|
|
Stranica: 4/7.
|
[ 168 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 29 pro 2020, 22:33 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Robbie MO je napisao/la: Nije vic, ali kompjuter mi ne prepoznaje facu ujutro kad se tek probudim. Imam face recognition login. Zar se toliko izobličiš? Prvi put to čujem za muškarce, znam odavno za onog lika što se razveo kad je, nakon prve bračne noći, prvi put video svoju ženu izjutra... Mora da se upropaštavaš izvesnim "dopinzima" do neprepoznatljivosti... 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 30 pro 2020, 17:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80353 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nije vic, ali kompjuter mi ne prepoznaje facu ujutro kad se tek probudim. Imam face recognition login. Zar se toliko izobličiš? Prvi put to čujem za muškarce, znam odavno za onog lika što se razveo kad je, nakon prve bračne noći, prvi put video svoju ženu izjutra... Mora da se upropaštavaš izvesnim "dopinzima" do neprepoznatljivosti...  Moguće je da sam i bradu u međuvremenu promijenio i onda još na to dodaj razobličenu jutarnju facu, kompjuter očito ne želi riskirati provalu. Morao sam ići na opciju Improve Recognition da me još jednom pogleda i da mi i taj izgled zapamti. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 25 sij 2021, 12:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Morao sam ići na opciju Improve Recognition da me još jednom pogleda i da mi i taj izgled zapamti.  "Ljubav na drugi pogled", tj. prepoznavanje na drugi pogled! Kako se zove vladar Crvene Hrvatske? Crven Ban! 
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 05 vel 2021, 15:39 |
|
|
Zaustavi policajac Mila na ulici: - Dobar dan! Vašu ličnu kartu, molim. Milo izvadi ovo i pruži mu:  Gleda pub kartu i češe se po glavi. - Šta je ovo? Čija je ovo karta? Milo: - Lično moja! Tu kartu mi je dao general Strugar 1991. ! Na njoj je planirao napade sa savetnicima i poklonio mi ju je za uspomenu. A ucrtao sam mesto sa kog sam nadgledao operaciju i dao joj taj svoj, lični pečat... tako da je ona moja lična karta po mnogo osnova, ne samo vlasničkom... Policajac kotrlja očima: - Kad pitam "čija je" mislim OD ČEGA? Milo: - Od papira, valjda vidite. Policajac već gubi strpljenje: - Mislim - KAKVA je ovo karta? Milo: - Nikakva! Onu detaljnu je zadržao za sebe, da upisuje koje tačke je uništio i hvali se svima... Policajac se hvata za glavu: - Hteo sam da kažem, gospodine - imate li... DOKUMENTE! Milo: - Naravno da ne! Popalili smo sve dokumente na Žabljaku pa se to saznalo i sada uništavamo krišom... moramo, onaj Dritan je zajeban i češlja sve redom... uzeo nas je na zub i sprema nam hapšenja - tako da svi dokumenti su nestali! Policajac, plačnim glasom: - Gospodine, molim vas... imate li identifikacione isprave? Pasoš! Imate li pasoš? Milo: - Teško je reći. To vam je k'o Šredingerova mačka. Policajac razmišlja o samoubistvu. Uzdahne teško, duboko. - Kakva mačka? Milo: - Pa, vidite, možda je Dritan već odlučio da mi je ukinut pasoš i da sam uhapšen ali čeka najpre da pohapsi neke sitnije ribe da bi me pekao na tihoj vatri... da bih osećao kako se plamen polako i meni primiče... a mogu i mediji svakog časa javiti da mi se isti oduzima i da je podnesen zahtev za pritvor! Tako da ja i ako ga imam-možda ga zapravo i nemam... Policajac: - Gospodine, idite svojim putem pre nego učinim nešto drastično. Glava me zabole od vas a to najviše mrzim! K'o da sam 5 sati igrao šah! Milo: - I vi mrzite šah? I ja! A jel' i vi zbog šahovnice?
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 05 vel 2021, 16:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26459 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Danas sam pričajući sa jednom strankinjom smislio tj izvalio jedan. Na engleskom puno bolje zvuči ali eto...
-Kako se na engleski kaže "teretana samo za žene"? -Wym.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 07 vel 2021, 00:38 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Danas sam pričajući sa jednom strankinjom smislio tj izvalio jedan. Na engleskom puno bolje zvuči ali eto...
-Kako se na engleski kaže "teretana samo za žene"? -Wym. Trebalo je da za one koji ne znaju engleski objasniš da je u pitanju izvesna igra reči... zajebano je neke od takvih uopšte prevesti, često je čak NEPREVODIVO... Na Temu: Milo je pre nekoliko godina u parlamentu (stavljao sam snimak) rekao Dritanu: "Sjedi, bitango!" Fino vaspitani mladić Dritan je poslušao starijeg od sebe i ovih dana je seo Milu na grbaču i šiba po ušima iz sve snage! Svaki dan hapšenja Milovih ljudi, skidanje sa funkcija, privođenja... A kažu: "Današnja omladina ne sluša i ne poštuje starije..." 
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 07 vel 2021, 01:32 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10179 Lokacija: Banja Luka
|
Budućnost Bosne i Hercegovine.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 08 vel 2021, 21:11 |
|
|
Dođe Pol gasol na temu i ne kaže nekom da je fašist...
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 08 vel 2021, 22:05 |
|
|
weasel je napisao/la: Dođe Pol gasol na temu i ne kaže nekom da je fašist... Mada, to je pre za Temu "Beyond Impossible"... Eto, pa otvori tu Temu da navodimo šta smatramo takvim...
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 09 vel 2021, 17:39 |
|
|
Šta stvarno misle o ovom Forumu!Divizija: Katedra za Patronizujuće držanje lekcija balavoj mlađariji koja sve zajeba jer nema pojma ni o čemu a mi matori sve najbolje znamo - iako smo baš mi ti koji smo sve sjebali i njima ostavljamo (uskoro, kad dovršimo zaseravanje) svet u GOVNIMA do Jonosfere... Pol_Gasol: Sve sam go Fašista... BBC: Sve sam go Džamijaš...  Junuz: Stecište nemodernih, nazadnih Primitivaca koji ne razumeju da je u deTradicionalizaciji & Meltingpotizaciji naša svetla Budućnost... Nebula: Vežbalište za dostizanje pojasa 9. "Dan" u "Taqyiji". Ancient Order: Susretišče gdje magu komunicirovatj s majih bratov Ilirskimu sovršenije ras a sipovaetj omrzenije k Rusoljubnemu Srbov! Ceha: Galerija za izlaganje ličnih Ceho-Slovačkih šarenih Gigalomanskih bojanki... Robbie MO: Oružje za Psihološko ratovanje. Dudu: Oruđe za dizanje hrvatskog, rušenje komšijskog Morala i prostor za lično samoljubno hvalisanje. Bošnjak007: Bojno polje virtuelnog Jihada i konačne pobede 5. Korpusa! Biće ovo Ji Had Be Forum, InshAllah! Robelec: Mesto gde se okupljaju slabi poznavaoci hercegovačkih privrednih aktivnosti... Stinger: Centar muslimanske virtuelne analne speleologije uz hrvatska debela creva... Vlada RUS: AntiDodički screamroom... Sarajka Devojka: Četnička prćija u kojoj lažni Hrvati (ne Pravi kao Slavonci) ližu četničke čmareve i gutaju Dodikovu spermu! Lapo Lapo: Virtuelni Koloseum gde se Mačo Balkanski Testosteronski Gladijatori bez prestanka biju kome je veći... (što je potpuno besmisleno jer svi znaju da je Srbima najveći!) 
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 17 vel 2021, 14:10 |
|
|
Kako Robbie MO kaže uzrečicu "ako Bog da"? "Naqbo Bog da!" 
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 17 vel 2021, 14:24 |
|
|
Poznati washingtonski strateg Reuf Bajrović uznemiren rezultatom izbora u Mostaru zove Bijelu kuću. Javlja mu se Prezident Bajden osobno: - Alo Reufe, šta ima? - Kako bolan šta ima??? Jesi vidio šta se dešava u Mostaru? - Normalno, evo riješeno je sve! - Kako ba riješeno??? - Pa lijepo, Dragan i ja sve riješili. - Kako Dragan??? Ko je reko da se s njime dogovara? - Pa kako tko? Reko mi predsjednik BiH! - Koji ba predsjednik??? - Pa kako koji? Mr. Milorad Dodik!
|
|
Vrh |
|
 |
franzetitts
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 17 vel 2021, 14:50 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Šta stvarno misle o ovom Forumu!Divizija: Katedra za Patronizujuće držanje lekcija balavoj mlađariji koja sve zajeba jer nema pojma ni o čemu a mi matori sve najbolje znamo - iako smo baš mi ti koji smo sve sjebali i njima ostavljamo (uskoro, kad dovršimo zaseravanje) svet u GOVNIMA do Jonosfere... Pol_Gasol: Sve sam go Fašista... BBC: Sve sam go Džamijaš...  Junuz: Stecište nemodernih, nazadnih Primitivaca koji ne razumeju da je u deTradicionalizaciji & Meltingpotizaciji naša svetla Budućnost... Nebula: Vežbalište za dostizanje pojasa 9. "Dan" u "Taqyiji". Ancient Order: Susretišče gdje magu komunicirovatj s majih bratov Ilirskimu sovršenije ras a sipovaetj omrzenije k Rusoljubnemu Srbov! Ceha: Galerija za izlaganje ličnih Ceho-Slovačkih šarenih Gigalomanskih bojanki... Robbie MO: Oružje za Psihološko ratovanje. Dudu: Oruđe za dizanje hrvatskog, rušenje komšijskog Morala i prostor za lično samoljubno hvalisanje. Bošnjak007: Bojno polje virtuelnog Jihada i konačne pobede 5. Korpusa! Biće ovo Ji Had Be Forum, InshAllah! Robelec: Mesto gde se okupljaju slabi poznavaoci hercegovačkih privrednih aktivnosti... Stinger: Centar muslimanske virtuelne analne speleologije uz hrvatska debela creva... Vlada RUS: AntiDodički screamroom... Sarajka Devojka: Četnička prćija u kojoj lažni Hrvati (ne Pravi kao Slavonci) ližu četničke čmareve i gutaju Dodikovu spermu! Lapo Lapo: Virtuelni Koloseum gde se Mačo Balkanski Testosteronski Gladijatori bez prestanka biju kome je veći... (što je potpuno besmisleno jer svi znaju da je Srbima najveći!)  Svaka cast.
_________________ fakofbolan
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 26 vel 2021, 00:32 |
|
|
franzetitts je napisao/la: ikmandvaradtist je napisao/la: [b] Svaka cast. Hvala! Šta ostali forumaši misle o forumašu "ikmandvaradtist"Divizija: Slab muškarac kao i ostala današnja mlađarija...  Pol_Gasol: Fašista!  BBC: Džamijaš!  Junuz: Potencijalni budući Hrvat.  Ancient Order: Trollovima. Ceha: Srbek dotepanac... Robbie MO: Provokator!  Sarajka Devojka: Četnički zlotvor!  HHercog: Crnogorac. Sokolić: Užičanin... Burbon: Prizivač istrebljenja Hrvata! novovrijeme: Mujo. Carmello: Vešt Mujo. Ministry of Sound: Incel. Velebit: Prilično razuman Četnik. 1986: Velikosrpski izazivač!  Aleksije Radičević: Neljubitelj Četništva... Frey: Povremeno neuobičajeno nemitomanišući Četnik. 
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 22 ožu 2021, 21:13 |
|
|
Žali se Dudu Freyu: - Svaki put kad uđem u nadgornjavanje sa ikmandvaradtistom - izgubim! On trijumfuje a ja ostanem k'o posran! Frey: - I ja isto - al' kad vidim Milorada Pupovca! Dudu: - Šta, ostaneš k'o posran? Frey: - Ne, Pupišan. 
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 25 ožu 2021, 23:45 |
|
|
Šta glumice tvrde da je Branislav Lečić? Silovatelj. Šta razne Milfače tvrde da je naš član KiM? Filovatelj. 
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 08 tra 2021, 16:36 |
|
|
Stari naziv za prestonicu Gruzije, dokumentovano: Tiflis . Stari naziv za prestonicu Hrvatske, verovatno: Kiflis . 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 08 tra 2021, 16:42 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Stari naziv za prestonicu Gruzije, dokumentovano: Tiflis . Stari naziv za prestonicu Hrvatske, verovatno: Kiflis .  Zvanični naziv za priestolnicu Srbije do 1878 - "Dar El Dzihad". Duduše ovo čak nije ni vic već stvarnost.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 08 tra 2021, 16:47 |
|
|
Smišljam vic, ne znam koja je verzija bolja?
Verzija A
Došao Mujo u Požarevac da primi sadaka-cjepivo.
Pitaju ga: - Oćeš li Zeneku ili Sinovac?
Ja bih ono sa hurmama, odgovori Mujo.
Verzija B
Došao Mujo u Požarevac da primi sadaka-cjepivo. Nakon što je primio ostao je sjediti. Kaže mu bolničar: - Gotovo je, primio si cepivo, šta bre čekaš tu? A ĐE SU HURME!? - viknu nezadovoljni Mujo.
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 21 tra 2021, 13:22 |
|
|
Kako se u žargonu zove mladalačka jutarnja uspravljenost muškog polnog organa?  "Zornjak"! A kako Bakir tepa toj pojavi iz svojih mladalačkih dana? "Trezornjak"! 
|
|
Vrh |
|
 |
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 21 tra 2021, 15:03 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Smišljam vic, ne znam koja je verzija bolja?
Verzija A
Došao Mujo u Požarevac da primi sadaka-cjepivo.
Pitaju ga: - Oćeš li Zeneku ili Sinovac?
Ja bih ono sa hurmama, odgovori Mujo.
Verzija B
Došao Mujo u Požarevac da primi sadaka-cjepivo. Nakon što je primio ostao je sjediti. Kaže mu bolničar: - Gotovo je, primio si cepivo, šta bre čekaš tu? A ĐE SU HURME!? - viknu nezadovoljni Mujo. Misliš koja je manje cringe?
|
|
Vrh |
|
 |
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 21 tra 2021, 19:23 |
|
|
Šta radi Grobar na Drini 2030? Čuva stražu
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 22 tra 2021, 12:09 |
|
|
Što radi Grobar na ovom forumu? ................. Sahranjuje zravu logiku 
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 22 tra 2021, 12:49 |
|
|
Zašto Frey ne voli Proleće? Zato što tada sve prolista, procveta i pro pupi... 
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Smislite vic Postano: 24 tra 2021, 00:16 |
|
|
Jedan fudbalski (inspiracija ste mi, hvala vam  ): Zašto Hrvatska ima veliko modro more sa donje strane? Da mogu odozdo da prime celu Žutu Podmornicu... 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|