HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 vel 2025, 23:27.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4339 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 174  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zoran Milanovic - Predsjednik RH 2020-2025
PostPostano: 09 sij 2020, 23:21 

Naša Kvačica je napisao/la:
snowflake je napisao/la:

Hvala za ovo. Iako nije smijesno, trgam se od smijeha. :zubati
P.S. Sjećaš se izjave pred ljudima u Gunji, poslije poplava, suosjećam s vama i meni je pukla cijev u stanu.
Problem s Milanovićem prije je bio taj što su svi, uključujući i nepodijeljeno SDP-ovo biračko tijelo, jedva čekali da siđe s vlasti.
Katastrofa. Valjda će ovaj put biti bolje.

Ova funkcija mu više odgovara. Ne treba ništa puno radit, obilazit sajmove i događaje i govorit kako moramo bolje. To bih i ja znao. :biceovodobro

Znao bi ti i puno bolje. :zubati
Nego kad se prisjećamo. Što je s izjavom: Ja sam Briselac (Ich bin ein Berliner!). A nakon njega dobijemo Plenkovića. Ajd ti to sad nadmaši. :ucelo
U stvari, cijeli problem s kampanjom je bio u tome što je Kolinda ovaj put imala puno više zoranizama. Što je ono o plaći od 8000 eura nego zoranizam. Sve sam čekala da i Zoran ispali neki, al nije.

Vrh

Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2025.
PostPostano: 09 sij 2020, 23:22 

Oj Zorane samo reci
Letit cemo kao meci

Vrh

PostPostano: 09 sij 2020, 23:28 

Zna li netko ima li još gdje ona karikatura Milanovića i žene mu negdje online?

Ugl imaju ovakav dijalog otprilike, nije baš točno riječ do riječ kako prenosim...

-"Dušo, moraš pronaći neki posao nakon što nisi premijer, morat ćemo tanko rezati šnite uskoro"

-"A što da radim, kad ništa ne znam?!"

-"Pa možeš biti predsjednik, to svatko može biti"

Vrh

PostPostano: 10 sij 2020, 00:57 

novem je napisao/la:
Našao jednom slučajno u knjizi jednog muslimana. Moguće da su mu preci.

slika

Tko je autor i ime knjige?

Vrh

PostPostano: 15 sij 2020, 11:36 

ERDOĞAN I MILANOVIĆ
Revizijom Daytonskog sporazuma pokušat će spriječiti daljnju radikalizaciju BiH

Citat:
U TELEFONSKOM RAZGOVORU Zorana Milanovića s turskim predsjednikom dan nakon izborne pobjede ponovno se razmatrala potreba analize sporazuma koji je potpisan prije 25 godina i njegov utjecaj na aktualne događaje u BiH

Iako u razgovoru novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoğanom nije bilo previše vremena za detaljne razgovore oko situacije u Bosni i Hercegovini, dvojica predsjednika ipak su uspjela barem načelno dogovoriti u kojem smjeru bi trebala ići suradnja Hrvatske i Turske u idućem razdoblju. Izvori bliski stožeru Zorana Milanovića Nacionalu su otkrili i da su se dvojica lidera složila da bi jedna od glavnih točaka razgovora u idućem razdoblju trebala biti analiza funkcioniranja Daytonskog sporazuma.

https://www.nacional.hr/erdogan-i-milan ... aciju-bih/

Vrh

PostPostano: 15 sij 2020, 13:00 

daramo je napisao/la:
ERDOĞAN I MILANOVIĆ
Revizijom Daytonskog sporazuma pokušat će spriječiti daljnju radikalizaciju BiH

Citat:
U TELEFONSKOM RAZGOVORU Zorana Milanovića s turskim predsjednikom dan nakon izborne pobjede ponovno se razmatrala potreba analize sporazuma koji je potpisan prije 25 godina i njegov utjecaj na aktualne događaje u BiH

Iako u razgovoru novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoğanom nije bilo previše vremena za detaljne razgovore oko situacije u Bosni i Hercegovini, dvojica predsjednika ipak su uspjela barem načelno dogovoriti u kojem smjeru bi trebala ići suradnja Hrvatske i Turske u idućem razdoblju. Izvori bliski stožeru Zorana Milanovića Nacionalu su otkrili i da su se dvojica lidera složila da bi jedna od glavnih točaka razgovora u idućem razdoblju trebala biti analiza funkcioniranja Daytonskog sporazuma.

https://www.nacional.hr/erdogan-i-milan ... aciju-bih/

Po svemu sudeći, Erdoganova politika je u kontradikciji sa Bakirovom.

Erdogan pokušava očuvati BiH pa makar to značilo dati Hrvatima izbornu jedinicu. U zamjenu će naravno tražiti suradnju sa Sarajevom u slabljenju RS-a

Bakir s druge strane želi očuvati status quo do konačne eliminacije Hrvata, pa tek onda kroz cijelu Federaciju usmjeriti snage prema RS-u.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2020, 13:24 

Dan nakon izbora i još na telefonu, teško da se priča o nečemu što je tako delikatno. Moguće da
su ga samo usput spomenuli.

Vrh

PostPostano: 17 sij 2020, 11:56 

Još jedan odličan potez Zokija, na inaguraciju nece zvati nikoga iz komšiluka.

Vrh

PostPostano: 17 sij 2020, 21:40 

Zoki kaže da će možda otić kod Putina

Citat:
Putin vam je čestitao i pozvao vas na proslavu Dana pobjede u svibnju u Moskvi. Jeste li odlučili hoćete li ići?

To je legendarna ruska parada. Mislim da ću otići i ne znam što bi se trebalo dogoditi da ne odem. Ne podržavam aneksiju Krima, ali to ne znači da neću raditi na dobrim odnosima s Rusijom.

https://dnevnik.hr/amp/vijesti/hrvatska ... 90492.html

Vrh

PostPostano: 17 sij 2020, 23:04 

Purger111 je napisao/la:

Citat:
Putin vam je čestitao i pozvao vas na proslavu Dana pobjede u svibnju u Moskvi. Jeste li odlučili hoćete li ići?

To je legendarna ruska parada. Mislim da ću otići i ne znam što bi se trebalo dogoditi da ne odem. Ne podržavam aneksiju Krima, ali to ne znači da neću raditi na dobrim odnosima s Rusijom.

Dobra odluka :zastava_Hrvata

Vrh

PostPostano: 18 sij 2020, 10:54 

Citat:
Palić: Prisegnut će na Ustav i zakone i odmah prekršiti odredbu o lenti?

Zakon ne propisuje da “može” nositi lentu, već da je “nosi” pa je loša poruka ako to ne poštuje, kaže ustavni stručnjak Mato Palić

https://m.vecernji.hr/vijesti/palic-pri ... ti-1373240

Ludi Mile odma manevrira. Da je u pitanju Kolinda mediji bi se žešće triggerali.

Vrh

PostPostano: 18 sij 2020, 11:45 

Kolina NIJE nosila lentu, a u svečanoj prisezi je zaboravila spomenuti riječ "Hrvatska" iako je tekstom predviđena.

Ali Zoka je komunjara, a ona nije....

Vrh

PostPostano: 18 sij 2020, 13:51 

divizija je napisao/la:
Kolina NIJE nosila lentu, a u svečanoj prisezi je zaboravila spomenuti riječ "Hrvatska" iako je tekstom predviđena.

Ali Zoka je komunjara, a ona nije....

Ja sam Miletov fan. Pogledaj kakve sam genijalne ideje pokupio čitajući njegov najnoviji intervju u kojem po prvi put nakon ne znam koliko godina konačno nema gafova i nespretnih izjava.

Pusti lentu. Bitnija tema su avioni, trebamo ih kupit od Amerikanaca, ali šta će nam kad Amerikanci imaju dronove, rađe prvo obnovit mornaricu. Naši avioni su u globalnom smislu beznačajni, ali patrolni brodovi i mornarica su značajni. Znaš, za slučaj da nas napadnu Talijani pa neke pomorske bitke i to. Ili tipa Slovenci, ali ne bi Slovenci, oni će nam bit prvi strateški partneri tak da opusti se. A što se tiče tri mora, šta će nam to, to je redudantno... šta zbog neograničnog izvora novaca, da budemo u hrpi nekih nepovezanih zemalja, od Bugarske do Estonije? To imamo u EU [iz ovog se da zaključit da je i EU redudantna i da su neograničene pare loša stvar].

Gledaj, naš krug zemalja u EU trenutno je Slovenija i Austrija i to je zasad dosta. Mi trenutno nismo umreženi i zato pusti tri mora i EU, povezat ćemo se sa dvije zemlje. Što se tiče imenovanja veleposlanika nemam pojma šta treba i to nije bitna funckija za predsjednika, nije bitno tko je ambasador u Beogradu, tak otprilike veli Zoki i ja se slažem. Zoki je bio na čelu SDP-a cijelu deceniju pa valjda on zna kak stvari idu (cijela decenija je inaće 9 godjna ko nije znao).

Vrh

PostPostano: 18 sij 2020, 13:53 

Ma Milanović je šarlatan, jedini razlog što je predsjednik je kvaliteta njegove protukandidatkinje u drugom krugu.

On je sam po sebi totalni bezveznjak

Vrh

PostPostano: 18 sij 2020, 14:09 

Purger111 je napisao/la:
Ja sam Miletov fan. Pogledaj kakve sam genijalne ideje pokupio čitajući njegov najnoviji intervju u kojem po prvi put nakon ne znam koliko godina konačno nema gafova i nespretnih izjava.

Pusti lentu. Bitnija tema su avioni, trebamo ih kupit od Amerikanaca, ali šta će nam kad Amerikanci imaju dronove, rađe prvo obnovit mornaricu. Naši avioni su u globalnom smislu beznačajni, ali patrolni brodovi i mornarica su značajni. Znaš, za slučaj da nas napadnu Talijani pa neke pomorske bitke i to. Ili tipa Slovenci, ali ne bi Slovenci, oni će nam bit prvi strateški partneri tak da opusti se. A što se tiče tri mora, šta će nam to, to je redudantno... šta zbog neograničnog izvora novaca, da budemo u hrpi nekih nepovezanih zemalja, od Bugarske do Estonije? To imamo u EU [iz ovog se da zaključit da je i EU redudantna i da su neograničene pare loša stvar].

To potvrđuje tezu da su ljudi nečiste savjesti ujedno i smušene pameti. Kad se nekom identitet temelji na masovnom ubojici i totalitarnom režimu, a mora ujedno braniti vrijednosti današnje EU tom je u potsvjesti kaos. Primjer je i Krešo Beljak. Ali i Kolinda Grabar Kitarević koja je krvarinu platila sudjelujući u lovu na generala Gotovinu s Carlom del Ponte, a onda je poslije toga branila hrvatstvo i vjeru otaca (a bila je član masonskih mrijestilišta koji su protiv kršćanstva).

Vrh

PostPostano: 18 sij 2020, 14:13 

šukrija je napisao/la:
Purger111 je napisao/la:

Treba se obući u jugoslavensku narodnu nošnju, zaodjenuti u maršalsku uniformu.

Vrh

PostPostano: 18 sij 2020, 14:16 

divizija je napisao/la:
Ma Milanović je šarlatan, jedini razlog što je predsjednik je kvaliteta njegove protukandidatkinje u drugom krugu.

On je sam po sebi totalni bezveznjak

Stari, kak to pričaš o mom predsjedniku? Sad ću ja tebi objasnit par stvari, ko prvo: najvažniji slogan i misao vodilja u Milanovićevoj kampanji je bila "Normalno" i ako si pratio intervju on je rekao da to ne znači da druge kampanje nisu normalne, dakle sve su normalne kao i njegova, jel ti sad jasno zašto je njemu to toliko važno bilo za naglasit? Ajmo dalje. "Ratovi su gotovi" - tako je, pusti ratne kabadahije iz čaršije, idemo svi na legendarnu vojnu paradu u Moskvu i ne podržavajmo aneksiju Krima, u nabavu mornarice i američkih aviona! U destabiliziranoj Crnoj Gori su inače OK prihvatili Milanovićevu pobjedu i oni isto misle da su ratovi gotovi. Jesi shvatio sad? Ti ćeš mog Mileta napadat da je šarlatan i stavljat u istu rečenicu sa nekvalitetnim kandidatima koji stalno imaju neke gafove.

Vrh

PostPostano: 18 sij 2020, 15:31 

Instruktor je napisao/la:
šukrija je napisao/la:

Treba se obući u jugoslavensku narodnu nošnju, zaodjenuti u maršalsku uniformu.

S Rusima nam se isplati biti u dobrim odnosima, puno dobivamo a ne gubimo ništa. Ako to znaći da Zoki mora obući Maršalsku uniformu i prodavat Titove antifa fore neka prodaje koga briga. Pa to je radio i Tuđman po svijetu dok je doma bio desničar na kvadrat. :zubati

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 18 sij 2020, 18:35 

Sve se bojim da je Putin Milanoviću nedemokrat i da će na kraju odjebati poziv.

Vrh

PostPostano: 19 sij 2020, 02:18 

Ma nema, kome ja prognoziram pobjedu na izborima, taj izgubi. Rekao sam bio da ce pobjediti Kolinda i izgubi Kolinda. Razmisljam da navijam u RS za SNSD na lokalnim izborima ove godine. :D

Vrh

PostPostano: 18 vel 2020, 16:39 

Pozdrav za druga Zokija, novog predsjednika. Vec je odje.o sa i bg

Vrh

PostPostano: 18 vel 2020, 18:36 

Ne pada mi nimalo teško što ga vidim kao Predsjednika.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 18 vel 2020, 19:31 

DrMag je napisao/la:
Pozdrav za druga Zokija, novog predsjednika. Vec je odje.o sa i bg

Izvor?

Vrh

PostPostano: 18 vel 2020, 19:37 

Od zavijanja Lisac i sad me boli glava.
Zanimljivo Zoki citirao izraelskog gay filozofa.

Vrh

PostPostano: 18 vel 2020, 19:38 

Želim mu puno uspjeha i sreće i da dobro prati islamiste i njihove budalaštine po BiH. Da bude jasan i glasan.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4339 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 174  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: