HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 vel 2025, 13:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 220 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Eurobasket 2009
PostPostano: 19 ruj 2009, 23:21 

Cort0 Maltese je napisao/la:
slika

:klanjam :klanjam :klanjam

Jesam li ja rekao da će Teodosić biti heroj? Jesam. :zubati
Operacija "Nabijamo komplekse Španjolcima" voltage2 je na redu. :biceovodobro

Nije Srbija šaka pirinča da je pozobaju janezi... :zubati

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2009, 23:23 

aleksije radicevic je napisao/la:

Samo Miloš Srbiju spašava. :zubati Liči malo na Obilića. :aleale

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2009, 23:24 

Ja ono brate nisam mogao da gledam, drama žestoka. :neznam

Vrh

PostPostano: 19 ruj 2009, 23:30 

Ja sam tečno psovao čitavu tekmu, što nisam već duže vremena radio. :zubati
Payback time, što bi rekli Yankees. :smajl004
Sutra jedemo Španjolce. :aleale

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 00:49 

Dobra utakmica, gledao sam samo 4. četvrtinu i produžetak, mogu reć samo dobra utakmica, samo šteta što mi slika BHT-a nije dobra.
Ipak sam dobro predvidio Španjolska No.1.
Bit će to teksaški masakr košarkaškom loptom, ali volio bi da bude zanimljivo.
Onaj Teodosić igra dobro barem ovo što sam ja u'vatio protiv Slovenije.

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 02:36 

:wacko

Viva klinci! :klanjam

Pored cele drame, oscilacija, grešaka, bar su primenili ono što tražimo i od fudbalera, ali retko dobijamo: srce na teren. :wub

Sad mi više nije važno šta će uraditi sa Špancima.. :klanjam

slika

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 08:42 

Dosta izjednacenih repki, Spanjolci su sigurno za koplje iznad svih.
Nasi nisu sastavili dva dobra poluvremena da jesu bili bi sada tamo gdje su Srbi, ali NISU...ja zadovoljan ipak izborena SP, mada ostaje zal, jer nisu pokazali koliko zaista mogu..Drugi trener, ista repka i na SP po medalju

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 09:28 

Ne mogu vjerovat HRT će prikazivat snimku finala.
A umjesto finala prenose utakmicu Dinamo-Rijeka.
Pa stvarno tko želi gledat trećerazredni nogomet.

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 11:39 

Der_Stürmer je napisao/la:
Ne mogu vjerovat HRT će prikazivat snimku finala.
A umjesto finala prenose utakmicu Dinamo-Rijeka.
Pa stvarno tko želi gledat trećerazredni nogomet.

Imaš prijenos na Bosni, RTS-u, livestreaming na netu, a vjerojatno će bit prijenos i na eurosportu i drugim sportskim kanalima.
Španjolce smo već jednom dobili na ovom prvenstvu, možemo i 2. put. :biceovodobro
Koef. na Srbiju je 6,80 koliko sam vidio. U kušnji sam da stavim neku ozbiljniju lovu na taj tip. :kava

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 11:43 

Imaš prijenos na Bosni, RTS-u, livestreaming na netu, a vjerojatno će bit prijenos i na eurosportu i drugim sportskim kanalima.
Španjolce smo već jednom dobili na ovom prvenstvu, možemo i 2. put. :biceovodobro
Koef. na Srbiju je 6,80 koliko sam vidio. U kušnji sam da stavim neku ozbiljniju lovu na taj tip. :kava

Nije mi baš dobra slika na BHT-u

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 13:04 

Srbi su prošli samo zahvaljujući neviđenoj gluposti Slovenaca, koji su ih ruku na srce imali u šaci cjelu utakmicu. Uz slovensku tanku klupu način na koji su izgubili dobivenu utakmicu je za anale sportske gluposti.

minutu i nešto prije kraja pri +6, Srbima istječe vrijeme za napad, diže se Teodosić sa 8-9 metara i šutira iz očaja, nepripremljeno, istovremeno primajuć loptu i pucajuć, to ne ulazi 99% . Lakovič se baca prema njemu i radi glupi faul. Ovaj ubacuje sva tri slobodna.

Onda, Srbi imaju zadnji napad na minus 3, 40 sec do kraja. Dug napad, ostalo 22 sec. I umjesto da Slovenci rade tehnički faul i tako ih prisile na dva bacanja i imaju zadnji napad, oni puštaju Srbe da gađaju tricu. Druga glupost na kvadrat.

da se podsjetimo, to su njima Srbi pametno uradili u produžetku,pri samom kraju utakmice, kad su imali +3, faulirali su ih i tako onemogućili mogućnost izjednačenja.

nije mi jasan taj dilentatizam i neodgovornost Slovenaca da spuše +6 za 90 sec.

Šta je Zdovc radio u tom trenutku.

Ovo je jedan od epskih-glupih poraza slično onom kad je bivša Juga prosula +9, 53 sec prije kraja u finalu 86-e protiv SSSR-a.

ovo sve ne poništava srpsku borbenost i volju za pobjedom koja je presudila, jer bi većina ekipa digla ruke na minus 6 , 90 sec prije kraja, a i sve im je ušlo što je moglo, ali kako ono ide, sreća prati hrabre pogotovo ako imaju glupane za protivnike.

Teodosiću kapa dole, sam je to sve na kraju iznio.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 13:19 

Pa Srbi su dobili Slovence na frku i srecu kao i Slovenci nas.. To su veoma izjednacene repke..

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 13:25 

Tulkas je napisao/la:
Pa Srbi su dobili Slovence na frku i srecu kao i Slovenci nas.. To su veoma izjednacene repke..

Srbi su dobili Slovence na slovensku glupost. Ali dobro i to je dio sporta. No ozbiljna ekipa to ne bi dopustila. Zadnjih minutu i nešto ako imaš plus 6, onda se ne igra košarka, onda se samo rade tehničke stvari, kako onemogućiti protivnika da ti dadne 6 koševa. A za to imaš idelan idiotski način i pravilo, ako je protivnik u bonusu, a malo ko nije, da radiš tehničke faulove za dva bacanja, jer po pravilu ih moraš bacati.

Slovenci su samo trebali radit jednu stvar, faulirat, čak i da Srbi pogode dva bacanja, ovi imaju napad, Srbi bi bili prisljeni isto tako njih faulirati jer ističe vrijeme. I tako bi se bacali slobodnim do kraja a to nema šanse da stvori razlika od 6 poena. Izabrali su nešto što im najgori neprijatelj ne bi savjetovao. Faulirati na trici, ne raditi faulove, dobiti opet tricu i ne napraviti ništa.

To mi nije jasno, kakav je to trener, i kakvi su to igrači , pa to je nacrtano i košarkaškom laiku poput mene.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 14:07 

Očekivala sam pobjedu Slo, no istina glupo su izgubili,možda je + bio i umor je nisu imali dan odmora ko Srbi,falili su im par igrača,no svakako sami su krivi za poraz.Još uvijek mislim da su slovenci za klasa bolja ekipa no ne pobjedi uvijek bolji.
Čestitke mladim košarkašima Srbije bez obzir na rezultat danas.

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 14:18 

Treba reći i da je Slovence šut za 3 išao neviđeno dobro cijelu tekmu, dok je Srbija imala šut za 3: 0/8 recimo.
Tek kasnije se Teodosić digao, a uz njega i Tripković i Veličković. Kosta Perović je odigrao vrlo dobro, Marković možda pružio i partiju dosadašnje karijere. Slovence je sjebalo što su tanki s klupom i neiskusan trener. Da je Ivković vodio Sloveniju, oni bi sigurno bili u finalu. Očekujem veliku borbu u finalu, a Teodosić ako ponovi partiju protiv Slovenaca, onda i titulu možda. Na kladionici sam stavio dvoznak na Srbiju, odličan koeficijent a po mom mišljenju postoje realne šanse za pobjedu Srbije/produžetke.

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 16:06 

Inkvizitor je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:

Srbi su dobili Slovence na slovensku glupost. Ali dobro i to je dio sporta. No ozbiljna ekipa to ne bi dopustila. Zadnjih minutu i nešto ako imaš plus 6, onda se ne igra košarka, onda se samo rade tehničke stvari, kako onemogućiti protivnika da ti dadne 6 koševa. A za to imaš idelan idiotski način i pravilo, ako je protivnik u bonusu, a malo ko nije, da radiš tehničke faulove za dva bacanja, jer po pravilu ih moraš bacati.

Slovenci su samo trebali radit jednu stvar, faulirat, čak i da Srbi pogode dva bacanja, ovi imaju napad, Srbi bi bili prisljeni isto tako njih faulirati jer ističe vrijeme. I tako bi se bacali slobodnim do kraja a to nema šanse da stvori razlika od 6 poena. Izabrali su nešto što im najgori neprijatelj ne bi savjetovao. Faulirati na trici, ne raditi faulove, dobiti opet tricu i ne napraviti ništa.

To mi nije jasno, kakav je to trener, i kakvi su to igrači , pa to je nacrtano i košarkaškom laiku poput mene.

Kakvu glupost, u sportu kao što je košarka, kad su dva tima vrlo slična po jačini, na kraju odlučuje psiha i želja za pobedom. Tu ni trener ne može više mnogo da utiče, pogotovo pred sam kraj, kad voda uđe u uši.

Slovencima čestitam na odličnoj igri, igrali su extra, išao ih je šut, delovali kao da imaju samopouzdanja za pobedu do samog kraja. A onda..ono što smo navikli od naše reprezentacije, još od vremena kiše medalja iz devedesetih i s početka novog veka.. :zubati :klanjam

Teodosiću - medalja za hrabrost.

A čitam u slovenačkoj štampi kako izjavljuju da su "na kraju poklekli od iskusnijih Srba". :sega :sega
Čuj iskusniji - najmlađa repka na prvenstvu., totalno hazarderstvo Dude Ivkovića.

Šta bi bilo da su momci stvarno iskusniji? =)) =))

Čestitke Hrvatskoj na izborenom plasmanu za SP.

slika

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 23:26 

Evo ga moja procjena se pokazala točnom, Španjolci osvajaju, i to masakrom, doslovno su se poigravali sa Srbima.
Prestao sam gledat poslije 3. četvrtine, ali stvarno Ricky Rubio :klanjam onoj je klasa za sebe, napokon bijelci imaju košarkašku nadu, Rubio je "Great white hope", još kado ode u NBA za godinu-dvije. :palacgore2

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 23:40 

Ma Srbi realno nisu trebali biti ni u finalu, da nije bilo slovenske gluposti na kraju.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 20 ruj 2009, 23:57 

Španci su se poigrali sa našim klincima i ponizili nas.

Meni je bilo smešno kako su neke moje prijateljice komentarisale meč, nervirajući se - vidi stoka, neljudi, kako mogu ovoliko da nas ponižavaju kad već imaju toliku prednost.. =))

Svaki profesionalni sportista živi za dan kad može da pokaže svoju totalnu nadmoć.
Svaka čast Špancima, za klasu su bolji od Srbije u svim segmentima igre.

A našoj repki, :klanjam respekt za srebro i hvala na svemu. :wub

slika

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2009, 12:34 

Rekoh vec Spanjolcli za klasu bolji od svih a ovi od 2. do 6-7 mjesta su tu negdje..

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2009, 13:05 

mara je napisao/la:
Real gone je napisao/la:

:sega :palacgore2

A bogami ni od Hrvata! :klanjam

Al budimo iskreni, nogometasi su ipak, lijepsi! :wub

E, jesi ikad mal bacila oko na vaterpoliste? :zubati

Mare nisi ti ni blesava a ni druge cure za to na vaterpolo utakmicama i najviše žena od svih drugih sportova a znaš da sam i ja trenirao vaterpolo osam godina

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2009, 13:12 

Tulkas je napisao/la:
Rekoh vec Spanjolcli za klasu bolji od svih a ovi od 2. do 6-7 mjesta su tu negdje..
Tačno, ali Srbi najmlađa reka, pred njima je budućnost.

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2009, 13:29 

Inkvizitor je napisao/la:
Srbi su prošli samo zahvaljujući neviđenoj gluposti Slovenaca, koji su ih ruku na srce imali u šaci cjelu utakmicu. Uz slovensku tanku klupu način na koji su izgubili dobivenu utakmicu je za anale sportske gluposti.

minutu i nešto prije kraja pri +6, Srbima istječe vrijeme za napad, diže se Teodosić sa 8-9 metara i šutira iz očaja, nepripremljeno, istovremeno primajuć loptu i pucajuć, to ne ulazi 99% . Lakovič se baca prema njemu i radi glupi faul. Ovaj ubacuje sva tri slobodna.

Onda, Srbi imaju zadnji napad na minus 3, 40 sec do kraja. Dug napad, ostalo 22 sec. I umjesto da Slovenci rade tehnički faul i tako ih prisile na dva bacanja i imaju zadnji napad, oni puštaju Srbe da gađaju tricu. Druga glupost na kvadrat.

da se podsjetimo, to su njima Srbi pametno uradili u produžetku,pri samom kraju utakmice, kad su imali +3, faulirali su ih i tako onemogućili mogućnost izjednačenja.

nije mi jasan taj dilentatizam i neodgovornost Slovenaca da spuše +6 za 90 sec.

Šta je Zdovc radio u tom trenutku.

Ovo je jedan od epskih-glupih poraza slično onom kad je bivša Juga prosula +9, 53 sec prije kraja u finalu 86-e protiv SSSR-a.

ovo sve ne poništava srpsku borbenost i volju za pobjedom koja je presudila, jer bi većina ekipa digla ruke na minus 6 , 90 sec prije kraja, a i sve im je ušlo što je moglo, ali kako ono ide, sreća prati hrabre pogotovo ako imaju glupane za protivnike.

Teodosiću kapa dole, sam je to sve na kraju iznio.

Ali nas Zlovenci nisu dobili na našoj gluposti vodimo protiv slovenije petnaest razlike i imamo zadnji napad pred poluvrijeme i Popović i se buni sucima i dobijemo tehničku i slovenci izvode slobodna bacanja i još uvaljuju tricu i smanjuju za pet ili šest razlike i na kraju zlovenci pobijede s dva razlike Popović iako su ga prije toga upozorili i on u time out prije zadnjeg napada još govori da neče šutjeti jer ga laković non stop udara i gura, onda ga je Repeša trebao ostaviti na klupi da se hladi. i još je bilo nekih gluposti s naše strane

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2009, 13:53 

Španjolcima se sve poklopilo u finalu. Savršeno tempirana forma, iskusne NBA zvijezde(osim Rubija) protiv najmlađe ekipe prvenstva, nekoliko Ivkovićevih grešaka, da ne zaboravim i to da im se puštala oštrija igra, dok se Srbiji svirao apsolutno svaki kontakt. Da je sudac držao ujednačen kriterij Španjolci ne bi mogli igrati ni blizu takav presing. Ipak, ne treba dvojiti da bi i u tom slučaju Španjolci pobjedili, jer su jednostavno kvalitetniji, +šut ih je išao kao da su strojevi, a ne ljudi, a tu su i greške u igri Srbije.
1. Bjelica koji je najbolji skakač u Srbiji je igrao apsolutno premalo, a Španjolci su svoju prednost izgradili upravo na uspješnom skoku i u napadu i u obrani. On je trebao imati možda i najveću minutažu u sastavu Srbije u finalu.
2. Centri nedovoljno agilni, nisu pružali podršku Teodosiću u vidu blokiranja njegovog čuvara, što je rezultiralo njegovim izgubljenim loptama, promašenim šutevima i zamorom, pa je bio više na klupi nego u igri.
3. Bekovi konstatno ulijeću u reket gdje su Španjolci s Gasolom apsolutno prenadmoćni, umjesto da se forsira igra po nekoj šabloni i otvaranje šuta Teodosiću, Tripkoviću ili Veličkoviću.
4. Pravljenje previše faulova, a Španjolci su s linije za slobodna nevjerojatno precizni. Doduše to ima veze sa neujednačenim sudačkim kriterijem.

Sve u svemu, loša partija Srbije protiv jedne fenomenalne Španjolske koja je apsolutno zasluženo prvak Europe. Ipak, čestitke igračima za 2. poziciju i srebro, riječ je o najmlađoj ekipi na turniru, koja je daleko nadmašila sva očekivanja. Vidi se da imaju velik potencijal i sigurno će biti jedni od glavnih favorita na svim budućim natjecanjima.

I jedna stvar koju sam zaboravio, sinoć je pored Krstića jako nedostajalo iskusnijih igrača s velikim iskustvom koji bi odgovorili adekvatno Španjolcima, bilo NBA zvijezda, bilo europskih velikih imena, kao što su Miličić, Avdalović, Rakočević, Gurović i drugi.

Miličić i Avdalolvić bi trebali igrati neku rolu na idućim prvenstvima, pošto obojica imaju još puno za dati reprezentaciji, pogotovo Miličić, dok su ovi drugi propustili zadnju priliku da odigraju nešto za reprezentaciju.

I čestitke Teodosiću, koji je uvršten u petorku prvenstva. :klanjam

Vrh

PostPostano: 21 ruj 2009, 13:58 

Zaključak, Hrvatska reprezentacija je večinu utakmica odigrala ispod nekog svog nivoa a najviše po meni podbcili Kus i Vujčić koji su uvijek bez obzira protiv koga igraju davali u prosjeku po petnaestak koševa po utakmici, Kus na cijelom prvenstvu nije dao petnestak koševa a Vujčić ne znam je li sve skupa dao 30 koševa ostali su isto bili ispod svog nivoa a pogotovo Planinić za kojeg su uvijek mislilo da če jednom postati lider i stup reprezentacije nekad najbolji mladi igrać europe, Rozić također loš uglavnom sve u svemu nema se koga posebno istaknuti ali plasirali smo na svjetsko prvenstvo i neke promjene se moraju uvesti i po meni ima još igraća koji su čak i bolji od nekih postoječih u reprezentaciji tu još ima i ova mlda ekipa koji su na zadnjrm svjetskom prvenstvu bili srebreni ili brončani ne znam točno i govorilo se posebno o dvojici iz te ekipe kao velikim talentima

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 220 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: