|
|
Stranica: 1/9.
|
[ 215 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Novdan
|
Naslov: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 21 lip 2023, 19:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 21 lip 2023, 22:36 |
|
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 22 lip 2023, 10:53 |
|
|
Mislim da to ne zavredjuje neku posebnu temu. Imigranata u hrvatskoj je svakim danom vise i vise. Bit ce sve vise i kriminaliteta i zlocina. Hrvati se kao i svi ostali moraju naviknuti na takve stvari i to je to. Po principu trazili ste, gledajte Svijet odnosno Europa se mjenja, hrvati su odlucili uci u taj vlak i moraju snositi posljedice toga ulaska. Sto se prije podju navikavati to bolje
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 22 lip 2023, 11:01 |
|
|
Brane je napisao/la: Nisam imao na umu turiste, već baš imigrante (legalne ili ilegalne) Možda imamo premali uzorak za donošenje zaključka, ali na temelju ovoga bi rekli ovako: Najgora skupina su muslimanski azilanti, a nakon njih leglani muslimanski radnici, a nakon njih ilegalni muslimanski migranti i nemuslimanski legalni radnici. Ovo se pokalpa sa statistima zapadnih zemalja, osim po jednom pitanju, a to je što kod nas ilegalni migranti nisu bili osobito problematični. Meni se čini da Afganistanci i ostali ilegalni migranti do sada nisu bili naročito nasilni u RH jer im je cilj bio samo jedan - što prije otići iz Hrvatske. Bilo kakva silovanja, ubojstva ili pljačke bi ih onemogućila u cilju zbog kojega su prešli pola svijeta. Tako da im nema smisla praviti probleme. Jedino što jesu napravili štete je po praznim vikendicama i planinarskim domovima. Tamo su znali provaljivati, pljačkati i uništavati kršćanske simbole. Ono što mi je najnevjerojatnije je da su imali običaj ložiti vatru na podu (laminatu, parketu), iako su pored sebe imali funkcionalnu peć. Kako objasniti takvo ponašanje? Doslovno su se gušili u dimu. Koji su potencijalni odgovori na to pitanje? Ne znaju koristiti peć? Vole miris spaljenog laminata? Valjda kod njih u Afganistanu još koriste ognjišta, barem na selu. No opet koliko trebaš imati pameti da shvatiš čemu služi peć?! Muslimanskih azilanata nema puno. RH odobri vrlo mali broj azila, u odnosu na brojeve zahtjeva koji su dosta veliki (samo prošle godine 7,5 tisuća). Ipak, to malo azilanata je bilo dovoljno da se dogodi drogiranje i silovanje djevojke i svirepo ničim izazvano ubojstvo slučajnog prolaznika. Očito je da su muslimanski azilanti najveća prijenja sigurnosti. Kada govorimo o leglanim stranim radnicima, imamo slučaj Sirijca koji je teško ranio Hrvata, zatim slučaj masovne tučnjave među Nepalcima i jednog ubojstva među Nepalcima. S obzirom da Sirijskih, ali i arapskih radnika uopće u Hrvatskoj ima izuzetno malo, dok Nepalaca ima posvuda, očito je da su i među legalcima opet muslimani daleko gori.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 22 lip 2023, 11:09 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Mislim da to ne zavredjuje neku posebnu temu. Imigranata u hrvatskoj je svakim danom vise i vise. Bit ce sve vise i kriminaliteta i zlocina. Hrvati se kao i svi ostali moraju naviknuti na takve stvari i to je to. Po principu trazili ste, gledajte Svijet odnosno Europa se mjenja, hrvati su odlucili uci u taj vlak i moraju snositi posljedice toga ulaska. Sto se prije podju navikavati to bolje Ako imamo posebnu temu, moći ćemo na jednom mjestu imati kronološki poredanu statistiku, pratiti trendove itd.. Što se tiče ovog "tražili ste, dobili ste", ja razumijem da si ti razočaran i ljut (i ja sam, kao i mnogi forumaši), ali imaj na umu da nismo svi to tražili. Nisam glasovao za HDZ. Bobovac je na jednoj temi spominjao bojkotiranje kafića i restorana koje zapošljavaju migrante. Pa evo, mogu reći da nijedan ugostiteljski objekt koji posjećujem ne zapošljava strance, ne zapošljavam strance niti radim u firmi gdje rade stranci. U trgovinama u kojima kupujem nisam vidio strane radnike. Wolt i Glovo nikada nisam naručio.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 22 lip 2023, 11:11 |
|
|
Citat: STRAVA U PAROMLINSKOJPolicija riješila slučaj ubojstva mladića (23) u centru Zagreba: Uhićena trojica Afganistanaca za ubojstvo AfganistancaTek par dana nakon ubojstva policija je uspjela indentificirati žrtvu koja kod sebe nije imala nikakve dokumente https://www.zabranjeni.url/vijesti/crna-kr ... a-15347926Postajemo dio civiliziranog svijeta.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 22 lip 2023, 11:20 |
|
|
Novdan je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Mislim da to ne zavredjuje neku posebnu temu. Imigranata u hrvatskoj je svakim danom vise i vise. Bit ce sve vise i kriminaliteta i zlocina. Hrvati se kao i svi ostali moraju naviknuti na takve stvari i to je to. Po principu trazili ste, gledajte Svijet odnosno Europa se mjenja, hrvati su odlucili uci u taj vlak i moraju snositi posljedice toga ulaska. Sto se prije podju navikavati to bolje Ako imamo posebnu temu, moći ćemo na jednom mjestu imati kronološki poredanu statistiku, pratiti trendove itd.. Što se tiče ovog "tražili ste, dobili ste", ja razumijem da si ti razočaran i ljut (i ja sam, kao i mnogi forumaši), ali imaj na umu da nismo svi to tražili. Nisam glasovao za HDZ. Bobovac je na jednoj temi spominjao bojkotiranje kafića i restorana koje zapošljavaju migrante. Pa evo, mogu reći da nijedan ugostiteljski objekt koji posjećujem ne zapošljava strance, ne zapošljavam strance niti radim u firmi gdje rade stranci. U trgovinama u kojima kupujem nisam vidio strane radnike. Wolt i Glovo nikada nisam naručio. Ma sve ja to razumijem. Samo kazem da je to dio politike i da ce se ljudi vremenom navikavati na novu situciju (vidjanje imigranata u svakodnevnom zivotu, citanje gledanje ili cak dozivljavanje kriminaliteta itd.) Hrvatska je kao sto rekoh usla u vlak i s vremenom ce toga biti vise ne manje. Osobno to moze biti bojkot ali to ne moze utjecati na smjer kojim se krenulo i ljudi ce se morati navici, sto se prije naviknu to bolje.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 22 lip 2023, 11:33 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Ma sve ja to razumijem. Samo kazem da je to dio politike i da ce se ljudi vremenom navikavati na novu situciju (vidjanje imigranata u svakodnevnom zivotu, citanje gledanje ili cak dozivljavanje kriminaliteta itd.) Hrvatska je kao sto rekoh usla u vlak i s vremenom ce toga biti vise ne manje. Osobno to moze biti bojkot ali to ne moze utjecati na smjer kojim se krenulo i ljudi ce se morati navici, sto se prije naviknu to bolje.
Vidiš, kod nas imaš jedan dan vijest na naslovnici: Pakistanski azilant ubio čovjeka u tramvaju. No, već za dan-dva imamo novu udarnu vijest: (ime starlete) ima novu frizuru, nakon toga Pogledajte kakvu je haljinu obukla (ubaci ime starlete), a onda imamo par dana gluposti oko gej parade ili klečanja na trgu. Na kraju svi zaborave na zločin imigranta. Da se zločini imigranata ne bi pogubili u moru informacija i dezinformacija, volio bih da sve imamo na ovoj temi. Osim toga, sam naslov "Zločini imigrnata u Hrvatskoj" (dvoumio sam se između toga i "Imigrantski zločini u Hrvatskoj") zvuči dosta upečatljivo. Volio bih da ljudi zbog toga steknu jasnu poveznicu između imigracije (posebno muslimanske) i zločina, jer ta korelacija i kauzalnost doista postoji. Kao što smo npr. stvorili poveznicu između četnika/velikosrba i ubijanja, mučenja i silovanja.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 srp 2023, 16:08 |
|
|
Citat: ZAGREB, JAKUŠEVEC UZNEMIRUJUĆI VIDEO Štićenici azila potukli se blizu gradilišta nove škole: 'Ljudi su me kontaktirali kao bivšu vijećnicu, boje se!'Bivša vijećnica gradske četvrti Novi Zagreb istok Mirela Mikić poslala je apel nakon objave fizičkog nasilja među štićenicima azila. "Vezano za snimku nasilja među štićenicima azila koja kruži društvenim mrežama od sinoć, iz centra Jakuševca, pored gradilišta nove osnovne škole, molim hitnu uspostavu trajno policijske ophodnje i planove izgradnje za policijsku postaju jer ovo nije izoliran slučaj. Upozoravala sam na potrebu policijske nazočnosti i u vrijeme svog mandata, pa se ništa nije dogodilo po tom pitanju. Također ZAHTIJEVAM od VGČ-a i nadležnih gradskih ureda organizaciju ozbiljne tematske tribine na kojoj bi građani izložili svoja iskustva jer se nažalost veliki broj prekršajnih i kaznenih djela u kojima sudjeluju azilanti, naprosto ne prijavljuje i mediji nemaju nikakvih saznanja o njima. Takva tribina otvorila bi mogućnost da građani iznesu doživljena iskustva. Ukoliko se situacija ne smiri, azil treba ukloniti iz Porina", propćila je Mikić. Za kraj je poslala upozorenje. "Na lokaciji snimljene tučnjave gradi se nova osnovna škola! Dužnost je Grada Zagreba da zaštiti sve svoje stanovnike! Ljudi su me kontaktirali kao bivšu vijećnicu, ljudi se boje". Objavljujemo snimke, ali upozoravamo da su uznemirujuće.
https://direktno.hr/zagreb/uznemirujuci ... se-321225/
Već je objavljeno na temi o imigraciji, ali ovdje je prikladnije. Stavio sam i update na prvi post
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 srp 2023, 16:10 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 14 srp 2023, 23:34 |
|
|
Zašto migranti iz BiH, Srbije i Kosova nisu uključeni u uvodni popis?
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 15 srp 2023, 00:25 |
|
|
Sad bi samo valjalo da neki 'liberal' ukine temu.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 15 srp 2023, 12:29 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Zašto migranti iz BiH, Srbije i Kosova nisu uključeni u uvodni popis? Kad su to srpski migranti divljali ? Ovo se dešava kad država psoitane rob BDP-a.
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 15 srp 2023, 19:44 |
|
|
Citat: Raste nesigurnost u Zagrebu: Imigranti odvijačem napali čovjeka usred bijela danaNakon objave vijesti o tučnjavi azilanata na Jakuševečkoj cesti u Zagrebu, javio se ogorčeni Zagrepčanin koji je prije desetak dana doživio slično iskustvo, piše Zagreb.info. Napala su ga dva azilanta dok je išao u svoju garažu u Travnom. Napali ga najprije letvom po leđima, a zatim odvijačem“Oko 10:30 išao sam u dućan, a nakon toga otišao do garaže. Napala su me dvojica, lupio me netko letvom po leđima, izgubio sam ravnotežu, jedan mi je stao na ruke i htjeli su mi otuđiti torbicu. Ovaj drugi me kao s nekim odvijačem dobrano izgrebao po nadlaktici”, opisuje Tomislav svoj bliski susret s napadačima. “Završio sam na hitnoj”, nastavlja, “jer sam zadobio nagnječenje šake, kontuziju kralježnice i rebara. Još uvijek me boli cijela lijeva strana”, ispričao je Tomislav, pokazujući ozljede koje su vidljive na fotografijama što ih je objavio Zagreb.info. Policija ne može ništa jer ne zna identitet imigranata“Obojica su imali zelene kirurške maske i išli su prema meni, nisam uopće mislio da me idu napasti. Vidim stalno takve likove koji prolaze po kvartu. Ta garaža od zgrade ima sedam, osam ulaza, uvijek netko prolazi, kako su se oni tako usudili, to mi nije jasno. Nije mi svejedno sada ići u garažu, hodati po kvartu, ne znam što se može dogoditi”, pojasnio je. Kaže kako je sve prijavio policiji, dao izjavu, zvao odvjetnička društva za pravni savjet, no svi su rekli da bez identiteta napadača ne mogu ništa poduzeti. “Ovi svi naši političari viču da smo siguran grad, pa evo neka sada kažu nakon ovakvih slučajeva da smo sigurni”, zaključio je Zagrepčanin. https://narod.hr/hrvatska/raste-nesigur ... ijela-dana
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 15 srp 2023, 19:56 |
|
|
Treba samo strogo s takvima. Ako odmah izbacuješ iz zemlje sve koji prave probleme ubrzo ti ostanu samo oni čestitiji. I takvi pridonose. Ali bome, ne treba žuriti s davanjima državljanstava. I njihova djeca mogu praviti sranje, obično druge generacije znaju biti gore. Ovo u Francuskoj i divljaju 70% tamo rođeni.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA. Napisati progresivni Kur'an.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 15 srp 2023, 22:58 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10017 Lokacija: No Country for White Men
|
Braćo Nepalci, samo jako, oštro i u kost.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 16 srp 2023, 21:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 16 srp 2023, 22:00 |
|
|
ovo nisu imigranti, samo su Srbi
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 16 srp 2023, 22:13 |
|
|
divizija je napisao/la: ovo nisu imigranti, samo su Srbi Kako nisu imigranti, Kalinić i Simović su živjeli u Zagrebu, u stanovima na Laništu, policija ih je uhvatila nakon obračuna na jezeru kod Rakitja
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 16 srp 2023, 23:36 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Kako nisu imigranti, Kalinić i Simović su živjeli u Zagrebu, u stanovima na Laništu, policija ih je uhvatila nakon obračuna na jezeru kod Rakitja koliko je meni poznato niu tu živjeli, ni imali prebivalište, već samo povremeno dolazili
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 16 srp 2023, 23:54 |
|
|
divizija je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Kako nisu imigranti, Kalinić i Simović su živjeli u Zagrebu, u stanovima na Laništu, policija ih je uhvatila nakon obračuna na jezeru kod Rakitja koliko je meni poznato niu tu živjeli, ni imali prebivalište, već samo povremeno dolazili "Povremeno dolazili", a u stanovima na Laništu imali mountain bikeove kojima su se vozili na jezera u okolici na ribolov? To su bili kriminalci u bijegu, tako da naravno da nisu išli na MUP da im se udari pečat za prebivalište. Ta dvojica su po definiciji bili ilegalni imigranti.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 17 srp 2023, 00:06 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: "Povremeno dolazili", a u stanovima na Laništu imali mountain bikeove kojima su se vozili na jezera u okolici na ribolov?
To su bili kriminalci u bijegu, tako da naravno da nisu išli na MUP da im se udari pečat za prebivalište. Ta dvojica su po definiciji bili ilegalni imigranti. ovisi, ako su boravili do 180 dana, potom izišli iz Hrvatske, pa se opet vratili, onda nisu bili tu ilegalno. u svakom slučaju nisu bili useljenici, samo Srbi koji u se zatekli u Hrvatskoj..
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 17 srp 2023, 00:15 |
|
|
divizija je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: "Povremeno dolazili", a u stanovima na Laništu imali mountain bikeove kojima su se vozili na jezera u okolici na ribolov?
To su bili kriminalci u bijegu, tako da naravno da nisu išli na MUP da im se udari pečat za prebivalište. Ta dvojica su po definiciji bili ilegalni imigranti. ovisi, ako su boravili do 180 dana, potom izišli iz Hrvatske, pa se opet vratili, onda nisu bili tu ilegalno. u svakom slučaju nisu bili useljenici, samo Srbi koji u se zatekli u Hrvatskoj.. Kako ti to zamišljaš da su likovi s interpolovih potjerica mogli biti u Hrvatskoj, a da to nije bilo ilegalno? Ili su ušli u Hrvatsku ilegalno, izvan graničnog prijelaza, ili su ušli s lažnim dokumentima. U Hrvatskoj se zatekne neki Srbin koji vozu autocestom na putu za Italiju. Ova dvojica su našli stanove i živjeli u Hrvatskoj mjesecima ili godinama.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 17 srp 2023, 06:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25569 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Eno i u Neumu imigrant religuje mira zaklao čovjeka.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Zločini imigranata u Hrvatskoj Postano: 12 lis 2023, 15:21 |
|
|
Nema informacija, al za pretpostavit je da su imigranti... da je naš već bi bile izjave roditelja i rodbine KRAPINA Djetetu (9 god.) podmetnuta tekućina za felge umjesto soka (završio u bolnici) https://danas.hr/rtl-danas/djecak-9-u-k ... 50bfc1e71dRIJEKA Mladiću podmetnuta nepoznata toksična tekućina umjesto mineralne (jedva mu spasili život) https://danas.hr/rtl-danas/stanko-naruc ... e8f36581c7
Privitak/ci: |
Dječak (9) u kafiću naručio sok od jabuke a popio opasnu lužinu Na infuziji bio 5 dana Policija.png [ 21.8 KiB | Pogledano 4834 put/a. ]
|
Stanko naručio mineralnu u restoranu poslužili mu nešto što mu je spalilo utrobu! Uslijedio je kaos.png [ 18.35 KiB | Pogledano 4834 put/a. ]
|
9 Stanko naručio mineralnu u restoranu poslužili mu nešto što mu je spalilo utrobu! Uslijedio je kaos.png [ 18.96 KiB | Pogledano 4834 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|