|
|
Stranica: 13/44.
|
[ 1078 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 ruj 2010, 03:07 |
|
|
Piše prijateljica pismo prijateljici ( nije o zeki) Draga moja... Sigurno si čula da više nemam vozačku dozvolu! Kako stalno kruže glasine da sam bila pijana ispričati ću Ti cijelu priču! Jučer me zaustavio policajac i rekao: " Kontrola, pokažite mi vaše papire. Osim toga čini mi se da ste pijani!" Ja: "Gospodine policajče sigurna sam - ništa nisam pila!" Policajac: "OK! Napraviti ćemo mali test! Zamislite da vozite mračnom ulicom i ususret vam dolaze 2 svjetla? Što je to?" Ja: "Auto!" Policajac: "Pa jasno da je auto, ali koji.... Mercedes, Audi ili BMW?" Ja: "Pojima nemam!" Policajac: "Dakle, ipak pijana!" Ja: "Zajamčeno nisam!!" Policajac: "OK, onda još jedan test. Vozite mračnom ulicom i u susret vam dolazi jedno svjetlo, što je to?" Ja: "Motor!" Policajac: "Pa naravno, ali koji....Honda, Kawasaki ili Suzuki?" Ja: "Pojma nemam!" Policajac: "Znači, ipak pijana!" Pomalo bijesna velim: "Može li jedno protupitanje? Policajac: "Ajde, može!" Ja: "Dakle, uz cestu stoji jedna žena u minici, mrežastih čarapa i visokih peta, tko je to?" Policajac: "Pa jasno da je to kurva!" Ja: "Pa naravno da je kurva, ali je li to vaša kćer, vaša žena ili vaša mama?" ETO, ZATO VIŠE NEMAM VOZAČKU DOZVOLU ! 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 ruj 2010, 14:39 |
|
|
|
Gužva u Širokom Brijegu. Svi automobili stoje. Jednom tipu netko kuca na prozor. Ovaj otvara prozor i pita: –Šta je ovo sad?- -Ma, teroristi oteli Željka Komšića i traže 1.000.000 KM, ili će ga politi benzinom i zapaliti, pa skupljamo priloge.- -A koliko ljudi daju?- -Pa, šta ja znam, po litar-dva, koliko tko može-
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 ruj 2010, 00:55 |
|
|
(NIJE O ZEKI!) Mujo i Haso točili gorivo i plaćaju na kasi iznad koje krupnim slovim piše: NAGRADNA IGRA - GLAVNA PREMIJA BESPLATAN SEX HASO: Šta treba da uradimo da bismo učestvovali? RADNIK: Jednostavno, ja zamislim jedan broj 1- 10 a vi pokušajte pogoditI. HASO: 5. RADNIK: Ne, 4. HASO: 8. RADNIK: Ne, 6. Razočaran Haso odlazi i usput će Muji: Bolan Mujo u ovoj igri mi nešto smrdi, mislim da oni to namještaju... MUJO: Ma kakvi ba Haso, moja Fata je već dva-put dobila! 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 24 ruj 2010, 01:23 |
|
|
TomislavM je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Vijesti na CNN-u 2010: - "Danas je zvanično priznata najmlađa država na svijetu, nazvana S, nakon što se RBIJA odlučila na odcjepljenje."  :-top :lol: :-umirem  :)) Utakmica vaterpolo lige BiH: Vatepolisti Semizovca igraju utakmicu s ekipom Rogatice. Trener ekipe Semizovca ide uz rub bazena i daje upute svojim igračima i kaže igraču Hasi koji vodi loptu: - Daj loptu Muji, daj Muji! - a Haso i dalje vodi loptu i prijeđe jednog protivničkog igrača. Opet trener: - Baci loptu Muji, baci Muji! - a Haso ide dalje s loptom, opuca i zabije gol. Trener se na njega dere što ga nije poslušao, a Haso će na to: - Pa, što je, zabio sam gol! Trener odgovara: - Jeb'o te gol, udavi se Mujo!
| Privitak/ci: |
Opaska: Imamo i žensku vaterpolo vrstu!

Zenska BiH vaterpolo reprezentacija.jpg [ 117.57 KiB | Pogledano 8648 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 24 ruj 2010, 09:16 |
|
|
|
U muzeju Mujo i Fata slušaju vodiča: - A, ovo vam je rokoko... - Šta je rek’o, bolan? - upita Fata. - Nisam ni ja razumeo. Vidiš da čovek muca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 ruj 2010, 15:45 |
|
|
Jedan stari crnogorski: Pričaju Amerikanac, Francuz i Crnogorac cija se vika dalje i duze cuje. - Amerikanac: kad se popnem na kip slobode i viknem: živjela sloboda! - tri dana odjekuje sloboda...slobooda...sloboda.. . - Francuz: nije to ništa. Kad se popnem na ajfelov toranj i viknem: živjela ljubav! - sedam dana odjekuje: ljubav...ljubav...ljubav... - A Crnogorac ce na to: Čoče: sve je to ništa, ja kad se popnem na Lovćen i viknem: ŽIVIO RAD! - mjesec dana odjekuje: OCA TI JEBEM ... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 ruj 2010, 17:34 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 16:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
|
Kupio neki doktor plac za kucu. Cigo video.. kupi i on odma do doktora. Gradi doktor sprat,gradi i Cigo. Kod doktora stubovi,balkoni,vrata..Cigo cim vidi ,isto napravi. Zavrsili oni kuce i sastanu se. Pita Cigo doktora: Je li ,za koliko bi ti prod`o ovu svoju kucu? Kaze doktor za 100 000 eura. Cigo misli,misli pa rece: "Ja bi svoju za 200 000". Kako bolan za 200..kad su iste? A Cigo ce :" Eeee ti imas Cigana za komsiju a ja doktora."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 ruj 2010, 23:29 |
|
|
|
brak je glavni uzrok razvoda
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 ruj 2010, 23:31 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 18:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
kikx_sb je napisao/la: brak je glavni uzrok razvoda ima i ona: živiš, živiš,živiš i oženiš se ;)
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 ruj 2010, 11:48 |
|
|
Citat: Kupio neki doktor plac za kucu. Cigo video.. kupi i on odma do doktora. Gradi doktor sprat,gradi i Cigo. Kod doktora stubovi,balkoni,vrata..Cigo cim vidi ,isto napravi. Zavrsili oni kuce i sastanu se. Pita Cigo doktora: Je li ,za koliko bi ti prod`o ovu svoju kucu? Kaze doktor za 100 000 eura. Cigo misli,misli pa rece: "Ja bi svoju za 200 000". Kako bolan za 200..kad su iste? A Cigo ce :" Eeee ti imas Cigana za komsiju a ja doktora." Ovo nije samo vic nego i sušta realnost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 ruj 2010, 12:24 |
|
|
|
Cijeli neboder ustakljen, moj nije. By Komsic.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 ruj 2010, 23:05 |
|
|
Idu kauboj, pas i konj nepreglednom pustinjom. Pas se saplete i pade. - “Uh, kako ovdje zapeh kad nemam od šta…” A kauboj začuđeno: - “Svašta, nikad nisam čuo da pas govori.” Na to će konj: - “Ni ja.” 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 29 ruj 2010, 13:45 |
|
|
|
dolazi haso kod vidovite ciganke. kuca ona na vrata, ona će: -tko je?- -e jebem te vidovitu!- i ode
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limach
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 ruj 2010, 18:51 |
|
Pridružen/a: 11 lip 2010, 22:22 Postovi: 206 Lokacija: Široki Brijeg
|
|
dosao mali posušak sa majkom u mostar i šeću oni gradom i ugleda mali ćuku i govori: mama, mama vidi ćuke, govori ova: šuti sine u gradu smo. i tako jednom, dvaput, triput... i govori mali četvrti put: mama, mama vidi ćuke, govori ona njemu: sine nije to ćuko, to je pas!!! kad mali: Čuj pas??? a isti ćuko isusati!!!!

Samo jedno ime Široki, samo jednom klubu odani!!! ***Škripari 1996 Široki Brijeg***
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 ruj 2010, 23:01 |
|
|
|
Pita Mujo direktora neke firme: - Kolega, koliko mogu zaraditi kod vas? - Za početak 200 evra, a kasnije čak i 500. - Dobro, onda ću doći kasnije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 ruj 2010, 23:12 |
|
|
kikx_sb je napisao/la: dolazi haso kod vidovite ciganke. kuca ona na vrata, ona će: -tko je?- -e jebem te vidovitu!- i ode Dobar! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 ruj 2010, 23:16 |
|
|
|
Neke mudrosti:
- Pusenje skracuje cigaretu. - Alkohol ne rjesava probleme. S druge strane, ni mlijeko takoder! - Rodendani su korisni! Sto ih vise imas duze zivis! - Neke greske su tako zabavne da ih je steta napraviti samo jednom! - Kada se sretnu radnici, igraju nogomet. Kada se sretnu šefovi, igraju tenis. Kada se sretnu manageri, igraju golf. Što je funkcija veća, loptice (jaja) su manje! (smaller the balls!) - Neki sefovi su kao oblaci. Kad oni odu dani su vedriji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 01 lis 2010, 08:35 |
|
|
kikx_sb je napisao/la: dolazi haso kod vidovite ciganke. kuca ona na vrata, ona će: -tko je?- -e jebem te vidovitu!- i ode Došao policajac na vrata stana i kuca.... Iz stana se čuje glas-Nemaaa nikog! Veli pandur-Doobro,navratiću sutraaa!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 01 lis 2010, 09:21 |
|
|
|
Čita deda čitulje u novinama. Nailazi unuk i kaže mu: - Šta je deda, opet si na Fejsbuku?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 01 lis 2010, 17:46 |
|
|
|
Vic iz susjedstva Dođe Jadranka sa svitom u posjet vrtiću. Gleda malo djecu kako se igraju i kaže: - Šuker! Daj piši ček na 5.000 kuna za poboljšanje životnih uvjeta u vrtiću! I ovaj napiše ček, i idu dalje te dođu u zatvor. Gleda ona malo zatvorenike kako robuju i kaže: - Šuker! Daj piši ček na 500.000 kuna za poboljšanje životnih uvjeta u zatvoru! - Pa kako za djecu 5.000 kn a za ove zločince i razbojnike 500.000 kn? - A što ti, Šuker, misliš da ćeš ići u vrtić poslije izbora?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lili
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 lis 2010, 13:31 |
|
|
Dr. Zvonko Jurišić (predsjednik HSP-a BiH na predizbornom skupu u Širokom Brijeg): „Drago mi je što ovdje vidim tolike Hrvate. Vjerujem da ste se svi krstili. Netko sa 3, netko sa 4 kilograma kao beba kada ga drže u naručju. A našeg druga Dragana Čovića su krstili u 45-oj godini. Nitko ga nije mogao držati u naručju, pa je došao Rade Bošnjak s viljuškarom i drugarski ga podigao“ 
_________________ Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 04 lis 2010, 19:06 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 16:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
|
Tip s novim kawasakijem proletao pored baste pune gostiju i zapitkivao: Ima l`ko ´vaki kawasaki?Ima l ´ ko ovaki kawasaki? Tako 20x.. Nekom gostu dodijalo..Ustao.. - "Imam ja..Sta je?" - "Dje se gasi jarane,zivota ti?"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 06 lis 2010, 13:22 |
|
|
|
Brutalno:)) sa dnevnika
Sjede tri prijateljice za stolom i razgovaraju. Kaže prva: – Znate da sam prije 3 dana našla prezervative u muževom odijelu? – I što si napravila, pita druga. – Sve sam ih izbušila iglom!
Odjednom treća prijateljica padne u nesvijest!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 06 lis 2010, 14:06 |
|
|
|
Otišao Piroćanac kod doktora. Na ulaznim vratima ordinacije stoji papir sa natpisom „Prvi put 100 dinara, drugi put 50“. - Doktore, eve me opet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 12 lis 2010, 10:42 |
|
|
|
Šeta baba grobljem i pita mladića: - Znaš li, sinko, gde je grobno mesto 7F? - E što si izlazila kad ne umeš da se vratiš?! - odgovori mladić.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|