|
|
Stranica: 10/17.
|
[ 420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zmajček
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 26 tra 2013, 19:12 |
|
|
Dobrodosao na Facebook, sjedi ugodno se smjesti. Maloumnih ima svud, zar to nisu dobre vijesti?
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 30 tra 2013, 14:08 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8169 Lokacija: Republic of Srpska
|
kontam da odgovara ovoj temi
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 05 svi 2013, 22:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
ZBOG FACEBOOKA MOŽETE POTPUNO IZLUDJETI Znanstvenici ga povezali s psihotičnim napadima
Svi pacijenti doktora Nitzana pronašli su bijeg od usamljenosti tako što su našli utočište u intenzivnoj virtualnoj vezi
Facebook , kao i druge društvene mreže doslovno vas mogu izludjeti, tvrde izraelski znanstvenici.
Istraživači s Tel Aviv sveučilišta povezali su psihotične napade sa internetskom ovisnosti i sumanutosti uzrokovane virtualnim vezama koje se tamo ‘uzgajaju’.
Iako su svi sudionici istraživanja prethodno patili od usamljenosti, nitko nije imao u povijesti bolesti zabilježenu psihozu.
- Kako pristup Interentu postaje sve pristupačniji diljem svijeta, tako se širi i psihopatologija, a komunikacija koja se odvija putem Facebooka bitan je dio ove priče – kazao je voditelj istraživanja, doktor Uri Nitzan.
Studija je pokazala duboku vezu između psihotičkih napada i komunikacije preko Facebooka.
Svi pacijenti doktora Nitzana pronašli su bijeg od usamljenosti tako što su našli utočište u intenzivnoj virtualnoj vezi. No, iako su te veze isprva bile pozitivne, kasnije su vodile do boli, osjećaja da su izdani i naposlijetku, do osjećaja ranjivosti zbog napada na privatnost.
- Postupno su se razvili simptomi psihoze, poput tjeskobe i smetenosti. Osobe su razvile iluzije o osobi iza ekrana, pa je jedan pacijent iskusio i taktilne halucinacije i vjerovao da ga osoba koja se nalazi iza ekrana ‘dodiruje’. Idealizirali su osobu s kojom komuniciraju preko Facebooka bez da su se s njome ikad privatno susreli. Dobra je vijest da su se svi pacijenti uspjeli potpuno oporaviti uz potrebnu njegu i tretman – kazao je dr. Nitzan.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 06 svi 2013, 11:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ima na tom FB pravih iskonskih mentalnih bolesnika. Vidim neki dijele link da je poginuo Oliver Dragojević.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 06 svi 2013, 12:32 |
|
|
Srećom pa Facebook postaje sve manje zanimljiv pošto je počeo da gubi članove, a bogami nije nimalo zanemariv broj ljudi koji su obrisali svoj profil tamo, tako da eto nama novog Myspace-a i navjerovatnije nekog novog fejsa. Koji bi to mogao biti, još se ne zna. Neki kažu da bi to možda mogao biti Linkedin koji je postao moćno oruđe za lakše pronalaženje posla, a neki kažu da bi to mogao biti Twitter koji sad koji je jako popularan kod poznatih ličnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 06 svi 2013, 13:25 |
|
|
Da, ubi se Linkedin od uspješnosti na Balkanu...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 06 svi 2013, 13:32 |
|
|
Tinejdžerima se danas više sviđa kombiniranje nego kada su cijelo vrijeme na jednoj stranici, imaju osjećaj da se na taj način bolje mogu izraziti... Sve su popularniji Instagram, gdje se stavljaju fotografije te whatsapp, aplikacija za besplatne poruke... Fejsu kao tvrtci to ne smeta previše, jer su pametno kupili Instagram za milijardu dok je imao samo 15 milijuna korisnika...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 07 svi 2013, 12:08 |
|
|
Dešava li se još kome da ga zezaju skripte na FB, ako ostavim uključen duže vrijeme obavezno neka skripta blokira računar i izbavi mi upotorenje da skripta blokira računar sa pitanjem želim li je zaustaviti ili nastaviti. Primjetio sam i kod drugih da to ima.
Mozilla Firefox je u pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 07 svi 2013, 12:29 |
|
|
Nije do browsera. I meni se to dešava, a koristim Google Chrome.
|
|
Vrh |
|
|
L.A.N.
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 06 lip 2013, 01:33 |
|
|
Na fejsu jedna iz nepoznatih razloga me je blokirala. Očito možda ne želi nikakav kontakt sa mnom mada mi nije jasno zašto ali meni smeta što znam da sam blokiran, osjećam se ružno, k'o manijak! Ubija me u pojam. Kako da dođem do nje da joj kažem da me odblokira iako joj nisam ništa gnjavio. Malo me naljutila. Što biste vi uradili da znate da je neka vas blokirala? Da samo ignorirate? Ne vjerujem. Mrzim to.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 06 lip 2013, 09:34 |
|
|
To je znak da te želi i pokušava te isprovocirati, da vidi da li ti je stalo i da li ćeš se potruditi oko nje. Saznaj gdje živi i pojavi se na vratima, ona to sigurno očekuje.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 06 lip 2013, 11:18 |
|
|
Ili jednostavno je skini sa svoje liste prijatelja pa da ona stekne taj isti utisak koji si ti stekao kada je ona tebe stavila na blok listu.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 06 lip 2013, 11:28 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20856 Lokacija: među zvijezdama
|
Lebowski je napisao/la: To je znak da te želi i pokušava te isprovocirati, da vidi da li ti je stalo i da li ćeš se potruditi oko nje. Saznaj gdje živi i pojavi se na vratima, ona to sigurno očekuje. Na forumu postoji kletva " Dabogda te Lebowski tješio u ljubavnim neprilikama ":)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
L.A.N.
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 07 lip 2013, 16:35 |
|
|
Živi blizu, ona mi je komšija. To je tako čudno i glupo, prolazi svaki dan pored moje kuće. Mora me odblokirati, ne mora ništa sa mnom ali samo da znam da nisam blokiran. Jer ne zaslužujem. Nikad je nisam imao na listu prijatelja osim nakratko kada me uklonila nakon prihvatanja zahtjeva još prije godinu dana. Išao bih joj na vratima ali ne znam šta me očekuje jer je slabo znam.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 07 lip 2013, 17:10 |
|
|
Možda je našla nekog momka za udaju pa ne želi više reputaciju "mačke na glasu". Mora da je pred udaju pa priprema javnost za to da im saopšti tu vijest.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 07 lip 2013, 17:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24027 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
L.A.N. je napisao/la: Na fejsu jedna iz nepoznatih razloga me je blokirala. Očito možda ne želi nikakav kontakt sa mnom mada mi nije jasno zašto ali meni smeta što znam da sam blokiran, osjećam se ružno, k'o manijak! Ubija me u pojam. Kako da dođem do nje da joj kažem da me odblokira iako joj nisam ništa gnjavio. Malo me naljutila. Što biste vi uradili da znate da je neka vas blokirala? Da samo ignorirate? Ne vjerujem. Mrzim to. Ima ih da tako zavode. Kao ono neosvojiva, da ti još više pobudi pozornost i da se osjećaš baš tako, kako se ti osjećaš sada. Trebalo bi je procijeniti, kojeg je tipa cura, ali samo ti to možeš, jer je mi ostali ne poznamo.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
L.A.N.
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 07 lip 2013, 18:46 |
|
|
Hehe najvjerovatnije je da nema momka. Nije ona neka zgodna mačka ali to je ona što je lijepa i pametna itd., kao mlada dama ako razumijete. Prije blokiranja napisala je da je se kanim. Ponaša se kao da sam joj gnjavio a mislim da nisam, zar to nije svrha blokiranja? Sram je bilo. Šta mi radi. Nemrem ja na fejsu do nje da joj kažem da skine blokadu sa mene jer to nema smisla. A ispričao bih joj zbog nečega. Uživo, hm? Ne znam točno u kojoj kući živi. (ako ova cura kojim slučajem naleti na ovaj forum, kažem ti da me moraš skinuti sa lista blocka, to je sve što tražim!)
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 08 lip 2013, 19:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Cuj blokirala te na fejsu.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
L.A.N.
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 09 lip 2013, 19:07 |
|
|
A mrzim to. Inače to je prvi put da me neko blokira. Ovih dana I feel bad. :(
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 09 lip 2013, 19:28 |
|
|
Prvih 5-6 puta je najgore, izdrži! Otvori još jedan profil pa joj krišom prati aktivnosti.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
L.A.N.
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 09 lip 2013, 23:10 |
|
|
Ajme, prije neki dan sam je opet vidio i mislio sam da će mi se srce stati. Vidjeti je i znati da je ona ta koja je blokirala, osjećaj nije lijep. Grozno. Drugi put molim Boga da je ne viđam opet dok ne dođem do nje i pitati je.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 09 lip 2013, 23:15 |
|
|
L.A.N. je napisao/la: Ajme, prije neki dan sam je opet vidio i mislio sam da će mi se srce stati. Vidjeti je i znati da je ona ta koja je blokirala, osjećaj nije lijep. Grozno. Drugi put molim Boga da je ne viđam opet dok ne dođem do nje i pitati je. Pa šta ako te blokirala, kad si je smarao, znači ti si za nju SMARAČ! Uostalom ona vjerovatno ima 100 drugih muškaraca za prijatelje na fejsu i ti si joj zadnja rupa na sviralu! Problem je u tebi, ne znaš sa ženama!!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
L.A.N.
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 13 lip 2013, 16:54 |
|
|
Ja nju smarao? Znaš li uopće šta sam napisao? Nema ona nikakve muškarce, ma kakvi muškarci haha. A šta ti ja ne znam sa ženama?
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 13 lip 2013, 19:51 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8169 Lokacija: Republic of Srpska
|
L.A.N. je napisao/la: Na fejsu jedna iz nepoznatih razloga me je blokirala. Očito možda ne želi nikakav kontakt sa mnom mada mi nije jasno zašto ali meni smeta što znam da sam blokiran, osjećam se ružno, k'o manijak! Ubija me u pojam. Kako da dođem do nje da joj kažem da me odblokira iako joj nisam ništa gnjavio. Malo me naljutila. Što biste vi uradili da znate da je neka vas blokirala? Da samo ignorirate? Ne vjerujem. Mrzim to. Ni prva ni poslednja,da se ne lažemo. Što je činiti??? Jednostavno prijetnja je lijek svih lijekova,ali ona multi-kulti. Ne treba da te ubija u pojam to što ti je jedna takoreći mlada dama dala nogu. Bez sikiracije i nervoze. Iskuliraj,popij pivo. Dvije opcije su pred tobom,ignoriši ili iskuliraj i druga,zaprijeti. Majka mu stara, posle prijetnje svaka se pripitomi i još počne lajkati tvoj statuse i slike.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Facebook - omiljena internetska društvena mreža Postano: 13 lip 2013, 20:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|