča, sjeća li se što je bilo i koje opravdanje ima. Lik kaže da je otvoreni homoseksualac u Dubaiju. Znam da su tamo tolerantniji ali prema turistima, ne baš da budeš tamo neki biznismen koji je otvoreno gay. Ako i je nesmije napustiti Dubaji ni otići u drugi emirat jer bi ga bičevali ili smaknuli. Podrazumijeva se da svi ovdje nagađamo, ali ako iz osobnih iskustava neznaš da je on gay onda samo znaš da je on izjavio medijima da je gay. To je inače i najlakši način da se obraniš od optužbe za seksualno uznemiravanje žena. Gay sam i imunitet! Dosta nam informacija fali, ali isto tako, iz onoga što se vidi ona odmah govori "Ti ćeš nekoga udarat", nešto u tom stilu. Znači da reagira na neku provokaciju. Najgora mogućnost za nju je da je zamijenila ovog lika s nekim tko ju je napastovao pa stradao nedužan filipinac, realno, oni su nama svi isti. Kako god, ona nije iz čista mira napala, jer da joj je to cilj filipinaca ima mnoštvo, svaki dan bi se tukla s nekim. Istina je da ona ima agresivne porive, to je očito jer većina žena ni ne uzvraća na napad, ali opet to ne znači da čeka ljude izvan klubova da bi "cipelarila". To rade derani kada se čoporativno okupe i hoće da se dokazuju. Nikada to ne rade djevojke u pojedinačnim incidentima - traže muške da ih cipelare bez povoda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 12:13 |
|
|
|
Otkuda tebi zaključak "ne bio ona iz čistog mira napala", ako se radi o osobi od ranije poznatoj policiji po nasilnim incidentima? Koja već ima izrečenu sudsku mjeru zbog prethodnog incidenta s nožem?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 12:16 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Otkuda tebi zaključak "ne bio ona iz čistog mira napala", ako se radi o osobi od ranije poznatoj policiji po nasilnim incidentima? Koja već ima izrečenu sudsku mjeru zbog prethodnog incidenta s nožem? Ja i? I tada je vjerojatno imala povoda. Ne kažem da joj je povod bio opravdan u tom incidentu, ali ne znači da ona hoda gradom tražeći fight. Ispada da se više ženska ne bi trebala braniti od napada jer je jednom imala incident. Kako rekoh, dosta nam informacija fali, ali mi i ta priča da je jadni nedužni gay filipinac posve nedužan bešćutno napadnut od agresivne hrvatice jednostavno zvuči previše Možemovski. I meni i mnogim drugima ovdje. Sve i da je tako mediji su mnogo puta lagali do te mjere da im je teško povjerovati i kada im se istina zalomi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 12:28 |
|
|
|
Mateja nije Hrvatica, nego Romkinja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 12:50 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29273 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Ova orkestrirana medijska hajka na dotičnu Mateu već postaje degutantna. Izvlače joj nekakve strašne grijehe iz prošlosti poput remećenja javnog reda i mira (valjda je preglasno puštala muziku) te prijavljivanja na krivu adresu. Zamislite grijehova! Možda je nekoć i krivo parkirala, ko zna...
S druge strane, stranca predstavljaju kao finog gospodina koji se bavi tako plemenitim poslom poput uvoza stranih radnika i koji je još usput i homoseksualac. Pa jasno je da takav fin čovjek ne može biti kriv!
Nego, vratimo se na Mateu. Svi ovi napisi u vezi nje osobno služe da bi se naivni narod uvjerilo da je ona monstrum i da je zasigurno kriva, tako da sudac usred medijskog i javnog pritiska dođe pred gotov čin i da joj dadne najveću moguću kaznu. Matea će ispasti primjer, to jest ona će služiti kao primjer ostalim Hrvatima. Vjerojatno će dobiti i istražni zatvor od mjesec zbog ovog običnog kafanskog noćnog sukoba.
Ma čak i da je kriva (u što sumnjam jer se jasno na početku videa čuje "ma koga ćeš ti udarat" što znači da je nešto prethodilo svemu), dakle čak i da je kriva, ja ne vidim razloga da ona danas zbog običnog kršenja javnog reda i mira to jest zbog kafanske tuče bude na naslovnicama svih medija. Pa nije cura masovni ubojica ili nešto slično pa da ovaj slučaj zaslužuje toliko prostora, osim ako se ne želi dati jasna poruka Hrvatekima.
Za to vrijeme, Marokanac koji je brutalno pretukao policajku i lupao joj glavom od zid je odmah pušten na slobodu. Nije bilo medijske hajke niti je njega netko medijski ocrnjivao kao što to rade nesretnoj hrvatskoj djevojci.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 12:53 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Mateja nije Hrvatica, nego Romkinja. U tom slučaju mijenjam svoje mišljenje potpuno iz razloga osobnih predrasuda. Filipinci > Romi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 svi 2026, 12:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39459 Lokacija: Gl. grad regije
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Mateja nije Hrvatica, nego Romkinja. I ja sam negdje pročitao orijentalno prezime. Sad su mediji na muci, štititi manjinsku žensku ili imigranta pedera. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|