|
|
Stranica: 10/21.
|
[ 502 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
djiha-djiha
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 14:32 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja mislim BBC da je ovaj djiha Hrvat i da si opet promašio dijagnozu " Mujaga ":) Mene živo zanima zašto je njemu magnetski privlačan ovaj forum, toliko. Jedino objašnjenje jest da on jest Hrvat, pa ga to toliko privlači tu, doduše s orijentalnim imenom  . Slobodno pitaj Junuze, tj. slobodno se direktno obrati meni (ukoliko ti je neugudno pitati mozes u svako doba dana i noci poslati PM pa cu ti odgovoriti prvom prilikom). Forum je taman - ni prevelik, ni premal. Mislim na broj clanova i preglednost (klix je prevelik, barem za moj ukus, a B92 previse sterilan, opet za moj ukus). Drugo, obozavam raspravljati s ljudima za koje u biti mislim da je vec prekasno, iliti osjecam se ugodno kada sam u opoziciji, a gdje bih to drugdje mogao biti u vecoj opoziciji (kao ubijedjeni humanista i demokrata) nego na jednom ovakvom forumu? Kuish... Ali sad odosmo predaleko. Izgleda da neke forumase ovdje vise interesuje spam i trolovanje od same tematike. (Vazno je, ne, da imamo temu o genocidima nad Bosnjacima na PDF-u Humor. ;)
_________________ jebem li te vojni referente shto me cherash dalje od dervente...
|
|
Vrh |
|
 |
djiha-djiha
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 14:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jest nam teško zaradjivati kruh u dijaspori  Beč ? Zavisno kako kome. Meni nije jer se bavim poslovima kojim se bavim a i odrastao sam tu (iako nisam rodjen). Krajnji zapad Austrije. Tromedja.
_________________ jebem li te vojni referente shto me cherash dalje od dervente...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 14:39 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
djiha-djiha je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jest nam teško zaradjivati kruh u dijaspori  Beč ? Zavisno kako kome. Meni nije jer se bavim poslovima kojim se bavim a i odrastao sam tu (iako nisam rodjen). Krajnji zapad Austrije. Tromedja. U neposrednom si susjestvu BBC-a  On voli labudove i Fotografiju, mrzi Bošnjake i Perece  Ja sam dalje od vas.U Beču :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
djiha-djiha
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 14:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: djiha-djiha je napisao/la: Zavisno kako kome. Meni nije jer se bavim poslovima kojim se bavim a i odrastao sam tu (iako nisam rodjen).
Krajnji zapad Austrije. Tromedja.
U neposrednom si susjestvu BBC-a  On voli labudove i Fotografiju, mrzi Bošnjake i Perece  Ja sam dalje od vas.U Beču :) Iz neba se vidi da je umjetnicka dusa... Ovdje ima dosta labudova - na jezeru, naravno. Znam mnogo ljudi u Becu.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 14:45 |
|
|
On je razočarani botaničar ustvari  Hoće biti snijega kod vas opet ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
djiha-djiha
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 14:48 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: On je razočarani botaničar ustvari  Hoće biti snijega kod vas opet ? Pa tako nekako. Razocaran u ljude i ljubav prepustio se jednoj novoj strasti: posmatranju monogamnih labudova i mrznji prema muzlimanima. Nadam se da nece. Dosta je vise bilo i zime i hladnoce.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 14:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sutra će na ovoj temi biti objavljen novi vaš genocid. Kakva god presuda bude loše za vas.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 14:50 |
|
|
dudu je napisao/la: 352. nećak Safeta, a sin Seada je Tino Sven Sušić, novi idol splitske Torcide.  Da ne zaboravimo koji je po redu.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 14:52 |
|
|
djiha-djiha je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: On je razočarani botaničar ustvari  Hoće biti snijega kod vas opet ? Pa tako nekako. Razocaran u ljude i ljubav prepustio se jednoj novoj strasti: posmatranju monogamnih labudova i mrznji prema muzlimanima. Nadam se da nece. Dosta je vise bilo i zime i hladnoce. Voli on ćevape  Ima nade za njega.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
djiha-djiha
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 14:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: djiha-djiha je napisao/la: Pa tako nekako. Razocaran u ljude i ljubav prepustio se jednoj novoj strasti: posmatranju monogamnih labudova i mrznji prema muzlimanima.
Nadam se da nece. Dosta je vise bilo i zime i hladnoce.
Voli on ćevape  Ima nade za njega. Ne znam kako je na istoku ali nema boljih cevapa izmedju Bregenza i Innsbrucka od ovih koje pravi Sandzaklija Samir u svojoj mesnici i cevabdzinici "San Bosna". Eto, ja bih BBC-a vrlo rado odveo na cevape, da se upoznamo pa da vidim da li bi onda i u cetiri oka bio spreman zadrzati svoje radikalne stavove, ali bojim se da ce odbiti pa, posto sam osjetljiva dusa, necu da ni da pitam jer tesko podnosim "korpe".
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 15:01 |
|
|
BBC je napisao/la: dudu je napisao/la: 352. nećak Safeta, a sin Seada je Tino Sven Sušić, novi idol splitske Torcide.  Da ne zaboravimo koji je po redu.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 15:21 |
|
|
Genocid broj 353. Agencija za statistiku BiH vrši diskriminaciju Bošnjaka. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 15:22 |
|
|
djiha-djiha je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Voli on ćevape  Ima nade za njega. Ne znam kako je na istoku ali nema boljih cevapa izmedju Bregenza i Innsbrucka od ovih koje pravi Sandzaklija Samir u svojoj mesnici i cevabdzinici "San Bosna". Eto, ja bih BBC-a vrlo rado odveo na cevape, da se upoznamo pa da vidim da li bi onda i u cetiri oka bio spreman zadrzati svoje radikalne stavove, ali bojim se da ce odbiti pa, posto sam osjetljiva dusa, necu da ni da pitam jer tesko podnosim "korpe". Znaš ti Lilija našeg ? BBC, ovaj je sumnjiv.Pored mene zive Tebi ćevape nudi.Da ga Ljiljo nije potplatio ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
djiha-djiha
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 15:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: djiha-djiha je napisao/la: Ne znam kako je na istoku ali nema boljih cevapa izmedju Bregenza i Innsbrucka od ovih koje pravi Sandzaklija Samir u svojoj mesnici i cevabdzinici "San Bosna".
Eto, ja bih BBC-a vrlo rado odveo na cevape, da se upoznamo pa da vidim da li bi onda i u cetiri oka bio spreman zadrzati svoje radikalne stavove, ali bojim se da ce odbiti pa, posto sam osjetljiva dusa, necu da ni da pitam jer tesko podnosim "korpe".
Znaš ti Lilija našeg ? BBC, ovaj je sumnjiv.Pored mene zive Tebi ćevape nudi.Da ga Ljiljo nije potplatio ? Znam, kao forumasa, inace ne. PS: Predaleko si ti za odvesti na cevape a ne znam da li bi Morani bilo bas pravo da nepoznate djevojke pozivam na cevape hehe. Kod BBC-a bi to vec bilo vise onako ... jaranski hehe. @Vladimire, ukoliko se zelis informirati o jednom od tih dogadjaja koje neki Bosnjaci nazivaju genocidom, a ja sam postavio detaljan opis, onda procitaj. Uzmi si vremena, nece ti nista biti. Pa se onda zamisli i priupitaj da li bi se bas sprdao na racun toga da su, kojim slucajem, Srbi bili zrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 15:34 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Genocid broj 353. Agencija za statistiku BiH vrši diskriminaciju Bošnjaka. :D Da pazimo na redni broj.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 15:56 |
|
|
djiha-djiha je napisao/la: @Vladimire, ukoliko se zelis informirati o jednom od tih dogadjaja koje neki Bosnjaci nazivaju genocidom, a ja sam postavio detaljan opis, onda procitaj. Uzmi si vremena, nece ti nista biti. Pa se onda zamisli i priupitaj da li bi se bas sprdao na racun toga da su, kojim slucajem, Srbi bili zrtve. Nemam ništa protiv ničijih kvalifikacija samo mi smeta svakodnevna propratna estradizacija te riječi koja nije zaslužila da bude predmet svakodnevnog jeftinog razvlačenja po medijima od strane raznih bošnjačkih kurac-palac, tašna-mašna nevladinih organizacija iz koznavišeodaklelenda.
|
|
Vrh |
|
 |
djiha-djiha
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 16:03 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: djiha-djiha je napisao/la: @Vladimire, ukoliko se zelis informirati o jednom od tih dogadjaja koje neki Bosnjaci nazivaju genocidom, a ja sam postavio detaljan opis, onda procitaj. Uzmi si vremena, nece ti nista biti. Pa se onda zamisli i priupitaj da li bi se bas sprdao na racun toga da su, kojim slucajem, Srbi bili zrtve. Nemam ništa protiv ničijih kvalifikacija samo mi smeta svakodnevna propratna estradizacija te riječi koja nije zaslužila da bude predmet svakodnevnog jeftinog razvlačenja po medijima od strane raznih bošnjačkih kurac-palac, tašna-mašna nevladinih organizacija iz koznavišeodaklelenda. Naravno. Samo pitanje je sto je starije: Koka ili jaje. Tj. da li je bosnjacko nafuravanje produkt srpskog negiranja i relativizacija, kao sto je - u daljnjem ipak produkt onoga sto je pocinjeno tokom zadnjeg rata, iliti bi politizacija genocida postojala da se Srbi malo drugacije ophode s bremenom proslosti...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 16:12 |
|
|
djiha-djiha je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Znaš ti Lilija našeg ?
BBC, ovaj je sumnjiv.Pored mene zive Tebi ćevape nudi.Da ga Ljiljo nije potplatio ?
Znam, kao forumasa, inace ne. PS: Predaleko si ti za odvesti na cevape a ne znam da li bi Morani bilo bas pravo da nepoznate djevojke pozivam na cevape hehe. Kod BBC-a bi to vec bilo vise onako ... jaranski hehe. @Vladimire, ukoliko se zelis informirati o jednom od tih dogadjaja koje neki Bosnjaci nazivaju genocidom, a ja sam postavio detaljan opis, onda procitaj. Uzmi si vremena, nece ti nista biti. Pa se onda zamisli i priupitaj da li bi se bas sprdao na racun toga da su, kojim slucajem, Srbi bili zrtve. Pa s Morenom bi išli  Ja to onako prijateljski, mislim logično mi je ... Da nisi AID-ov agent ? SDA prati BBC- a ima velike planove s njim !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
djiha-djiha
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 16:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: djiha-djiha je napisao/la: Znam, kao forumasa, inace ne.
PS: Predaleko si ti za odvesti na cevape a ne znam da li bi Morani bilo bas pravo da nepoznate djevojke pozivam na cevape hehe. Kod BBC-a bi to vec bilo vise onako ... jaranski hehe.
@Vladimire, ukoliko se zelis informirati o jednom od tih dogadjaja koje neki Bosnjaci nazivaju genocidom, a ja sam postavio detaljan opis, onda procitaj. Uzmi si vremena, nece ti nista biti. Pa se onda zamisli i priupitaj da li bi se bas sprdao na racun toga da su, kojim slucajem, Srbi bili zrtve.
Pa s Morenom bi išli  Ja to onako prijateljski, mislim logično mi je ... Da nisi AID-ov agent ? SDA prati BBC- a ima velike planove s njim ! Pa zato sto ti mi dodjemo ko momak i cura.  (Ma naravno mogu cevapi, vazda. Samo daleko si...) Mogu zamisliti itekako da prate BBC-a. Njegov propagandni aktivitet je velika prepreka daljnje islamizacije europsko krscanskog tla!
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 16:21 |
|
|
BBC je napisao/la: dudu je napisao/la: 352. nećak Safeta, a sin Seada je Tino Sven Sušić, novi idol splitske Torcide.  Da ne zaboravimo koji je po redu. Već smonimali 353., nešto s Andrićgradom, treba uvesti reda pod hitno...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 16:22 |
|
|
dudu je napisao/la: 354. Brooklyn Netsi se odrekli Mirze Teletovića, kao zamjena mu stiže- Bojan Bogdanović.  Znači, od Vladeka je 355., a ide 356... Sve si zajebo BBC 
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 16:25 |
|
|
djiha-djiha je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Nemam ništa protiv ničijih kvalifikacija samo mi smeta svakodnevna propratna estradizacija te riječi koja nije zaslužila da bude predmet svakodnevnog jeftinog razvlačenja po medijima od strane raznih bošnjačkih kurac-palac, tašna-mašna nevladinih organizacija iz koznavišeodaklelenda. Naravno. Samo pitanje je sto je starije: Koka ili jaje. Tj. da li je bosnjacko nafuravanje produkt srpskog negiranja i relativizacija, kao sto je - u daljnjem ipak produkt onoga sto je pocinjeno tokom zadnjeg rata, iliti bi politizacija genocida postojala da se Srbi malo drugacije ophode s bremenom proslosti... Za vaše vlastite postupke drugi vam ne mogu nikako biti odgovorni, već prvenstveno vi sami, kao i mi za svoje vlastite postupke. Konstantno prebacivanje svog vlastitog tereta odgovornosti na tuđa pleća odlika je neozbiljnih elita i pojedinaca. Prozivati nekog za nešto, a pritom i sam se ne odreći istog takvog nečega ravno je licemjerju. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 16:28 |
|
|
djiha-djiha je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa s Morenom bi išli  Ja to onako prijateljski, mislim logično mi je ... Da nisi AID-ov agent ? SDA prati BBC- a ima velike planove s njim ! Pa zato sto ti mi dodjemo ko momak i cura.  (Ma naravno mogu cevapi, vazda. Samo daleko si...) Mogu zamisliti itekako da prate BBC-a. Njegov propagandni aktivitet je velika prepreka daljnje islamizacije europsko krscanskog tla! Upravo tako 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 16:39 |
|
|
Điha, jedi si ti to fakat doveo curu na forum  ??
|
|
Vrh |
|
 |
djiha-djiha
|
Naslov: Re: 10 GENOCIDA NAD BOŠNJACIMA Postano: 28 svi 2013, 16:46 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: djiha-djiha je napisao/la: Naravno. Samo pitanje je sto je starije: Koka ili jaje. Tj. da li je bosnjacko nafuravanje produkt srpskog negiranja i relativizacija, kao sto je - u daljnjem ipak produkt onoga sto je pocinjeno tokom zadnjeg rata, iliti bi politizacija genocida postojala da se Srbi malo drugacije ophode s bremenom proslosti...
Za vaše vlastite postupke drugi vam ne mogu nikako biti odgovorni, već prvenstveno vi sami, kao i mi za svoje vlastite postupke. Konstantno prebacivanje svog vlastitog tereta odgovornosti na tuđa pleća odlika je neozbiljnih elita i pojedinaca. Prozivati nekog za nešto, a pritom i sam se ne odreći istog takvog nečega ravno je licemjerju.  Nisi me razumio. Nisam govorio o odgovornosti vec o uzrocima i poslijedicama. Svaki drustveni fenomen, pa i ovaj o kojem govorimo, ima svoje korijene i razloge zbog kojih postoji. I to je sve. @Volvoks: Da ju poznajes znao bi da nju nitko nigdje "ne dovodi" vec dolazi iskljucivo po vlastitoj zelji.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|