HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 vel 2025, 23:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4339 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 174  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2025.
PostPostano: 07 sij 2020, 22:11 

bobanovski je napisao/la:
Poznajem oca od Jovanovića, otac mu je iz Sinja biološki iz Sinja ali ga nikad nije priznao i majka mu je se udala kasnije za Srbina iz JNA čije je uze i prezime.

Valjda zbog toga ima i takave komplekse prema Hrvatima

Znaš li prezime od tog njegovog biološkog oca iz Sinja?

Vrh

PostPostano: 07 sij 2020, 22:22 

Ne trebamo se dijeliti, trebamo tražiti podršku od Milanovića i svih opcija u RH.

Ukoliko bude kao Mesić treba se drugačije postaviti i to mu treba objasniti iako ni Kosorica za koju su glasali Hrvati HRHB danas je u rangu Mesića.

Borbu za prava Hrvata treba postaviti kao ljevičarsku borbu protiv muslimanskog šovinizma, pogledajte onu Saru Finu na Klixu kako orgija da će od Milanovića napraviti novog Mesića.

"Da zna bula kakva je slanina ..."

Možeš li mi linkati njihov forum?

Hvala

Vrh

PostPostano: 07 sij 2020, 22:28 

Mislim da je bila iz ove godine snimka dok KGK draga nekog ponija kod čovjeka koji ima nekakvu farmu sa životinjama, i čovjek joj kaže "Ovog su ponija dragali i Josipović i Mesić =)) =)) "

Tako je naglo rekao da su svi, i sama Kolinda, prasnuli u smijeh, još mu poslije rekli ovi oko nje da to nije trebao reći. :smijeh

E, to su hrvatski predsjednički izbori. Draganje tog ponija. Način da se netko slika i živi 5 god na visokoj nozi na naš račun. Trebalo bi uvesti novu mjernu jedinicu, nebitan si i smaraš kao hrvatski predsjednički izbori.

Ti se robelec ovdje danima pjeniš kao da su uletjeli Putinovi tenkovi u zemlju, a zapravo se dogodilo nešto krajnje nebitno. Kao da nismo kao i ti proživjeli i solidne 3 godine kad je bila na svim razinama lijeva vlast od 2012-2015 pa se za običnog čovjeka ništa nije promijenilo. Realno nije toliko puno čak ni nakon 2000., a kamoli tada. Izgubili ste jer vam se kandidatkinja koja se činila vrlo inteligentnom i sposobnom (a i trebalo je puno da se sruši incumbenta kakav god da bio, s nekim drugim biste možda izgubili) s vremenom pretvorila u ovo što je danas. Ili je možda uvijek bila takva pa nije više mogla prikrivati, tko zna.

Ja sam se s toboim slagao u puno postova gdje si govorio da stanje u RH nije tako teško kao što predstavljaju Diablo i slični debili, ali nećete (više) dobivati izbore tako da nekoga '66 godište nazivate u 2020. "komunistom" i sličnim primitivnim forama. To smo već vidjeli, ne može proći više danas.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2020, 22:35 

robelec je napisao/la:
Poznajem oca od Jovanovića, otac mu je iz Sinja biološki iz Sinja ali ga nikad nije priznao i majka mu je se udala kasnije za Srbina iz JNA čije je uze i prezime.

Valjda zbog toga ima i takave komplekse prema Hrvatima

Znaš li prezime od tog njegovog biološkog oca iz Sinja?

Panza, živio je on s njim jedno vrime

Vrh

PostPostano: 07 sij 2020, 22:37 

maradot je napisao/la:
Ne trebamo se dijeliti, trebamo tražiti podršku od Milanovića i svih opcija u RH.

Ukoliko bude kao Mesić treba se drugačije postaviti i to mu treba objasniti iako ni Kosorica za koju su glasali Hrvati HRHB danas je u rangu Mesića.

Borbu za prava Hrvata treba postaviti kao ljevičarsku borbu protiv muslimanskog šovinizma, pogledajte onu Saru Finu na Klixu kako orgija da će od Milanovića napraviti novog Mesića.

"Da zna bula kakva je slanina ..."

Možeš li mi linkati njihov forum?

Hvala

https://forum.klix.ba/izbori-u-republic ... s1350.html

Vrh

PostPostano: 07 sij 2020, 23:02 

robelec je napisao/la:
[Petar Paradžik (Sarajevo).

Moj profesor tjelesnog, tek sam lani od njega osobno saznao da je u vodstvu zagrebačkog SDPa, a kao klinac sam mislio da je desničar. Dobar je čovjek, ali otad minimiziram kontakt. :zubati

Vrh

PostPostano: 07 sij 2020, 23:38 

NiceBoyZg je napisao/la:
Mislim da je bila iz ove godine snimka dok KGK draga nekog ponija kod čovjeka koji ima nekakvu farmu sa životinjama, i čovjek joj kaže "Ovog su ponija dragali i Josipović i Mesić =)) =)) "

Tako je naglo rekao da su svi, i sama Kolinda, prasnuli u smijeh, još mu poslije rekli ovi oko nje da to nije trebao reći. :smijeh

E, to su hrvatski predsjednički izbori. Draganje tog ponija. Način da se netko slika i živi 5 god na visokoj nozi na naš račun. Trebalo bi uvesti novu mjernu jedinicu, nebitan si i smaraš kao hrvatski predsjednički izbori.

Ti se robelec ovdje danima pjeniš kao da su uletjeli Putinovi tenkovi u zemlju, a zapravo se dogodilo nešto krajnje nebitno. Kao da nismo kao i ti proživjeli i solidne 3 godine kad je bila na svim razinama lijeva vlast od 2012-2015 pa se za običnog čovjeka ništa nije promijenilo. Realno nije toliko puno čak ni nakon 2000., a kamoli tada. Izgubili ste jer vam se kandidatkinja koja se činila vrlo inteligentnom i sposobnom (a i trebalo je puno da se sruši incumbenta kakav god da bio, s nekim drugim biste možda izgubili) s vremenom pretvorila u ovo što je danas. Ili je možda uvijek bila takva pa nije više mogla prikrivati, tko zna.

Ja sam se s toboim slagao u puno postova gdje si govorio da stanje u RH nije tako teško kao što predstavljaju Diablo i slični debili, ali nećete (više) dobivati izbore tako da nekoga '66 godište nazivate u 2020. "komunistom" i sličnim primitivnim forama. To smo već vidjeli, ne može proći više danas.

89 tisuća nevažećih listića i 200 tisuća manje izašlih (vele analitičari 100 tisuća Škorinih) u odnosu na 2015.. Milanović dobio 50 tisuća glasova manje nego Josipović 2015., a 100 tisuća Škorinih je pridobio i pokojeg panja iz redova HDZ-a:

slika

Dakle, ljevičari su sve živo mobilizirali, preko svih medija ismijavali i ponižavali Kolindu i na jedvite jade uz pomoć 10 do 15% izmanpuliranih desničara koji se pale na "dedu ustašu, šaku jada i big shit" uspjeli ustoličiti svog kandidata.

To je pirova pobjeda i zapravo dobra vijest za budućnost Hrvatske jer je detuđmanizatora prije 15 godina bilo skoro 1.5 milijuna.

Mesić 2000. - 1.425.000
Mesić 2005. - 1.454.000
Josipović 2009. - 1.339.000
Josipović 2015. - 1.082.000

2020. su ljevičari spali s najjačim likom na ljevici Milanovićem na nekih 850 tisuća s pravaškim idiotima na 1.034.000 glasova.

Mlad sam i strpljiv te mi nikakav problem nije sljedećih 15 godina pratiti kako ljevica izumire.

Milanović ako misli 2025. dobiti izbore, bilo bi mu pametno da ide stopama Tomca.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2020, 01:37 

robelec je napisao/la:
Mlad sam i strpljiv te mi nikakav problem nije sljedećih 15 godina pratiti kako ljevica izumire.

Uvest će oni glasače na osnovu HDZ-ovog zakona o imigracijama.

1118 of 2558 - 43.71%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2020, 02:30 

dudu je napisao/la:
robelec je napisao/la:

Moj profesor tjelesnog, tek sam lani od njega osobno saznao da je u vodstvu zagrebačkog SDPa, a kao klinac sam mislio da je desničar. Dobar je čovjek, ali otad minimiziram kontakt. :zubati

Ja i kolega na pivi bili, iza nas neki lokalni sdp-ovci imaju sastanak, ja se okrenem vidim Džika majstora. Trebo sam povezat konce još kad je dolazio u školu s onim kockastim crvenim mercedesom. =))

Vrh

PostPostano: 08 sij 2020, 10:07 

Jefferson Davis je napisao/la:
Mnogo kenjas Robelec i zasto toliko dijelis hrvatsko drustvo? Ukratko, ti si cisti zagrebacki stanovnik i zaboravljas kako je u BiH. Hrvati BiH moraju imati sto je god vise moguce Hrvata iz RH na svojoj strani, ili barem da se ne radi o cistoj mrznji (koja ce, svjestan sam, uvijek biti prisutna kod nekih jugokomunjara). Ne bih nikada kao Hrvat iz BiH toliko pljuvao po bilo kojem Hrvatu iz RH-a, pa koliko god on mene pljuvao. Osim ako je rijec o zescem psihoslucaju. Ja sam cvrsto uvjeren da jedan dobar dio ljevice Hrvati u BiH mogu dobiti na svoju stranu, a ogroman korak prema tome jest odbijanje Vasinih autobusa po BiH. Doduse, u 90% slucajeva rijec je o gerijatriji. I jos jedan korak ka tome bi bilo to da je Milanovic dobio barem nekih 20% glasova. Ne SDP ili Taritas ili Richembergh, vec Milanovic.

Kod ovog robelca vrijedi ona "Nije bolest sve što boli".

Slažem se s tobom, mišljenja sam da naši uopće ne bi trebali izlaziti na izbore za RH, a s druge strane svatko tko dođe na vlast u RH treba nastaviti s državnom politikom prema Herceg Bosni jer to ne bi smjelo biti stranačka politika već državna. Dok god vasini autobusi žele utjecati na izbore u RH to je loše za Hrvate u HB.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2020, 11:42 

https://slobodnadalmacija.hr/novosti/hr ... cio-o-tome
Što mislite hoće li Zoki izgovoriti te četiri riječi?
Nisam siguran ali mislim da Josipović nije radio neki problem oko toga.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 08 sij 2020, 14:02 

Ostrožac je napisao/la:
Jefferson Davis je napisao/la:
Mnogo kenjas Robelec i zasto toliko dijelis hrvatsko drustvo? Ukratko, ti si cisti zagrebacki stanovnik i zaboravljas kako je u BiH. Hrvati BiH moraju imati sto je god vise moguce Hrvata iz RH na svojoj strani, ili barem da se ne radi o cistoj mrznji (koja ce, svjestan sam, uvijek biti prisutna kod nekih jugokomunjara). Ne bih nikada kao Hrvat iz BiH toliko pljuvao po bilo kojem Hrvatu iz RH-a, pa koliko god on mene pljuvao. Osim ako je rijec o zescem psihoslucaju. Ja sam cvrsto uvjeren da jedan dobar dio ljevice Hrvati u BiH mogu dobiti na svoju stranu, a ogroman korak prema tome jest odbijanje Vasinih autobusa po BiH. Doduse, u 90% slucajeva rijec je o gerijatriji. I jos jedan korak ka tome bi bilo to da je Milanovic dobio barem nekih 20% glasova. Ne SDP ili Taritas ili Richembergh, vec Milanovic.

Kod ovog robelca vrijedi ona "Nije bolest sve što boli".

Slažem se s tobom, mišljenja sam da naši uopće ne bi trebali izlaziti na izbore za RH, a s druge strane svatko tko dođe na vlast u RH treba nastaviti s državnom politikom prema Herceg Bosni jer to ne bi smjelo biti stranačka politika već državna. Dok god vasini autobusi žele utjecati na izbore u RH to je loše za Hrvate u HB.

Kad se čovjek uhvati u koštac sa ljevičarskim lažima, odmah shvati da može izvesti bujicu najrazumnijih i najlogičnijih argumenata te na najciviliziraniji mogući način iznijeti jasno svoje teze protiv ljevičarskih konstrukcija, etiketa, laži i spinova, ali uzalud, tu nema razumnosti i nikakav argument ne pomaže kada ljevica posije svoje laži izmanipuliranoj javnosti i bolesnicima poput ovog "Ostrožac".

Mene jednostavno fascinira koliko su ljevičari podli i lažljivi, ali oni koji upijaju njihove laži, pojedinci u HercegBosni koji prezuimaju njihovu retoriku su još luđi i bolesniji.

Pokušao izučiti tu shemu kojom oni kontroliraju budale poput ovog "Ostrožac" i obrazac mi je donekle jasan, ali način stvaranja laži i konstantno ponavljanje laži i teza što je dobro, a što nije, je nešto u što ne mogu prodrijeti i shvatio sam da to ne mogu zato jer nemam toliko bolestan um. Čovjek mora biti bolestan u glavi i esencija čistog zla da bi mogao razumjeti ljevicu i likove poput "Ostrožac".

To su jednostavno zlotvori, paraziti, sluge, kmačavci, mazohisti, niškoristi i zbog takvih se Hrvatska i nalazi u problemim i s takvim jadnicima s nasljeđenim jugo-mentalnim sklopom nema napretka u RH niti u većem dijelu HB, jedino Zapadnohercegovačka županija ima lijepu budućnost jer tamo ne prevladava sluganski i socijalistički mentalni sklop već poduzetnički i dominatorski sklop koji ne jebe vas debile kmečave šugo-ljevičarske i bošnjakistanske ni 1%.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2020, 17:53 

dudu je napisao/la:
robelec je napisao/la:

Znaš li točno otkuda je podrijetlom Paradžik? Za njega sam mislio da je neki Hercegovac podrijetlom kojeg je HDZ-ovka Vokićka uhljebila. Inače, meni su se profesori iz tjelesnog stalno mijenjali , ovu mrcinu Paradžika sam upamtio, bile su mi profe tjelesnog još neke ženske.

Uglavnom, ok lik, nešto posebno mi nije ostao u sjećanju, znao sam ga samo po prezimenu, nekim curama u razredu se sviđao.

Tek 2017. sam opet čuo za Petra Paradžika koji je postao predsjednik gradske četvrti Donji Grad i vidim to lik koji mi je bio profesor tjelesnog i još teška esdepenjara, mislim si: "pa otkuda on u tom brlogu", mrak mi je pao na oči.

Baš me zanima kako gleda na to da 60% mržnje na račun Bandića dolazi na zavičajnoj osnovi od birača koji njemu daju glas, a 100% sam siguran da ti ljevičarski šovinisti i glasači SDP-a u Donjem Gradu pojma nemaju da glas daju BiH-ovcu.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2020, 19:50 

DrMag je napisao/la:
Pocelo je regionalno dodvoravanje Zokiju, pogotovo predstavnika Big Shita! Znaju da sa njim ne mogu zbijati sale kao sa Kolindom.

Evo i Babicevci pocinju kmecati na njega, nakon sto su shvatili da brozova bista nece biti vracena i da ce njihov dojucerasnji miljenik biti suradnik hdzove vlade!

index.hr je napisao/la:
Počelo je natjecanje u uvlačenju u Milanovićevu guzicu. Vodi Glas Istre

Glas Istre ustvrdio isto sto sam i ja ovdje: "Milanovic je novi Tudjman".

:aleale

slika

Vrh

PostPostano: 08 sij 2020, 20:06 

robelec je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Znaš li točno otkuda je podrijetlom Paradžik? Za njega sam mislio da je neki Hercegovac podrijetlom kojeg je HDZ-ovka Vokićka uhljebila. Inače, meni su se profesori iz tjelesnog stalno mijenjali , ovu mrcinu Paradžika sam upamtio, bile su mi profe tjelesnog još neke ženske.

Uglavnom, ok lik, nešto posebno mi nije ostao u sjećanju, znao sam ga samo po prezimenu, nekim curama u razredu se sviđao.

Tek 2017. sam opet čuo za Petra Paradžika koji je postao predsjednik gradske četvrti Donji Grad i vidim to lik koji mi je bio profesor tjelesnog i još teška esdepenjara, mislim si: "pa otkuda on u tom brlogu", mrak mi je pao na oči.

Baš me zanima kako gleda na to da 60% mržnje na račun Bandića dolazi na zavičajnoj osnovi od birača koji njemu daju glas, a 100% sam siguran da ti ljevičarski šovinisti i glasači SDP-a u Donjem Gradu pojma nemaju da glas daju BiH-ovcu.

On je Sarajlija, dočekao ga je rat u Sarajevu, ne sjećam se iz kojeg je kvarta, moguće sa Stupa. Paradžika nema di nema, od Posavine do Hercegovine tako da nemam pojma.

Imam ga i na fejsu, mogu ga i pitati, ali sam ga prije 10 dana maknuo s praćenja, nisam više mogao trpiti tu svakodnevnu SDP propagandu. :zubati

I u moje vrijeme se sviđao nekim curama iz razreda, tad je tek došao, meni je bio skroz ok, korektan.

Neću sad u detalje o čemu smo raspravljali, ali Vokićka je za njega katoliban, dalje mi je sve bilo jasno. :zubati

Vrh

PostPostano: 09 sij 2020, 00:13 

Danas čitam da je žena od Milanovića rodom iz Dalmacije, Lišane Ostrovičke na granici Bukovice i Ravnih kotara, odnosno od tamo mu je punac. Otkud onda to da je on hercegovački zet?

Vrh

PostPostano: 09 sij 2020, 00:26 

Našao jednom slučajno u knjizi jednog muslimana. Moguće da su mu preci.

slika

Vrh

PostPostano: 09 sij 2020, 01:09 

Kaftanzoglio je napisao/la:
Danas čitam da je žena od Milanovića rodom iz Dalmacije, Lišane Ostrovičke na granici Bukovice i Ravnih kotara, odnosno od tamo mu je punac. Otkud onda to da je on hercegovački zet?

Citat:
Na jednom od sučeljavanja Zoran Milanović je kazao kako protiv Milana Bandića nema ništa jer je Hercegovac, štoviše: "Moj djed je iz Hercegovine, moja supruga je Hercegovka.

Citat:
Djed Zorana Milanovića je iz Livna. Još davno je preselio u Sinj, točnije u Glavice.

Prva dama Hrvatske Sanja Milanović djevojački se preziva Musić. Njezin djed je još davnih godina iz okolice Tomislavgrada preselio u Zagreb. U knjizi "Zoran Milanović - politička biografija" navodi Robert Bajruši, obitelj Musić hercegovačkog je podrijetla i prilično patrijarhalno orijentirana.

Djedovi su u proslom stoljecu preselili u danasnju RH.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2020, 01:14 

On sam se time hvalio na sučeljavanju. Partijski mainstream mediji to naravno potiskuju i vežu njega i suprugu za Sinj i Dalmaciju jer im se nimalo ne sviđa to da njihov idol i njegova supruga budu povezani s BiH. Tek kad upadne u neku gadnu korupcijsku aferu, bit će Hercegovac za partijske medije.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2020, 01:18 

DrMag je napisao/la:

Citat:
Na jednom od sučeljavanja Zoran Milanović je kazao kako protiv Milana Bandića nema ništa jer je Hercegovac, štoviše: "Moj djed je iz Hercegovine, moja supruga je Hercegovka.

Citat:
Djed Zorana Milanovića je iz Livna. Još davno je preselio u Sinj, točnije u Glavice.

Prva dama Hrvatske Sanja Milanović djevojački se preziva Musić. Njezin djed je još davnih godina iz okolice Tomislavgrada preselio u Zagreb. U knjizi "Zoran Milanović - politička biografija" navodi Robert Bajruši, obitelj Musić hercegovačkog je podrijetla i prilično patrijarhalno orijentirana.

Djedovi su u proslom stoljecu preselili u danasnju RH.

Navodno još ima živih baba iz sela Bila kod Livna koje se sjećaju kada je Milanovićev dida napustio to selo i otišao u Sinjsku krajinu.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2020, 11:12 

I dalje mi nije jasno kako je djed Sanje Milanović došao iz Tomislavgrada u Zagreb , a otac joj se rodio u Lišanima Ostrovičkim.

Ali ide mi lagano i na živce to guranje ljudi na silu u zavičajni korpus odakle je nekome djed. Nije svaki djed bio dobri djedica koji je unucima pričao priče iz zavičaja pokraj kamina. Možda je neki djed bio alkoholičar, možda je ubijao od batina babu i djecu. A možda je rano umro pa ga se unuci ni ne sjećaju.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2020, 20:21 

Pa bio je ustaša. Znači bio je dobar. :D

Vrh

Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025
PostPostano: 09 sij 2020, 22:50 

Purger111 je napisao/la:
Jedan post-modernistički umjetnički tekst sklepan od zokijevih bisera.

Imam loše vijesti za pesimiste – Bit će bolje! Vlast kvari i stvara imperijalnu oholost kod svakoga. Neću se pojaviti kao Bog iz mašine, kao veliki dragi vođa i rješavati probleme u kritičnim trenucima. Netko me oslovio kao predsjednika države, ali ja to nisam i nikada neću biti. Iz više razloga, a jedan je taj što vam moram govoriti istinu. Predsjednik ne mora govoriti istinu. Ne smije lagati, ali ne mora govoriti istinu. Propao sam u diplomaciji, vidjet ćemo što će biti u politici. Ja u politici nemam i ne mogu imati prijatelja. Ni rođeni brat mi nije prijatelj, pogotovo ako se protiv njega podiže prijava. Perkovića zbog zastare ne bih mogao izručiti ni da mi je rođeni otac. Hrvatska nacija je nevjerojatan paradoks i to nije lako držati zajedno. Posao ne mogu naći samo oni koji se ne školuju. Ne odlaze oni trbuhom za kruhom nego mozgom za kruhom, jer mozak je organ koji troši najviše kalorija. Ja sam dobro koncentriran i punog i praznog želuca. Nemojmo bit takvi populisti, ljudi jedu, ljudi i djeca imaju pun želudac, pitanje je samo čega, hrane ima dosta, ali loše hrane... Ali glavni problem je obilje loše i kalorične hrane i nesposobnost da se stvari razlikuju, da se razlikuje dobro i loše. A to je stvar odgoja. Ovo je država, kakva je da je, ali je naša država i vodimo je ozbiljnije i odgovornije od većine onih koji su u nogometu ili nekim drugim sportovima. Čak i da ne radimo ništa, nešto će se dogoditi. Mi nismo guske u magli nego prije Airbus u magli. Sreća u nesreći da su nastradali Gunja, Rajevo Selo i okolna mjesta. Ma, nije sreća, ali recimo sreća u nesreći.

Hvala za ovo. Iako nije smijesno, trgam se od smijeha. :zubati
P.S. Sjećaš se izjave pred ljudima u Gunji, poslije poplava, suosjećam s vama i meni je pukla cijev u stanu.
Problem s Milanovićem prije je bio taj što su svi, uključujući i nepodijeljeno SDP-ovo biračko tijelo, jedva čekali da siđe s vlasti.
Katastrofa. Valjda će ovaj put biti bolje.

Vrh

Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025
PostPostano: 09 sij 2020, 22:51 

snowflake je napisao/la:
Purger111 je napisao/la:
Jedan post-modernistički umjetnički tekst sklepan od zokijevih bisera.

Imam loše vijesti za pesimiste – Bit će bolje! Vlast kvari i stvara imperijalnu oholost kod svakoga. Neću se pojaviti kao Bog iz mašine, kao veliki dragi vođa i rješavati probleme u kritičnim trenucima. Netko me oslovio kao predsjednika države, ali ja to nisam i nikada neću biti. Iz više razloga, a jedan je taj što vam moram govoriti istinu. Predsjednik ne mora govoriti istinu. Ne smije lagati, ali ne mora govoriti istinu. Propao sam u diplomaciji, vidjet ćemo što će biti u politici. Ja u politici nemam i ne mogu imati prijatelja. Ni rođeni brat mi nije prijatelj, pogotovo ako se protiv njega podiže prijava. Perkovića zbog zastare ne bih mogao izručiti ni da mi je rođeni otac. Hrvatska nacija je nevjerojatan paradoks i to nije lako držati zajedno. Posao ne mogu naći samo oni koji se ne školuju. Ne odlaze oni trbuhom za kruhom nego mozgom za kruhom, jer mozak je organ koji troši najviše kalorija. Ja sam dobro koncentriran i punog i praznog želuca. Nemojmo bit takvi populisti, ljudi jedu, ljudi i djeca imaju pun želudac, pitanje je samo čega, hrane ima dosta, ali loše hrane... Ali glavni problem je obilje loše i kalorične hrane i nesposobnost da se stvari razlikuju, da se razlikuje dobro i loše. A to je stvar odgoja. Ovo je država, kakva je da je, ali je naša država i vodimo je ozbiljnije i odgovornije od većine onih koji su u nogometu ili nekim drugim sportovima. Čak i da ne radimo ništa, nešto će se dogoditi. Mi nismo guske u magli nego prije Airbus u magli. Sreća u nesreći da su nastradali Gunja, Rajevo Selo i okolna mjesta. Ma, nije sreća, ali recimo sreća u nesreći.

Hvala za ovo. Iako nije smijesno, trgam se od smijeha. :zubati
P.S. Sjećaš se izjave pred ljudima u Gunji, poslije poplava, suosjećam s vama i meni je pukla cijev u stanu.
Problem s Milanovićem prije je bio taj što su svi, uključujući i nepodijeljeno SDP-ovo biračko tijelo, jedva čekali da siđe s vlasti.
Katastrofa. Valjda će ovaj put biti bolje.

Ova funkcija mu više odgovara. Ne treba ništa puno radit, obilazit sajmove i događaje i govorit kako moramo bolje. To bih i ja znao. :biceovodobro

1118 of 2558 - 43.71%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2020, 23:05 

Ministry of Sound je napisao/la:
Ja kao osoba ne mogu imati simpatije za Milanovića, jer je preočito da je "tatin sin", kome je sve u životu servirano na tacni. Ne podnosim tu vladajuću kastu, odnosno monarhiju u sjeni (nije samo riječ o RH). To njegovo samopouzdanje, iliti bahatost ne proizilazi iz životnih postignuća, nego isključivo posljedica činjenice da je imao lagodan život gdje mu je vjerojatno utuvljeno u glavu da je superiorniji od ostalih. Problem će biti ukoliko je doista ovisnik o kokainu, postajat će sve manje uračunljiv. Očito se voli inatiti, to treba iskoristiti na pravi način, nadajmo se da će ga Sarajevo žestoko napadati (to čak i ne treba isprovocirati, dovoljno su ludi). Da je Milanović kandidat desnice, odnio bi i do 65% glasova, bio bi neka naša inačica Trumpa, Orbana, Bibija, Bolsonara.

KGK sam 2015. na jednoj temi dijagnozirao, ali nisam previše ponavljao. Upoznao sam određen broj žena poput nje (kod muškaraca je slično, samo što takvi ispadnu hladni karijeristi i birokrate), odlikašice štreberske (wrote-learn iliti copy-paste) provenijencije, koje se životopisu prepuste kao misiji skupljanja bedževa i postignuća. Nemaju niti jedno zanimanje (karijerno ili osobno) za kojeg su cijelim bićem.

Elem, što želim reći, kada nemaš čvrstih, temeljnih uvjerenja, sve je relativno, fluidno. U obraćanjima se moraš oslanjati na formulaične teze (vraćamo se na wrote-learn), a svaki emocionalni apel ispadne usiljeno (jer nemaš nešto u što temeljno vjeruješ). Pardon, ona je možda sebe uvjerila da je svim bićem za neku "Našu ljubljenu "zajedničku" Hrvatsku", ali takvo što ne postoji osim kao konstrukt u njenoj glavi, ergo nema prođe ni lijevo ni desno. Škoro nije daleko od toga tipa, bezveze.

KGK je slalomašica. To je netko rekao za one ljude koji se ne žele zamjeriti nikome jer su karijeristi, a svjesni su da bi im svrstavanje moglo odmoći u karijeri, pa voze slalom između različitih mišljenja, svjetonazora, ideologija.
Ali mislim da se ti i Robbie ipak varate glede iskrenosti njezinih emocija prema Hrvatskoj.
Ona je mogla ostvariti internacionalnu karijeru, ali je ostala, mogla je ostati u SAD-u, pa nije. Mogla je biti emocionalni plenković (kao tip, vrsta),pa nije.
Na prvom mjestu je njezina karijera, nema govora, ali nije ni ovo drugo sve lažno.
Vidjet će se sve. Hoće li prihvatiti mjesto veleposlanice (objektivno niži rang), ostati u Hrvatskoj ili otići u internacionalnu karijeru. Ona bi sa svojim CV-om i renomeom tu karijeru mogla imati, Josipović ili Mesić ne.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4339 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 174  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: