|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 58 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 20:48 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20966 Lokacija: među zvijezdama
|
Divlja svinja5 je napisao/la: E, ali ja nisam pisao o najradikalnijima, nego o razočarenjima. Ono, kad o nekom misliš jako pozitivno, a kasnije se to, je li, pokaže malo drugačije. Dobro, to je tvoje mišljenje.Ja tvrdim da je radikalan.Nikad mi neće biti jasno kako je pobrao Sajine simpatije, jer ona meni djeluje inteligentna.A Jagnje zna biti gori i od Age i Matemme zajedno.Pogotovo ako se njegovi upisi tiču omalovazavanja tudjih zrtava i negiranja zločina. Ja o Ministru što sam mislila na početku mislim i sada. A Juki ne zamjerim kad je malo pod dopingom Da ne zaboravim gospodina Kvačicu.On je takodje jedno od prijatnih iznanadjenja.I voljela bi da se uskoro vrati :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 20:53 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: storaB je napisao/la: ja sam najgore dijete na forumu.
samo je pomalo više degutantno da jedna te ista osoba pravi liste podobnih i nepodobnih,dobrih i loših,lijepih i ružnih,malih i velikih,partizana,ustaša,****** i četnika.. složićemo se. Ti si osoba zeljna paznje.Tragičar.Licitiraš javno sopstvenom nesrećom na portalu, gdje si imao stotinjak postova.Normalno ?.Za tebe svetinje ne postoje, mada se voliš praviti dobro vaspitan, religiozan i kulturan.Ustvari si licemjer i nijednu od tih osobina ne posjeduješ.Laganje ti je normalno.Krenuvši od opisa dozivljaja rata sa tri godine, pa do preuveličavanja onih meleona pobijenih Srba zrtava fašizma.A tek dozivljaji na moru i lovačke priče sa nepunih 11 godina. Joe je ljudina za tebe. Pišući degradiraš sam sebe kao osobu jer tko i malo prati tvoje upise, shvata koliko si licemjeran. male grudi velike dojke,to je to... kompleks,laž,beskrupule,težnja ka arivizmu.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 20:55 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Pa evo, sad si samo to potvrdio. Po čemu je Sarajka ili netko drugi veći nacionalist od tebe? I još k tome "neonacist"? Po tome što patološki mrzi određenu grupu ljudi (što je već za posmatranje), po tome što potpuno otvoreno brani tekovine fašizma i nacizma, i da ne nabrajam dalje. To tebi naravno ne smeta zato što pevaš sličnu pesmu, samo zamotanu u valjda neku levicu, šta li? Naravno ti se ne dovodiš u situaciju da stalno ispadaš neobrazovana budala i primitivac kao ona. Samim tim su dosta ugodniji i duhovitiji sagovornik. SarajkaDjevojka je napisao/la: Ti si Jagnje salonski četnik teške kategorije U pogrešno te društvo smjestio divlja svinja.Radikalniji si od Age.To su činjenice.Samo hinjaluk ti ponekad ne prolazi. Nisam draga Emtice. Aga je postavio vrlo visoke standarde. Imate sreće što je svu energiju uložio u odbranu vaše zajedničke otadžbine BiH.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 20:57 |
|
|
storaB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ti si osoba zeljna paznje.Tragičar.Licitiraš javno sopstvenom nesrećom na portalu, gdje si imao stotinjak postova.Normalno ?.Za tebe svetinje ne postoje, mada se voliš praviti dobro vaspitan, religiozan i kulturan.Ustvari si licemjer i nijednu od tih osobina ne posjeduješ.Laganje ti je normalno.Krenuvši od opisa dozivljaja rata sa tri godine, pa do preuveličavanja onih meleona pobijenih Srba zrtava fašizma.A tek dozivljaji na moru i lovačke priče sa nepunih 11 godina. Joe je ljudina za tebe. Pišući degradiraš sam sebe kao osobu jer tko i malo prati tvoje upise, shvata koliko si licemjeran.
male grudi velike dojke,to je to... kompleks,laž,beskrupule,težnja ka arivizmu. Pročitaj još jednom upis " male grudi velike dojke " I gospodine diplomirani novinar, kad otipkate zarez nakon njega IDE prazna pa slijedeća riječ.Malo je neprofesionalno
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 20:58 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ja mogu potvrditi da sam od pocetka svoga bivstvovanja na ovom forumu postao odlucniji u nekim promisljanjima. Vjerojatno iz razlog sto sam primjetio da neke druge obrazovane i pametne osobe dijele moje stajaliste tj. da nisam osamljen u nekim dugorocnim strateskim razmatranjima .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 20:59 |
|
|
da baš tako,male grudi velike dojke....
što se zareza tiče, po pravopisu velikog učitelja gosn Vuka Karadžića,nakon zareza nema praznog mjesta,Sejfudinov jezik i gramatika me ne zanimaju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 20:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ja sam vidio njene fotke i stvarno ima male.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:01 |
|
|
BBC je napisao/la: Ja sam vidio njene fotke i stvarno ima male. A i da je to istina ( a nije jelte ) imam dovoljno love da ispravio nedostatak :) Što ćete Ti i stora ?Lobotomija je nuznost !:D
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pa velike su recimo za istočno Bosanske standarde. Nemoj biti razočarana.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:03 |
|
|
rekoh li ja da štovana Sarajko u Beču ne postoji adekvatna ustanova za što kvalitetnije,vjerujte ni u Šeheru nema pravih stručnjaka,pravac Dedinje! (na osnovu iskustava pojedinih sarajki)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:04 |
|
|
storaB je napisao/la: da baš tako,male grudi velike dojke.... što se zareza tiče, po pravopisu velikog učitelja gosn Vuka Karadžića,nakon zareza nema praznog mjesta,Sejfudinov jezik i gramatika me ne zanimaju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:05 |
|
|
storaB je napisao/la: rekoh li ja da štovana Sarajko u Beču ne postoji adekvatna ustanova za što kvalitetnije,vjerujte ni u Šeheru nema pravih stručnjaka,pravac Dedinje! (na osnovu iskustava pojedinih sarajki) Djes' stora Vukov informatički pismeni pulenu !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:06 |
|
|
Sarajka će u svakom slučaju na operaciju u Zagreb, ipak je ona Bečanka, a njima onaj poluciganski izgled "sređenih" Srpkinja i nije nešto
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:10 |
|
|
volvoks je napisao/la: Sarajka će u svakom slučaju na operaciju u Zagreb, ipak je ona Bečanka, a njima onaj poluciganski izgled "sređenih" Srpkinja i nije nešto Gospodin Siniša G. je čak i poznanik nekih dobrih prijatelja.No trenutno na sebi ništa ne bi mijenjala ipak @Zadar, šta misliš ti trebam što mijenjati ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:19 |
|
|
Nisam vidio sve kao BBC ergo nisam dovoljno strucan za takva pitanja .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:24 |
|
|
Edit: D kosarica bi ti bolje stajala od C .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:31 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Nisam vidio sve kao BBC ergo nisam dovoljno strucan za takva pitanja . BBC, osim svoje Zagrebčanke ne vidi ništa i ne treba da vidi.Kao pravi dobar kršćanin. A od tebe sam očekivala potporu..Neka :( Izdajniče !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:34 |
|
|
Ljudi su samo realni!
A vi štovana Sarajko, ne morate baš toliko biti ganuti i sujetni.... isti problem ima maltene 30% pripadnica ja bih se usudio reći manjih moralnih vrijednosti pola!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:39 |
|
|
Joj kako smo osjetljivi a radi se o PDFu "humor"
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60071 Lokacija: DAZP HQ
|
o mojoj transformaciji čitat ćete u autobiografiji: Mea culpa - Bio sam perec.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:52 |
|
|
Ne vjerujem. Dudu i perecijanstvo idu skupa kao Justin Bieber i glazba.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:54 |
|
|
pa jel ovo humor ili chat?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Tako puno humora na ovoj temi. Otkidam od smijeha.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 21:59 |
|
|
storaB je napisao/la: da baš tako,male grudi velike dojke....
što se zareza tiče, po pravopisu velikog učitelja gosn Vuka Karadžića,nakon zareza nema praznog mjesta,Sejfudinov jezik i gramatika me ne zanimaju. Pošto pravi Srbin mora pisati srpskim jezikom onda evo ti kec iz iz kontrolnog. Reč "zarez" je hrvatska reč koja je od Hrvata došla u srpski jezik , naša je "zapeta". A sad bjež nazad u pećinu đe ti je mjesto!
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša Postano: 31 svi 2013, 22:00 |
|
|
i ja se pitam iz kojeg je razloga na humoru.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|