|
|
Stranica: 7/9.
|
[ 220 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 11:22 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Znači: MI! 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 11:24 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: A da vi igrate s Turcima, ja sam siguran da bi Grci navijali za vas.  Nužda zakon menja. I ja sam navijao za Hrvatsku protiv Izraela, pa čak i protiv Slovenije. Za Makedonce sam navijao protiv Izraela, a verovatno bih navijao kad bi igrali protiv Turaka... 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 11:25 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Znači: MI!  
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 11:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: A da vi igrate s Turcima, ja sam siguran da bi Grci navijali za vas.  Nužda zakon menja. I ja sam navijao za Hrvatsku protiv Izraela, pa čak i protiv Slovenije. Za Makedonce sam navijao protiv Izraela, a verovatno bih navijao kad bi igrali protiv Turaka...  Ja bi protiv Turske navijao i za Bosnu, kao Dodik. 
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 11:30 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: A da vi igrate s Turcima, ja sam siguran da bi Grci navijali za vas.  kako ne, 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 11:31 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Ja bi protiv Turske navijao i za Bosnu, kao Dodik.  Bogami, protiv BiH bih navijao za Turke. A i Dodik laže, i on bi pre za Turke nego za BiH. Inače, tog dana je otišao u Beograd i gledao utakmicu iz lože sa Tadićem, a Bošnjacima je poručio " Vaša reprezentacija je ionako slabija od Turaka!" 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 11:32 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: A da vi igrate s Turcima, ja sam siguran da bi Grci navijali za vas.  kako ne,  Grci su i za crnog vraga protiv Turaka. 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 11:37 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ja bi protiv Turske navijao i za Bosnu, kao Dodik.  Bogami, protiv BiH bih navijao za Turke. A i Dodik laže, i on bi pre za Turke nego za BiH. Inače, tog dana je otišao u Beograd i gledao utakmicu iz lože sa Tadićem, a Bošnjacima je poručio " Vaša reprezentacija je ionako slabija od Turaka!"  Sad smo već debelo u offtopicu, ali ne vidim čemu uopće ta strka oko nenavijanja za BiH. Koliko ima Srba i Hrvata u reprezentaciji BiH? Protiv Turske u 1. postavi samo 1 nebošnjak, Nemanja Supić. I zašto bi onda Hrvati i Srbi navijali za BiH, kad nisu zastupljeni u toj reprezentaciji?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 12:04 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Sad smo već debelo u offtopicu, ali ne vidim čemu uopće ta strka oko nenavijanja za BiH. Koliko ima Srba i Hrvata u reprezentaciji BiH? Protiv Turske u 1. postavi samo 1 nebošnjak, Nemanja Supić. I zašto bi onda Hrvati i Srbi navijali za BiH, kad nisu zastupljeni u toj reprezentaciji? Srbi iz BiH nikada ne bi navijali za BiH sve da su svi reprezantativci Srbi. 
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 14:43 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Real gone je napisao/la: oook sneki. ja sam mislila da ste u principu neutralni. a kada bi morala da biraš, jel bi svoju državu priključila Grčkoj ili Turskoj?  neću da biram  Ni u jednu ni u drugu, ni jedan ,ni drugi mentalitet mi se ne dopada. Podvukla sam reč morala jer sam očekivala da ćeš ovako nešto napisati. Nemaš petlje za direktna pitanja.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 14:45 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Sad smo već debelo u offtopicu, ali ne vidim čemu uopće ta strka oko nenavijanja za BiH. Koliko ima Srba i Hrvata u reprezentaciji BiH? Protiv Turske u 1. postavi samo 1 nebošnjak, Nemanja Supić. I zašto bi onda Hrvati i Srbi navijali za BiH, kad nisu zastupljeni u toj reprezentaciji? Srbi iz BiH nikada ne bi navijali za BiH sve da su svi reprezantativci Srbi.  Ajd sta se tu sad pravis, kao da ne znamo dase ne skidas iz Dzekinog dresa!  Naci ce se po koji kojem odgovara repka BiH, makar to bilo samo iz simpatija prema Ciri! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 14:48 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 14:51 |
|
|
Real gone je napisao/la: Inače povodom jučerašnje utakmice Slo-Hr.. I meni ste živce pojeli, a kako li je tek vama bilo ne želim da znam. Upropastili ste mi lepu šansu da danas uživam u večitom derbiju.  U takvim situacijama ugasim tv i prebacim se na novinski prijenos, kosta manje zivaca, u najgorim slucajevima idem iz kuce! Sad se moram odlucit za kog cu navijati! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 15:02 |
|
|
mara je napisao/la: Real gone je napisao/la: Inače povodom jučerašnje utakmice Slo-Hr.. I meni ste živce pojeli, a kako li je tek vama bilo ne želim da znam. Upropastili ste mi lepu šansu da danas uživam u večitom derbiju.  U takvim situacijama ugasim tv i prebacim se na novinski prijenos, kosta manje zivaca, u najgorim slucajevima idem iz kuce! Sad se moram odlucit za kog cu navijati!  A sad moraš za Srbiju! Ako si iole objektivna. 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 15:13 |
|
|
Real gone je napisao/la: mara je napisao/la: U takvim situacijama ugasim tv i prebacim se na novinski prijenos, kosta manje zivaca, u najgorim slucajevima idem iz kuce! Sad se moram odlucit za kog cu navijati!  A sad moraš za Srbiju! Ako si iole objektivna.  Iz objektivnosti za Srbiiju  ! Mozda to odlucim po ljepoti i zgodnoci igraca! Al kad smo vec kod objektivnosti, od oka, Zlovenci nisu nikad bili lijepsi od Srba! 
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 15:16 |
|
|
Real gone je napisao/la: snezana mk je napisao/la: neću da biram  Ni u jednu ni u drugu, ni jedan ,ni drugi mentalitet mi se ne dopada. Podvukla sam reč morala jer sam očekivala da ćeš ovako nešto napisati. Nemaš petlje za direktna pitanja. svako pitanje ne zaslužuje odgovor. 
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 15:27 |
|
|
mara je napisao/la: Real gone je napisao/la: A sad moraš za Srbiju! Ako si iole objektivna.  Iz objektivnosti za Srbiiju  ! Mozda to odlucim po ljepoti i zgodnoci igraca! Al kad smo vec kod objektivnosti, od oka, Zlovenci nisu nikad bili lijepsi od Srba!  A bogami ni od Hrvata! 
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 15:28 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Real gone je napisao/la: Podvukla sam reč morala jer sam očekivala da ćeš ovako nešto napisati. Nemaš petlje za direktna pitanja. svako pitanje ne zaslužuje odgovor.  Pa tako reci. Nisam u mogućnosti da odgovorim, jer mi se odgovor možda ne bi svideo. 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 15:46 |
|
|
Real gone je napisao/la: mara je napisao/la: Iz objektivnosti za Srbiiju  ! Mozda to odlucim po ljepoti i zgodnoci igraca! Al kad smo vec kod objektivnosti, od oka, Zlovenci nisu nikad bili lijepsi od Srba!  A bogami ni od Hrvata!  Al budimo iskreni, nogometasi su ipak, lijepsi! E, jesi ikad mal bacila oko na vaterpoliste? 
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 15:51 |
|
|
mara je napisao/la: Real gone je napisao/la: Al budimo iskreni, nogometasi su ipak, lijepsi! E, jesi ikad mal bacila oko na vaterpoliste?  Al im uglavnom fali pola mozga. Vaterpolisti su mi previše nagruvani. Više volim bar malo žilaviji tip. 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 16:28 |
|
|
Real gone je napisao/la: mara je napisao/la: Al budimo iskreni, nogometasi su ipak, lijepsi! E, jesi ikad mal bacila oko na vaterpoliste?  Al im uglavnom fali pola mozga. Vaterpolisti su mi previše nagruvani. Više volim bar malo žilaviji tip.  Sta ce mu mozak da trci po travnjaku, samo otezava trcanje? A ti svakako ne pricas s njim dok on trci, mozak im je suvisan! Znaci kod atleticara smo! 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 16:51 |
|
|
Real gone je napisao/la: mara je napisao/la: U takvim situacijama ugasim tv i prebacim se na novinski prijenos, kosta manje zivaca, u najgorim slucajevima idem iz kuce! Sad se moram odlucit za kog cu navijati!  A sad moraš za Srbiju! Ako si iole objektivna.  Sad kad više nema Gurovića u reprezentaciji, Hrvati su znatno manje neprijateljski nastrojeni prema istoj. 
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 20:05 |
|
|
Španija gazi Grčku  trenutno 73-54
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 20:29 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Real gone je napisao/la: Inače povodom jučerašnje utakmice Slo-Hr.. I meni ste živce pojeli, a kako li je tek vama bilo ne želim da znam. Upropastili ste mi lepu šansu da danas uživam u večitom derbiju.  Jučer mi je mobitel obišao sva četiri kuta sobe tijekom utakmice... A baš sam mislio da ćemo nanizati skalpove, prvo dobijemo "alpske četnike" pa onda one prave. Ajde, bar smo Ruse dobili pa ćemo na SP! 
|
|
Vrh |
|
 |
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Eurobasket 2009 Postano: 19 ruj 2009, 23:19 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|