|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 109 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 06 lip 2013, 01:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nije mi se dalo tražiti drugu FB temu, pa stavio na ovu, ali neka njena ružna prijateljica vjerojatno ima sliku sa njom kao zajedničku!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 06 lip 2013, 01:42 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama
|
Ja sam imala slika sa prijateljicama.Šta fali ?Profil je medjutim bio uzas.1100 i nešto prijatelja.Valjda me drmao pubertetu.U napadu zrelosti deaktivirala sam.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 06 lip 2013, 01:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam imala slika sa prijateljicama.Šta fali ?Profil je medjutim bio uzas.1100 i nešto prijatelja.Valjda me drmao pubertetu.U napadu zrelosti deaktivirala sam. Sigurno je bilo i ljigavih Indijaca, Pakistanaca i Arapa.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 06 lip 2013, 01:50 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja sam imala slika sa prijateljicama.Šta fali ?Profil je medjutim bio uzas.1100 i nešto prijatelja.Valjda me drmao pubertetu.U napadu zrelosti deaktivirala sam. Sigurno je bilo i ljigavih Indijaca, Pakistanaca i Arapa. Zloban si Moram te razočarati.Nije ! Par civiliziranih Turaka odnosno brojem trojca svega.Ostatak Austrijanci, Nijemci, Bosanci i Hrvati. Kakve li ti imaš ?Bilo bi poučno zaviriti u listu prijateljica sa beneficijama :) Ona priča " ugovarao ti za muško društvo " i vikend Ti je Poput : Moja prijateljica je imala dječka, sad je u nedoumici da je trudna A on joj se ne javlja.Da li da ga potrazi ?:)))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 06 lip 2013, 01:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sigurno je bilo i ljigavih Indijaca, Pakistanaca i Arapa. Zloban si Moram te razočarati.Nije ! Par civiliziranih Turaka odnosno brojem trojca svega.Ostatak Austrijanci, Nijemci, Bosanci i Hrvati. Kakve li ti imaš ?Bilo bi poučno zaviriti u listu prijateljica sa beneficijama :) Nemam ništa sumnjivo na mom profilu, strah me poslodavaca itd. (provjeravaju sve), pa je tako FB samo za uže društvo (i stare školske) i rodbinu.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 06 lip 2013, 01:55 |
|
|
Otkud ti poslodavac ? Mislim da ga ne namjeravaš više imati do penzije.No kako god trenutno si sretno nezaposlen
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 22 pro 2013, 04:36 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 18 tra 2016, 10:48 |
|
|
Self-aware:
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 18 tra 2016, 13:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Par civiliziranih Turaka odnosno brojem trojca svega.Ostatak Austrijanci, Nijemci, Bosanci i Hrvati. Kakve li ti imaš ?Bilo bi poučno zaviriti u listu prijateljica sa beneficijama :)
A mene si blokirala
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|